SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

normala brate

#30076 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by normala brate »

beni-bu-man wrote:
Bullet Tooth Tony wrote:Nikad ga nece naci ova banana od drzave .... specijalac ....naucio da prezivljava od jabuke i vode ... spreman ko rambo :oops: :oops:
ma karina obicna

Mangup pravi do kraja je bio oštar
svjezi_ustipak

#30077 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by svjezi_ustipak »

normala brate wrote:Kao što smo i govorili ovaj se ne vraca ziv u zatvor zna da nece izaci više, čudi me da nije još poveo osoba sa sobom.

Odlicna vijest da nije.

Ja sam tebi danas napisao sljedeće:
svjezi_ustipak wrote:
Iskreno se nadam da Edin Gačić nije prije ubistva u Suhodolu shvatio da je sa druge strane brda autoput (poligon u Suhodolu se nalazi brdu kroz koje prolazi najduži tunel na dionici Sarajevo- Tarčin) jer bi u tom slučaju vrlo brzo nakon ubistva u Suhodolu umjesto ka pruzi sišao ka autoputu i odatle lagano ka centralnoj Bosni.

Pozdrav

Čovjek uopće nije bio ni u Hadžićima niti uz prugu. Bio sa suprotne strane. Samo otišao na drugu stranu brda, preko autoputa, u Lepenicu.

Bitno je da su ga neutralisali.
normala brate

#30078 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by normala brate »

Ma nema ovaj para za bježanje
BlueBlood

#30079 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by BlueBlood »

nista od onih 50 000 KM :roll:
Ommadawn

#30080 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Ommadawn »

Spasili ljude a bogami i njega.
Najgore je kad razum izgubiš a on je to nažalost izgubio davno.
noviclan

#30081 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by noviclan »

Jbg rocky
duga puska

#30082 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by duga puska »

svjezi_ustipak wrote:
normala brate wrote:Kao što smo i govorili ovaj se ne vraca ziv u zatvor zna da nece izaci više, čudi me da nije još poveo osoba sa sobom.

Odlicna vijest da nije.

svjezi_ustipak wrote:
Iskreno se nadam da Edin Gačić nije prije ubistva u Suhodolu shvatio da je sa druge strane brda autoput (poligon u Suhodolu se nalazi brdu kroz koje prolazi najduži tunel na dionici Sarajevo- Tarčin) jer bi u tom slučaju vrlo brzo nakon ubistva u Suhodolu umjesto ka pruzi sišao ka autoputu i odatle lagano ka centralnoj Bosni.

Pozdrav

Čovjek uopće nije bio ni u Hadžićima niti uz prugu. Bio sa suprotne strane. Samo otišao na drugu stranu brda, preko autoputa, u Lepenicu.

Od mjesta gdje je navodno vidjen u Hadzicima do Lepenice 10 kilometara preko brda. Dobrim dijelom ima i šumsmih puteva, znaci 3-4 sata hoda.
normala brate

#30083 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by normala brate »

noviclan wrote:Jbg rocky

Svi cemo mi umrijeti samo je pitanje vremena ovaj život nije vječan zatvorice se i naše oci.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#30084 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by konektovan »

Valja li sad policija????
Better Man

#30085 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Better Man »

Ubili su ga u Lepenici kod Kiseljaka. Pucao na policajca i ranio ga. Onda ga je policija opkolila i on je osuo rafalnu paljbu po njima i oni uzvratili i ubili ga. Ovo je prenio index.hr.
Hajlac

#30086 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Hajlac »

Nisrin wrote: Imao je dovoljno vremena da napravi odredjene planove i spremi sve, ocito za njega nema povratka, svjestan je, samo mi nije jasno zasto UBIJA USPUT i da li je on 100% ubio policajca?
Kada je bio spreman ubiti vlastitu MAJKU, od njega nista ne treba iznenaditi, cak ni da dodje i rafala po narodu nasumicno...bas je neka teska dijagnoza, te je u svakom slucaju trebao biti DOZIVOTNO zatvoren u umobolnici, a ne pustiti ga da slobodno hoda, zivi, ima interakciju sa ljudima...strasno!
U nekoj od vijesti navedeno je kako se u sklopu tog streljackog poligona nalazi SKLADISTE oruzja - moja pretpostavka jeste da je dosao planski tu kako bi se domogao oruzja za nastavak ludjackog pohoda...
Hakiz

#30087 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Hakiz »

konektovan wrote:Valja li sad policija????
Zavisi. Za sada je 3:1.
noviclan

#30088 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by noviclan »

:thumbup: policija da je valjala bio bi uhvacen u konjicu a ovako 1200:1 ma cuvari reda pravi
svjezi_ustipak

#30089 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by svjezi_ustipak »

duga puska wrote:
svjezi_ustipak wrote:

Odlicna vijest da nije.

svjezi_ustipak wrote:

Pozdrav

Od mjesta gdje je navodno vidjen u Hadzicima do Lepenice 10 kilometara preko brda. Dobrim dijelom ima i šumsmih puteva, znaci 3-4 sata hoda.
NIje vjerovatno nikad ni bio u Hadžićima. Ubio policajca i samo produžio naprijed prateći put. Pruga mu je ostala iza leđa. Kad je prošao kuće, ušao u šumu i tu prenoćio. Onda se počeo spuštati naniže ka autoputu. Kad je prešao autoput vjerovatno je htio ići kroz Lepenicu ka Gornjem Žeželovu ali mora pregaziti široki prostor.

