Sve istina od a do z.PM72 wrote:iz Mostara wrote:Tu je i turska i islamska zajednica sve je to u talu.PM72 wrote:Golema je to mafijaška organizacija i neće se lahko raspasti.Imaju 26 godina iskustva lopovluka,špijuniranja,uklanjanja neposlušnih,nepotizma,varanja...oni odu na džumu u kadrovsku džamiju i sve im je oproštenu za tu heftu.Pa onda navale do petka...bagra.
Islamska zajednica je također profitabilna organizacija (da ne kažem mafijaška) čiji su vjerski službenici (ne svi ali 90%) u političkom i financijskom talu sa SDA.Kad plačeš i kad ti je najteže uzimaju ne lopatom nego bagerom i naplate ćefine k'o da su od kamilje dlake prošiveni zlatnim nitima.Za par letvica i dasaka uzmu ko da je krovna konstrukcija a da ne pominjem uzimanje para za hatme,dove...u sve se petljaju i za sve pitaju.Najveći lopovi i kriminalci odavno imaju čin "hadžije" kojim u narodu saperu sve grijehe...
Turci su posebna logistička baza za SDA.Nema nijedne opštinske funjare sa karticom SDA da nije okusila čari Stambola (na guzove naravno) po nekoliko puta pa se bratimili sa turskim opštinama kojim zaborave i ime nakon par mjeseci.Otvore bosanskoj fukari ambulantu jal fontanu pa padaju u trans tolikim izljevima bratke pomoći i ljubavi a kod braće Srba otvaraju fabrike ili kupuju proizvode.
SDA-All about
-
megaman4
#30001 Re: SDA-All about
-
jefff
#30002 Re: SDA-All about
Ona četvorica odmetnika cijelo vrijeme su davali prizvuk demokratičnosti toj SDA a naročito su priskrbili reputaciju Bakiru jer je ispalo da je demokrata jer ih pušta da seru i da se odmeću.
Ista fora ko sa Izetbegovićem starijim. Svi su govorili kako je demokrata, da je saburli. U suštini on je bio zgrabio svu vlasti i organizirao politička ubistva i skupa sa Abdićem organiztirao rat u Cazinskoj krajini.
Jesul oni skontali da su iskorišteni ko kurton? Šta mislite?
Oni su Tihievci jakako, i čistka Tihićevaca nastupa.
Ista fora ko sa Izetbegovićem starijim. Svi su govorili kako je demokrata, da je saburli. U suštini on je bio zgrabio svu vlasti i organizirao politička ubistva i skupa sa Abdićem organiztirao rat u Cazinskoj krajini.
Jesul oni skontali da su iskorišteni ko kurton? Šta mislite?
Oni su Tihievci jakako, i čistka Tihićevaca nastupa.
- JThomas
#30004 Re: SDA-All about
u međuvremenu ide ključna epizoda serijala "rasteretimo privredu":
https://www.klix.ba/vijesti/bih/parlame ... /170425126
https://www.klix.ba/vijesti/bih/parlame ... /170425126
- madner
#30005 Re: SDA-All about
Ode pet joja vise na porez.

