SDA-All about
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#30126 Re: SDA-All about
da ste se prifacili trezora il humanitarne a ne puske danas bi bili prdCenici i sekretari straMke... 
-
iz Mostara
#30127 Re: SDA-All about
šverca cigarama, drogom, alkoholompici wrote:da ste se prifacili trezora il humanitarne a ne puske danas bi bili prdCenici i sekretari straMke...
- Alfons Kauders
#30128 Re: SDA-All about
Ih, ti bi da ne selamas i da se ne uvlacis u minderaski pakas?JoseMujica wrote:nisam ja ni srbin ni hrvat...imam čak veoma milozvučno ime, samo ne hodam po iftarima da se nekome uvlačim u šupak i ne selamam se
Nemre to tako moj Mujica... Ili si Bosnjak ili nisi...
A ako ne selamas i ne ljubis guzove SDA-ovcima, onda nisi Bosnjak. Barem ne legitimni...
Mozes eventualno biti Tuzlak i to je to.
- pici
#30129 Re: SDA-All about
a to su dopunske djelatnosti...iz Mostara wrote:šverca cigarama, drogom, alkoholompici wrote:da ste se prifacili trezora il humanitarne a ne puske danas bi bili prdCenici i sekretari straMke...
- pici
#30130 Re: SDA-All about
Alfons Kauders wrote:Ih, ti bi da ne selamas i da se ne uvlacis u minderaski pakas?JoseMujica wrote:nisam ja ni srbin ni hrvat...imam čak veoma milozvučno ime, samo ne hodam po iftarima da se nekome uvlačim u šupak i ne selamam se
Nemre to tako moj Mujica... Ili si Bosnjak ili nisi...
A ako ne selamas i ne ljubis guzove SDA-ovcima, onda nisi Bosnjak. Barem ne legitimni...
Mozes eventualno biti Tuzlak i to je to.
jel legitimni
- Alfons Kauders
#30131 Re: SDA-All about
Ćika Pici, ja nisam imao godina, tako da sam krao, kockao i prodavao cigare. Samo su me jednom priveli, krajem 1992, ali opet nisam imao godina ni za zatvora nit koji kurac.pici wrote:da ste se prifacili trezora il humanitarne a ne puske danas bi bili prdCenici i sekretari straMke...
Steta. Propade mi karijera u politici.
- pici
#30132 Re: SDA-All about
Izetbegović: Hrvati trebaju birati svog člana Predsjedništva, a u povećanju akciza nema ništa bolno
ridji se saginjati nece

ridji se saginjati nece
- JThomas
#30133 Re: SDA-All about
ni poreza na dohodak...
nas niko ne sme da bije, osim...
nas niko ne sme da bije, osim...
- Prpa.ba
#30134 Re: SDA-All about
Samo pisanje po sirotinji.

- Alfons Kauders
#30135 Re: SDA-All about
Najrijedniji kanton i najvrijednije opstine kao mjerilo uspjeha.Uspjeh SDA u dva posljednja izborna ciklusa i recipročan neuspjeh rivalskih stranaka izazvao je opšte ujedinjavanje protiv SDA. To je logično, jer samo od onoga koji nešto ima možete nešto i uzeti. A SDA samo u Kantonu Sarajevo u skoro svim opštinama drži vertikalu načelnik-gradonačelnik-kantonalni premijer-federalni premijer-predsjedavajući Vijeća ministara-član Predsjedništva BiH. SDA nije bila ovako pozicionirana od vremena Alije Izetbegovića. I unutar stranke to stvara pritisak i intenzivira borbu za pozicije pred izbore 2018. godine.
Ali eto, nije dure reci da je Sarajevo bastion SDA.
Ljute se Sarajlije, u pauzama izmedju glasanja za SDA.
- muha_sa
#30136 Re: SDA-All about
laHko je sa ove distance vazit i pamet prosipatAlfons Kauders wrote:Mladost ludost.JoseMujica wrote:
jebga ja naivac sa 17 godina išao da se borim za RBiH...nisam ko Izmetbeyi i ekipa mislio na ZK izvatke
Umjesto da si selamao i klanjao dzenaze ko pravi patriJota, ti isao ratovati? I to maloljetan?
zaboravljate da je na ovu zemlju izvršena brutalna agresija
zar je neko tad razmišljo i nekim talovima i hajrovanjem ako preživi
sad što su ovi hahari hajrovali i što nas jebu vec 20 i kusur godina je drugi par opanaka
jebu nas od mjesne zajednice do vrha države--i nek jebu kad nemamo muda
i na forumu kožeš procitat--šta ba vi borci hocete, koji vam je klinac
necu ništa, nit šta tražim nit ocekujem nit me interesuju
samo jedno znam---vi (ne ti Alfonse
javnem se putem radio amatera---svima cu redom selame slat i sokolit vas da istrajete i porazite mrskog neprijatelja
- jazzer
#30137 Re: SDA-All about
Ono kad' godinama nemas dodira sa realnoscu, kada zivis u svom univerzumu bez problema sa kojimaIzetbegović: Hrvati trebaju birati svog člana Predsjedništva, a u povećanju akciza nema ništa bolno
sa obican covjek svakodnevno bori..