Od objekta u Suhodolu do Lepenice je 4-5 km. Preko Suhodola je najkraći put iz Tarčina i Pazarića za Lepenicu. Iz Hadžića da je išao u Lepenicu trebao je ići mislim preko Grivića i Košćana ili u Drozgometvu.

Ovo i jeste najjednostavnije i logično, zato i jesu poslali helikopter prema Kiseljaku, zato i jesu stegli sve u srednjoj Bosni da im ne prođe. Nema logike da hoda prugom, od Tarčina odmah dva velika vijadukta imaju. Koliko god lud bio teško da je smio hodati po njima. Od Tarčina prema Pazariću odmah tunel ima koji izlazi u Resnik tako da je pruga bila malo neobična ideja ali doduše nikad se budali ne zna.
muhafuca

#30090 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by muhafuca »

BlueBlood wrote:nista od onih 50 000 KM :roll:
pa cim je nagrada objavljena odmah se sve rjesilo.

neko je pare uzeo samo tisu :D
old_spice

#30091 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by old_spice »

Hajlac wrote: U nekoj od vijesti navedeno je kako se u sklopu tog streljackog poligona nalazi SKLADISTE oruzja - moja pretpostavka jeste da je dosao planski tu kako bi se domogao oruzja za nastavak ludjackog pohoda...
tu nema skladiste oruzja. policijaci nisu krivi nista, sreca pa je ovako zavrsilo, al jesu njhovi naredjeni, koji su morali ovo na vrijeme zatvoriti, bar ovaj dio prema ks. tj prije nego je ubio policajca
JoeyTribbiani

#30092 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JoeyTribbiani »

Pade Rambo, nestalo mu jabuka. Bravo svima, hvala Bogu što još neko nije glavu izgubio.
baxus

#30093 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by baxus »

JoeyTribbiani wrote:Pade Rambo, nestalo mu jabuka. Bravo svima, hvala Bogu što još neko nije glavu izgubio.
hahaha
baxus

#30094 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by baxus »

Pise da je ubijen u Medvjedicama, to je od strelista u Suhodolu 2-3 km, ma i to je vise Suhodol, nego Lepenica.
Tako da nije bio odmakao puno, samo se krio.
Nivelacija

#30095 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Nivelacija »

Zna i snijeg nekada biti koristan.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#30096 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mk ultra »

Pa u onakvim uslovima tesko je i traziti... bilo je pitanje vremena kad ce ga naci
Last edited by mk ultra on 12/02/2019 17:14, edited 1 time in total.
stetoskop
Grijem se na: Fujitsu 12llce
Vozim: Traktor, ide j€bi ga

#30097 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by stetoskop »

U Hadžićima je problem bio što ima puno migranata, pa otud i stalno priviđanje ubice.
golman

#30098 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by golman »

Ubijen u mjestu Košćan..kakav Kiseljak kakvi bakrači...
Hajlac

#30099 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Hajlac »

Muhamed Đakmić wrote:
Janjicar wrote: Druže, tamo prave zločin ljudi koji tog momenta puknu, dodju iz Sirije Iraka itd. nastane se tu par mjeseci i onda izvrse zlocin itd.

U Njemackoj, Belgiji itd neće se desiti da dvostruki ubica sa dijagnozom, izadje iz zatvora, vodi profil na facebooku, dobije certifikat za licnog trenera itd.

Poenta i razlika izmedju tog sto ti spominjes i mi je da u Njemackoj Belgiji itd ljudi koji su imalo pod sumnjom (narocito ako imaju problematicnu proslost ) budu pod prismotrom i non stop ih se prati.
Pazi ovo recimo:
https://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Unterweger
irst convicted of a 1974 murder, he was released in 1990 as an example of rehabilitation. He became a journalist and minor celebrity, but within months started killing again. After being convicted of an additional nine murders, he committed suicide by hanging himself in prison.
Evo i famozna Njemačka.
https://www.theguardian.com/world/2018/ ... nts-deaths

Imaš i za Ameriku, Belgiju, Veliku Britaniju... apsolutno sve zemlje svijeta.
@Janjicar potpuno idealizira stanje na Zapadu.

Pa po USA su vecina onih najmonstruoznijih serijskih ubica i silovatelja iz perioda 60-ih do 2000-tih bivali pritvarani pa pustani zbog nesposobnosti i neuvezanosti policijskih okruga/saveznih drzava, cak i zatvarani na bijednih 1-2 godine u zatvor ili psihijatriju da bi kao po pravilu nastavili svoje krvave pohode nerijetko jos 10-15 godina!!!
sumirprimus

#30100 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sumirprimus »

sumirprimus wrote: ma isplivace kad tad.
ponestace mu srece, snage,hrane, koncentracije.
Kao sto rekoh.
Sto ne umanjuje fakat da je o ovakvom bolesniku odlucivao centar za socijalni rad.zatvor i sud.
On je bio za psihijatrije!vezan.do kraja zivota.
Post Reply