Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Casual's wrote:Moram priznati da zeleni fino igraju. Šute dok se ovi levati raspadaju.
Ma zeleni iza ledja rade. Oni i stvaraju probleme iza ledja ovim sto su se namjerili na vlast.
Al kad Kasumovic sinoc izvali za pothodnik . Nije mi jasan, zar nije lakse napraviti da se ide iznad M17? Em lakse, em jeftinije. Ali treba se ugraditi. Uzece pola miliona, milion umjesto da sve zavrsi sa 50 000-100 000.
Jest da nas naod ima običaj zapisivanja podhodnika, ali da naprave pasarelu valjalo bi gledati okacene transparente "volim te Ramiza" ili zamisli @Not my idea krene U Sarajevo a tamo joj se sa pasarele smjeska Ajzak Ramon na plakatu
clio_dci120 wrote:Jest da nas naod ima običaj zapisivanja podhodnika, ali da naprave pasarelu valjalo bi gledati okacene transparente "volim te Ramiza" ili zamisli @Not my idea krene U Sarajevo a tamo joj se sa pasarele smjeska Ajzak Ramon na plakatu
daj nam.plakat dje se ramonja smjeska
a u podhodnik mores staviti 50 klupa modernog dizajna puta milju i cetristo i eto ga pola miliona
al sta kae,uzeli smo ministarstva koje niko nije htio
Fazon sa stepenicama pasarele i pothodnika...vjerovatno je mislio na broj stepenica, kod pasarele je daleko veci broj zbog osiguranja potrebnog profila nego kod pothodnika. Cca 4,5 m je za pasarelu (od kolovoza do dna pasarele), a pothodnik moze ici 3 m (broj stepenika je manji ako je kota terena sa koje se silazi niza od ceste ispod koje se probija) a sto i jest slucaj na onom dijelu, jos ako se za pasarelu doda i ova razlika visina, dodje se do poprilicno veceg broja stepenica.
Ko se razumije, ta izjava je logicna,a ne vuci na stranu da je mislio da nema stepenica kod pothodnika, mada moze i ta varijanta ako se umjesto stepenica ide sa pristupno. rampom, dok kod pasarele to ne nije prakticno
smartXL wrote:Fazon sa stepenicama pasarele i pothodnika...vjerovatno je mislio na broj stepenica, kod pasarele je daleko veci broj zbog osiguranja potrebnog profila nego kod pothodnika. Cca 4,5 m je za pasarelu (od kolovoza do dna pasarele), a pothodnik moze ici 3 m (broj stepenika je manji ako je kota terena sa koje se silazi niza od ceste ispod koje se probija) a sto i jest slucaj na onom dijelu, jos ako se za pasarelu doda i ova razlika visina, dodje se do poprilicno veceg broja stepenica.
Ko se razumije, ta izjava je logicna,a ne vuci na stranu da je mislio da nema stepenica kod pothodnika, mada moze i ta varijanta ako se umjesto stepenica ide sa pristupno. rampom, dok kod pasarele to ne nije prakticno
Upravo sam ovako nesto htio napisati.
Al bitno je popljuvati Fuada.
*ebem SDA i ASDA isto tako.
Prosto je nevjerovatno koliko svaka politicka trakavica pokaze toliko puno i o samim forumasima. Ne pada snijeg da prekrije brijeg....vazda bilo...
Ne znam koliko je do nas, koliko smo reprezentativni, ali i ova tema je dobar odraz stanja duha u gradu. Milju i dvjesto stranica smo nakucali (aktivan sam od cca 80-te stranice) uglavom o politici i politickim tracevima. Pa pobogu desava li se ista u gradu mimo ovoga sto mi ovdje pisemo?
Ili je forum utociste zarobljenih dusa, kojima nista drugo ne preostaje osim piskaranja, dok se vani desava zivot
Pa forum i jest za pisanja, iznosenja misljenja...al da se toliko traca o tudjim zivotima, i to o likovima koji su nebitni, prolazni. Jos na to dodaj vecinu dezinformacija koje se pojavljuju, valjda da bi se jos zesce pisalo i dalo znacaja.
Pojedinci vlastiti neuspjeh i frustraciju na taj nacin kompenzuju satisfakciju.
Ako vas to cini sretnim, nikad necete dozivjet istinsku srecu. Nije filozofija, al to je tako
Jebaji ga, koju god temu otvoriš, završi politikom.
Pričamo o Smetovima...Fuad kriv, priča o GGMu...kriv onaj, kriv ovaj...
Pričamo o jeba*inama, upale se moralni zeleni...
Elem...jbg.