Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
putokaz1
#30126 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Šta je uradio načelnik Lukavca,čime se najviše hvali
PROBUDIO JE NAROD,sami se organizuju,u dopisvanju preko FB s njim nešto se radi,Berkovica Narod se digao traži popravak vodovoda škole poligona Doma kulture ,MZ koji čini SDA ignoriše svoj narod,Povratnička Srpska sela prvi puta imaju isti tretman kao i ostali njihov KUD ima isti status ako ne i bolji ,kao i ostali, Napravljeno je izlztište spontano uz malu pomoć načelnika,Digli su se svi treže pitaju on dgovara preko FB javno,parking pored doma kulture je mogao biti urađen davno sad se tek radi,šta god se desi načelnik dolazi s laptopom i snimi razgovara s ljudima
Znači NAROD SE BUDI,organizuje daje ideje
Nije mogao više većinu u OV nema niti ima većinu MZ,njih drži SDA koji ga ignorišu
Mi smo obnovili 3 KUDA već,Prokosovići,Dobošnica i još jedno u Bikodžama
Domovi kultura Dobošnica,Poljice
Vratila se NADA u Lukavac
PROBUDIO JE NAROD,sami se organizuju,u dopisvanju preko FB s njim nešto se radi,Berkovica Narod se digao traži popravak vodovoda škole poligona Doma kulture ,MZ koji čini SDA ignoriše svoj narod,Povratnička Srpska sela prvi puta imaju isti tretman kao i ostali njihov KUD ima isti status ako ne i bolji ,kao i ostali, Napravljeno je izlztište spontano uz malu pomoć načelnika,Digli su se svi treže pitaju on dgovara preko FB javno,parking pored doma kulture je mogao biti urađen davno sad se tek radi,šta god se desi načelnik dolazi s laptopom i snimi razgovara s ljudima
Znači NAROD SE BUDI,organizuje daje ideje
Nije mogao više većinu u OV nema niti ima većinu MZ,njih drži SDA koji ga ignorišu
Mi smo obnovili 3 KUDA već,Prokosovići,Dobošnica i još jedno u Bikodžama
Domovi kultura Dobošnica,Poljice
Vratila se NADA u Lukavac
- kmirsad
#30127 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Tačno tako... puno postiže kod vas tamo... a još kad znamo da protiv sebe ima i SDA opčinsko vijeće Lukavca, koje mu se ko givit okačilo na noge dok pliva...rezultati koje postiže dobijaju trostruku težinu... podmeču mu, opstruiraju na svakom koraku... pola uposlenika opčinskih organa namještenih prije Edinovog dolaska ga ne zarezuju ni za suhu šljivu, nego slušaju naredbe sa SDA mindera...
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#30128 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
putokaz1 wrote:...
Još kad bi Naša stranka imala makar po jednog vijećnika u općinskim vijećima Lukavca i Tuzle to bi bila prava mala revolucija...kmirsad wrote:...
-
putokaz1
#30129 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Teško
Ako NS nije iskoristila pad SDP 2010-2016 Dvije šanse 2012 i 2016 nisu uspjeli pokupiti nekoga iz SDP i preletjeti prag,SDU je jači od njih bio
Lukavac je previše ruralan mnogo sela da bi se NS razvio a sada pogotov NIŠTA
Tuzla možda Jasmin je dojadio određenim ljudima pa se može skupiti 3%
Ako NS nije iskoristila pad SDP 2010-2016 Dvije šanse 2012 i 2016 nisu uspjeli pokupiti nekoga iz SDP i preletjeti prag,SDU je jači od njih bio
Lukavac je previše ruralan mnogo sela da bi se NS razvio a sada pogotov NIŠTA
Tuzla možda Jasmin je dojadio određenim ljudima pa se može skupiti 3%
- kmirsad
#30130 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Svi uslovi za ulazak NS-a u vlast siguran sam, postoje...bašća je uskopana, oplijevljena, isfrezana, bogato nađubrena prirodnim zrelim stajnjakom..sabina1 wrote:putokaz1 wrote:...Još kad bi Naša stranka imala makar po jednog vijećnika u općinskim vijećima Lukavca i Tuzle to bi bila prava mala revolucija...kmirsad wrote:...
