SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- starii
#3001 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
hehehe ovo je sve poludilo,ako ne moze policija nek kazu da ne mogu,lako je ovo rijesiti,sacekat ga u haustoru dobro izlemati,slomiti obje ruke da se ni pocešljat ne moze 
-
gerberica
#3002 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Vidi ga majke ti kako baca majmuna u nesvijest ,treba ba sacekati u haustoru i namlatiti da ne moze vise na noge. 
- minjonja
#3003 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
da i onda ce na sudu zavrsiti ti roditelji i platice kaznu i imace dosje, poteskoca oko zaposljavanja itd. nije mi jasno kako policija ne moze malo da istrazi taj slucaj, kako oni ne mogu da zatraze naredbu od suda? nisu ga licno vidjeli? pa zar ne mogu cesce prolaziti tuda? zar ne moze malo samoinicijative, bez da se gradjani izlazu opasnosti?starii wrote:hehehe ovo je sve poludilo,ako ne moze policija nek kazu da ne mogu,lako je ovo rijesiti,sacekat ga u haustoru dobro izlemati,slomiti obje ruke da se ni pocešljat ne moze
- alibegoa
#3004 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ovo može samo kod nas proći bez posljedica, što institucionalnih, što vaninstitucionalnih.
- starii
#3005 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
safatala ga NN osobaminjonja wrote:da i onda ce na sudu zavrsiti ti roditelji i platice kaznu i imace dosje, poteskoca oko zaposljavanja itd. nije mi jasno kako policija ne moze malo da istrazi taj slucaj, kako oni ne mogu da zatraze naredbu od suda? nisu ga licno vidjeli? pa zar ne mogu cesce prolaziti tuda? zar ne moze malo samoinicijative, bez da se gradjani izlazu opasnosti?starii wrote:hehehe ovo je sve poludilo,ako ne moze policija nek kazu da ne mogu,lako je ovo rijesiti,sacekat ga u haustoru dobro izlemati,slomiti obje ruke da se ni pocešljat ne moze
-
Ko to smat
#3006 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Tito partija omladina akcija.Ovog treba u Zenicu da ga dobro izegaju.
-
Fauja Singh
#3007 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Cuj pokucaju mu na vrata i vrate se nakon sto ne otvori. Eee svasta.
Drzava za kriminalce i pedofile ! Definitivno.
Drzava za kriminalce i pedofile ! Definitivno.
-
Bountiful
#3008 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
prije par godina mi se desila situacija da dok sam prolazila pored jednog haustora (blizu Obale Meeting Point) sam vidjela golog covjeka koji je masturbirao ispred haustora (znaci na ulici). Vidjela sam policajca koji je stajao blizu i odmah mu prisla da prijavim ovog idiota na sta je on samo slegnuo ramenima i nasmijao se
u stilu sta cu ja sad tu

- Hajlac
#3009 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nakon sto sam prosao onuda i vidio osakaceno drvece, zvao sam Eko telefon. Kazu da su vec dolazili i slikali ali treba im dokaz o tome ko je pocinitelj !campa_xxx wrote:Bio sam nazocan i slikao sam kada radnici iz Penny-a sjeku ovo drvece. Taj dan sam zvao JKP RAD ali bila je subota i valjda ne rade! Poslao sam i SA-X-u slike ali ih nisu htjeli objaviti !!!amko76 wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/saraj ... /120321143
De mi recite vi sa Alipašinog što su ovima smetale ove krošnjeZaklanjale im pogled ili šta? Stvarno ne kužim svrhu hm.
Kome da ih posljem???
Molim te javi se njima na tel. 033 467-562 kako bi im poslao slike. Ovom seljakluku moramo stati u kraj.
- minjonja
#3010 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Hajlac wrote:Nakon sto sam prosao onuda i vidio osakaceno drvece, zvao sam Eko telefon. Kazu da su vec dolazili i slikali ali treba im dokaz o tome ko je pocinitelj !campa_xxx wrote:Bio sam nazocan i slikao sam kada radnici iz Penny-a sjeku ovo drvece. Taj dan sam zvao JKP RAD ali bila je subota i valjda ne rade! Poslao sam i SA-X-u slike ali ih nisu htjeli objaviti !!!amko76 wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/saraj ... /120321143
De mi recite vi sa Alipašinog što su ovima smetale ove krošnjeZaklanjale im pogled ili šta? Stvarno ne kužim svrhu hm.
Kome da ih posljem???
Molim te javi se njima na tel. 033 467-562 kako bi im poslao slike. Ovom seljakluku moramo stati u kraj.
- Creasy
#3011 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Bountiful wrote:prije par godina mi se desila situacija da dok sam prolazila pored jednog haustora (blizu Obale Meeting Point) sam vidjela golog covjeka koji je masturbirao ispred haustora (znaci na ulici). Vidjela sam policajca koji je stajao blizu i odmah mu prisla da prijavim ovog idiota na sta je on samo slegnuo ramenima i nasmijao se![]()
![]()
u stilu sta cu ja sad tu
![]()
![]()
Vjerovatno si pitala policajca koji cuva ambasadu Turske. Kako vise ne razlikujete uniforme...