- JThomas
#30138 Re: SDA-All about
vjerovatno u zadnjih frtalj vijeka nije nasuo gorivo i platio iz svog novčanika.
-
Novak20
#30139 Re: SDA-All about
pici wrote:Izetbegović: Hrvati trebaju birati svog člana Predsjedništva, a u povećanju akciza nema ništa bolno
ridji se saginjati nece![]()
Nije bolno njemu kad se on i hanuma mu vozikaju državnim autom i troše budžet. Čini mi se da negdje pročitah da u imovinskom kartonu nije naveo da posjeduje privatni auto. Jbg, što da plaća registraciju i doprinose na nju kad ne mora.
- muha_sa
#30140 Re: SDA-All about
Alfons Kauders wrote:Najrijedniji kanton i najvrijednije opstine kao mjerilo uspjeha.Uspjeh SDA u dva posljednja izborna ciklusa i recipročan neuspjeh rivalskih stranaka izazvao je opšte ujedinjavanje protiv SDA. To je logično, jer samo od onoga koji nešto ima možete nešto i uzeti. A SDA samo u Kantonu Sarajevo u skoro svim opštinama drži vertikalu načelnik-gradonačelnik-kantonalni premijer-federalni premijer-predsjedavajući Vijeća ministara-član Predsjedništva BiH. SDA nije bila ovako pozicionirana od vremena Alije Izetbegovića. I unutar stranke to stvara pritisak i intenzivira borbu za pozicije pred izbore 2018. godine.
ovo samo o tebi govori, iako su ti Sarajlije trn u oku ne odbijam kafu sU tobom
- Alfons Kauders
#30141 Re: SDA-All about
Samo ostavi kljuceve i javi adresu.muha_sa wrote:laHko je sa ove distance vazit i pamet prosipatAlfons Kauders wrote:Mladost ludost.JoseMujica wrote:
jebga ja naivac sa 17 godina išao da se borim za RBiH...nisam ko Izmetbeyi i ekipa mislio na ZK izvatke
Umjesto da si selamao i klanjao dzenaze ko pravi patriJota, ti isao ratovati? I to maloljetan?![]()
zaboravljate da je na ovu zemlju izvršena brutalna agresija![]()
zar je neko tad razmišljo i nekim talovima i hajrovanjem ako preživikonto sam ako mi barbari ako ulete u grad il naselje na moje oci djecu silovat il zaklat
tako bi i bilo jer mnogi zaboravljaju šta je bilo u Višegradu, Foci, Prijedoru..................skloni zaboravu
![]()
![]()
sad što su ovi hahari hajrovali i što nas jebu vec 20 i kusur godina je drugi par opanaka![]()
jebu nas od mjesne zajednice do vrha države--i nek jebu kad nemamo muda
i na forumu kožeš procitat--šta ba vi borci hocete, koji vam je klinac![]()
necu ništa, nit šta tražim nit ocekujem nit me interesuju![]()
samo jedno znam---vi (ne ti Alfonse) koji prizivate drugo poluvrijeme javnite Muhi na vakat---pasoši spremni
papiri od stana--ZK izvadak
kod mene u fascikli
rezervoar pun do vrha benzina a boMMe i plina----samo da zavrnem ventil od vode i oborim osigurace--zakljucam obje brave a ko hoce da obije i odnese ovo malo namještaja halal mu bilo
![]()
javnem se putem radio amatera---svima cu redom selame slat i sokolit vas da istrajete i porazite mrskog neprijatelja
Nisam lud da bjezim, pa da se opet vracam pod kiriju.
Ovaj put ima da budem organizator otpora, idem prvi... U 1/1 stan i stranku... A u rov nek idu oni koji zakasne (koje mobilisemo).
