Glasaj,nedaj da ti glas ode zelenima.....plain vanilla wrote:ma joj to je politika. Nedavno slike, pomirenje Jasmina i Selima, u SDP tece med i mlijeko, svi se vole. Medjutim, kada su najavili da ce ipak Jasmin biti kandidat, puce ljubavGeneral War wrote: Neko lafina...On kaze da su ponudnili tri mjesta a oni da su kasnije ponudili svih sest...izgleda da se nisu mu bacili pod noge cim je krocio...a i Gadzo mu se nesvidja.
Interesantno je to kada treba neku napraviti koaliciju prije izbora svi nesto meljaju...a poslije izbora niti ne pitaju samo da budu dio vlasti i pripadajuceg kolaca u vlasti.![]()
zato vise ne glasam. probala, vidjela da ne znam i odustala
Demokratska fronta Željko Komšić
-
putokaz1
#30126 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- General War
#30127 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mrsko mi traziti post, ali vjerovala ili ne Ti si mene prosli put ubjedjivala da galasam pojedinacno po listama...inace sam i tad htio apstinirati a eto poslusao sam te.plain vanilla wrote:ma joj to je politika. Nedavno slike, pomirenje Jasmina i Selima, u SDP tece med i mlijeko, svi se vole. Medjutim, kada su najavili da ce ipak Jasmin biti kandidat, puce ljubavGeneral War wrote: Neko lafina...On kaze da su ponudnili tri mjesta a oni da su kasnije ponudili svih sest...izgleda da se nisu mu bacili pod noge cim je krocio...a i Gadzo mu se nesvidja.
Interesantno je to kada treba neku napraviti koaliciju prije izbora svi nesto meljaju...a poslije izbora niti ne pitaju samo da budu dio vlasti i pripadajuceg kolaca u vlasti.![]()
- General War
#30128 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Velika sreca ako ode crvenima ili ljubicastima...iliputokaz1 wrote:Glasaj,nedaj da ti glas ode zelenima.....plain vanilla wrote:ma joj to je politika. Nedavno slike, pomirenje Jasmina i Selima, u SDP tece med i mlijeko, svi se vole. Medjutim, kada su najavili da ce ipak Jasmin biti kandidat, puce ljubavGeneral War wrote: Neko lafina...On kaze da su ponudnili tri mjesta a oni da su kasnije ponudili svih sest...izgleda da se nisu mu bacili pod noge cim je krocio...a i Gadzo mu se nesvidja.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#30129 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ma joj, nekad sam se brinula zbog togaputokaz1 wrote: Glasaj,nedaj da ti glas ode zelenima.....
poslije skontas da je sve to isto, samo drugi dres obukli
bili su kod nas na kantonu na primjer i crveni i zeleni
meni nista bolje nije bilo, vjerujem da su profitirale samo njihove porodice i bliznji
haha, pa vjerujem da jesamGeneral War wrote: Mrsko mi traziti post, ali vjerovala ili ne Ti si mene prosli put ubjedjivala da galasam pojedinacno po listama...inace sam i tad htio apstinirati a eto poslusao sam te.
ja sam stvarno i vjerovala u to, vjerovala da trebamo glasati, da nisu svi isti i sl.
poslije svega
ali, ne bih vise sigurno nikoga uvjeravala ni da glasa
-
Dr Arsla
#30130 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije Selim budala da podrži policajca kad sva gradska raja zna da čovjek nije dobar u glavi. Prva mu žena pobjegla glavom bez obzira od njega a druga nažalost se nije spasila i ubila se
Čovjek je maltretiro i razbijo zidove sa njom. Ona jadnica pisala prijave protiv njega a Kurta čim ona ode pocijepa te prijave i javi haveru. Tako da nije mogla više to trpiti i digla ruku na sebe. I sad zamislite da takav tip dođe za gradonačelnika 
- General War
#30131 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dr Arsla wrote:Nije Selim budala da podrži policajca kad sva gradska raja zna da čovjek nije dobar u glavi. Prva mu žena pobjegla glavom bez obzira od njega a druga nažalost se nije spasila i ubila seČovjek je maltretiro i razbijo zidove sa njom. Ona jadnica pisala prijave protiv njega a Kurta čim ona ode pocijepa te prijave i javi haveru. Tako da nije mogla više to trpiti i digla ruku na sebe. I sad zamislite da takav tip dođe za gradonačelnika
-
Dr Arsla
#30132 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Očito nisi dobro upućen. Rahmetli sada eto kakva. Radila je kao čistačica na RGGF u Tz gdje su je i našli obješenu sa oproštajnim pismomGeneral War wrote:Dr Arsla wrote:Nije Selim budala da podrži policajca kad sva gradska raja zna da čovjek nije dobar u glavi. Prva mu žena pobjegla glavom bez obzira od njega a druga nažalost se nije spasila i ubila seČovjek je maltretiro i razbijo zidove sa njom. Ona jadnica pisala prijave protiv njega a Kurta čim ona ode pocijepa te prijave i javi haveru. Tako da nije mogla više to trpiti i digla ruku na sebe. I sad zamislite da takav tip dođe za gradonačelnika
Covjek jednom ozenjen i razveden, zena u njemackoj cini mi se, cerku ima...kakva ba druga zena?
