Pa valjda su naucili na svojim greskama i konacno uvidjeli gdje najvise skripi.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Vertig0
#30176 Re: FC Barcelona
Fifalona 
- suncica24
#30177 Re: FC Barcelona
Meni se ne svidja ovo.
Suspendovana. Sta to znaci?
Da ako se nekoj susi iz FIFAe cefne da povuce pitanje transfera, moze ga povuci kad joj se cefne?
Ne znam, ja bih radije da se istjerao mak na konac. Pa kom opanci, kom obojci.
Suspendovana. Sta to znaci?
Da ako se nekoj susi iz FIFAe cefne da povuce pitanje transfera, moze ga povuci kad joj se cefne?
Ne znam, ja bih radije da se istjerao mak na konac. Pa kom opanci, kom obojci.
- DownhillMaster
#30178 Re: FC Barcelona
OK sve,ali kada budu imali igru zaslužnu pažnje (nikad) ,a ne na sreću i za jedno 5 godina kad postignu u pola kao Barca (nikad) onda ću se osjećati ugroženoItakoto wrote:Ljudi se spremaju za 1/2 finale LP.A i titula je dosta bliza nego Barci.
Ovako ,ne znam ko je demoliran u svim segmentima 5-0 ,6-2
- tzipiripi
#30179 Re: FC Barcelona
Sad će navalit ko domaćica na godišnjoj rasprodaji.
http://www.goal.com/en/rumours/last/72?page=2&ICID=OPBarcelona target Willy Caballero
Barcelona's sports management would welcome the signing of Willy Caballero, who they would like to use as a back-up to Marc-Andre ter Stegen.
Source: Sport
Wednesday, April 23, 2014 14:41
- tzipiripi
#30180 Re: FC Barcelona
Barcelona’s Alexis Sanchez is open to moving to Juventus this summer...
http://www.101greatgoals.com/blog/barce ... ky-italia/
http://www.101greatgoals.com/blog/barce ... ky-italia/
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#30181 Re: FC Barcelona
DownhillMaster wrote:OK sve,ali kada budu imali igru zaslužnu pažnje (nikad) ,a ne na sreću i za jedno 5 godina kad postignu u pola kao Barca (nikad) onda ću se osjećati ugroženoItakoto wrote:Ljudi se spremaju za 1/2 finale LP.A i titula je dosta bliza nego Barci.
![]()
Ovako ,ne znam ko je demoliran u svim segmentima 5-0 ,6-2
Da li sam razumio dobro, pricas o Real Madridu?? Ako je zaista tako, onda jos koji put
- Kubala
#30182 Re: FC Barcelona
Jupp Heynckes za trenera,pa makar ga morali vijagrom hraniti i dati mu ko Messiju 25m godišnje 
- skenderija04
#30183 Re: FC Barcelona
Zasto?Kubala wrote:Jupp Heynckes za trenera,pa makar ga morali vijagrom hraniti i dati mu ko Messiju 25m godišnje
Pusti to jarane. Svaki klub ima svoj stil put i nacin rada Niti jedan trener na svijetu nema carobni stapic i da preko noci promijeni stvari. Barcelona ima svoj nacin rada i treba ga se pridrzavati. Trener koji ima karakter i da poznaje klub, kulturu i nacin rada. Cetiri kandidata Luis Enrique,Valverde,Laudrup ili De Boer. Dalje nema. Mi prvo hocemo da gledamo dobar fudbal a za nas je dobar fudbal posjed i napadanje. To je Barcelonu dovelo do uspjeha. Promocija mladih, kupovina potrebnih i kvalitetnih. Sve je izmisljeno, ne treba nista novo. Samo cvrsta ruka trenera i svakodnevni rad. Ostalo dolazi kao proizvod ovog prvog. Pogledaj Barceloninu proslost i vidjeces da je to jedini nacin da se dodje do rezultata. Bilo je trenerskih imena, velikih zvijezda ali corak.
-
Madrid
#30184 Re: FC Barcelona
E jbg skenderija, podrzajes kad Pep mjenja igru u Minhenu, ali zato ne bi da dođe Jupp i mjenja igru u Barceloni
Al se ipak slazem sa tobom, svaki klub treba imat svoj stil igre koji trener moze samo usavrsit, stil se gradi godinama i tesko da ga jedan trener moze tek tako promjeniti, zato ce Pep nakon svakog losijeg rezultata biti pod puno vecim pritiskom vec sto bi neki drugi trener bio.
