Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#30101 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Velkoski »

Svaki čovjek u ovoj državi hoće pare i uradit će sve za njih, sve ostalo je šuplja.

Ideali, desnice, ljevice, pičke materine, bitch please. Samo je preko desnice lakše do para, to je SDA skontala na vrijeme. :mrgreen:
seoBIH

#30102 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seoBIH »

kmirsad wrote:bla bla bla
Tako napisi, kada nemas konkretan odgovor :) Gaze li svoje rijeci? Da li je doslo do izmjene ustava?

Reci mi, na osnovu ovoga, kako su drugacij od BILO KOJE POLITICKE STRANKE koju imamo u ponudi?

Od mene ce svi oni dobiti kitu cvijeca :) Ko god dodje, nije moj izbor.
kmirsad

#30103 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

seoBIH wrote:
kmirsad wrote:bla bla bla
Tako napisi, kada nemas konkretan odgovor :) Gaze li svoje rijeci? Da li je doslo do izmjene ustava?

Reci mi, na osnovu ovoga, kako su drugacij od BILO KOJE POLITICKE STRANKE koju imamo u ponudi?

Od mene ce svi oni dobiti kitu cvijeca :) Ko god dodje, nije moj izbor.
:roll: ... :-D ...bla bla bla :lol:
seoBIH

#30104 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seoBIH »

Eh to je to :)

To rade, blebecu svi, ganjaju svoju guzicu.
Hakiz

#30105 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Ne bijah ovdje neko vrijeme pa da priupitam:

Šta bi sa aferom Baroš?
kmirsad

#30106 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Hakiz wrote:Ne bijah ovdje neko vrijeme pa da priupitam:

Šta bi sa aferom Baroš?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Baš sam se pitao gdje si... :lol:
cadburry

#30107 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cadburry »

Poslušah ovog Falatara. Zaista divan momak i divan govornik. Ako SDP ne ponudi ozbiljnog kandidata, glasat ću za Falatara, iako sam svjestan da nema puno šanse. Šteta je što će momka ovako brzo potrošiti.

U nekom paralelnom univerzumu, u vlasti koju ce ciniti SDP-NS-DF-Savez za promjene nakon izbora, Mirko Šarović će biti predsjedavajući vijeća ministara, A Falatar ministar vanjskih poslova.
putokaz1

#30108 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Na koji način NS očekuje prelaz BH praga
Direktno iz izborne jedinice Sarajevo-Goražde ili
Kompezacijski 3% iz FBIH
Daleko su od oba praga zasad...
?
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#30109 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

putokaz1 wrote:Na koji način NS očekuje prelaz BH praga
Direktno iz izborne jedinice Sarajevo-Goražde ili
Kompezacijski 3% iz FBIH
Daleko su od oba praga zasad...
?
Predaleko.

Bice zanimljivo vidjeti nosioca.
horkesh

#30110 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by horkesh »

cadburry wrote:Poslušah ovog Falatara. Zaista divan momak i divan govornik. Ako SDP ne ponudi ozbiljnog kandidata, glasat ću za Falatara, iako sam svjestan da nema puno šanse. Šteta je što će momka ovako brzo potrošiti.
Nažalost, tačno tako. A sve zbog i dalje neprevaziđenog animoziteta naše ljevice.
Android Knego

#30111 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Android Knego »

horkesh wrote:
cadburry wrote:Poslušah ovog Falatara. Zaista divan momak i divan govornik. Ako SDP ne ponudi ozbiljnog kandidata, glasat ću za Falatara, iako sam svjestan da nema puno šanse. Šteta je što će momka ovako brzo potrošiti.
Nažalost, tačno tako. A sve zbog i dalje neprevaziđenog animoziteta naše ljevice.
Nije mi se nikad ovako kristalno jasno pokazalo, kao gledajući intervju sa Falatarom, koliko je u srži ovog našeg bolesnog političkog sistema uraslo to da ako hoćeš da budeš izabran u Predsjedništvo legalno-legitimnim putem (u šta po logici tog istog sistema ne spada izbor Komšića) moraš pokazati i primjerenu količinu mržnje prema drugom i drugačijem. Bez toga nemaš ama baš nikakve šanse da te izaberu... Strašno je to...
putokaz1

#30112 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Sabina je pomenula nosioce
Nosioci moraju biti jaki,poznati,kvalitetni i imati mnogo rodbnine kumova novca itd
Realno je da Naša stranka ostvari Odličan rezzltat u KS i pređe prag IJ 11 FBIH
IJ 7 je takođe blizu
Sve ostalo moraju imati ekstra dobre nosioce koji će povući stranku
Najlakše je ući u Goraždu(BPK) tu uđe svako
Kompezacijski pragovi od 3% su još daleki ali možda se ČUDO desi
TK i ZDK ko će ti znati ako se može rasti za 100% onda se može i preći prag
Sve u svemu izuzev KS od NS se ne može očekivati mnogo naš primitivni narod više vjeruje nekim drugim strankama
Nero Histrion