Da li će ljudi iz gradskih, regionalnih, i glavnih odbora Naše stranke koji rade na izbornoj kampanji znati, htjeti i moči te uslove iskoristiti u interesu stranke i naroda kojeg zastupaju... što naravno uključuje i mene... nisam baš siguran... zasad mi djeluje pomalo malokrvno, bledunjavo i aristokratsko klubski...
Kad budem vidio da li je nabavljeno kvalitetno, zdravo i genetski nemodifikovano sjeme za sjetvu... tj. kandidatske liste, izborne programe,kadrovski sastav izbornog štaba, finansijski plan i dostupni buđet... znat ću ti odgovoriti na to pitanje...
Evo... recimo javna i bezrezervna podrška prof. dr. Delić Edinu, kadru SDP-a, XY stranke... na referendumu 13. Maja, bi bila sjajna i besplatna promocija Naše stranke... dokaz koji osvježava , a ne goji... dokaz da nismo sebični i da smo spremni podržati svakog DOBROG kandidata iz neke druge stranke koji nije iz SDA, a ne samo gurati svog... jer narod grada Lukavca voli Edina... volit će i svakog onog ko voli njega...
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#30131 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Edin Delic je dan pred pocetak kampanje 2014 napustio i na cjedilu ostavio Nasu stranku.kmirsad wrote: Evo... recimo javna i bezrezervna podrška prof. dr. Delić Edinu, kadru SDP-a, XY stranke... na referendumu 13. Maja, bi bila sjajna i besplatna promocija Naše stranke... dokaz koji osvježava , a ne goji... dokaz da nismo sebični i da smo spremni podržati svakog DOBROG kandidata iz neke druge stranke koji nije iz SDA, a ne samo gurati svog... jer narod grada Lukavca voli Edina... volit će i svakog onog ko voli njega...
Nikada ga vise ne bih podrzala taman da je postao svetac.
Lijep pozdrav.
- kmirsad
#30132 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zaista ne znam @sabina, kakvi su mu bili razlozi za napuštanje NS... opravdani, neopravdani... Ljudi mjenjaju stavove, mišljenje, nekad su ljuti i puni revolta, nekad im im se učine ljepšum zumbuli od ruže...svak ima, pa i največi kriminalci, pravo na drugu šansu... ne treba biti haterljiv, na kraj srca i osvetoljubiv...sabina1 wrote:Edin Delic je dan pred pocetak kampanje 2014 napustio i na cjedilu ostavio Nasu stranku.kmirsad wrote: Evo... recimo javna i bezrezervna podrška prof. dr. Delić Edinu, kadru SDP-a, XY stranke... na referendumu 13. Maja, bi bila sjajna i besplatna promocija Naše stranke... dokaz koji osvježava , a ne goji... dokaz da nismo sebični i da smo spremni podržati svakog DOBROG kandidata iz neke druge stranke koji nije iz SDA, a ne samo gurati svog... jer narod grada Lukavca voli Edina... volit će i svakog onog ko voli njega...
Nikada ga vise ne bih podrzala taman da je postao svetac.
Lijep pozdrav.
Ibrahimović ne igra za repku BiH... ali ipak ga svi volimo i poštujemo...
A možda nam se i vrati...
Da su bogdom u mnogo više opčina načilnici, kadrovi koji su bili pa napustili Našu Stranku, bez obzira na razloge...
I sam sam u nekoliko navrata bio u situaciji da napustim stranku, iz nekih svojih revolta i ličnih frustracija koje su svojim nemarnim odnosom i laktašanjem, izazvale neke, po mom mišljenju, pogrešno izabrane osobe iz gradskog odbora... ali sve su to sitnice u odnosu na važnost promjena u državi koje očekujemo i želimo.Naši lični interesi i ljutnje... i viši ciljevi se ne mogu i ne smiju poredeti.
Delić je dobar načelnik... i treba ga podržati i zadržati, dok ga SDA, bez ikakvih opravdanih razloga, nije smijenio i postavio neku svoju ublehu...
