Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- typeOnegative
#30151 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma ne kontam lika nikako , nadovezo se na snimanje , zali se sto ga nema ali ga to ipak nije sprijecilo da uzme uslugu iako je znao da nema ???? wtf , da ne govorim da mu je svaki post blaćenje Telemacha i velicanje BHBakircoma . Jbt ,ima 1360 , prijavi kvar , ako ne ispostuju odjavi i idi na BHT i postedi nas vise
Last edited by typeOnegative on 23/04/2016 19:34, edited 1 time in total.
-
sencobih
#30152 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala Bogu pa imamo još nešto što vrijedi, da se vas pita uništili bi ste to odavno. Jer kod privatnika( posebno srbijanskog) sve je bajno.Maharadza wrote:Bolje molite Boga da onaj riđobradi trezoraš ne ponudi 'zlatnu koku' za kakvu tranšu MMF-a kako bi kupio socijalni mir za još koju godinu.sencobih wrote:Nesmijemo se zaliti, došao je onaj iz cie mogao bi nas žikk., "telemah niko ne sme da bije"Fudo Bosna wrote:Trenutno sam u Starom Gradu, svi u komšiluku ovdje su nezadovoljni sa konekcijom, ne štopa samo klix, neistina, you tube-nemoguća misija, skype, užas, itd, i nije samo ovdje slučaj , istu priču slušam i vidio uživo na dosta lokacija,npr u Novom Sarajevu, Novom Gradu itd, uglavnom neozbiljna uporedba sa BHTelecomom...
- Rugafet
#30153 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
sencobih wrote: Hvala Bogu pa imamo još nešto što vrijedi, da se vas pita uništili bi ste to odavno. .
-
sencobih
#30154 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nešto smiješno?Rugafet wrote:sencobih wrote: Hvala Bogu pa imamo još nešto što vrijedi, da se vas pita uništili bi ste to odavno. .![]()
Citiram
Sta ima veze sto ne plaćaju porez?
Sta ima veze sto dobit ode u Panamu?
Sta ima veze sto se kači po tuđim banderama? Itd.
- Maharadza
#30155 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa očito da je bajno kada vi polovinu svoje progr. šeme od privatnika preuzimate...uz to dokazanom četalju Mitroviću punite džepove!sencobih wrote:Hvala Bogu pa imamo još nešto što vrijedi, da se vas pita uništili bi ste to odavno. Jer kod privatnika( posebno srbijanskog) sve je bajno.Maharadza wrote:Bolje molite Boga da onaj riđobradi trezoraš ne ponudi 'zlatnu koku' za kakvu tranšu MMF-a kako bi kupio socijalni mir za još koju godinu.sencobih wrote:
Nesmijemo se zaliti, došao je onaj iz cie mogao bi nas žikk., "telemah niko ne sme da bije"
I zapamti, niko ne može uništiti firmu kao riđobradi i domaća mafija (što čine već 20 god. sa privredom ove zemlje), živi bili pa vidjeli, samo sabura!
-
doff
#30156 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaš šta je ovdje najžalosnije? Privatizirali (uništili) proizvodni sektor a ostavili najnezahvalniji (telekomunikacije) danas cjetaš sutta te nema nigdje. Npr Arcelor Mittal Zenica bilježi prihod oko 800 000 000KM godišnje, dobit oko 450 000 000KM a neznatno uložio od zatečenog stanja. Uporedi sa prihodom i dobiti koju BHT ostvaruje i biće ti sve jasno. (Neću da spominjem da je zaposlenih skoro pa isto u obje firme a tolika razlika u prihodu). Da ne spominjem nekadašnjeg giganta Krivaju Zavidoviće i ostale.sencobih wrote: Hvala Bogu pa imamo još nešto što vrijedi, da se vas pita uništili bi ste to odavno. Jer kod privatnika( posebno srbijanskog) sve je bajno.
Eto kakva se politika vodi. Proizvod telekoma ne možeš izvest nego ga prodaješ na trećini države, a da je politika pametna bila, pa telekom prodala a proizvodni sektor ostavila u svom vlasništvu, sad bi svi bili sretni i veseli.
Ne bi mi kasnili u tehnološkom smislu u oblasti telekomunikacije da su stranci njihovi vlasnici.
-
lajavi krelac
#30157 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Funkcioniše li UNIFI na lumia telefonima ?
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
- Telemach
#30159 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Suade,suad-sarajevo wrote:Hvala na odgovoru svima. Jedan savjet. Pod hitno informisati svoje promotore ili kako ih već zovu na štandovima. Ja sam možda jedan od rijetkih koji nisam odmah odustao već sam se informisao ovdje na forumu.
