Demokratska fronta Željko Komšić

putokaz1

#30126 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

plain vanilla wrote:
General War wrote: Neko lafina...On kaze da su ponudnili tri mjesta a oni da su kasnije ponudili svih sest...izgleda da se nisu mu bacili pod noge cim je krocio...a i Gadzo mu se nesvidja.
Interesantno je to kada treba neku napraviti koaliciju prije izbora svi nesto meljaju...a poslije izbora niti ne pitaju samo da budu dio vlasti i pripadajuceg kolaca u vlasti.
ma joj to je politika. Nedavno slike, pomirenje Jasmina i Selima, u SDP tece med i mlijeko, svi se vole. Medjutim, kada su najavili da ce ipak Jasmin biti kandidat, puce ljubav :mrgreen:

zato vise ne glasam. probala, vidjela da ne znam i odustala :oops:
Glasaj,nedaj da ti glas ode zelenima.....
General War

#30127 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

plain vanilla wrote:
General War wrote: Neko lafina...On kaze da su ponudnili tri mjesta a oni da su kasnije ponudili svih sest...izgleda da se nisu mu bacili pod noge cim je krocio...a i Gadzo mu se nesvidja.
Interesantno je to kada treba neku napraviti koaliciju prije izbora svi nesto meljaju...a poslije izbora niti ne pitaju samo da budu dio vlasti i pripadajuceg kolaca u vlasti.
ma joj to je politika. Nedavno slike, pomirenje Jasmina i Selima, u SDP tece med i mlijeko, svi se vole. Medjutim, kada su najavili da ce ipak Jasmin biti kandidat, puce ljubav :mrgreen:

Mrsko mi traziti post, ali vjerovala ili ne Ti si mene prosli put ubjedjivala da galasam pojedinacno po listama...inace sam i tad htio apstinirati a eto poslusao sam te. :D
General War

#30128 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

putokaz1 wrote:
plain vanilla wrote:

Glasaj,nedaj da ti glas ode zelenima.....
Velika sreca ako ode crvenima ili ljubicastima...ili :roll:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#30129 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

putokaz1 wrote: Glasaj,nedaj da ti glas ode zelenima.....
ma joj, nekad sam se brinula zbog toga
poslije skontas da je sve to isto, samo drugi dres obukli

bili su kod nas na kantonu na primjer i crveni i zeleni
meni nista bolje nije bilo, vjerujem da su profitirale samo njihove porodice i bliznji
General War wrote: Mrsko mi traziti post, ali vjerovala ili ne Ti si mene prosli put ubjedjivala da galasam pojedinacno po listama...inace sam i tad htio apstinirati a eto poslusao sam te. :D
haha, pa vjerujem da jesam
ja sam stvarno i vjerovala u to, vjerovala da trebamo glasati, da nisu svi isti i sl.

poslije svega :-) ne znam, ne bih nikoga ubjedjivala da ne glasa, naravno
ali, ne bih vise sigurno nikoga uvjeravala ni da glasa
Dr Arsla

#30130 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dr Arsla »

Nije Selim budala da podrži policajca kad sva gradska raja zna da čovjek nije dobar u glavi. Prva mu žena pobjegla glavom bez obzira od njega a druga nažalost se nije spasila i ubila se :sad: Čovjek je maltretiro i razbijo zidove sa njom. Ona jadnica pisala prijave protiv njega a Kurta čim ona ode pocijepa te prijave i javi haveru. Tako da nije mogla više to trpiti i digla ruku na sebe. I sad zamislite da takav tip dođe za gradonačelnika :run:
General War

#30131 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Dr Arsla wrote:Nije Selim budala da podrži policajca kad sva gradska raja zna da čovjek nije dobar u glavi. Prva mu žena pobjegla glavom bez obzira od njega a druga nažalost se nije spasila i ubila se :sad: Čovjek je maltretiro i razbijo zidove sa njom. Ona jadnica pisala prijave protiv njega a Kurta čim ona ode pocijepa te prijave i javi haveru. Tako da nije mogla više to trpiti i digla ruku na sebe. I sad zamislite da takav tip dođe za gradonačelnika :run:
:-) Covjek jednom ozenjen i razveden, zena u njemackoj cini mi se, cerku ima...kakva ba druga zena?
Dr Arsla

#30132 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dr Arsla »

General War wrote:
Dr Arsla wrote:Nije Selim budala da podrži policajca kad sva gradska raja zna da čovjek nije dobar u glavi. Prva mu žena pobjegla glavom bez obzira od njega a druga nažalost se nije spasila i ubila se :sad: Čovjek je maltretiro i razbijo zidove sa njom. Ona jadnica pisala prijave protiv njega a Kurta čim ona ode pocijepa te prijave i javi haveru. Tako da nije mogla više to trpiti i digla ruku na sebe. I sad zamislite da takav tip dođe za gradonačelnika :run:
:-) Covjek jednom ozenjen i razveden, zena u njemackoj cini mi se, cerku ima...kakva ba druga zena?
Očito nisi dobro upućen. Rahmetli sada eto kakva. Radila je kao čistačica na RGGF u Tz gdje su je i našli obješenu sa oproštajnim pismom :sad:
General War

