Dobro se Pinto ispruzio kad je Modric stativu pogodio.. korner je bio cini mi se
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
DonVVVV
#30051 Re: FC Barcelona
Busili su i Valdesa na gore nacine
istina popravio se u posljenje vrijeme, steta povr. se
Dobro se Pinto ispruzio kad je Modric stativu pogodio.. korner je bio cini mi se
- Dino Djurbuzovic
#30052 Re: FC Barcelona
Kolegi Martinu treba dati punu podrsku. Stari su mudraci rekli da nije lako pitu od govana praviti.
ps. Izvinjavam se na ruznim rijecima
ps. Izvinjavam se na ruznim rijecima
-
Crvena Tifoza
#30053 Re: FC Barcelona
Znači Tata je zasrao borbu za tri titule u samo sedam dana. Na početku njegovog mandata mi je izgledao simpa trener ali je na kraju ispao previše mlak prema ovim zasićenim zvijezdama i neodlučan u završnicama utakmica. Vjerovatan rasplet: platit će neku kaznu prema FIFA, skinut će im suspenziju, onda će svu odgovornost za rezultate sručiti na Tatu i dat će mu otkaz. Izglasat ce se nepovjerenje upravi i dolaze vanredni izbori. Znači, prema mom nekom viđenju, slijede jako turbulentni dani u Barçi. Nadam se remontu i zahvalnicama pojedinim igračima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
be highirly
#30054 Re: FC Barcelona
sta mislite da li bi se scolari snasao u barsi, tip mi izgleda zajebano I ima iskustvo sa zvijezdama da ih spusti na zemlju I natjera da trce ili je on ipak za reprezentacija
- lua
#30055 Re: FC Barcelona
Bartra, Xavi, Iniesta i Jordi Alba.
Ostatak ekipe... Ne'am riječi. Zasluženo izgubili.
Ostatak ekipe... Ne'am riječi. Zasluženo izgubili.
- Cistokrvan
#30056 Re: FC Barcelona
"zali Boze zivaca
sad svim srcem uz jorgandzije do kraja sezone, a onda idemo sa onom realovom krilaticom poznatom od proteklih x godina: iduca sezona je nasa
"
Jest da sad zvucimo ko navijaci Uniteda kad su prizeljkivali poraz svog kluba, samo da bi to umanjilo sanse Liverpoolu za titulu, ali ako ne moze Barca biti prvak, onda sam srcem uz Atletico !
Jest da sad zvucimo ko navijaci Uniteda kad su prizeljkivali poraz svog kluba, samo da bi to umanjilo sanse Liverpoolu za titulu, ali ako ne moze Barca biti prvak, onda sam srcem uz Atletico !
- bude
#30057 Re: FC Barcelona
navijaci madrida ce biti uz barcu svim srcem u zadnjem kolu 
-
SSemir
#30059 Re: FC Barcelona
odavno se nije igrao el clasico bez messija i ronalda 
- HB_BHF
#30060 Re: FC Barcelona
Mislim da si sebi odgovorio već. Vjerovatno je i on svjestan činjenice da on nije za evropskog nogometa, s obzirom da je 25-30 godina trener, a nikad nije vodio evropski tim (osim one jedne godine Chelsea). Izgleda da nije baš tip za svakodnevno druženje sa zvijezdamabe highirly wrote:sta mislite da li bi se scolari snasao u barsi, tip mi izgleda zajebano I ima iskustvo sa zvijezdama da ih spusti na zemlju I natjera da trce ili je on ipak za reprezentacija
- Cistokrvan
#30061 Re: FC Barcelona
Barca je bila i ostat ce moj klub, bez obzira na turbulencije. Bili su i u gorim siuacijama pa uvijek poslije kise dodje sunce
. A kako to obicno biva trener je najveci krivac; kako neko napisa preblag je ! Treba brate neko kod koga nece biti opustanja. Klopp mi prvi pada na pamet, ali snasao bi se i Benitez. Samo da ne dodje Villas Boas, taj bi upropastio ekipu definitivno.
- drugtito2011
#30062 Re: FC Barcelona
Cistokrvan wrote:Barca je bila i ostat ce moj klub, bez obzira na turbulencije. Bili su i u gorim siuacijama pa uvijek poslije kise dodje sunce. A kako to obicno biva trener je najveci krivac; kako neko napisa preblag je ! Treba brate neko kod koga nece biti opustanja. Klopp mi prvi pada na pamet, ali snasao bi se i Benitez. Samo da ne dodje Villas Boas, taj bi upropastio ekipu definitivno.