#30113 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Nero Histrion »

Zna li iko je li Nasa stranka reagovala na hapsenje genarala Dudakovica?
kmirsad

#30114 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Ako drže do svog digniteta i morala... neče se ni oglasiti...
Nemam pojma jesu li se do sada oglasili ... a i ne zanima me...možda čekaju da im Tužilaštvo dostavi kompletan dokazni materijal, a odbrana izloži kontra dokaze... pa kad razmotre onda da Rukovodstvo NS-a donesu presudu...ja oslobođajuču , ja osuđujuću... :D

Jebi ga,nije to lako... ove sve ostale stranke su več na prvu odigrale sve dobre adute... ništa nije ostalo za NS... de ti sad skontaj,budi pametan... kako se oglasiti... a da se profitira i zaradi najviše glasova i okoristi... od Dudakovog hapšenja i jada u koji je zapao... :roll:

A, nako... generalno... ne znam šta se tu uopšte neka, bilo koja stranka, uopšte ima oglašavati...istražni organi, tužilaštva, advokatski timovi odbrane, sudovi neka rade svoj posao...
Meni lično je ovo stranačko utrkivanje u lešinarenju Dudakoviča odvratno, neljudski i pogano... brate , neka se utrkuju u uplatama finansijske pomoči za finansiranje... jedni odbrane... a oni durugi, optužbe... i na taj način, izražavaju svoj pogani etno patriotizam...Ovako je je to... jednom ne osvane dok se Dudaku ne smrkne...
Baš Dudaka u pritvortskoj jedinici sada zanima kako se oglasila Naša Stranka, ili bilo koja druga... po pitanju njegovog hapšenja... ima on sada mnogo večih problema...
putokaz1

#30115 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Hapšenja se dešavaju uvjek u kampanjama
Hapšenje dr Midhat Osmanović
Hapšenja Lijanovića na prvi dan izborne kampanje
Hapšenje Lipovače
Hapšenje Dudadokovića ista stvar sad će Dodik potezat to pitanje kako smo mi teroristi fundamentalisti a SDA će vraćati a Omarska i Srebrneica te nakon izbora opet vezanje zastava najvjerovatnije SDA HDZ SNSD ali možda i nekih drugih
kmirsad

#30116 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

putokaz1 wrote:Hapšenja se dešavaju uvjek u kampanjama
Hapšenje dr Midhat Osmanović
Hapšenja Lijanovića na prvi dan izborne kampanje
Hapšenje Lipovače
Hapšenje Dudadokovića ista stvar sad će Dodik potezat to pitanje kako smo mi teroristi fundamentalisti a SDA će vraćati a Omarska i Srebrneica te nakon izbora opet vezanje zastava najvjerovatnije SDA HDZ SNSD ali možda i nekih drugih
Nema poganijih bolesti od izbornog balinluka i vlahinluka...
homar

#30117 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by homar »

Nero Histrion wrote:Zna li iko je li Nasa stranka reagovala na hapsenje genarala Dudakovica?
Neće se ni oglašavati, njihova je deviza "Ko nas zavadi", relativiziranje istine "sve strane su krive" i itd. Onaj ko je bio u Kraini i BiH za vrijeme agresije na BiH, sam je vidio sve, ovi koji su bili na drugoj strani (a takvih je i u NS) ili se pojavljuju nekakvi "Šaćirbeji" za članove Predsjedništva BiH, nećeš valjda od tih očekivati stav "Šta je to bilo u BiH od 92-95".
putokaz1

#30118 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

ima i
Postupak protiv Nikšića
kad naš sud i tužilaštvo rade u kampanji,uz to i tri javna servisa dobije uvjek ISTO
Spori smo u razvijanju pravne države i dovlačenj novih investicija više se bavimo stranačkim prepucavanjima napravimo Blokove oko kojih se sve vrti
kmirsad

#30119 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

@putokazu... jel vam ono SDA 13.maja ruši načelnika Edina Delića iz SDP... čojem od jednog tamo da dolazi lično Njegovo Veličanstvo, Ekselencija Bakir... 8. Maja...da ga nokautira... :lol:
Doduše, dolazi i Nikšić... 9.og... pa il da ga nosa na ramenima ili baci peškir u ring... :)