Lijep pozdrav
Last edited by kmirsad on 03/05/2018 09:41, edited 1 time in total.
- kmirsad
-
putokaz1
#30134 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Upravu ste i Mirsad i Sabina
Edin Delić INTERESANTAN lik
Bio je član :SK BIH, LDS, NS, KP BIH,KOALICIJE SDP DF SDU ,SDP,KOALICIJA GRAĐANA...
Dok je bio KP dobio je 100 tinjak glasova,nije bio Politički poznat,kao zajendički i skoro pa jedini u BH kandidat ULJ bar 3 stranke je pobjedio samo na dvije stvari:Infrastrukturi 3 stranke i ANTISDA KANDIDAT
Prije izbora su mu rijetki poput mene napisali poruku na FB i javio se odgovorio nakon izbora stišu mu na desetine stotina poruka na neke odgovori privatnoo na neke javno i popravio je rejting zbog dvije stvari Ponašanje/Rad i JAVNI pristup preko društvenih mreža
Osporava ju ga jedni iz SDA,jedni iz NS(zbog konkursa) i njegovi bivši sraadnici,nazivaju ga ''vrstom diktatora'' JER SVE DONOSI SAM bez OV,a u OV većini čine ljudi koji se neznaju ni potpisati s 60 osvojenih glasova
Zamislite da ste imali zajedničkog kandidata u Općini Centar 4/5 stranaka ljevice glat bi pobjedio i imali bi smo Gradonačelnika Sarajeva iz Ljevice a ne ovog Borca protiv Antifašizma
NS ako želi prag na TK mora
-Iskoristiti popularnost Selima(ako ona još postoji,a trebalo bi da ima bar u Tuzli )
-Iskoristi i Čamdžića koji je pozitivan
-Iskoristiti i MirsadaK(nek ide u svojoj ulici nek ide rodbini nek nađe 100 njak(što ne i 1000) glasova,pošto voli stranku i ideju)
-U ovom trenutku zbog spora s SDP,ne staviti na Listu D .Osmanović iz Lukavca već nekoga drugoga
-Ako je moguće(zbog ideološke sličnosti) preuzeti odbore drugih stranaka tipa SDU ili LDS,ili pruzeti kadar ili se ujediniti na istu Listu s nekom sličnom strankom,zavisno od plana i cilja
-Formirati jače odbore:Srebrneik,Gradačac,Živinice koji se razvijaju možda sporo,krenuli jesu,treba šire i brže
-Dobro organizirati svaki birački odbor u oktobru da se smanji križanje i brisanje NS glasova
Ali sve to i druge aktivnosti mogu biti džaba ako se zbog MRŽNJE protivSDA i groznog SDA vladanja svi ljevičari na TK ili bar većina okrenu SDP-u,NS nema šansi
Mnogo truda ,rada,internet kampanje,dobrih kandidata i sreće treba za NS-i ja želim NS na TK 2018
Edin Delić INTERESANTAN lik
Bio je član :SK BIH, LDS, NS, KP BIH,KOALICIJE SDP DF SDU ,SDP,KOALICIJA GRAĐANA...
