Jebo ga ti, kako je mogao propast ako je u startu imaginarni?PM72 wrote:Jedan moj jaran bi to bolje rekao ...kaže,jebe mi se kad umrem hoće li rasti iznad mene ljiljan ili žara.JoseMujica wrote:PM72 wrote:JoseMujica,moke 31,iz Mostara,Seln,Jazzer...
![]()
![]()
Viši ste ćafiri od mene.Gorićete džehenemskom vatrom.Ja sam davno rekao - ako ikad glasam za fašiste iz SDA neka mi se ruka osuši iste sekunde.vi ste gori od mene.
ako misliš na tom imaginarom svijetu...zaboli me kurac šta će biti sa mnom kada umrem jer sam mrtav.
Jedini džehenem koji postoji je ovaj koji živimo zadnjih 27 godina, a čini ga još gorim spoznaja da ne mora uopće ovako da bude. Živimo džehenem koji je direktan proizvod upravljanja ograničenih, gladnih i nadasve taštih tupana.![]()
A čitam zadnji vijest,onaj imaginarni arapski grad kod Trnova...propao".Neka je.
SDA-All about
- Alfons Kauders
#30101 Re: SDA-All about
- raoul duke
#30102 Re: SDA-All about
Tuzno moj Alfonse, tuzno..Alfons Kauders wrote:
Ali oni to ne vide tako. Mislis da to im to ima veze?
Pricamo o ljudima koji vjeruju da je mamlaz otvorio 50,000 radnih mjesta, dok je izgradio 100km autoputa (da, sad je prica kako cemo ipak "imati" 100 i kusur kilometara autoputa na kraju mandata, tako sto cemo sabrati sve sto ima i dodati kilometre gdje udarimo krampom u zemlju)
Dohako je svemu sto je dotako, osim zla kojem je trebao dohakat - Sebiji.
I nista. Opet ga botovi brane i opet ce dogodine glasati za SDA, sa ili bez Bakira.
-
PM72
#30103 Re: SDA-All about
Alfonse,
poznajem mnogo glupana koji su se kleli u milijarde i procvat imaginarnog grada a ja ih od početka spuštao na zemlju govoreći da arapi nikom hajra nisu donjeli...
poznajem mnogo glupana koji su se kleli u milijarde i procvat imaginarnog grada a ja ih od početka spuštao na zemlju govoreći da arapi nikom hajra nisu donjeli...
- Alfons Kauders
#30104 Re: SDA-All about
Ma dobro, ima vazda optimista... Ja vala i nisam nesto plaho o tome s rajom osim recimo s burazom i starim kad udarimo po politici, i u startu cirkus pravili, tako da nesto i ne znam za ostatak naroda... Ne sumnjam da je bilo i dobronamjerne raje koja se nadala najboljem, al jebiga fakat mi nisu jasni.PM72 wrote:Alfonse,
-
PM72
#30105 Re: SDA-All about
Pravo da ti kažem,nisam oduševljen tim "arapskim naseljima" u i oko grada.Prvo jebem mater Srbima koji su im to prodali pa će srati kako ih je neko otjerao pa onda našim vlastima.
Naprave desetak istih kuća,urade infrastrukturu,ograde se zidovima i to prdi prazno 10 mjeseci .Izdavaće to ljeti svojim sunarodnicima i uzimati im pare.Država i kanton neće ni taksu hajrovati a sve donose sa sobom.Zamisli kad bi Hrvati u Hrvatskoj svakoj šuši s parama pustili da im prave naselja po Pelješcu,Mljetu ili oko Dubrovnika.Nećeš majčin sine ni halu napraviti.
Naprave desetak istih kuća,urade infrastrukturu,ograde se zidovima i to prdi prazno 10 mjeseci .Izdavaće to ljeti svojim sunarodnicima i uzimati im pare.Država i kanton neće ni taksu hajrovati a sve donose sa sobom.Zamisli kad bi Hrvati u Hrvatskoj svakoj šuši s parama pustili da im prave naselja po Pelješcu,Mljetu ili oko Dubrovnika.Nećeš majčin sine ni halu napraviti.
-
statixx
#30106 Re: SDA-All about
"Socioloske" i historijske opservacije gosp. Izetbegovica uvijek imaju teolosko utemeljenje u kojem je Bog uvijek prisutan kao hipoteza. Za donosenje zakljucaka nisu potrebna istrazivanja ni fakti. Cetnici su u proslom ratu bili zesci nego u pretproslom, kada su bili milosrdniji, zato sto su ovi neocetnici odgojeni u ateistickom okruzenju. Komunizam su stvorili "dobri i plemeniti ljudi puni dobrih namjera" zeljni pravde na zemlji, ali im je zamisao propala jer je povezana sa ateizmom.