-
salihh
#30006 Re: SDA-All about
Sve dok se protiv SDA kampanja vodi na nacin kako to radi PM72 SDA ce imati glasace... ja kad procitam njegove patoloski zle i jadne komentare odmah zaboravim i bakira i uhljebe i skontam da je bosna puna jos gorih ublehasa koji jedva cekaju da zajasu i pocnu svoj pir... nece moci
- Hajvan
#30007 Re: SDA-All about
upravo…salihh wrote:Sve dok se protiv SDA kampanja vodi na nacin kako to radi PM72 SDA ce imati glasace... ja kad procitam njegove patoloski zle i jadne komentare odmah zaboravim i bakira i uhljebe i skontam da je bosna puna jos gorih ublehasa koji jedva cekaju da zajasu i pocnu svoj pir... nece moci
ne zanemarujem postojanje nabrojanih, ali moguc da su ovakvi kao gorespomenuti ustvari stancki botovi koji navode vodu na vlastiti mlin
-
zippoo87
#30008 Re: SDA-All about
pa covjek je napisao istinu 150%salihh wrote:Sve dok se protiv SDA kampanja vodi na nacin kako to radi PM72 SDA ce imati glasace... ja kad procitam njegove patoloski zle i jadne komentare odmah zaboravim i bakira i uhljebe i skontam da je bosna puna jos gorih ublehasa koji jedva cekaju da zajasu i pocnu svoj pir... nece moci
sta nije istina u ovom postu ,pojasni nam,otvori nam oci
Islamska zajednica je također profitabilna organizacija (da ne kažem mafijaška) čiji su vjerski službenici (ne svi ali 90%) u političkom i financijskom talu sa SDA.Kad plačeš i kad ti je najteže uzimaju ne lopatom nego bagerom i naplate ćefine k'o da su od kamilje dlake prošiveni zlatnim nitima.Za par letvica i dasaka uzmu ko da je krovna konstrukcija a da ne pominjem uzimanje para za hatme,dove...u sve se petljaju i za sve pitaju.Najveći lopovi i kriminalci odavno imaju čin "hadžije" kojim u narodu saperu sve grijehe...
Turci su posebna logistička baza za SDA.Nema nijedne opštinske funjare sa karticom SDA da nije okusila čari Stambola (na guzove naravno) po nekoliko puta pa se bratimili sa turskim opštinama kojim zaborave i ime nakon par mjeseci.Otvore bosanskoj fukari ambulantu jal fontanu pa padaju u trans tolikim izljevima bratke pomoći i ljubavi a kod braće Srba otvaraju fabrike ili kupuju proizvode.
-
salihh
#30009 Re: SDA-All about
Zippo... nemam ja sta kome oci otvarati. Sve je ovdje jasno. Ja znam ovakvih kao PM72 i znam odakle dolaze i koja im je namjera... moje su oci otvorene i dobro znam grijehe SDA i koliko nas sve njihove greske kostaju... ali jednako dobro znam i ovu i ovakvu alternativu i ako mi je to izbor, onda SDA...
- Prpa.ba
#30010 Re: SDA-All about
Ne glasa mi se za SDA, ali...

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#30011 Re: SDA-All about
nedo Bog, ako izgubi SDA odmah će dušmani krme okrenuti na ražnju... ne bi bilo prvi put...Prpa.ba wrote:Ne glasa mi se za SDA, ali...![]()
- JThomas
#30012 Re: SDA-All about
...su me komentari na forumu natjerali.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#30013 Re: SDA-All about
ihhhh sve strait Alfa Dinarci se bave politikom u nas
niko ne voli kitu al je svi rado primaju

niko ne voli kitu al je svi rado primaju
-
PM72
#30014 Re: SDA-All about
salihh wrote:Zippo... nemam ja sta kome oci otvarati. Sve je ovdje jasno. Ja znam ovakvih kao PM72 i znam odakle dolaze i koja im je namjera... moje su oci otvorene i dobro znam grijehe SDA i koliko nas sve njihove greske kostaju... ali jednako dobro znam i ovu i ovakvu alternativu i ako mi je to izbor, onda SDA...
Demantuj me u bilo čemu
Veće zlo od Izetbegovića i SDA Bosnu nikad nije zadesilo.Prođu rimljani,huni,Napoleon,autrougari,švabe,talijani,četnici,ustaše...pa ih preživismo ali posljedice politike SDA po Bosnu i Bošnjake su štetnije i dugotrajnije nego radijacija u Hirošimi.
-
PM72
#30015 Re: SDA-All about
kad vidim koga i šta braniš onda me tvoj nick nimalo ne iznenađuje.Hajvan wrote:upravo…salihh wrote:Sve dok se protiv SDA kampanja vodi na nacin kako to radi PM72 SDA ce imati glasace... ja kad procitam njegove patoloski zle i jadne komentare odmah zaboravim i bakira i uhljebe i skontam da je bosna puna jos gorih ublehasa koji jedva cekaju da zajasu i pocnu svoj pir... nece moci
ne zanemarujem postojanje nabrojanih, ali moguc da su ovakvi kao gorespomenuti ustvari stancki botovi koji navode vodu na vlastiti mlin
-
dezurni_ucenik
#30016 Re: SDA-All about
SDA je uzas i katastrofa, ali interesantno je kako se ne spominje sta je velikosrpska politika uradila takodjer. Ah da zaboravio sam "teorija o biznisu". 
