Sarajevski-Seljak wrote:Zar nije ironija kada pred svaku utakmicu pjevate pjesmu "Mi smo divovi", a vlasnik vam nema ni 180 cm visine
A kad se popne na svoje dolare ?![]()
Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vryzas
#3001 Re: Fudbal u BiH (općenito)
- avetinja
#3002 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Pa da mu se neka novčanica uništi. Nije bogat onaj ko ima, nego onaj ko zna da čuva.Sarajevski-Seljak wrote:Zar nije ironija kada pred svaku utakmicu pjevate pjesmu "Mi smo divovi", a vlasnik vam nema ni 180 cm visine
A kad se popne na svoje dolare ?![]()
- avetinja
#3003 Re: Fudbal u BiH (općenito)
leškarenje wrote:Pa pročitaj se malo, je li te to stid što vam je Grbavica mjesto postojanjai ko da je bitno sta pitari pišu i pjevaju...... bitno je da je jug jedan, a sjevera 101
![]()
Ovo za divove, pa fakat ste smiješni... pjesma vrh, a vi pjevajte narodnooslobodilačku Grbavicu, boli vas kita to je vaša pjesma. Možemo nabrajati stihove do sudnjeg dana ovako, Haaj ti povedi "pritisla me teška tuga " možda te neko proprati
SARAJEVO JEDNO JE
UMRO BIH ZBOG TEBE
U ŽIVOTU SI MI SVE
TEBE VOLIM NAJVIŠE
Fol je u tome što ste sami sebe poklopili parolom.
Kažeš mi da nije bitno šta pišu i govore pitari, ali je bitno šta pjevaju Manijaci. Može li jače od ovoga?
Što mi ne odgovori na pitanje? Je li tako da ironija izbija iz nje? Čuj divovi.
- Mea_parvitas
#3004 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ja mislim da nema pjesme koja je vise smijesna od ove pitarske. Cuj, Njaaa njaa divoooviiiii, njaaa njaaaaa njaa njaaaaaaa, njaa nja njaa nja njaaaaaaaaaa u njaaanjaaaaa obojeeeeeen

- avetinja
#3005 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Odgovorio sam ti. To je hvalisanje samoga sebe, kao što vi pjevate da ste "najjači".leškarenje wrote:Kažem da nije bitno, pjevaj sta hoćeš jer ovo sam napisao samo kao kontra pitanje tebi na koje nisi odgovorio vezano za jug. Eto te ko hrasno38, malo malo pa o navijačima. Meni su divovi vrh, nema ironije sekunde, lagano to dolazi na svoje... a zapitaj se malo sta ćete pjevati kad se podate kako vi volite reci, koja će vam svrha himne bitia koliko pratim sve vas je više što naginjete u tom pravcu.
- ZonFon
#3006 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Navijaci koji nose transparent "I mrtvi žive za..." trebaju da se kolektivno samoubiju.
Jos jednom mrtvi žive
mrtvi žive
Jos jednom mrtvi žive
mrtvi žive
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#3007 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ne kontaš ti to.........

- avetinja
#3008 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Nije ti ovo korektno. Zna se kome je taj transparent najviše posvećen, a zna se i šta se njim htjelo reći. Umjetnička sloboda je dozvoljena. Mogao bih ti uzvratiti istom mjerom, ali neću. Imam poštovanja prema mrtvima.
- ZonFon
#3009 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ne znam, kome je posveceno? Kako god apsurdno zvuci i moglo na drugi nacin odati postovanje ljudima koji nisu tu.avetinja wrote:Nije ti ovo korektno. Zna se kome je taj transparent najviše posvećen, a zna se i šta se njim htjelo reći. Umjetnička sloboda je dozvoljena. Mogao bih ti uzvratiti istom mjerom, ali neću. Imam poštovanja prema mrtvima.
-
todd_smith
#3010 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Predaj se avetinja, izgubio si boj.
- ultima_palabra
#3011 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ovdje ljudi mrtvi ozbiljni traže logiku u navijačkim pjesmama 
- Logovan
#3012 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Pa kako ne kontaš, i mrtvi mogu biti živi.ZonFon wrote:Navijaci koji nose transparent "I mrtvi žive za..." trebaju da se kolektivno samoubiju.
Jos jednom mrtvi žive
mrtvi žive
- Sarajevski-Seljak
#3013 Re: Fudbal u BiH (općenito)
ultima_palabra wrote:Ovdje ljudi mrtvi ozbiljni traže logiku u navijačkim pjesmama
Ev' i ja se cudim ima sat, i nikako da se nacudim
Maslacak sam vjetar me nosi
-
todd_smith
#3014 Re: Fudbal u BiH (općenito)
*fixedultima_palabra wrote:Ovdje ljudi mrtvi zivi traže logiku u navijačkim pjesmama
-
LSD
#3015 Re: Fudbal u BiH (općenito)
tacno se vidi da slušaš Aličića, Sinana, Kebu i slicne songove koje postavljate...pa ti cudne neke stvari koje ne razumiješZonFon wrote:Navijaci koji nose transparent "I mrtvi žive za..." trebaju da se kolektivno samoubiju.
