Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Mirza007

#30151 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Streptokok wrote:
Kolinda wrote:
fosna2014 wrote:Uzivo iz Livna. Nimalo ustastva. :mrgreen:

https://youtu.be/u_0sZsTUZK4
Ustaštvo je što, hrvatske pjesme ili zastave ????
Ooooo mlada, pored onoliko ćuna na dočeku ti opet na forumu tracis vrijeme. Da to shvatim kao kompliment?
Zna li (G)uznik kuda mu se mala smuca? Mogla bi fasovati ovdje kao po obicaju do sada.A opet, cini se da joj nije mrsko.
megaman4

#30152 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by megaman4 »

House wrote:jako zavidimo vukojebini zvanoj livno

:oops:
Koja je skoro pa prazna od naroda. Sutra ce svi opet na svoja radna mjesta po Njemackoj i Irskoj gdje ih ceka pranje svapskih guzica i mijesanje maltera...
House

#30153 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by House »

megaman4 wrote:
House wrote:jako zavidimo vukojebini zvanoj livno

:oops:
Koja je skoro pa prazna od naroda. Sutra ce svi opet na svoja radna mjesta po Njemackoj i Irskoj gdje ih ceka pranje svapskih guzica i mijesanje maltera...
:lol:
Hafis

#30154 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Šta je ovo krvi ti. Treća lahko-ohklopna bauštelska slavna na okupu.
Dojadio malter, pa ga i ovdje spominjete.
512MB

#30155 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Kolinda wrote:Ajde priznajte da ste malo (šta malo) ljubomorni i zavidite ovima u Livnu 8)
Livno je srce svijeta, sho kazu na poskoku :D
ernestalic

#30156 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by ernestalic »

Nažalost, moram konstatirati da se kod svake vijesti koja se tiče Sarajeva, javljaju neki dežurni Hercegovci da popljuju i izvrijedjaju moj grad. Ima neki kreten pod nickom Stipe koji je redovan gost u takvim prilikama. Evo da mu odgovorim jer sam siguran da on prati i ovu temu. Moj Stipe, da u Sarajevu nema niti jedna dzamija i niti jedna pokrivena žena, opet ne bi bio zadovoljan. Sarajevo nije pod kontrolom šahovnice i to tebi ne odgovara isto kao što tvojim istomišljenicima Srbima ne odgovara što nije u RS-u. Sarajevo se prilično oporavilo od srpskog zločinačkog orgijanja. Po mojoj procjeni danas Sarajevo ima najmanje 600.000 stanovnika. Rezultati popisa po kojem u Sarajevu živi 450000 stanovnika jednostavno nisu tačni jer nisu svi popisani. Golim okom se da zaključiti da je to duplo veći grad nego prije rata. Niču moderna naselja, javni prevoz se popravlja, vode ima. O restoranima, baštama i kafićima da ti ne pričam. Ima svega što ti srce poželi. Samo je Hrvata i Srba manje zahvaljujući zločinačko-fašističkim politikama srpskih i hrvatskih političara, hulja i bandita.
Moj Stipe, danas u Sarajevu živi ljudi kao u tri zapadne Hercegovine. Jeste dominantno bošnjački grad, šta ćeš moj Stipe! Tako se zalomilo i sad valja stisnuti pa silom nešto pokušati. Ovdje je i američka ambasada, samo da vidiš kolika je i koliki prostor zauzima. A američka politika se na tvoju veliku žalost ne mijenja. I dalje podržavaju državu BiH, a ne tzv. HB koja je i u Hagu ocijenjena kao UZP. Eto, moj Stipe, ako ovo pročitaš, crkni ako hoćeš od mržnje i pakosti. Ili, možda ti je pametnije da odeš kod Šešelja da ga upitaš može li ti dati dobrovoljce za hercegovački napad na Sarajevo. Jer u Hercegovini sigurno nećeš skupiti ni koju hiljadu bojovnika.
spreca

