http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/mrav ... ning/67833
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shalla
#3001 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pored nekoliko loših evo i jedna dobra vijest
- splend
#3002 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
imaju naslonjace, ovo je stara slika.LSD wrote:Hoce li UEFA zabraniti ulaz na sjever i jug B.Polja, s obzirom da ni te tribine nemaju naslonjace za leđa kao ni zapad Koševa![]()
- ultima_palabra
#3003 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma ne možemo se igrati formacijama u ovako važnim tekmama... sa četvoricom pozadi se igra već dvije godine i ne može se sad eksperimentisati.
-
the_wings
#3004 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jooooooj, pa valja zaspati ceveras...kud ovo procitah....e jbga, moj mravac....shalla wrote:Pored nekoliko loših evo i jedna dobra vijest![]()
![]()
![]()
-
solo2
#3005 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mislis ovako:Tomahawk11 wrote:@solo2, umjesto Jahica Salihovic, a u napadu Ibisevic. Po svemu mi mirise da ce Pape tu postavu izvesti na Bilino Polje.
----------Begovic---------
--Besic--Spaha--Salih---
Lulic----Rahimic---Med---
------Pjanic--Miske--------
---Ibisevic------Dzeko-----
ovo ti je taktika "na sve ili nista"
-
zilla_
#3006 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sa rahimićem i misketom biće kao da igramo sa 9 igrača... Ne može rahimić više a miske je sav nekakav trom... Portugalci su jako brzi i ovi naši penzioneri sok skontaju gdje su ima da ih ubiju ronaldo s jedna strana a nani s druge... Za ovu tekmu nam trebaju mlađi i brzi igrači onako poput zahirovića a ne isfurani igrači poput misketa i rahimića...
Ja mislim da će nas portugalci razbiti već u prvoj utakmici... Dabogda ja bio 200% u krivu
Ja mislim da će nas portugalci razbiti već u prvoj utakmici... Dabogda ja bio 200% u krivu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3007 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
To da, ali covjek postavio formaciju ko da je selektor, a kad bi vec to igrali, onda je Jahic taj kamen zbog kojeg bi se urusila cijela kuca. Uostalom, sta god mi rekli, Pape ce izvesti onako kako je on zamislio da je najbolje za tu utakmicu.ultima_palabra wrote:Ma ne možemo se igrati formacijama u ovako važnim tekmama... sa četvoricom pozadi se igra već dvije godine i ne može se sad eksperimentisati.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3008 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Lijepo izgleda, sigurno da bi bilo atraktivno...da, to je taktika ''dati vise golova od protivnika''solo2 wrote:Mislis ovako:Tomahawk11 wrote:@solo2, umjesto Jahica Salihovic, a u napadu Ibisevic. Po svemu mi mirise da ce Pape tu postavu izvesti na Bilino Polje.
--Besic--Spaha--Salih---
-
solo2
#3009 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Evo ti formacija - propuh!ultima_palabra wrote:Ma ne možemo se igrati formacijama u ovako važnim tekmama... sa četvoricom pozadi se igra već dvije godine i ne može se sad eksperimentisati.
Lulic---Besic--Spaha----Salih
-----Rahimic--Medu--------
---Pjanic---------Misimovic
------Ibisevic--Dzeko-------
- Pokerboy11
#3010 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Cuj ti govana sad losija trava neg sto je bila HAHHAHHAAAHHAHA KOJA GOVNA !
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3011 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Burazeru, nisi u pravu...Rahimic je cistac, na stranu njegove godine, ali taj covjek odlicno odradjuje svoje zadatke. A Misimovic je podigao formu, ovo od Bjelorusije je odigrao odlicno za reprezentaciju, a sve vise igra i u Rusiji. Daleko je on od toga da je isfuran, ima on jos folova za prodati i Portugalcima, a i na EP.zilla_ wrote:Sa rahimićem i misketom biće kao da igramo sa 9 igrača... Ne može rahimić više a miske je sav nekakav trom... Portugalci su jako brzi i ovi naši penzioneri sok skontaju gdje su ima da ih ubiju ronaldo s jedna strana a nani s druge... Za ovu tekmu nam trebaju mlađi i brzi igrači onako poput zahirovića a ne isfurani igrači poput misketa i rahimića...![]()
-
Goblin
#3012 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Potpuno se slazem. Utakmica na Grbavici je pokazala koliko smo tanki. Prosli put protiv Portugala u barazu smo se izvukli,ovaj put nam potop ne ginezilla_ wrote:Sa rahimićem i misketom biće kao da igramo sa 9 igrača... Ne može rahimić više a miske je sav nekakav trom... Portugalci su jako brzi i ovi naši penzioneri sok skontaju gdje su ima da ih ubiju ronaldo s jedna strana a nani s druge... Za ovu tekmu nam trebaju mlađi i brzi igrači onako poput zahirovića a ne isfurani igrači poput misketa i rahimića...![]()
- ArnelS
#3013 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ipak je Pape pametan, nece on ovo da uradisolo2 wrote:Mislis ovako:Tomahawk11 wrote:@solo2, umjesto Jahica Salihovic, a u napadu Ibisevic. Po svemu mi mirise da ce Pape tu postavu izvesti na Bilino Polje.
