Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Throttle wrote:Ma ne ide ni u jednoj [emoji38]
@condy: eno u temi nove cijene goriva spominju bajramski popust na nekoj pumpi u sarajevu, ima akcija i na gorivo haha
Koristi li ko ovu fuelio aplikaciju... cini mi se super
Aplikacija predobra, gorivo, servisi, registracija... pracenje svih troskova
Koristim ja, ali mi fale neke stvari koje sam imao na aCar, kao recimo da odredim koliki je rezervoar.
Doduse, mislim da je Fuelio jedina aplikacija koja je benzin-plin friendly. U svakoj ostaloj sam dodavao 2x isto auto, pa posebno plin, posebno benzin...
Throttle wrote:Ma ne ide ni u jednoj
@condy: eno u temi nove cijene goriva spominju bajramski popust na nekoj pumpi u sarajevu, ima akcija i na gorivo haha
Ima i u Zenici na Almy pumpi bajramski popust od 10pf
condy wrote:Ja pocesto naspem kod njih i meni je ok gorivo. Nisam imao problema nikakvih. Restoran isto nije los al nema alkohola, gazda vjernik
Gazda je robovlasnik, a gorivo je prosjek.
Gorivo im je dobro i tu nema dileme jer cesto sipam kod njih vec preko deset godima. Da nesto fali gorivu ja bi to prvi uvidio. Nikad nikakvih problema. Po cemu prosjek? Pretpostavljam da kod njih ne sipas pa ne znam sto iznosis neprovjerene tvrdnje. Jer ako je njihovo gorivo prosjek onda je i Petrolovo ili Hifino jer je isto gorivo samo sa bitnom razlikom sto je skuplje.
Btw. Njihov gazda je kao i vecana drugih privatnika ali to je pitanje radnickih prava. Medjutim, ne treba ignorisat cinjenicu da zaposljava na stotine ljudi.
3.0 TDI Quattro Automatik 170kw , 10,8 po Sarajevu zadnjih 1000 kilometara... Dzaba lagana noga kad je auto tesko
Koji audi ?
Prave gradske on ne moze ispod 12 l ako je a6. Po Sarajevu manje trosi jer se ide malo brze osim u spici tako da si dobio taj prosjek od 10.8 l sto je meni extra.
condy wrote:
Koji audi ?
Prave gradske on ne moze ispod 12 l ako je a6. Po Sarajevu manje trosi jer se ide malo brze osim u spici tako da si dobio taj prosjek od 10.8 l sto je meni extra.
To je normalna potrosnja za audi, pretpostavljam da je 6ca? Auto je blizu dvije tone, sta bi ti.. Kod starog c320 ide na 8-10l gradske, dok moja c55 guta 15-20l normalne voznje, gasa to ide preko 20.. doduse ima kw ko vas ps, a i benzin je