#30157 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

ernestalic wrote:Nažalost, moram konstatirati da se kod svake vijesti koja se tiče Sarajeva, javljaju neki dežurni Hercegovci da popljuju i izvrijedjaju moj grad. Ima neki kreten pod nickom Stipe koji je redovan gost u takvim prilikama. Evo da mu odgovorim jer sam siguran da on prati i ovu temu. Moj Stipe, da u Sarajevu nema niti jedna dzamija i niti jedna pokrivena žena, opet ne bi bio zadovoljan. Sarajevo nije pod kontrolom šahovnice i to tebi ne odgovara isto kao što tvojim istomišljenicima Srbima ne odgovara što nije u RS-u. Sarajevo se prilično oporavilo od srpskog zločinačkog orgijanja. Po mojoj procjeni danas Sarajevo ima najmanje 600.000 stanovnika. Rezultati popisa po kojem u Sarajevu živi 450000 stanovnika jednostavno nisu tačni jer nisu svi popisani. Golim okom se da zaključiti da je to duplo veći grad nego prije rata. Niču moderna naselja, javni prevoz se popravlja, vode ima. O restoranima, baštama i kafićima da ti ne pričam. Ima svega što ti srce poželi. Samo je Hrvata i Srba manje zahvaljujući zločinačko-fašističkim politikama srpskih i hrvatskih političara, hulja i bandita.
Moj Stipe, danas u Sarajevu živi ljudi kao u tri zapadne Hercegovine. Jeste dominantno bošnjački grad, šta ćeš moj Stipe! Tako se zalomilo i sad valja stisnuti pa silom nešto pokušati. Ovdje je i američka ambasada, samo da vidiš kolika je i koliki prostor zauzima. A američka politika se na tvoju veliku žalost ne mijenja. I dalje podržavaju državu BiH, a ne tzv. HB koja je i u Hagu ocijenjena kao UZP. Eto, moj Stipe, ako ovo pročitaš, crkni ako hoćeš od mržnje i pakosti. Ili, možda ti je pametnije da odeš kod Šešelja da ga upitaš može li ti dati dobrovoljce za hercegovački napad na Sarajevo. Jer u Hercegovini sigurno nećeš skupiti ni koju hiljadu bojovnika.
Hoce....ako Tupson organizuje kakvog dzabnog prdjenja
spreca

#30158 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote:Šta je ovo krvi ti. Treća lahko-ohklopna bauštelska slavna na okupu.
Dojadio malter, pa ga i ovdje spominjete.
Dosli pajde iz Minkena da na odmor i da pozdrave 'rvatskog izbornika
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#30159 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Image

vidjaj baustHelaca sHo slave... jel dojČland treĆa domovina mjest treĆeg il...
Streptokok

#30160 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

pici wrote:Image

sve što ih ima u BiH skupilo se na jednom mjestu. bezbeli im je i mića poslao kojeg svog da ih je više.
Hafis

#30161 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Ne znaju levati koji je rahatluk ćućati u Semizovcu...jeb'la ih Njemačka.
pici

#30162 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:

Ne znaju levati koji je rahatluk ćućati u Semizovcu...jeb'la ih Njemačka.

ispravka krivog navoda... begovatu semizovcu
Hafis

#30163 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

ernestalic wrote:Nažalost, moram konstatirati da se kod svake vijesti koja se tiče Sarajeva, javljaju neki dežurni Hercegovci da popljuju i izvrijedjaju moj grad. Ima neki kreten pod nickom Stipe koji je redovan gost u takvim prilikama. Evo da mu odgovorim jer sam siguran da on prati i ovu temu. Moj Stipe, da u Sarajevu nema niti jedna dzamija i niti jedna pokrivena žena, opet ne bi bio zadovoljan. Sarajevo nije pod kontrolom šahovnice i to tebi ne odgovara isto kao što tvojim istomišljenicima Srbima ne odgovara što nije u RS-u. Sarajevo se prilično oporavilo od srpskog zločinačkog orgijanja. Po mojoj procjeni danas Sarajevo ima najmanje 600.000 stanovnika. Rezultati popisa po kojem u Sarajevu živi 450000 stanovnika jednostavno nisu tačni jer nisu svi popisani. Golim okom se da zaključiti da je to duplo veći grad nego prije rata. Niču moderna naselja, javni prevoz se popravlja, vode ima. O restoranima, baštama i kafićima da ti ne pričam. Ima svega što ti srce poželi. Samo je Hrvata i Srba manje zahvaljujući zločinačko-fašističkim politikama srpskih i hrvatskih političara, hulja i bandita.
Samo za Stipu i njegovo društvo u livom kutu :)