-
Bountiful
#3012 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Razlikujem uniforme, i ne nije bio policajac koji cuva ambasadu Turske.Creasy wrote:Bountiful wrote:prije par godina mi se desila situacija da dok sam prolazila pored jednog haustora (blizu Obale Meeting Point) sam vidjela golog covjeka koji je masturbirao ispred haustora (znaci na ulici). Vidjela sam policajca koji je stajao blizu i odmah mu prisla da prijavim ovog idiota na sta je on samo slegnuo ramenima i nasmijao se![]()
![]()
u stilu sta cu ja sad tu
![]()
![]()
Vjerovatno si pitala policajca koji cuva ambasadu Turske. Kako vise ne razlikujete uniforme...
- minjonja
#3013 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
a sve da jeste bio, dakle nije mogao da nazove centralu ili nekog drugog koji je u blizini bio da provjeri sta se desava? ili da kaze ovoj osobi da nazove 122 jer ovaj nije zaduzen za takve slucajeve? ne mozes biti advokat svima.Creasy wrote:Bountiful wrote:prije par godina mi se desila situacija da dok sam prolazila pored jednog haustora (blizu Obale Meeting Point) sam vidjela golog covjeka koji je masturbirao ispred haustora (znaci na ulici). Vidjela sam policajca koji je stajao blizu i odmah mu prisla da prijavim ovog idiota na sta je on samo slegnuo ramenima i nasmijao se![]()
![]()
u stilu sta cu ja sad tu
![]()
![]()
-
Bountiful
#3014 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
minjonja wrote:a sve da jeste bio, dakle nije mogao da nazove centralu ili nekog drugog koji je u blizini bio da provjeri sta se desava? ili da kaze ovoj osobi da nazove 122 jer ovaj nije zaduzen za takve slucajeve? ne mozes biti advokat svima.Creasy wrote:Bountiful wrote:prije par godina mi se desila situacija da dok sam prolazila pored jednog haustora (blizu Obale Meeting Point) sam vidjela golog covjeka koji je masturbirao ispred haustora (znaci na ulici). Vidjela sam policajca koji je stajao blizu i odmah mu prisla da prijavim ovog idiota na sta je on samo slegnuo ramenima i nasmijao se![]()
![]()
u stilu sta cu ja sad tu
![]()
![]()
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#3015 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Porezni obaveznici, morate da shvatite da policija služi da novčano kažnjava u saobračajnim prekršajima i sl. i vodi računa da ne dođe do oštećenja državnog budžeta ili vladara. Oni nisu da štite građane.
Ovaj pedofil je mamac za građane koji ga pokušaju napasti i od njih trebaju da naplate kaznu i time pune državni budžet.
Ovaj pedofil je mamac za građane koji ga pokušaju napasti i od njih trebaju da naplate kaznu i time pune državni budžet.
- zahvalan
#3016 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ja bi Kamenom pa u prozor
mamicu mu pedofilsku

mamicu mu pedofilsku
- HAVANA
#3017 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- minjonja
#3018 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
trenutno su zauzeti pljackanjem starica i kradjom mobitela.HAVANA wrote:Pa zar nema niko da ga malo namara,bar je toga na otoci bilo...
- Janjicar
#3019 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ovo kad bi u blizini mene bilo sacekao lijepo noc dva tri kamena i prozore polupat
Nit zna koje nit sta je
Ako ponovo ovo uradi bilo bi svasta
Njemu ne treba policija nit ista samo ne znam sto narod ovo trpi
Nit zna koje nit sta je
Ako ponovo ovo uradi bilo bi svasta
Njemu ne treba policija nit ista samo ne znam sto narod ovo trpi
-
gerberica
#3020 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ne volim nasilje nijedne vrste ali ovog pedofila je sevap onesposobiti.
-
michal
#3021 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Sjajno, Sa-X. Policija ne radi, pa evo vam slika i izvolite linčovati. Šta smeta da su slike snimljene iz daljine i mutne tako da mu se lice jedva vidi? Baš me zanima koliko sad treba vremena dok neko dovoljno nesretan da na njega malo liči završi s rasparanim trbuhom, odrezanim genitalijama ili zapaljenom zračnicom oko vrata.
-
Fauja Singh
#3022 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Policija na adresi, pedofil s Otoke se zaključao u stanu
http://www.sarajevo-x.com/vijesti/crna- ... /120324031
Mislim da ga ovaj put nece spasiti zakljucavanje vrata, vjerovatno ce dobiti nalog da mu provale u stan
http://www.sarajevo-x.com/vijesti/crna- ... /120324031
Mislim da ga ovaj put nece spasiti zakljucavanje vrata, vjerovatno ce dobiti nalog da mu provale u stan
- amrica
#3023 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
moc medija
svaka cast gospodji koja je ovo snimila i poslala novinama
- amoninan
#3024 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Baš me zanima "kazna" koju će dobiti..
Moj glas ipak ide za kastraciju.
Moj glas ipak ide za kastraciju.
- Da Hood
#3025 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
*ebo ga brat.Od svih kriminalnih radnji bilo sta sa djecom mi je najgore.I ovaj idiotluk se sad pojavi u Sarajevo samo je to falilo.