[urlhttps://www.bhdani.ba/portal/arhiva-67-281/101/tekst101.htm][/url]Komunizam, kao "dobra zamisao dobrih i plemenitih ljudi, nije propao jer je povezan sa ateizmom", vec zato sto je u sebi imao konstruktivnu gresku - drzavnu svojinu, kao materijalnu podlogu za totalitarizam i tiraniju. Ma koliko se vladajuca stranka trudila da isturi naprijed "postene i podobne" svoje clanove iz prvog safa, drzavna svojina koju je ozakonila reprodukuje korupciju, prevaru i drugi nemoral.
-
statixx
#30107 Re: SDA-All about
To se medju SDA glasacima naziva investicijom...PM72 wrote:Pravo da ti kažem,nisam oduševljen tim "arapskim naseljima" u i oko grada.Prvo jebem mater Srbima koji su im to prodali pa će srati kako ih je neko otjerao pa onda našim vlastima.
- Alfons Kauders
#30108 Re: SDA-All about
PM72 wrote:Pravo da ti kažem,nisam oduševljen tim "arapskim naseljima" u i oko grada.Prvo jebem mater Srbima koji su im to prodali pa će srati kako ih je neko otjerao pa onda našim vlastima.
Inace, pustili bi Hrvati...
...ali za vise šoldi
- General War
#30109 Re: SDA-All about
Banksy wrote:Kakav Monty Python, kakvi Nadrealisti...
Buroj Ozone City: Žičara će povezivati turistički grad s Bjelašnicom
![]()
-
aratet
#30110 Re: SDA-All about
Cek cek, u stvarnosti, ne na forumu je bilo imbecila koji su vjerovali u ono čudo kod Trnova?PM72 wrote:Alfonse,
- GeeTnT
#30111 Re: SDA-All about
..piramida, ramzes...sudzuka pakovana kao toblerone...ihhh torabija da ne pominjemo..aratet wrote:Cek cek, u stvarnosti, ne na forumu je bilo imbecila koji su vjerovali u ono čudo kod Trnova?PM72 wrote:Alfonse,
-
aratet
#30112 Re: SDA-All about
Torabi je nesto drugo, imam u komsiluku lika koji se na isti nacin obogatio.GeeTnT wrote:..piramida, ramzes...sudzuka pakovana kao toblerone...ihhh torabija da ne pominjemo..aratet wrote:Cek cek, u stvarnosti, ne na forumu je bilo imbecila koji su vjerovali u ono čudo kod Trnova?PM72 wrote:Alfonse,
Ti ljudi sto mu dolaze i ostavljaju pare nisu glupi vec jednostavno bolesni, to im je jedina nada u zivotu.
-
hizo ramidovic
#30113 Re: SDA-All about
eto vidis kolkosu bosnjaci ne zafalni
arapisu stjeli upumpat jos para alse nasli naki strucnjaci dahin traze nake papire idozvole
arapisu stjeli upumpat jos para alse nasli naki strucnjaci dahin traze nake papire idozvole
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#30114 Re: SDA-All about
Kamen temeljac je položen 19. septembra 2016., a početak radova je najavljen za isti mjesec. Od toga perioda pa do sada, ništa se nije promijenilo. Nepregledne livade zjape, bez mašina i radnika.