- General War
#30133 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Provjerit cu, pa cemo se cuti...cuo sam za ove prozivke na tuzlanskim portalima...prvo je bilo prijateljstvovanje sa Cigom sad ove bljuvotine iz SDP kuhinje.Dr Arsla wrote:Očito nisi dobro upućen. Rahmetli sada eto kakva. Radila je kao čistačica na RGGF u Tz gdje su je i našli obješenu sa oproštajnim pismomGeneral War wrote:Dr Arsla wrote:Nije Selim budala da podrži policajca kad sva gradska raja zna da čovjek nije dobar u glavi. Prva mu žena pobjegla glavom bez obzira od njega a druga nažalost se nije spasila i ubila seČovjek je maltretiro i razbijo zidove sa njom. Ona jadnica pisala prijave protiv njega a Kurta čim ona ode pocijepa te prijave i javi haveru. Tako da nije mogla više to trpiti i digla ruku na sebe. I sad zamislite da takav tip dođe za gradonačelnika
Covjek jednom ozenjen i razveden, zena u njemackoj cini mi se, cerku ima...kakva ba druga zena?
- plain vanilla
#30134 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
gdje ja zivim, nista ne znam o tim tracevima 
- nemampojma0
-
putokaz1
#30136 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ljudi gdje spada boss u ljevicu ili desnicu?
- fosna2014
#30137 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Spada u nista.putokaz1 wrote:Ljudi gdje spada boss u ljevicu ili desnicu?
- General War
#30138 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U tuzli spadaju u Dzasminov toaletni papir...a na federalnom nivou vidi pod E.Radeljasa a.s...on krade i ljevicom i desnicomputokaz1 wrote:Ljudi gdje spada boss u ljevicu ili desnicu?
-
putokaz1
#30139 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
boss je oslabljen Balijagić je stao na put nekom od jakih i završio kao....Lijanović,Budimir,Osmanović,Radončić,LIpovača...
Ko stane na put nedodirljivima završi u ćorki.
Ko stane na put nedodirljivima završi u ćorki.
- plain vanilla
#30140 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nisam ni sumnjala, rekoh i prije da je to jedini nacin da pobijede JasminaVisokoC wrote:Postignut dogovor Komsic - Beslagic u Hotelu Tuzla da Beslagic predje u DF i bude nosilac liste GV Tuzle!
sta kazu, ne trguju oni? ko o cemu, politicari o postenju
-
mario001
#30141 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
plain vanilla wrote:nisam ni sumnjala, rekoh i prije da je to jedini nacin da pobijede JasminaVisokoC wrote:Postignut dogovor Komsic - Beslagic u Hotelu Tuzla da Beslagic predje u DF i bude nosilac liste GV Tuzle!
Jel ovo i ljiljan nosa torbicu
- kamen spoticanja
#30142 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da postoji i zehra iskrenosti u tzv koaliciji sda-sbb ovi izbori su zicer da zeleni uzmu tuzlu...za sva vremenaplain vanilla wrote:nisam ni sumnjala, rekoh i prije da je to jedini nacin da pobijede JasminaVisokoC wrote:Postignut dogovor Komsic - Beslagic u Hotelu Tuzla da Beslagic predje u DF i bude nosilac liste GV Tuzle!
al jok...dzasmin ce se provuci opet
- plain vanilla
#30143 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa, ako je istina ovo za DF i Beslagica, postoji sansa (mala) da Jasmin izgubi izbore. Tuzla je specificna, a Jasmin... sumnjam da mu taj Gadzo ili bilo ko moze biti ravnopravan konkurentkamen spoticanja wrote: Da postoji i zehra iskrenosti u tzv koaliciji sda-sbb ovi izbori su zicer da zeleni uzmu tuzlu...za sva vremena
-
sumirprimus
#30144 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
df kukavicje jaje. 
- kamen spoticanja
#30145 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dobar zeleni kandidat koji nije trabant banovickog klana bi uzeo lopatom..jel onaj salko zildzic u tuzli?plain vanilla wrote:Pa, ako je istina ovo za DF i Beslagica, postoji sansa (mala) da Jasmin izgubi izbore. Tuzla je specificna, a Jasmin... sumnjam da mu taj Gadzo ili bilo ko moze biti ravnopravan konkurentkamen spoticanja wrote: Da postoji i zehra iskrenosti u tzv koaliciji sda-sbb ovi izbori su zicer da zeleni uzmu tuzlu...za sva vremena
I ne treba ti bon...samo dobra volja
-
sumirprimus
#30146 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
dobar a zeleni kandidat? 
- plain vanilla
#30147 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U Tuzli ne mozes biti zelen, a dobarkamen spoticanja wrote: Dobar zeleni kandidat koji nije trabant banovickog klana bi uzeo lopatom..jel onaj salko zildzic u tuzli?
I ne treba ti bon...samo dobra volja![]()
-
sumirprimus
#30148 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zamis odes na utakmicu i vices zeleniii zeleniii zeleniii

-
putokaz1
#30149 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
eventualna podjela crvenih birača i eto ti,zelenko
zavisi od sbb ovih glasača u njima je ključ
zavisi od sbb ovih glasača u njima je ključ
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#30150 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
neki dan sjedim u sccu sa jednim kolegom kad prolazi komšić, lik isto neki poštar sa ovom torbicommario001 wrote:
Jel ovo i ljiljan nosa torbicu![]()
al nema veze, dobar je željkec.