- HB_BHF
#30063 Re: FC Barcelona
Ma ne brini. Barca je klub koji ima budućnostCistokrvan wrote:Barca je bila i ostat ce moj klub, bez obzira na turbulencije. Bili su i u gorim siuacijama pa uvijek poslije kise dodje sunce. A kako to obicno biva trener je najveci krivac; kako neko napisa preblag je ! Treba brate neko kod koga nece biti opustanja. Klopp mi prvi pada na pamet, ali snasao bi se i Benitez. Samo da ne dodje Villas Boas, taj bi upropastio ekipu definitivno.
-
5 0 5
#30064 Re: FC Barcelona
Barcelona - Madrid CdR TVE HD 2.35GB torrent
-
todd_smith
- suncica24
- suncica24
#30067 Re: FC Barcelona
Izgleda i Alba je out.
(a da se mi diskvalificiramo iz lige do kraja, da bar par nogu ostane zivo za slijedecu sezonu?
)
(a da se mi diskvalificiramo iz lige do kraja, da bar par nogu ostane zivo za slijedecu sezonu?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#30068 Re: FC Barcelona
pa i nije baš...sinoć je Messi igrao u sredini pa floop
-
todd_smith
#30070 Re: FC Barcelona
Moguce da tersa zbog ranijih utakmica, ali ocigledno nesto ne stima tu.JoseMujica wrote:
pa i nije baš...sinoć je Messi igrao u sredini pa floop![]()
- HB_BHF
#30071 Re: FC Barcelona
Guardiola: "Messi je u ključnim trenucima nestajao s terena, to je najveći hendikep Barcelone. Međutim nije Messi kriv, nego neštu u Barcinom okruženju ne štima. Klub Messija nije štitio u trenucima kad je imao probleme."
Šta mislite ima li ovo veze sa onim problemom što je imao u vezi poreza? Je li zbog toga Messi razočaran ili ljut na Barcu?
Šta mislite ima li ovo veze sa onim problemom što je imao u vezi poreza? Je li zbog toga Messi razočaran ili ljut na Barcu?
- skenderija04
#30072 Re: FC Barcelona
Kad je ovo izjavio? Sumnjam da se Guardiola ovako direktno petlja. Nije njegov stil.HB_BHF wrote:Guardiola: "Messi je u ključnim trenucima nestajao s terena, to je najveći hendikep Barcelone. Međutim nije Messi kriv, nego neštu u Barcinom okruženju ne štima. Klub Messija nije štitio u trenucima kad je imao probleme."
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#30073 Re: FC Barcelona
ne mora značiti...hebga dođe period jednostavno ne ide
ima i zasićenja...već dosta dugo se vrte isti ljudi i sve se vrti oko istih ljudi.....a sve ima granice i domete, posebno kada ti udari u glavu pa furaš pogrešnu klubsku politiku
več par sezona smo kukali i na forumu kada će se pojačati odbrana
umjesto stopera kupuju se napadači, a vezni igrači prekomanduju u odbranu
može to tako da zakrpiš jednu polusezonu al nemreš tako dovijeka što je očigledno bilo sinoć jer se iz dvije benigne kontre primiše dva gola
ima i zasićenja...već dosta dugo se vrte isti ljudi i sve se vrti oko istih ljudi.....a sve ima granice i domete, posebno kada ti udari u glavu pa furaš pogrešnu klubsku politiku
več par sezona smo kukali i na forumu kada će se pojačati odbrana
- HB_BHF
#30074 Re: FC Barcelona
Pročitao sam na Barca BiH fb grupi. Ne znam koliko je tačno.. I ako jeste, ovo je vjerovatno od ranije.skenderija04 wrote:Kad je ovo izjavio? Sumnjam da se Guardiola ovako direktno petlja. Nije njegov stil.HB_BHF wrote:Guardiola: "Messi je u ključnim trenucima nestajao s terena, to je najveći hendikep Barcelone. Međutim nije Messi kriv, nego neštu u Barcinom okruženju ne štima. Klub Messija nije štitio u trenucima kad je imao probleme."
-
todd_smith
#30075 Re: FC Barcelona
Ko zna, kakve sve stvar igraci i treneri sugerisu duze vrijeme mene uopce ne bi iznenadilo da mu je krivo sto Barca nije platila njegov dug za njega.