Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Malo sam ja pretjerao, nije dva kubika, ima pola ali od njih se moglo napraviti nekoliko normalnih klupa a ne jedna . Pa ovdje kod mene na Trgu A.I. svakoj je izvadjena makar jedna ona velika nitna sto spaja daske..još ako je inox..dobra cijena na otpadu .
Čuo sam da su i klupe i novogodišnje kućice u centru kupljene od firme koja je u vlasništvu muža Aide Baručije, ili kako se već zove i preziva ona crnka što će mjesto njega u Parlament.
Jimmy McNulty wrote:Čuo sam da su i klupe i novogodišnje kućice u centru kupljene od firme koja je u vlasništvu muža Aide Baručije, ili kako se već zove i preziva ona crnka što će mjesto njega u Parlament.
Jimmy McNulty wrote:Čuo sam da su i klupe i novogodišnje kućice u centru kupljene od firme koja je u vlasništvu muža Aide Baručije, ili kako se već zove i preziva ona crnka što će mjesto njega u Parlament.
kako se zove sreckovic (mrka je beton)
da ga googlamo
Ne dodjes par puta na posao i dobiješ otkaz...izvanredni bez penala . Ma prvi ugovori su vecinom na odredjeno 3, 6 mjeseci pa ako ti se ne svidja istrpiš to.
Bobi wrote:Ne dodjes par puta na posao i dobiješ otkaz...izvanredni bez penala . Ma prvi ugovori su vecinom na odredjeno 3, 6 mjeseci pa ako ti se ne svidja istrpiš to.
Ma čekam nešto drugo što u biti i nije sigurno ali je bolje od Mittala, a u Mittal vjerovatno mogu jer ako si iz ovog kraja dovoljno je samo da imaš valjano zanimanje i odmah te prima, a ja imam. Pa se sad dvoumim, ne znam živ šta bi u pm.
Radio sam skoro godinu, doduše za 300 maraka i nisam bio prijavljen. Ma mrsko mi u Mittal, valja radit. Bolje ovako ležat, pošalje mi sestra iz inostranstva nekad, ima za kafe, cigara i zeesa. Otmem i ocu po penzije nekad, ljepota.
Jimmy McNulty wrote:Radio sam skoro godinu, doduše za 300 maraka i nisam bio prijavljen. Ma mrsko mi u Mittal, valja radit. Bolje ovako ležat, pošalje mi sestra iz inostranstva nekad, ima za kafe, cigara i zeesa. Otmem i ocu po penzije nekad, ljepota.
Ovi sto su sad nekad u zadnje vrijeme upali u Mittal navodno nemaju nesto velike plate, nekih 600KM
Ne znam tacno kakvi su im ugovori i jel to samo dok su na nekom probnom radu il ce ta ostat, nije me nesto previse zanimalo
U svakom slucaju je za radnika ok firma, ide se po pravilima i nema nekih muljaza