ako nista ostadose livade da se nahrani gladna mrmad
-
Novak20
#30115 Re: SDA-All about
Žurnal: Zanimljiva prepiska na zvaničnoj Facebook stranici SDA
http://ba.n1info.com/a151040/Vijesti/Vi ... i-SDA.html
http://ba.n1info.com/a151040/Vijesti/Vi ... i-SDA.html
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#30116 Re: SDA-All about
ne znam šta tu ima biti zanimljivo...odavno je praksa da sva prava koja imaš i kao državljanin BiH, a i ova kao povlaštena prava za borce, invalide i porodice poginuliih, možeš ostvariti samo ako si u njihovim šemama, tj. preko štele
iz ličnog primjera kao RVI imam samo rješenje na papiru i mogu se slikati sa njim, a živim već više od deceniju kao podstanar.....na koja god sam vrata zakucao da pitam kako se ostvaruju ta posebna prava za RVI naišao sam samo na slijeganje ramenima, od zavnih udruženja do zvaničnih kancelarija u općini i kurtonu ....e to vam je SDA reality check, a da se ne lažemo isto je i u onim kratkim periodima kad su drugi vladali
ako nisi u šemi bolje ti je da si mrtav
iz ličnog primjera kao RVI imam samo rješenje na papiru i mogu se slikati sa njim, a živim već više od deceniju kao podstanar.....na koja god sam vrata zakucao da pitam kako se ostvaruju ta posebna prava za RVI naišao sam samo na slijeganje ramenima, od zavnih udruženja do zvaničnih kancelarija u općini i kurtonu ....e to vam je SDA reality check, a da se ne lažemo isto je i u onim kratkim periodima kad su drugi vladali
-
iz Mostara
#30117 Re: SDA-All about
Tačno imaju podobni i nepodobni RVIJoseMujica wrote:ne znam šta tu ima biti zanimljivo...odavno je praksa da sva prava koja imaš i kao državljanin BiH, a i ova kao povlaštena prava za borce, invalide i porodice poginuliih, možeš ostvariti samo ako si u njihovim šemama, tj. preko štele
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#30118 Re: SDA-All about
kad god su imali apsolutnu vlast HDZ i SDA pijavice, nakace se na budjet pozaposljavaju fHemiliju i samo sisu li sisu... paraziti
- Alfons Kauders
#30119 Re: SDA-All about
Ko ti je kriv kad nisi ratovao sa Švrakićima... Ha ja...JoseMujica wrote:ne znam šta tu ima biti zanimljivo...odavno je praksa da sva prava koja imaš i kao državljanin BiH, a i ova kao povlaštena prava za borce, invalide i porodice poginuliih, možeš ostvariti samo ako si u njihovim šemama, tj. preko štele
- JoseMujica
#30120 Re: SDA-All about
Alfons Kauders wrote:Ko ti je kriv kad nisi ratovao sa Švrakićima... Ha ja...JoseMujica wrote:ne znam šta tu ima biti zanimljivo...odavno je praksa da sva prava koja imaš i kao državljanin BiH, a i ova kao povlaštena prava za borce, invalide i porodice poginuliih, možeš ostvariti samo ako si u njihovim šemama, tj. preko štele
jebga ja naivac sa 17 godina išao da se borim za RBiH...nisam ko Izmetbeyi i ekipa mislio na ZK izvatke
- Alfons Kauders
#30121 Re: SDA-All about
Mladost ludost.JoseMujica wrote:Alfons Kauders wrote:Ko ti je kriv kad nisi ratovao sa Švrakićima... Ha ja...JoseMujica wrote:ne znam šta tu ima biti zanimljivo...odavno je praksa da sva prava koja imaš i kao državljanin BiH, a i ova kao povlaštena prava za borce, invalide i porodice poginuliih, možeš ostvariti samo ako si u njihovim šemama, tj. preko štele
jebga ja naivac sa 17 godina išao da se borim za RBiH...nisam ko Izmetbeyi i ekipa mislio na ZK izvatke
Umjesto da si selamao i klanjao dzenaze ko pravi patriJota, ti isao ratovati? I to maloljetan?
- JoseMujica
#30122 Re: SDA-All about
štaš klasični glupan 
-
iz Mostara
#30123 Re: SDA-All about
Znam nekolicinu RVI iz Mostara, srba i hrvata(bili u armiji), neki su još podstanari, neki imaju kuće bez fasada pravljene kreditima od invalidnina, kad ih upitam jesu li tražili nešto od ministarstva boračke itd ljudi samo slegnu ramenima, probali i bili izvarani dok podrumaši dižu kućerine, ljudi su diskriminirani po svakom osnovu i dan danas im neka SDA seljačina zna dobacit vidi četnika ili vidi ustaše, to je ta fina SDA.
Od muke odo sebi viski usut
Od muke odo sebi viski usut
- JoseMujica
#30124 Re: SDA-All about
nisam ja ni srbin ni hrvat...imam čak veoma milozvučno ime, samo ne hodam po iftarima da se nekome uvlačim u šupak i ne selamam se
-
iz Mostara
#30125 Re: SDA-All about
pišem uopšteno ne mislim na tebe lično, ali nek se zna, i treba pisat javno sve šta ova podrumaška banda radi.JoseMujica wrote:nisam ja ni srbin ni hrvat...imam čak veoma milozvučno ime, samo ne hodam po iftarima da se nekome uvlačim u šupak i ne selamam se