Razočarenje !BJB wrote:![]()
Čudi me da je Clooney radio na ovom filmu
Prijatno iznenađenje je kako su dva ženska lika dobro odradile uloge ...
Moderator: _BataZiv_0809
Razočarenje !BJB wrote:![]()
toliko nije los da uporedo pises na forumuBlack swan wrote:gledam jurski svijet i nije los
Meni i nije bio tako loš. Ipak je u pitanju Diznijev film. Vrijedi zbog one scene kada glavna junakinjaBlackSnake wrote:Razočarenje !BJB wrote:![]()
Čudi me da je Clooney radio na ovom filmu![]()
Prijatno iznenađenje je kako su dva ženska lika dobro odradile uloge ...

pauzirao sam mnogo bolje filmove rekao bih i desetkegnjev wrote:toliko nije los da uporedo pises na forumuBlack swan wrote:gledam jurski svijet i nije los
naravno da se desava:)BJB wrote:@Blacksnake, George Clooney mi i nije neka glumcina..Jest da ima lijep osmjeh i da je nekad bio faca..Ofucao se otkako se ozenio, tek sam primjetila kako staro izgleda..
Britt Robertson i Raffey Cassidy je genijalno odglumila Athenu, jest da su specijalni efekti bili predobri, ali dijete bas ima talenta.
Meni je zanimljiv pravac u kojem ode SF u ovom filmu, zanimljiva mi je i prica. Bas me fino film zabavio, gotovo da ga nisam prekidala ili surfala po internetu dok sam ga gledala. Ne znam da li se vama desava, ali u zadnjih nekoliko godina malo koji film me moze totalno zaokupiti, ono da gledam bez prekidanja ili surfanja sa strane..Valjda covjek stari, pa postaje jos veci ters ili su filmovi postali losiji..
Drugi problem je da vidim preporuku, skinem film i nikad ga ne pregledam ili nemam vremena ili mi se ne gleda nesto tako..
Gdje se ovo moze iskopati a da je dobra kopija?markioni wrote:http://www.imdb.com/title/tt2361509
The Intern
divan film.. nisam nesto od puno price trenutno pa bih se slozio sa ovim u potpunosti:
User Reviews
That kind of movie that makes your day
23 September 2015 | by karimhamamo160 (Egypt) – See all my reviews
This is my first review on the IMDb website and i have been a member for more that 9 years now, that's who much i loved this movie. It just give you that positive thoughts and energy within a lovely comedian scenario.
I loved how they mix between the classic culture with the modern one. It was very interesting to watch how they remind our generation about the habits which they are missing from the classic one.
De Niro and Anne Hathaway have excellent work chemistry. Director and camera teams made a great job too... Team work, thank you for this lovely movie...
markioni wrote:naravno da se desava:)BJB wrote:@Blacksnake, George Clooney mi i nije neka glumcina..Jest da ima lijep osmjeh i da je nekad bio faca..Ofucao se otkako se ozenio, tek sam primjetila kako staro izgleda..
Britt Robertson i Raffey Cassidy je genijalno odglumila Athenu, jest da su specijalni efekti bili predobri, ali dijete bas ima talenta.
Meni je zanimljiv pravac u kojem ode SF u ovom filmu, zanimljiva mi je i prica. Bas me fino film zabavio, gotovo da ga nisam prekidala ili surfala po internetu dok sam ga gledala. Ne znam da li se vama desava, ali u zadnjih nekoliko godina malo koji film me moze totalno zaokupiti, ono da gledam bez prekidanja ili surfanja sa strane..Valjda covjek stari, pa postaje jos veci ters ili su filmovi postali losiji..
Drugi problem je da vidim preporuku, skinem film i nikad ga ne pregledam ili nemam vremena ili mi se ne gleda nesto tako..