-
PM72
#30017 Re: SDA-All about
SDA je osnovana prije SDS-a. 
-
dezurni_ucenik
#30018 Re: SDA-All about
PM72 wrote:SDA je osnovana prije SDS-a.
I?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#30019 Re: SDA-All about
dezurni_ucenik wrote:SDA je uzas i katastrofa, ali interesantno je kako se ne spominje sta je velikosrpska politika uradila takodjer. Ah da zaboravio sam "teorija o biznisu".
-
PM72
#30020 Re: SDA-All about
dezurni_ucenik wrote:PM72 wrote:SDA je osnovana prije SDS-a.
I?
pa ništa,trebali su jedni drugima.Još mu bilo drago pa na osnivačkoj skupštini u Holidej inu rekao kako su ih čekali... a Radovan poslije rekao da niko nije bolje odradio kampanju za SDS od one koju je uradila SDA...
-
dezurni_ucenik
#30021 Re: SDA-All about
I ja svasta pitam. Teorija o biznisu.
-
palermo
#30022 Re: SDA-All about
ne čudiš me ti, nego ovi što staju u tvoju odbranu.....PM72 wrote: ...
kako ono ide......
-
aldinjo
#30023 Re: SDA-All about
salihh wrote:Sve dok se protiv SDA kampanja vodi na nacin kako to radi PM72 SDA ce imati glasace... ja kad procitam njegove patoloski zle i jadne komentare odmah zaboravim i bakira i uhljebe i skontam da je bosna puna jos gorih ublehasa koji jedva cekaju da zajasu i pocnu svoj pir... nece moci
-
Hendrix
#30024 Re: SDA-All about
Bosna i njen binarni sistem vrijednosti, nule i jedinice, SDA ili Komunista, ili si s nama ili si protiv nas. Treceg nema, jelde?aldinjo wrote:salihh wrote:Sve dok se protiv SDA kampanja vodi na nacin kako to radi PM72 SDA ce imati glasace... ja kad procitam njegove patoloski zle i jadne komentare odmah zaboravim i bakira i uhljebe i skontam da je bosna puna jos gorih ublehasa koji jedva cekaju da zajasu i pocnu svoj pir... nece moci
Jos malo i neces smjeti kritikovati ni lose cevape, gazda ce doci i prozvati te neprijateljem drzave i Bosnjaka, komunistom! A SDA nije nista nego Partija Ver.2.0, isti likovi, isti nacin rada samo upakovano u vjerski celofan i sa etiketom patriotizma.
- Alfons Kauders
#30025 Re: SDA-All about
SDA je direktni nasljednik KPJ, kroz kadar.Hendrix wrote:Bosna i njen binarni sistem vrijednosti, nule i jedinice, SDA ili Komunista, ili si s nama ili si protiv nas. Treceg nema, jelde?aldinjo wrote:salihh wrote:Sve dok se protiv SDA kampanja vodi na nacin kako to radi PM72 SDA ce imati glasace... ja kad procitam njegove patoloski zle i jadne komentare odmah zaboravim i bakira i uhljebe i skontam da je bosna puna jos gorih ublehasa koji jedva cekaju da zajasu i pocnu svoj pir... nece moci
Jos malo i neces smjeti kritikovati ni lose cevape, gazda ce doci i prozvati te neprijateljem drzave i Bosnjaka, komunistom! A SDA nije nista nego Partija Ver.2.0, isti likovi, isti nacin rada samo upakovano u vjerski celofan i sa etiketom patriotizma.
Ne SDP, vec SDA. Kod Hrvata to je HDZ, opet ne SDP.
SDP je od komunjara naslijedio zgradu, a SDA sve ostalo - ukljucujuci kadar i stoku koja slijepo vjeruje u partiju.