Hvala još jednom.
vjerujemo da je došlo do nesporazuma u komunikaciji. Najljubaznije Vas molimo da nam se javite u inbox, rado ćemo Vas pozvati i odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice vezane za naše usluge te pronaći najbolju pogodnost za Vas.
- Telemach
#30160 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Veoma smo zahvalni što se interesujete za naše usluge, kolege intenzivno rade na neophodnoj rekonstrukciji mreže na području Krajine._someone wrote:Bio sam na stranici Telemacha ali se nesto ne mogu snaci, da li Telemach ima samo u vecim gradovima ovim ili je dostupan i drugdje, konkretno u Velikoj Kladusi
Vjerujemo da će radovi biti finalizirani veoma brzo te da bi uslugu na području Velike Kladuše, potencijalnim korisnicima mogli ponuditi već u avgustu.
Last edited by Telemach on 24/04/2016 00:36, edited 1 time in total.
- Benq
#30161 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako su ljudi napaceni da ne povjerujes.. na telecom temi jos mjere ciji je veci , a ovdje se prosipa neki nacionalizam sta li...
- Rugafet
#30162 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da i? Gdje je tu moj problem?sencobih wrote: Nešto smiješno?
Citiram
Sta ima veze sto ne plaćaju porez?
Sta ima veze sto dobit ode u Panamu?
Sta ima veze sto se kači po tuđim banderama? Itd.
-
sencobih
#30163 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Maharadza je pomenuo cetalja mitrovića.Benq wrote:Kako su ljudi napaceni da ne povjerujes.. na telecom temi jos mjere ciji je veci , a ovdje se prosipa neki nacionalizam sta li...
Ako je nacinalizam voljeti svoju državu onda sam ja nacionalista.
- Benq
#30164 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma ne zanima me ko je poceo takvu pricu , samo mi nije jasno zasto su ljudi jos uvijek optereceni takvim stvarima. Placamo i placat cemo onom operateru cijim smo uslugama zadovoljni, bio to Telecom , Logosoft , Telemach.. apsolutno nebitno.
Ako cemo tako , ridjobradi nas jebe i krade vec 20 godina pa sta se moze.
Ako cemo tako , ridjobradi nas jebe i krade vec 20 godina pa sta se moze.
- Herr Flick
#30165 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koji je najeftiniji TV-e da ima DVB-C u sebi tj da ti ne treba resiver ako hoces digitalne kanale??
- crnivrag
#30166 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Najjeftiniji su televizori od proizvođača Vivax i VOX - 32" (82 cm). A njih imaš od 300-350 KM.Herr Flick wrote:Koji je najeftiniji TV-e da ima DVB-C u sebi tj da ti ne treba resiver ako hoces digitalne kanale??
- Herr Flick
#30167 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bas gledm evo to sad,malo su mi sumnjivi proizvodjaci,jest da imaju 2 god garancije.ima bas taj vivax 32 inca sa DVB-T/C/T2,300 KMcrnivrag wrote:Najjeftiniji su televizori od proizvođača Vivax i VOX - 32" (82 cm). A njih imaš od 300-350 KM.Herr Flick wrote:Koji je najeftiniji TV-e da ima DVB-C u sebi tj da ti ne treba resiver ako hoces digitalne kanale??
- Rugafet
#30168 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Druze ako to pitas za nekoga ko koristi BHB, nema od toga koristi jos dugo, jer ces svejedno moratu uzeti receicer od Telemacha kad izaberes neki paket bez obzira na DVB-C integrisan u TVHerr Flick wrote:Koji je najeftiniji TV-e da ima DVB-C u sebi tj da ti ne treba resiver ako hoces digitalne kanale??
-
DON_eARL
#30169 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa može uzeti CI modul.Rugafet wrote:Druze ako to pitas za nekoga ko koristi BHB, nema od toga koristi jos dugo, jer ces svejedno moratu uzeti receicer od Telemacha kad izaberes neki paket bez obzira na DVB-C integrisan u TVHerr Flick wrote:Koji je najeftiniji TV-e da ima DVB-C u sebi tj da ti ne treba resiver ako hoces digitalne kanale??