--Besic--Spaha--Salih---
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3014 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Goblin wrote:Potpuno se slazem. Utakmica na Grbavici je pokazala koliko smo tanki. Prosli put protiv Portugala u barazu smo se izvukli,ovaj put nam potop ne ginezilla_ wrote:Sa rahimićem i misketom biće kao da igramo sa 9 igrača... Ne može rahimić više a miske je sav nekakav trom... Portugalci su jako brzi i ovi naši penzioneri sok skontaju gdje su ima da ih ubiju ronaldo s jedna strana a nani s druge... Za ovu tekmu nam trebaju mlađi i brzi igrači onako poput zahirovića a ne isfurani igrači poput misketa i rahimića...![]()
Ja mislim da će nas portugalci razbiti već u prvoj utakmici... Dabogda ja bio 200% u krivu![]()
![]()
- cyprus
#3015 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Rezultat na ovo bi bio nekih 2:8ArnelS wrote:Ipak je Pape pametan, nece on ovo da uradisolo2 wrote:Mislis ovako:Tomahawk11 wrote:@solo2, umjesto Jahica Salihovic, a u napadu Ibisevic. Po svemu mi mirise da ce Pape tu postavu izvesti na Bilino Polje.
--Besic--Spaha--Salih---
-
palermo
#3016 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Glava me zaboli od vašis sastava. Da nije onal Malouda onako krvnički sredio Mujdžu imali bi upola manje briga. Faktički samo Pandžu mijenjati. A i Vedo brate napravi problem sa ulaskom u formu, taman smo imali fomraciju i onda on poče u nevakat golove da daje
.
Ja ne znam što Zahirović ne može na beka ? Meni se čini da nije prespor, a i ima već određeno iskustvo.Mislim da je i Pape najbliži toj soluciji. Nego, ja ne mogu da skontam , ako Vedo igra, ko ispada ?
Ja ne znam što Zahirović ne može na beka ? Meni se čini da nije prespor, a i ima već određeno iskustvo.Mislim da je i Pape najbliži toj soluciji. Nego, ja ne mogu da skontam , ako Vedo igra, ko ispada ?
-
kolo naokolo
#3017 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Samo da Vas pozdravim, ja sam Safet Susic i upravo sam procitao sve vase prijedloge za utakmicu i imacu u vidu sve vase prijedloge prilikom pravljenja ekipe i taktike. Bio sam u brigama ali posto sam procitao sve ovo odahnuo sam. Mnogo ste mi pomogli 
- ArnelS
#3018 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dajte ljudi sta svi poredite tu utakmicu sa Zeljom, ne znam dal ste normalni, isto kao neka djeca od 8 godina, ili ste neki hejteri teski, ili mrzite Zelju, pa kao sa Zeljom ne moze BiH da igra.Goblin wrote:Potpuno se slazem. Utakmica na Grbavici je pokazala koliko smo tanki. Prosli put protiv Portugala u barazu smo se izvukli,ovaj put nam potop ne ginezilla_ wrote:Sa rahimićem i misketom biće kao da igramo sa 9 igrača... Ne može rahimić više a miske je sav nekakav trom... Portugalci su jako brzi i ovi naši penzioneri sok skontaju gdje su ima da ih ubiju ronaldo s jedna strana a nani s druge... Za ovu tekmu nam trebaju mlađi i brzi igrači onako poput zahirovića a ne isfurani igrači poput misketa i rahimića...![]()
Ja mislim da će nas portugalci razbiti već u prvoj utakmici... Dabogda ja bio 200% u krivu![]()
![]()
Prije svega BiH je pustila Zeljeznicara da da onaj go, kao "rodjendanski poklon", da je htjela moglo je biti 7-0, ali skoro i da nisu trcali, niko nije isao na loptu kako treba.
I onaj go Zeljeznicara, mogla je lopta i da ne dodje do Beslije, da pas prekine Spaha, ( ako je on bio kod lopte ) , vidjeli ste da je pustio loptu da prodje pored njega.
A bilo je nekoliko gresaka na 30-40 metara od gola, ali da nije bila prijateljska utakmica, ne vjerujem da bi se te greske i desile.
I ovi neki sto pisu, oni imaju Ronalda, pa ne moze Ronaldo uzeti sam loptu sa centra, i dati go.
Tesko ce ronaldo sa Rahimicem
- tazmaniaBAN4
#3019 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kad vec pisete svasta,mogao je i ŽELJO pobjediti 7-0 ali nije htio da im moral ne opadne!

- simonese
#3020 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
------------ Bega ------------
Mrava---Besa---Spaha---Salih
Lula---Raha---Meda
Muslima---Dzeka---Veda
cuvaj gol,dzoga,napad
Mrava---Besa---Spaha---Salih
Lula---Raha---Meda
Muslima---Dzeka---Veda
cuvaj gol,dzoga,napad
-
Chuckie
#3021 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
BTW kakvi su ono nako dobri dresovi u Želje?tazmaniaBAN4 wrote:Kad vec pisete svasta,mogao je i ŽELJO pobjediti 7-0 ali nije htio da im moral ne opadne!
-
majstor_m
#3022 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
lagano 2:0 , kristina zuti karton i na Luzu u pocasnoj lozi cmizdri !! Ja sanjao 3min Dzeko, 89 min. Sejo slobodnjak hehe 
-
LSD
#3023 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Vidite li da i selektor i igraci - svi oni u glas ponavljaju jedno te isto: "Bitno je ne primiti gol u prvoj utakmici"...što bi moglo znaciti da cemo igrati neku defanzivu i cekati kontre.
-
Corola
#3024 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Blesav post a od koga nije se ni iznenaditishalla wrote:Pored nekoliko loših evo i jedna dobra vijest![]()
![]()
![]()
P.S kakav god da je,igrac je BIH repke a ne M.U-da.ili drugih svemirskih brodova
Last edited by Corola on 09/11/2011 16:22, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3025 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
OK, bitno je ne primiti gol, a ne bi potpisao 0-0?!LSD wrote:Vidite li da i selektor i igraci - svi oni u glas ponavljaju jedno te isto: "Bitno je ne primiti gol u prvoj utakmici"...što bi moglo znaciti da cemo igrati neku defanzivu i cekati kontre.