- Alfons Kauders
#30142 Re: SDA-All about
Moj Muha, rekao sam nakon lokalnih izbora da cu se Sarajlijama krvi napit... I ne popustam, drzim obecanje.muha_sa wrote:Alfons Kauders wrote:Najrijedniji kanton i najvrijednije opstine kao mjerilo uspjeha.Uspjeh SDA u dva posljednja izborna ciklusa i recipročan neuspjeh rivalskih stranaka izazvao je opšte ujedinjavanje protiv SDA. To je logično, jer samo od onoga koji nešto ima možete nešto i uzeti. A SDA samo u Kantonu Sarajevo u skoro svim opštinama drži vertikalu načelnik-gradonačelnik-kantonalni premijer-federalni premijer-predsjedavajući Vijeća ministara-član Predsjedništva BiH. SDA nije bila ovako pozicionirana od vremena Alije Izetbegovića. I unutar stranke to stvara pritisak i intenzivira borbu za pozicije pred izbore 2018. godine.
ovo samo o tebi govori, iako su ti Sarajlije trn u oku ne odbijam kafu sU tobom
Dakle, do oktobra 2018 po defaultu cu nastaviti prozivati Sarajlije da glasaju za Bakira, Skaku, Konakovica i tu se nista nece promijeniti.
A kako sada stvari stoje, vjerovatno nece ni oktobra 2018.
- muha_sa
#30143 Re: SDA-All about
ako se kad vratim morat ceš mi stan vrnut
1/1 moj--osobno 
- Alfons Kauders
#30144 Re: SDA-All about
Koji ce mu kurac privatni auto kraj privatne drzave?Novak20 wrote:pici wrote:Izetbegović: Hrvati trebaju birati svog člana Predsjedništva, a u povećanju akciza nema ništa bolno
Nije bolno njemu kad se on i hanuma mu vozikaju državnim autom i troše budžet. Čini mi se da negdje pročitah da u imovinskom kartonu nije naveo da posjeduje privatni auto. Jbg, što da plaća registraciju i doprinose na nju kad ne mora.
Ne znam ni da li ima polozeno, ni on ni Sebija... Ni vecina te ekipe.
Taman i da imaju, nakon 20 godina voznje sa soferom, na zadnjem sjedistu crnog Audija... Mislim da bi trebali ponovo polagati
- muha_sa
#30145 Re: SDA-All about
jaka im opozicija u pmAlfons Kauders wrote:
Moj Muha, rekao sam nakon lokalnih izbora da cu se Sarajlijama krvi napit... I ne popustam, drzim obecanje.![]()
Dakle, do oktobra 2018 po defaultu cu nastaviti prozivati Sarajlije da glasaju za Bakira, Skaku, Konakovica i tu se nista nece promijeniti.
A kako sada stvari stoje, vjerovatno nece ni oktobra 2018.
vladat ce oni ovdje dok ne izazovu kijametski dan
kod nas se bavljenje politikom doživljava kao unosan-jako unosan-biznis
dok se mentalni sklop ne promjeni tako nam je kako nam je
svjestan sam toga i redovan sam na glasackom mjestu i glasam--sad što vazda za one što ne prodju ni prag nije do mene
- Alfons Kauders
#30146 Re: SDA-All about
Dzaba ti sve.muha_sa wrote:ako se kad vratim morat ceš mi stan vrnut1/1 moj--osobno
Ucio sam od najboljih.

- Alfons Kauders
#30147 Re: SDA-All about
Ha onda se nemas pravo buniti kada kazem da je Sarajevo bastion SDAmuha_sa wrote:jaka im opozicija u pmAlfons Kauders wrote:
Moj Muha, rekao sam nakon lokalnih izbora da cu se Sarajlijama krvi napit... I ne popustam, drzim obecanje.![]()
A kako sada stvari stoje, vjerovatno nece ni oktobra 2018.![]()
vladat ce oni ovdje dok ne izazovu kijametski dan![]()
kod nas se bavljenje politikom doživljava kao unosan-jako unosan-biznisudješ go ko lipa izadješ hadžija
![]()
dok se mentalni sklop ne promjeni tako nam je kako nam je![]()
svjestan sam toga i redovan sam na glasackom mjestu i glasam--sad što vazda za one što ne prodju ni prag nije do mene
Sarajevo bez SDA je ko Carsija bez Sebilja!
- muha_sa
#30148 Re: SDA-All about
Alfons Kauders wrote:Dzaba ti sve.muha_sa wrote:ako se kad vratim morat ceš mi stan vrnut1/1 moj--osobno
Ucio sam od najboljih.
šuti
sve po zakonu
- muha_sa
#30149 Re: SDA-All about
na sljedece izbore izlazimo sa trakom oko ruke---u 3 bojepici wrote:Izetbegović: Hrvati trebaju birati svog člana Predsjedništva, a u povećanju akciza nema ništa bolno
- Alfons Kauders
#30150 Re: SDA-All about
Evo da te malo i ovaj podsjeti...muha_sa wrote:Alfons Kauders wrote:Dzaba ti sve.muha_sa wrote:ako se kad vratim morat ceš mi stan vrnut1/1 moj--osobno
Ucio sam od najboljih.
![]()
šutine podsjecaj me
sve po zakonu

A i ovaj, ako cemo po zakonu...
Pa ti do sutra pricaj da je 1/1 tvoj stan.