Al se ipak slazem sa tobom, svaki klub treba imat svoj stil igre koji trener moze samo usavrsit, stil se gradi godinama i tesko da ga jedan trener moze tek tako promjeniti, zato ce Pep nakon svakog losijeg rezultata biti pod puno vecim pritiskom vec sto bi neki drugi trener bio.
- skenderija04
#30185 Re: FC Barcelona
Pep ovdje nije bitan, on je kao stoo kazes unaprijedio. U Minhenu su znali sta kupuju. I za dobro i za lose. Moje misljenje je da ga je Bayern doveo najmanje zbog fudbala. Niti se navijacima ovo svidja, niti se igraci osjecaju komotno, niti su navikli na takav fudbal.Iskreno, najbolji scenario bi bio da ih razbijete 0-5, da ga Bayern sutne i da se vrati kuciMadrid wrote:E jbg skenderija, podrzajes kad Pep mjenja igru u Minhenu, ali zato ne bi da dođe Jupp i mjenja igru u Barceloni![]()
I ja vidim da Bayern igra ovako zato sto im to trener kaze ali ne osjecaju ovaj fudbal kao svoj. Ne vidim buducnost na dugu stazu. Moze osvojiti, naravno, ali ljudi tamo vole nesto drugo. I u Sarajevu mozes otici u u Meksicki restoran i da ti se svidi ali ako bi to jeo svaki dan, nakon 20 dana bi sve poslao u pm i otisao u ascinicu.
Ima samo jedan covjek u svijetu fudbala koji fercera kao Mc. Donalds. Ima ga svuda, svi znaju da je truba ali nema ko ne ode bar jednom. Znas da je bezveze ali izadjes manje vise sit. Nakon 15 minuta si zaboravio sta si jeo ali svejedno, crijeva ne zavijaju. E takav je Mourinho. Onaj sistem svuda moze biti prihvacen,i ko se zadovoljava samo sa cinjenicom da ne bude gladan u fudbalskom smislu, on je najbolja opcija. U Madridu su odlucili da ih interesuje nesto vise i izgleda da su pametno postupili.
- skenderija04
#30187 Re: FC Barcelona
Tito Vilanova hitno prebacen u bolnicu. 
-
Vertig0
#30188 Re: FC Barcelona
Taman sam krenuo napisati nesto slicno. Vidim Njemacki mediji su vec nezadovoljniskenderija04 wrote:Pep ovdje nije bitan, on je kao stoo kazes unaprijedio. U Minhenu su znali sta kupuju. I za dobro i za lose. Moje misljenje je da ga je Bayern doveo najmanje zbog fudbala. Niti se navijacima ovo svidja, niti se igraci osjecaju komotno, niti su navikli na takav fudbal.Iskreno, najbolji scenario bi bio da ih razbijete 0-5, da ga Bayern sutne i da se vrati kuciMadrid wrote:E jbg skenderija, podrzajes kad Pep mjenja igru u Minhenu, ali zato ne bi da dođe Jupp i mjenja igru u Barceloni![]()
Al se ipak slazem sa tobom, svaki klub treba imat svoj stil igre koji trener moze samo usavrsit, stil se gradi godinama i tesko da ga jedan trener moze tek tako promjeniti, zato ce Pep nakon svakog losijeg rezultata biti pod puno vecim pritiskom vec sto bi neki drugi trener bio.![]()
I ja vidim da Bayern igra ovako zato sto im to trener kaze ali ne osjecaju ovaj fudbal kao svoj. Ne vidim buducnost na dugu stazu. Moze osvojiti, naravno, ali ljudi tamo vole nesto drugo. I u Sarajevu mozes otici u u Meksicki restoran i da ti se svidi ali ako bi to jeo svaki dan, nakon 20 dana bi sve poslao u pm i otisao u ascinicu.
Ima samo jedan covjek u svijetu fudbala koji fercera kao Mc. Donalds. Ima ga svuda, svi znaju da je truba ali nema ko ne ode bar jednom. Znas da je bezveze ali izadjes manje vise sit. Nakon 15 minuta si zaboravio sta si jeo ali svejedno, crijeva ne zavijaju. E takav je Mourinho. Onaj sistem svuda moze biti prihvacen,i ko se zadovoljava samo sa cinjenicom da ne bude gladan u fudbalskom smislu, on je najbolja opcija. U Madridu su odlucili da ih interesuje nesto vise i izgleda da su pametno postupili.