#30133 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Dr Arsla wrote:
General War wrote:
Očito nisi dobro upućen. Rahmetli sada eto kakva. Radila je kao čistačica na RGGF u Tz gdje su je i našli obješenu sa oproštajnim pismom :sad:
Provjerit cu, pa cemo se cuti...cuo sam za ove prozivke na tuzlanskim portalima...prvo je bilo prijateljstvovanje sa Cigom sad ove bljuvotine iz SDP kuhinje.
plain vanilla

#30134 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

gdje ja zivim, nista ne znam o tim tracevima :mrgreen:
putokaz1

#30136 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Ljudi gdje spada boss u ljevicu ili desnicu?
fosna2014

#30137 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by fosna2014 »

putokaz1 wrote:Ljudi gdje spada boss u ljevicu ili desnicu?
Spada u nista.
General War

#30138 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

putokaz1 wrote:Ljudi gdje spada boss u ljevicu ili desnicu?
U tuzli spadaju u Dzasminov toaletni papir...a na federalnom nivou vidi pod E.Radeljasa a.s...on krade i ljevicom i desnicom :D
putokaz1

#30139 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

boss je oslabljen Balijagić je stao na put nekom od jakih i završio kao....Lijanović,Budimir,Osmanović,Radončić,LIpovača...
Ko stane na put nedodirljivima završi u ćorki.
plain vanilla

#30140 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

VisokoC wrote:Postignut dogovor Komsic - Beslagic u Hotelu Tuzla da Beslagic predje u DF i bude nosilac liste GV Tuzle!

Image
nisam ni sumnjala, rekoh i prije da je to jedini nacin da pobijede Jasmina

sta kazu, ne trguju oni? ko o cemu, politicari o postenju :mrgreen:
mario001

#30141 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mario001 »

plain vanilla wrote:
VisokoC wrote:Postignut dogovor Komsic - Beslagic u Hotelu Tuzla da Beslagic predje u DF i bude nosilac liste GV Tuzle!

Image

Jel ovo i ljiljan nosa torbicu :D :D
kamen spoticanja

#30142 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

plain vanilla wrote:

Image

Da postoji i zehra iskrenosti u tzv koaliciji sda-sbb ovi izbori su zicer da zeleni uzmu tuzlu...za sva vremena
al jok...dzasmin ce se provuci opet
plain vanilla

#30143 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

kamen spoticanja wrote: Da postoji i zehra iskrenosti u tzv koaliciji sda-sbb ovi izbori su zicer da zeleni uzmu tuzlu...za sva vremena
Pa, ako je istina ovo za DF i Beslagica, postoji sansa (mala) da Jasmin izgubi izbore. Tuzla je specificna, a Jasmin... sumnjam da mu taj Gadzo ili bilo ko moze biti ravnopravan konkurent
sumirprimus

#30144 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sumirprimus »

df kukavicje jaje. :oops:
kamen spoticanja

#30145 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

plain vanilla wrote:
kamen spoticanja wrote: Da postoji i zehra iskrenosti u tzv koaliciji sda-sbb ovi izbori su zicer da zeleni uzmu tuzlu...za sva vremena
Pa, ako je istina ovo za DF i Beslagica, postoji sansa (mala) da Jasmin izgubi izbore. Tuzla je specificna, a Jasmin... sumnjam da mu taj Gadzo ili bilo ko moze biti ravnopravan konkurent
Dobar zeleni kandidat koji nije trabant banovickog klana bi uzeo lopatom..jel onaj salko zildzic u tuzli?
I ne treba ti bon...samo dobra volja :oops: :mrgreen:
sumirprimus

#30146 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sumirprimus »

dobar a zeleni kandidat? :D
plain vanilla

#30147 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

kamen spoticanja wrote: Dobar zeleni kandidat koji nije trabant banovickog klana bi uzeo lopatom..jel onaj salko zildzic u tuzli?
I ne treba ti bon...samo dobra volja :oops: :mrgreen:
U Tuzli ne mozes biti zelen, a dobar :evil: znam da je to drugima neshvatljivo, ali tako je

:stidljiva:
sumirprimus

#30148 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sumirprimus »

zamis odes na utakmicu i vices zeleniii zeleniii zeleniii
:D
putokaz1

#30149 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

eventualna podjela crvenih birača i eto ti,zelenko
zavisi od sbb ovih glasača u njima je ključ
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#30150 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

mario001 wrote:
Jel ovo i ljiljan nosa torbicu :D :D
neki dan sjedim u sccu sa jednim kolegom kad prolazi komšić, lik isto neki poštar sa ovom torbicom :lol:

al nema veze, dobar je željkec.
Post Reply