Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mirise na nerjeseno danas. Previse je naboja. Jedni u strahu da se ne vrate u negativnu seriju a drugi da od gotovog ne naprave veresiju. Ako sta ne zaluta sa 30 plus metara moj tip je nista nista.
armin071 wrote:Mirise na nerjeseno danas. Previse je naboja. Jedni u strahu da se ne vrate u negativnu seriju a drugi da od gotovog ne naprave veresiju. Ako sta ne zaluta sa 30 plus metara moj tip je nista nista.
Ja mislim baš suprotno, da će biti golova i dobra utakmica. Očekujem da budemo bolji u prvih 30 minuta, a i u čitavom prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme bi moglo pripasti vama. Vrijeme je da jedan derbi od kojeg se očekuje mnogo završi sa pobjednikom. Zadnja propuštena prilika je onaj iz 2015-e.
Ovo danas je nešto slično onome kada je 100. beogradski derbi pao na Đurđevdan.
Pitari nam za sada drze lekciju iz fudbala dok se igraci Zelje odbijaju od njih da to izgleda smijesno. Svaka cast uvijek treba priznati kad je neko bolji......ovo je naravno do 23 minute!
hrasno38 wrote:Pitari nam za sada drze lekciju iz fudbala dok se igraci Zelje odbijaju od njih da to izgleda smijesno. Svaka cast uvijek treba priznati kad je neko bolji......ovo je naravno do 23 minute!
Gerro wrote:Kazem ja nema Zeljo promil sanse u ovoj utakmici. Prosla su vremena kad je Osim nesta znacio u ovoj drzavi i kad je mogao kupovati utakmice.
Gerro wrote:Kazem ja nema Zeljo promil sanse u ovoj utakmici. Prosla su vremena kad je Osim nesta znacio u ovoj drzavi i kad je mogao kupovati utakmice.
Cuj nema promil sanse - de Baho ne seri
Kako ima? Imate 20 boba manje i za klasu ste gora ekipa od nas. Centra presli niste. Ne mozete Goska dobiti jbt