I da jesu, u narodu je poznato da ne yebe lijep nego uporan.Casual's wrote:Nisu tu da nas yebu valjda
Zeleni aprooved
Moderators: _BataZiv_0809, anex
I da jesu, u narodu je poznato da ne yebe lijep nego uporan.Casual's wrote:Nisu tu da nas yebu valjda
Ja jesam smart, al sam neupicen u bilo koja zaposljavanja, znam samo onoliko koliko procitam, pa i tipa da ce IR bit ministar unutrasnjih poslova, pa premijer...clio_dci120 wrote:Evo pitanje za smarta, Jel istina ono sto ljudi od jutros Pisu na fb,da je raspisan neki Konkurs u Centru za socijalni rad, i da onaj Zuban vec radi, a da se zna i za domara...Eto cisti tvoj komentar ako moze
realnosmartXL wrote:Ja jesam smart, al sam neupicen u bilo koja zaposljavanja, znam samo onoliko koliko procitam, pa i tipa da ce IR bit ministar unutrasnjih poslova, pa premijer...clio_dci120 wrote:Evo pitanje za smarta, Jel istina ono sto ljudi od jutros Pisu na fb,da je raspisan neki Konkurs u Centru za socijalni rad, i da onaj Zuban vec radi, a da se zna i za domara...Eto cisti tvoj komentar ako moze![]()
Dok ne vidim, vise ne vjerujem
Sposoban, a nije podoban.N.N. wrote:Adnan Zuban radi dole u Centru za socijalni rad. Kao i domar.
I kome to prijaviti, kojoj instanci, kome se zaliti!?
Kome konkurae objavlju? Haram im svaki dinar bio.
Usta im se na*erem
Izašao konkurs za referenta i domara. Čaršija veli da obojica rade._BataZiv_0809 wrote:Radi kao domar ili radi on i radi jos dodatno domar? Ne znam zasto domara spominjemo doduse. Zbunjen sam.
clio_dci120 wrote:A sto se tice CSR-a jednom mi ga je opisala moja bivša djevojka, koja je tamo pripravnicki radila, samo jednom riječju - NASLJEDNA MONARHIJA, Preko 60% kadra nasljedilo roditelje na radnim mjestima.
Dje sad onaj sto rece carsija ,haha, ebla ga carsija. Ma meni bude samo krivo kad skontam da ja iz realnog sektora hranim takve Zubane, a oni pricati o postenju i postenom uspjehu . Bas ko kurva, uvijek prica o svom postenju .Casual's wrote:Sposoban, a nije podoban.N.N. wrote:Adnan Zuban radi dole u Centru za socijalni rad. Kao i domar.
I kome to prijaviti, kojoj instanci, kome se zaliti!?
Kome konkurae objavlju? Haram im svaki dinar bio.
Usta im se na*erem
Čaršija.

Meni se vala sve ogadilo, grad mi se ogadio. Ovo pišanje po narodu je postalo svakodnevnica. Nema poteza/projekta/poziva da je prošlo nešto uredno, transparentno, pošteno.clio_dci120 wrote:
Dje sad onaj sto rece carsija ,haha, ebla ga carsija. Ma meni bude samo krivo kad skontam da ja iz realnog sektora hranim takve Zubane, a oni pricati o postenju i postenom uspjehu . Bas ko kurva, uvijek prica o svom postenju .
Nevezano za Zubana, nego generalno. Apsolutno nikakve veze nema koliko neko studira. Samnom iz generacije ima jedan momak koji je dosao do 4. Godine i nikad nije zavrsio, a momak bistar, radi u struci al eto nema diplome, i jos masa njih, a imas slucajeva gsje bolidi u roku zavrse, a veze nemaju sta i kako. To je ona prica kad se govori ne zavrsava pametan nego uporan. Neko ne udje ozbiljno u tu pricu i ispada glupan jer nije u roku rijesio.jasko_ba wrote:Lik studirao 10 godina i na kraju ce proci bolje od svih. A najsmijesnije mi je kad vidim da ga njegova generacija sa fakulteta najvise brani i ljudi koji su zavrsili Pravni fakultet u roku, a koji su jos uvijek na birou. Kakav paradoksA za ove uslove dole treba dati sigurno 20 maraka da sve izvadis
![]()
smartXL wrote:Nevezano za Zubana, nego generalno. Apsolutno nikakve veze nema koliko neko studira. Samnom iz generacije ima jedan momak koji je dosao do 4. Godine i nikad nije zavrsio, a momak bistar, radi u struci al eto nema diplome, i jos masa njih, a imas slucajeva gsje bolidi u roku zavrse, a veze nemaju sta i kako. To je ona prica kad se govori ne zavrsava pametan nego uporan. Neko ne udje ozbiljno u tu pricu i ispada glupan jer nije u roku rijesio.jasko_ba wrote:Lik studirao 10 godina i na kraju ce proci bolje od svih. A najsmijesnije mi je kad vidim da ga njegova generacija sa fakulteta najvise brani i ljudi koji su zavrsili Pravni fakultet u roku, a koji su jos uvijek na birou. Kakav paradoksA za ove uslove dole treba dati sigurno 20 maraka da sve izvadis
![]()
Zubana ne poznajem licno, neko ga hvali, neko kudi, kao i sve drugo u zivotu. Zavisi iz kojeg se ugla posmatra...
Ne znam kad se stignete bavit tudjim zivotima pored vlastitih.
Meni kad se grad ogadi, ja cu ga momentalno napustit, posao mogu dobit gdje hocu. Da ima nepravde, ima, ali se protiv toga ne bori po forumima, nego se rade konkretne stvari. Kad vecina ima vremena analizirat tudje zivote, vala se mogu aktivirat i na otklanjanju nepravde. Ovo se ondnosi generalno, neki ce se sami pronaci
ma dobro..mozda je novinarski tipfelerclio_dci120 wrote:Instalacija javne rasprave? WTF??? Hahahah, bolje mu je da se drzi sintizajzera, haha
Ma on je muzicar. Kako sam cuo svira sintizajzer._BataZiv_0809 wrote:Sto sintisajzer?