Dok je bio KP dobio je 100 tinjak glasova,nije bio Politički poznat,kao zajendički i skoro pa jedini u BH kandidat ULJ bar 3 stranke je pobjedio samo na dvije stvari:Infrastrukturi 3 stranke i ANTISDA KANDIDAT
Prije izbora su mu rijetki poput mene napisali poruku na FB i javio se odgovorio nakon izbora stišu mu na desetine stotina poruka na neke odgovori privatnoo na neke javno i popravio je rejting zbog dvije stvari Ponašanje/Rad i JAVNI pristup preko društvenih mreža
Osporava ju ga jedni iz SDA,jedni iz NS(zbog konkursa) i njegovi bivši sraadnici,nazivaju ga ''vrstom diktatora'' JER SVE DONOSI SAM bez OV,a u OV većini čine ljudi koji se neznaju ni potpisati s 60 osvojenih glasova
Zamislite da ste imali zajedničkog kandidata u Općini Centar 4/5 stranaka ljevice glat bi pobjedio i imali bi smo Gradonačelnika Sarajeva iz Ljevice a ne ovog Borca protiv Antifašizma
NS ako želi prag na TK mora
-Iskoristiti popularnost Selima(ako ona još postoji,a trebalo bi da ima bar u Tuzli )
-Iskoristi i Čamdžića koji je pozitivan
-Iskoristiti i MirsadaK(nek ide u svojoj ulici nek ide rodbini nek nađe 100 njak(što ne i 1000) glasova,pošto voli stranku i ideju)
-U ovom trenutku zbog spora s SDP,ne staviti na Listu D .Osmanović iz Lukavca već nekoga drugoga
-Ako je moguće(zbog ideološke sličnosti) preuzeti odbore drugih stranaka tipa SDU ili LDS,ili pruzeti kadar ili se ujediniti na istu Listu s nekom sličnom strankom,zavisno od plana i cilja
-Formirati jače odbore:Srebrneik,Gradačac,Živinice koji se razvijaju možda sporo,krenuli jesu,treba šire i brže
-Dobro organizirati svaki birački odbor u oktobru da se smanji križanje i brisanje NS glasova
Ali sve to i druge aktivnosti mogu biti džaba ako se zbog MRŽNJE protivSDA i groznog SDA vladanja svi ljevičari na TK ili bar većina okrenu SDP-u,NS nema šansi
Mnogo truda ,rada,internet kampanje,dobrih kandidata i sreće treba za NS-i ja želim NS na TK 2018
- kmirsad
#30135 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nešto kontam... ima li Edin podršku svoje stranke...
Šta bi sa raskolom gradskog i regionalnog odbora SDP-a Tuzla... ušutiše se...
-
putokaz1
#30136 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Čuj tokmirsad wrote:Nešto kontam... ima li Edin podršku svoje stranke...
Bijedić je dolazio skoro i Nikšić
Bolje da nisu,lakše bez njih
Ali na skupovima podrške Deliću bar na prošlom nije bilo stranačkih zastava neznam sad hoćel biti
Ali ima tehničku podršku SDP najviše,zatim DF,NZBLOK te neke manje stranke
- kmirsad
#30137 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I ja mislim da bi mu bolje bilo da nisu...Nisu ga oni ni izabrali, izabrao ga narod... oni ga samo kandidovali, a vidi ti kera... pobjedio...putokaz1 wrote:Čuj tokmirsad wrote:Nešto kontam... ima li Edin podršku svoje stranke...
Bijedić je dolazio skoro i Nikšić
Bolje da nisu,lakše bez njih
Ali na skupovima podrške Deliću bar na prošlom nije bilo stranačkih zastava neznam sad hoćel biti
Ali ima tehničku podršku SDP najviše,zatim DF,NZBLOK te neke manje stranke
Ne znam... nešto mi iznenada sjevnulo kroz glavu... vidim u SDP-u mnogo nekih gloženja, nesuglasica, podmetanja, individualnih istupa... sujete rastu do eksplozije... pa mi naumpade... možda neki i ne vole preuspješne ljude u svom klubu... malena bara... a doašo veliki krokodil...
-
putokaz1
#30138 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vidjeti ćemo za TK je bitan odnos SDP-DF-NS-TA+....
Tj mogućnost prelaska praga svih ili jedne od ovih stranaka
Protuže su :SDA+PDA+SBB+SBIH+BPS+NZBLOK+NBL+HDZ+ASDA+...
DF se osipa i Amra Haračić u SDP ode
Pozicija NS u svemu može biti pozitivna i negativna
Ako NS do izbora uspije Eksplodirati i dobiti ta Tražena 2 Mandata to je super,a ako NE onda samo se prosipaju glasovi,Treba pokušati stvoriti vrste saradnje prije izbora da bi i poslije izbora mogli nastaviti ako zna ovo me podsjeća na Formulu jedan
Kada dva vozača u istom timu sarađuju tako da jedan drugom prepuštaju poziciju ili smetaju trećima
Ako NS do izbora uspije Eksplodirati i dobiti ta Tražena 2 Mandata to je super,a ako NE onda samo se prosipaju glasovi,Treba pokušati stvoriti vrste saradnje prije izbora da bi i poslije izbora mogli nastaviti ako zna ovo me podsjeća na Formulu jedan
Kada dva vozača u istom timu sarađuju tako da jedan drugom prepuštaju poziciju ili smetaju trećima
- kmirsad
#30139 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Haj ti prošetaj do GrO NS Lukavac...putokaz1 wrote:Vidjeti ćemo za TK je bitan odnos SDP-DF-NS-TA+....