- Herr Flick
#30170 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma svejedno sam planirao uzet TV u drugoj sobi jer je ovaj guzonja ostario,na ovom drugom TV sto ima DVB-C. ima nekih 100 digitalnih kanala,SK HD sam uhvatioRugafet wrote:Druze ako to pitas za nekoga ko koristi BHB, nema od toga koristi jos dugo, jer ces svejedno moratu uzeti receicer od Telemacha kad izaberes neki paket bez obzira na DVB-C integrisan u TVHerr Flick wrote:Koji je najeftiniji TV-e da ima DVB-C u sebi tj da ti ne treba resiver ako hoces digitalne kanale??
- Rugafet
#30171 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da ili to. U svakom slucaju, nista kao do sad sto je bilo na BHB-u, ako imas DVB-C onda imas sve digitalne kanale jer ne postoje paketi, na to sam mislio.DON_eARL wrote:Pa može uzeti CI modul.Rugafet wrote:Druze ako to pitas za nekoga ko koristi BHB, nema od toga koristi jos dugo, jer ces svejedno moratu uzeti receicer od Telemacha kad izaberes neki paket bez obzira na DVB-C integrisan u TVHerr Flick wrote:Koji je najeftiniji TV-e da ima DVB-C u sebi tj da ti ne treba resiver ako hoces digitalne kanale??
-
KulinBan72
#30172 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
trebas imati Telemach fixni broj... onda na mobitelu, kao sto si instalirao d3go i sl. instaliras unifon aplikaciju i prijavis (kazu, do pet uredjaja, mobitela)FrozenCastle wrote:Kojaa je razlika između vibera i Unifona sem mogućnosti registracije fiksnog broja? Već imaš trošak mobilnog broja neke mreže + trošak fiksnog broja telemacha, još ako nisi na WiFi-u, imaš +trošak mobilnog interneta da bi bio stalno dostupan.
Zoves sa njega:
a) sve iz tvog adresara preko wifi ili 3g mreze (kao viber, skype i sl.) besplatno
b) sve fiksne brojeve u BIH - (3 pf uspostava poziva) besplatno neograniceno
c) sve mobitele u BIH i van BIH po cijenama KAO DA ZOVES OD KUCE...
sve ovo dobija smisao kad odes van BIH i nakacis se na hotelski ili kafanski wifi, JER ZOVES LJUDE U BIH kojima na mobitelu pise tvoj kucni broj - a tebi obracunava po ovome gore kako sam ti naveo...
dakle, da zakljucim, kupis neki paket dominantnih operatera... sa dosta interneta i finim down/up protokom... i nosis svoj "produzeni bezicni kucni telefon".... zoves za dzabe fiksne i za relativno malo para mobilne...
ako imas slucajno trio grande pakete imas i opcije 50 minuta free mobilne mreze i 200 minuta free inostranstvo, plus one pakete za CRO i SLO isto ti se pika jer su svi prikazani pozivi urcunati u jedan racun, kucni...
ako na to dodas UNIFI mrezu koja je sve veca po BIH, Srbiji, Makedoniji. ali i desetine hiljada free lokacija wifi po regionu... eto
- Maharadza
#30173 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
sencobih wrote:@maharadza
Telekom preprodaje ćetaljev program i zarađuje pare koje se troše u BiH za razliku od tvog telemaha kome je ćetalj nadređeni ili vlasnik ko to zna, i koji pare nosi na kajmanske otoke, i to je najperfidniji način uništavanja države
U laži su kratke noge! + Mitrović dokazani četalj a to što ti generalizuješ i nazivaš ljude iz SBB-a "ćetaljima" samo zato što su iz srbije...e pa to je najbolji primjer ispranog mozga i širenje nac. mržnje!Since March 2014 United Group is majority-owned by KKR, a leading global investment firm with headquarters in New York, and US 94.3 billion in assets under management. The European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) is a co-investor in the company.
-
sencobih
#30174 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@ maharadza
Tebi je ili ispran mozak ili si ti taj koji ispira mozak. Nema treće opcije.
Poznat mi je taj govor kako Srbija u BiH nema partnera za mir, i kako iz BiH dolaze tenzije itd. Riđobradi trezoraš vam je trn u oku
Tebi je ili ispran mozak ili si ti taj koji ispira mozak. Nema treće opcije.
Poznat mi je taj govor kako Srbija u BiH nema partnera za mir, i kako iz BiH dolaze tenzije itd. Riđobradi trezoraš vam je trn u oku
-
doff
#30175 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako imaš potpisan obavezan ugovor i ako ti usluga nije onakva kako se reklamira, bez ikakvog problema možeš raskinut ugovor bez plaćanja penala. Ako se ustanovi da lažeš, onda plaćaš penale.
Fudo, koji si ti slučaj?
Fudo, koji si ti slučaj?