Sta je sa Titom? Ako budes imao vise info napisi.
- BHF_Manijak
#30189 Re: FC Barcelona
Auuu kakva metafora, kakve rijeci, tacno ti pero klizi po papiru!
Aferim majstore! Ako imas vremena, podhitno blog pravi!!!

Aferim majstore! Ako imas vremena, podhitno blog pravi!!!
- skenderija04
#30190 Re: FC Barcelona
Ma kakav blog, treba za to i vremena. Malo ovdje na forumu i to je to. Ovdje ima raje od svuda i mozes finih stvari procitati.BHF_Manijak wrote:Auuu kakva metafora, kakve rijeci, tacno ti pero klizi po papiru!
Aferim majstore! Ako imas vremena, podhitno blog pravi!!!![]()
![]()
![]()
Juce je stvarno bilo tuzno vidjeti i Bayerna i Guardiolu. Definitivno ne moze sve svuda. I niko nije kriv.
Vilanovina porodica trazi da se postuje privatnost. Nista novo, u bolnici je, mozda se neko obrati stampi.
- BHF_Manijak
#30191 Re: FC Barcelona
Znas ono, dobra treba, on isto gori, ali nesretan brak. Tako i u ovom pokusaju braka Pepa i Bayerna.
Treba juznjakinja, strast, vatra, temperament ovo ono, a ne konta svabski. On hladan k'o spricer, ono se oko njega uzvrtila, a on ne jebe ni 2%. Tako ja trenutno to stanje vidim.
Treba juznjakinja, strast, vatra, temperament ovo ono, a ne konta svabski. On hladan k'o spricer, ono se oko njega uzvrtila, a on ne jebe ni 2%. Tako ja trenutno to stanje vidim.
- Lakat Jebić
#30192 Re: FC Barcelona
opet si kopirao skenderijinu metaforu s pocetka sezoneBHF_Manijak wrote:Znas ono, dobra treba, on isto gori, ali nesretan brak. Tako i u ovom pokusaju braka Pepa i Bayerna.
- skenderija04
#30193 Re: FC Barcelona
Pocinje da kruzi prica da je Tito umro. Nije zvanicno. Jedna televizija lanirala vijest na osnovu "izvora"
- suncica24
#30194 Re: FC Barcelona
Operiran je (?)skenderija04 wrote:Pocinje da kruzi prica da je Tito umro. Nije zvanicno. Jedna televizija lanirala vijest na osnovu "izvora"
Ne sluti na dobro
- BHF_Manijak
#30195 Re: FC Barcelona
E jebi ga, nisam za to znao, ne mogu jos pamtiti rijeci covjeka s pocetka sezone.Lakat Jebić wrote:opet si kopirao skenderijinu metaforu s pocetka sezoneBHF_Manijak wrote:Znas ono, dobra treba, on isto gori, ali nesretan brak. Tako i u ovom pokusaju braka Pepa i Bayerna.
-
todd_smith
#30196 Re: FC Barcelona
Bezveze vas citam, sada ne znam da li da jedem ili da je*em

- skenderija04
#30197 Re: FC Barcelona
Sad je potvrdjeno da su ga operisali hitno oko osam.suncica24 wrote:Operiran je (?)skenderija04 wrote:Pocinje da kruzi prica da je Tito umro. Nije zvanicno. Jedna televizija lanirala vijest na osnovu "izvora"
Ne sluti na dobro
- skenderija04
#30198 Re: FC Barcelona
Prva vijest da je umro. Nije zvanicno, ali ovi nisu idioti da se igraju da ovakvim stvarima,
http://www.fulltimedeportes.com/2014/04 ... anova.html
- suncica24
#30199 Re: FC Barcelona
Po komentarima izgleda da se ne igrajuskenderija04 wrote:Prva vijest da je umro. Nije zvanicno, ali ovi nisu idioti da se igraju da ovakvim stvarima,
- suncica24
#30200 Re: FC Barcelona
Marca: Stanje Tito Vilanove je delikatno (prije 25min)
(po njima hospitaliziran je od petka, dok je sad je u pitanju hitna intervencija)
Nije dobro.

(po njima hospitaliziran je od petka, dok je sad je u pitanju hitna intervencija)
Nije dobro.
Last edited by suncica24 on 24/04/2014 23:43, edited 1 time in total.