Mora se glasati po svojoj savjesti, moralnim načelima... i vjeri u najboljeg kandidata... do glasanja borba... krv, znoj i suze...
Na kraju uvijek pobjede oni koji vjeruju u ideju... bez ikakvih kalkulacija...
-
putokaz1
#30140 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U kojoj god stranci budem ona PROPADNE bolje da ne idem
Ja kad bi otišo u SDA i ona bi propala
Treba osoba koja može navući veći broj glasova,koja ima priču,ili rodbinu ima svoje briačko tijelo ja samo znam Šarati po Klixu
Nije lako skupiti 8000 za kantonalni prag
13 Općina na kantonu od toga 5/6 unaprijed otpisanih
Lijevo Centar stranke na TK mogu dobiti do 70 000 e kakav će biti njihov omjer a tu su SDP DF NS OSTACI SDU ILI USD(ako postoje) LDS SUND KP
Njatanji su Ostaci SDU USD KP koji možda neće ni izaći na izbore,jer su izgubili Kadrove
Ja kad bi otišo u SDA i ona bi propala
Treba osoba koja može navući veći broj glasova,koja ima priču,ili rodbinu ima svoje briačko tijelo ja samo znam Šarati po Klixu
Nije lako skupiti 8000 za kantonalni prag
13 Općina na kantonu od toga 5/6 unaprijed otpisanih
Lijevo Centar stranke na TK mogu dobiti do 70 000 e kakav će biti njihov omjer a tu su SDP DF NS OSTACI SDU ILI USD(ako postoje) LDS SUND KP
Njatanji su Ostaci SDU USD KP koji možda neće ni izaći na izbore,jer su izgubili Kadrove
- kmirsad
#30141 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma nisam mislio na liste... mislim na aktivizam... lijepimo plakate, djelimo letke, zvonimo na vrata, prepadamo ljude na ulici...
... ne more od toga propast stranka... 
- kmirsad
-
putokaz1
#30143 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
i Čombe je tako radio pa ga prebiše zajedno s Refkomkmirsad wrote:Ma nisam mislio na liste... mislim na aktivizam... lijepimo plakate, djelimo letke, zvonimo na vrata, prepadamo ljude na ulici...... ne more od toga propast stranka...
Ja ću sa strane gledati izbore pratiti stanje učiti njemački
Najbitnije je da se zna ko dovlači starije osobe ko uvodi i ko umjesto njih glasa 5 puta
Analaizirati taktike BPS SBIH i slično,izabrati dobre kandidate a ne ''radi reda''- da popuni broj,Plakate postaviti na pravo mjesto,izabrati prave članove biračkih odbora,Pripreminti kampanju maksimalno,Mirsade zašto tine bi bio povjerenik za svoje mjesto ako već ima povjerik bar da si zamjenik,možda tvoj član porodice da bud eposmatrač 80 ili 50 KM od CIKA odradiš za stranku preko komšija rodbine sastaviš spisak birača svih pa onda potencijalnih,Neznam kakao je u Tuzli ali Lukavac sela su bitnija od grada bar za OV,npr imati dva kandidata jaka sa sela Puračić i npr Gnojnica po 250 plus 100 tinjak u gradu prešao si prag Općinski,ali NS nemožeto skupiti ovdje
Vidjet ćemo znat će se kad budu liste,koliko koji kandidat može povući glasova
- kmirsad
#30144 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Putokazu, ti Britinaka za izbore... ja ovo pojma nemam... tabula raza... haj ti ipak nama,,, :-DNisam ja siguran da ovi moji to išta znaju...putokaz1 wrote:i Čombe je tako radio pa ga prebiše zajedno s Refkomkmirsad wrote:Ma nisam mislio na liste... mislim na aktivizam... lijepimo plakate, djelimo letke, zvonimo na vrata, prepadamo ljude na ulici...... ne more od toga propast stranka...