Lukavčani će ispasi potpuni luđaci ako dopuste da im bagra smjeni najboljeg načelnika u istoriji Lukavca...
Delić je takva gromada, da mu trebaju uzet na čuvanje generski materijal...
Takvog može stvoriti... još samo NS.
Nadam se da će i Naša Stranka, bez obzira što je SDP-eovac podržati Edina... Zašto... Jer vrijedi... a što vrijedi, čuva se... :-D
Haman2

#30120 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Haman2 »

Boze dragi kolika neinformiranost i politicke fanaticnosti. Razumijem vjerske ali ne razumijem politicke fanatike. Nasa stranka ? To je nista, nema nikakav utcija izuzev jednog grama na vagi. Stranka postoji samo radi njenih vodja-uhljebljenje.
kmirsad

#30121 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Kad je 499,5 grama na jednom tasu vage, a 500,5 grama na drugom tasu... ovaj gram pretegne drugi tas... :-D ... činjenica i zakon fizike je to... koliko god ja bio neinformisani i politički fanatik...
Bumo videli Haman... zamlja je okrugla... :-D
Last edited by kmirsad on 02/05/2018 15:07, edited 1 time in total.
putokaz1

#30122 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Ima utjecaj nemojte tako
Prošli puta je bilo
431 glasova za NS
Sad ako dobiju 600/700 to je super Općinski mandat 2020
Bitni su svi
-Tajkuni da li će ucjeniti radnike
-Penzioneri tj ko će glasati mjesto njih
-Mladi da li će se prodati za 30 KM
-Koji neznaju glasati pa pogriješe
-i Stranke naravno i ona najmanja
kmirsad

#30123 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Da je pameti u ovog našeg stada... sva bi stranke podržale sposobnog, poštenog i čovjeka visoko postavljenih moralnih načela... kao što je prof Edin Delič, načelnik opčine Lukavac...Ne bih protiv njega ništa imao ni da je iz SDA...
Haman2

#30124 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Haman2 »

Jezicak na vagi moze biti i slamka tek toliko da pretegne ali kasnije do slamke niko vise ne drzi, kao sto niko ne drzi do Nase stranke izuzev njenih celnika kojima je draga jer ih uhljebljuje na dobre pozicije. Tako ne moraju ici u Zavod za zaposljavanje da traze posao.

Moral je sirok pojam i pod tim pojmom mnogi podrazumijevaju sve i svasta. Kada govoris ili hvalis nekog politicara onda navedi sta je uradio na ekonomskom planu, to jest koja je obecanja ispunio. Kad govoris o moralu kao osobni politcara navedi nam primjer takvog moralnog djelovanja. Samo tako mozemo razumjeti jedan drugoga.

Image

Eto npr. bazen za kupanje gradjana ima Gracanica i jos mnogi drugi gradovi, samo se njihov gradonacelnik ne hvali bazenima. Gradonacelnik Gracanice se hvali zaposlenoscu stanovnistva Opcine, a ja sam sretan covjek kad dodjem u taj grad i vidim njegovu urednost, sredjene ulice, uredan park, nigdje grafita itd.

Pogledaj Tuzlu. Od Stupina do Slavinovica korito Jale obraslo u siblje kao da Jala tece kroz neko polje .Svagdje trava do koljenja a ako se kosi se trimerom sto jako lose izgleda. Osim toga tako se unistavaju mlade sadnice. Zasto se trava kosi trimerom. Pogledaj trotoare. Malo ce ih srediti pred same izbore. Grafiti na svakom pogodnom mjestu .Zasto?
kmirsad

#30125 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

S ovom slikom se potpuno slažem... bar sam ja koji hrani, odjeva i obuva... najmanje njih deset...
Slažem se i sa večim dijelom tvog komentara...
Samo što Našu Stranku ni na koji način ne možeš staviti u taj kontekst... minorni smo u pogledu fotelja , funkcija, NO, UO, direktora JU i JI...
Ne tvrdim da kad pobjedimo i uzmemo vlast, se nečemo pokvariti i usmrditi...uklopiti u dobro nam poznate klišeje... ljudi su najkvarljivija roba... ali ne možemo to znati i tvrditi dok se to ne dogodi...
Zasad... najboli su... :-D
Uzgred, da te podsjetim, nisam govorio o gradonačelniku Tuzle Jasminu Imamoviću.
Govorio sam o načelniku Lukavca... prof. dr.Edinu Deliću, kojeg lično već dvadeset godina dobro znam i izuzetno cijenim, prije svega kao čovjeka, a onda kao stručnjaka, marljivog funkcionera sa izuzetnim organizatorskim sposobnostima...
Ako treba da pričamo i o Jasminu, bujrum...samo njega SDA ne može povaliti, a Edina može...
Locked