Alfons Kauders

#30164 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Kako se okuraži poslije Tonsona i loze... :)
Hafis

#30165 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:Kako se okuraži poslije Tonsona i loze... :)
Ma jok, nigdje veze. Samo malo umirujem ove veterene iz slavne frankfurtske bauštel-motorizirane brigade.
Izgleda da im dođe povremeno neki vrag... valjda recesija gore.
Alfons Kauders

#30166 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:Kako se okuraži poslije Tonsona i loze... :)
Ma jok, nigdje veze. Samo malo umirujem ove veterene iz slavne frankfurtske bauštel-motorizirane brigade.
Izgleda da im dođe povremeno neki vrag... valjda recesija gore.
Ma ja ba.
emmir1

#30167 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by emmir1 »

Nije u Evropi dugo bilo većeg fašistickog skupa, sa svih strana Evrope dođoše u Livno da orgijaju.
Hafis

#30168 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

emmir1 wrote:Nije u Evropi dugo bilo većeg fašistickog skupa, sa svih strana Evrope dođoše u Livno da orgijaju.
Problem je što ste se vi bosanci pomalo pogubili u terminologiji, tako da ste riječ fašizam toliko izlizali nepotrebnom uporabom da je izgubila svaki daljnji smisao. Došla je kao vegeta, u sve se može dodati.

Kulminacija te pojave je najočitija u primjeru izjava poznatih boraca protiv antifašizma - gradonačelnika Skake i premijera Zvizdića, koji bi pali na godinu u 5 razredu neke nornalne osnovne škole.
I što tek onda očekivati od prosječnog, normalnog čovjeka, konzumenta ovdašnjih medija.
megaman4

#30169 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by megaman4 »

emmir1 wrote:Nije u Evropi dugo bilo većeg fašistickog skupa, sa svih strana Evrope dođoše u Livno da orgijaju.
Koliko je Hrvatska pomahnitala govori to sto je kardinalu Bozanicu pedala od Pape Franje.
Alfons Kauders

#30170 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

megaman4 wrote:
Koliko je Hrvatska pomahnitala govori to sto je kardinalu Bozanicu pedala od Pape Franje.
Šta se javlja taj Franjo kad nije legitiman?
megaman4

#30171 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by megaman4 »

Alfons Kauders wrote:
megaman4 wrote:
Šta se javlja taj Franjo kad nije legitiman?
Vidis da jeste. :mrgreen:
Alfons Kauders

#30172 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Nije, nije.

Mislim da je vrijeme da i Hrvati naprave svoju crkvu kao Srbi. Katolicanstvo je postalo suvise liberalno.
512MB

#30173 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Hafis wrote:
512MB wrote:Upratio sam dobro, hoces rec da vam nije plan da vam CRO odrzava budget kroz godisnju sadaku ako budete prepusteni sami sebi? Il se pak oslanjate na smilje i medjugorje? :)
Ma daj. Govoriš kao da se radi o dva milijuna ljudi.
Znaš onu staru narodnu: lakše ti se skrpiti s jednim djetetom, nego kad ih imaš 4-5.
Furate se previše u tu priču o nekakvoj ekonomskoj supremaciji.
Pa TK i ZDK imaju više penzionera nego što je Hrvata u BiH. A i golfova 2. Šuplja priča .
Sad će guru o ponderima i per capita
Udio entiteta u izvozu BiH nije se bitnije mijenja u odnosnu na godinu ranije (Federacija BiH u ukupnom izvozu sudjeluje sa 65 posto), ali je poredak kantona unutar Federaciije BiH prilično promijenjen. Prvu put nakon rata Tuzlanski kanton je preuzeo lidersku poziciju u robnom izvozu, ispred Zeničko-Dobojskog kantona koji je godinama bio prvi i Sarajevskog kantona koji ostao na trećem mjestu.

Image

:D
BHCluster

#30174 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Cuj to prva 3 sa Bosnjackom vecinom?
pici

#30175 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »