Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobar je Mital kad su kadrovske stvari u pitanju. Mislim da u Zenici sigurno nema bolje firme u tom pogledu. Saradjivao sam sa njihovom pravnom sluzbom u pogledu izrade pravilnika o radu i primjene granskih kolektivnih ugovora i sto se toga tice stvarno su dobri.
Tih 600 mambi bi trebalo da je plata za probni period.
N.N. wrote:Govno opet objavljuje namjestene konkurse. Grijanje.
"Pravnik za zastupanje"
I haj jebo naziv, nego ne treba ni pravosudni ispit i godina staža Pa sta ce zastupat pobogu. Mals predmete
Upravo to Dođe na sud, tužena strana se najčešće i ne pojavi, ti izbiflaš "Ostajem pri tužbenom zahtjevu..". Većina što znam da tamo to rade nemaju nekog pravog znanja o zastupanju.
Ovo što se dešava nije normalno. Upravo su mi javili da je borac koji je tražio samo svoja prava i jedinstveni boracki registar preminuo u bolnici od povreda zadobivenih na posljednjim protestima. Otvoreno pitam, čime ste ih gospodo špricali,kojim otrovima, jeste li svjesni da ste počeli ubijati ljude koji su vam stvorili to sto imate danas? Pa vi ste skroz poludili. Je li ovo Država u kojoj vi nudite budućnost????Vi gospodo niste snaga naroda , vi ste gospodo ubice svog naroda. Sramota Države to ste vi i zapamtite klanjate političku dzenazu sami sebi, a zapamtite ja ću vam spremiti cetresnicu u kojoj ćete svi biti uhapšeni u roku od 40 dana i odgovarati za sve što ste uradili svom narodu. I zapamtite, bando uhljebljena, Snagu naroda ćete vidjeti u oktobru.
Vrace i krOlj su umjetnici. Treba im spomenik u centru grada dici. Narod glup i ne valja, sve treba objesit. Insan glup i gnjojiv i eto. Nikako da nauci. Evo ja sam Eldinu dao glas na lokalnim (a NS za gradsko vijece). A sad ga nisam ni stapom htio dotaci. Naucio lekciju.
Eto kako se iz firmi izvlace pare. Cuj 7 miliona za osiguranje ljudi . Ovamo se pritiscu ljudi, gledaju da smanje broj zaposlenih jer kao nema love, ali zato glat 7 miliona za nista. Sto nisu zaposlili ljude u EP da "cuvaju" kao sto to ovi rade? Daleko bi bolje finansijski prosli, a usput bi usrecili veliki broj familija sa solidnom platom