Jos jednom mrtvi žive
mrtvi žive
https://www.youtube.com/watch?v=hgDlY2pH6Z4Satan Panonski - Kamikaza
Rođen si mrtav
Mrtav živiš
Živ ćeš umrijeti
Rođen si mutav
Mutav živiš
Smrt će te roditi
refren:
A ja kamikaza iz prvih redova
Ne ljubim slavu tvojih djedova
Nije vrijeme za evociranje
Ovo je čas za bombardiranje
SVIH TIH, KAO TI, KOJI MRTVI ŽIVE.
SVIH TIH, KAO TI, SIVE LJUDSKE GLJIVE.
- ZonFon
#3016 Re: Fudbal u BiH (općenito)
LSD wrote:tacno se vidi da slušaš Aličića, Sinana, Kebu i slicne songove koje postavljate...pa ti cudne neke stvari koje ne razumiješZonFon wrote:Navijaci koji nose transparent "I mrtvi žive za..." trebaju da se kolektivno samoubiju.
Jos jednom mrtvi žive
mrtvi žive![]()
![]()
Pa ovaj dominira Grbavicom, koncerte odrzava i sad vi nama prebacujete kao sta slusamo. Mada uvijek ste imali tu umjetnicku notu: "Sampionska krece plava pruga"
-
LSD
#3017 Re: Fudbal u BiH (općenito)
A šta imaš reci za: U inat svima (ova je vrh)
ili Bog prašta, ali mi ne
(u potpisu HZ Otoka
)
pa yebeš ga ako to nisu nus pojave učestalog konzumiranja alkohola i lakših opijata
ili Bog prašta, ali mi ne
pa yebeš ga ako to nisu nus pojave učestalog konzumiranja alkohola i lakših opijata
- ZonFon
#3018 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ta prva je poruka dusmanima u i oko kluba, a ta druga je ako se dobro sjecam bila upucena nekom igracu koji je bacio dres nakon sto je zamjenjen, nisam siguran jel u pitanju Doći.LSD wrote:A šta imaš reci za: U inat svima (ova je vrh)
ili Bog prašta, ali mi ne(u potpisu HZ Otoka
)
![]()
![]()
Sto se tice konzumiranja to je postao ozbiljan problem naseg drustva i za ozbiljnije je diskusije od ove.
- alberto_tomba
#3019 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Onaj osjecaj kad o ostecenju mozga alkoholiziranjem prica lik sa nickom LSD! 
-
LSD
#3020 Re: Fudbal u BiH (općenito)
A inace, nick cini covjeka baš kao i odjelo, jelalberto_tomba wrote:Onaj osjecaj kad o ostecenju mozga alkoholiziranjem prica lik sa nickom LSD!
i šta sad, ovdje je kao zabranjeno pricati iz vlastitog iskustva
- Raigor Stonehoof
#3021 Re: Fudbal u BiH (općenito)
ultima_palabra wrote:Ovdje ljudi mrtvi ozbiljni traže logiku u navijačkim pjesmama
- ultima_palabra
#3022 Re: Fudbal u BiH (općenito)
A onaj "Šta je?" trans, šta je njegova poruka?ZonFon wrote:Ta prva je poruka dusmanima u i oko kluba, a ta druga je ako se dobro sjecam bila upucena nekom igracu koji je bacio dres nakon sto je zamjenjen, nisam siguran jel u pitanju Doći.LSD wrote:A šta imaš reci za: U inat svima (ova je vrh)
ili Bog prašta, ali mi ne(u potpisu HZ Otoka
)
![]()
![]()
Sto se tice konzumiranja to je postao ozbiljan problem naseg drustva i za ozbiljnije je diskusije od ove.
- ZonFon
#3023 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Sarajevski zargon....kad te neko gleda bez razlogaultima_palabra wrote: A onaj "Šta je?" trans, šta je njegova poruka?
- avetinja
#3024 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ima i ja materijala da uzvratim istom mjerom, ali bolje je da stanemo i nastavimo sa zajebancijom od prije.ZonFon wrote:Ne znam, kome je posveceno? Kako god apsurdno zvuci i moglo na drugi nacin odati postovanje ljudima koji nisu tu.avetinja wrote:Nije ti ovo korektno. Zna se kome je taj transparent najviše posvećen, a zna se i šta se njim htjelo reći. Umjetnička sloboda je dozvoljena. Mogao bih ti uzvratiti istom mjerom, ali neću. Imam poštovanja prema mrtvima.
- avetinja
#3025 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Odogovori mi na pitanje, mani mi se protupitanja.leškarenje wrote:Znaš li ti koja je nasa himna?