Ja ću sa strane gledati izbore pratiti stanje učiti njemački
Najbitnije je da se zna ko dovlači starije osobe ko uvodi i ko umjesto njih glasa 5 puta
Analaizirati taktike BPS SBIH i slično,izabrati dobre kandidate a ne ''radi reda''- da popuni broj,Plakate postaviti na pravo mjesto,izabrati prave članove biračkih odbora,Pripreminti kampanju maksimalno,Mirsade zašto tine bi bio povjerenik za svoje mjesto ako već ima povjerik bar da si zamjenik,možda tvoj član porodice da bud eposmatrač 80 ili 50 KM od CIKA odradiš za stranku preko komšija rodbine sastaviš spisak birača svih pa onda potencijalnih,Neznam kakao je u Tuzli ali Lukavac sela su bitnija od grada bar za OV,npr imati dva kandidata jaka sa sela Puračić i npr Gnojnica po 250 plus 100 tinjak u gradu prešao si prag Općinski,ali NS nemožeto skupiti ovdje
Vidjet ćemo znat će se kad budu liste,koliko koji kandidat može povući glasova
-
putokaz1
#30145 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Neka hvala da vas upropastim
Ja ću samostalno,Naša Stranka TK može naći mnogo bolje osobe od mene koji će napraviti plan s jasnim CILJEM
cilj:2 mandata TK 2018-2022
Ja ću samostalno,Naša Stranka TK može naći mnogo bolje osobe od mene koji će napraviti plan s jasnim CILJEM
cilj:2 mandata TK 2018-2022
- kmirsad
#30146 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nemam ja to poma ništa... nikada nisam bio dio nikakvih izbora... nika nisam bio ni u prostorijama stranke... nego me sad prpa spopala... ne znam kako bih podnio još 4 godine ovih mufljuza... a star da učim njemački...
-
putokaz1
#30147 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Otiđi u ured i nek te upišu da budeš spreman za akciju u septembrukmirsad wrote:Nemam ja to poma ništa... nikada nisam bio dio nikakvih izbora... nika nisam bio ni u prostorijama stranke... nego me sad prpa spopala... ne znam kako bih podnio još 4 godine ovih mufljuza... a star da učim njemački...
- kmirsad
#30148 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hoču... ćim me zovnu... a ja sam za borbu već sprema... posebno s onima što su "razgovarali" s Čombetom...putokaz1 wrote:Otiđi u ured i nek te upišu da budeš spreman za akciju u septembrukmirsad wrote:Nemam ja to poma ništa... nikada nisam bio dio nikakvih izbora... nika nisam bio ni u prostorijama stranke... nego me sad prpa spopala... ne znam kako bih podnio još 4 godine ovih mufljuza... a star da učim njemački...
-
putokaz1
#30149 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
za 10 000 Spremni -Za 2 MANDATA
Nikad se ne zna
Kad Feđa izađe dan nakon izbora:
''Najveća smo stranka na KS,prešli smo prag u 10 kantona,Falatar pobjedio...''
Nikad se ne zna
Kad Feđa izađe dan nakon izbora:
''Najveća smo stranka na KS,prešli smo prag u 10 kantona,Falatar pobjedio...''
- kmirsad
#30150 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U TK Selim prolazi garant... ne znam ko će biti drugi nosioc liste... i on ima veliku šensu da se prišlepa na ime stranke i Selima...
Lijepo zvući tvoj vaz putokazu... milina te slušati...
... kad samo pomislim na tu viziju... konačno dolazi poštena vlast... koja voli BiH i njene narode... i Ostale...
Znaš li da je danas godišnjica Titine smrti...
Lijepo zvući tvoj vaz putokazu... milina te slušati...
Znaš li da je danas godišnjica Titine smrti...