Da, lijepo si to otipkao, ipak je Terminator samo jedan, postavio je određene standarde u industriji:)Snake Eyes wrote:Ovaj dio kada pregledaš podsjetiš se svih prethodnih dijelovaRampage wrote:Terminator Genisys
http://www.imdb.com/title/tt1340138/
Baš ono što sam i očekivao od filma, dva sata dobre Terminator zabave:)
Napomena za one što nisu gledali ovaj film - bilo bi se dobro (ako se ima vremena:)) podsjetiti ostalih filmova iz serijala prije gledanja ovog dijela, bit će bolji ugođaj:), da je bilo koja druga franšiza u pitanju film bi bio sranje ali gledati "Posljednjeg akcionog junaka" ponovo u ulozi terminatora, priceless
x-filesBlackSnake wrote:markioni wrote:naravno da se desava:)BJB wrote:@Blacksnake, George Clooney mi i nije neka glumcina..Jest da ima lijep osmjeh i da je nekad bio faca..Ofucao se otkako se ozenio, tek sam primjetila kako staro izgleda..
Ha, ha ... gdje me nađe![]()
Ja ne znam kada sam zadnji put odgledao film u komadu.
U stvari lažem, ima serija koju sam gledao i po nekoliko epizoda u komadu. Radi se o seriji FARGO, već sam je pominjao .... Sjajno !!! Eh da je još nešto slično naći.

Poenta, tako se zapravo i gledaju filmovi.BJB wrote: Ne znam da li se vama desava, ali u zadnjih nekoliko godina malo koji film me moze totalno zaokupiti, ono da gledam bez prekidanja ili surfanja sa strane..Valjda covjek stari, pa postaje jos veci ters ili su filmovi postali losiji...
Ne znam kakve vi filmove gledate, ali ja lično ako naletim na takav film gdje vidim da mi je interesantnije na fontelu čačkati nego pratiti radnju istoga onda ga i ugasim, pobrišem i nađem drugi, interesantniji!deyan wrote:Poenta, tako se zapravo i gledaju filmovi.BJB wrote: Ne znam da li se vama desava, ali u zadnjih nekoliko godina malo koji film me moze totalno zaokupiti, ono da gledam bez prekidanja ili surfanja sa strane..Valjda covjek stari, pa postaje jos veci ters ili su filmovi postali losiji...![]()
Ja...recimo dok gledam uporedo igram PS4, surfujem po netu, sa ortakom prepricavam dnevne dogodavstine na Viber-u, dok sa tableta, putem WhatsApp-a saljem srca mojoj sarmantnoj komsinici Dragani.
Dobro, ponekad sam istovremeno znao da otpevam i neku ljubavnu pesmu Ani (na engleskom naravno) ali posto nam je veza pukla toga vise nema i to me cini neizmerno nesrecnim.![]()
PS. karanana, prijatelju moj, javi se na PP ako nista nisi skapir'o, objasnicu ti sve
(nije kao ove kompleksne i glupe serije tipa "Black Mirror" i "Mr. Robot" gde se ne zna ko sta i za koga radi).
haaha ja ne mogu da vjerujem sta sam procitao...mislim mogu al lanucu nesto nije red...deyan wrote:Poenta, tako se zapravo i gledaju filmovi.BJB wrote: Ne znam da li se vama desava, ali u zadnjih nekoliko godina malo koji film me moze totalno zaokupiti, ono da gledam bez prekidanja ili surfanja sa strane..Valjda covjek stari, pa postaje jos veci ters ili su filmovi postali losiji...![]()
Ja...recimo dok gledam uporedo igram PS4, surfujem po netu, sa ortakom prepricavam dnevne dogodavstine na Viber-u, dok sa tableta, putem WhatsApp-a saljem srca mojoj sarmantnoj komsinici Dragani.
Dobro, ponekad sam istovremeno znao da otpevam i neku ljubavnu pesmu Ani (na engleskom naravno) ali posto nam je veza pukla toga vise nema i to me cini neizmerno nesrecnim.![]()
PS. karanana, prijatelju moj, javi se na PP ako nista nisi skapir'o, objasnicu ti sve
(nije kao ove kompleksne i glupe serije tipa "Black Mirror" i "Mr. Robot" gde se ne zna ko sta i za koga radi).