Ja mislio mi ćemo fino raspravljat al haj igrat ćemo se igre riječi.Muhamed Đakmić wrote:
Ja nisam argumentovao da naša policija radi dobro kroz ovo, nego sam tvrdio da ti je način na koji argumentuješ njihov loš rad šupalj.
Stavio sam ti dva linka, a na guglu ih možeš naći hiljade. Drugi link je iz 2018. godine i iz famozne Njemačke i njihovog pravosudnog sistema. E sad, probaj sam reći šta su ljudi kojima dokažeš da nisu u pravu, a oni te ismijavaju.
Dakle lijepo ti je naznačeno u postu šta je poenta i šta je pisac htio da kaže. Zna svako proguglati i zalijepiti prvu vijest koju nađe, i reći evo što lažeš desi se i kod njih.
Zar ima glupson-a koji vjeruju da se ovakvo šta ne smije i ne može desiti u Švedskoj ?
Zar ja trebam sutra medju rajom govoriti jbg desi se svugdje, eno i Braivik pobio 70 ljudi ?
Problem je kada se to desi u državi, odnosno dijelu države konkretno FBiH sa 2 miliona stanovnika, i gdje je jedini krivac institucija,sistem i ništa drugo.
Mi da imamo 50 miliona stanovnika, kao što te zemlje imaju, svako jutro bi bilo po 10 ovakvih slučajeva...