BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
shalla

#3001 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by shalla »

Pored nekoliko loših evo i jedna dobra vijest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/mrav ... ning/67833
splend

#3002 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by splend »

LSD wrote:Hoce li UEFA zabraniti ulaz na sjever i jug B.Polja, s obzirom da ni te tribine nemaju naslonjace za leđa kao ni zapad Koševa :? :-)
imaju naslonjace, ovo je stara slika.
ultima_palabra

#3003 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

Ma ne možemo se igrati formacijama u ovako važnim tekmama... sa četvoricom pozadi se igra već dvije godine i ne može se sad eksperimentisati.
the_wings

#3004 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by the_wings »

shalla wrote:Pored nekoliko loših evo i jedna dobra vijest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jooooooj, pa valja zaspati ceveras...kud ovo procitah....e jbga, moj mravac.... :(((
solo2

#3005 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by solo2 »

Tomahawk11 wrote:@solo2, umjesto Jahica Salihovic, a u napadu Ibisevic. Po svemu mi mirise da ce Pape tu postavu izvesti na Bilino Polje.
Mislis ovako:

----------Begovic---------
--Besic--Spaha--Salih---
Lulic----Rahimic---Med---
------Pjanic--Miske--------
---Ibisevic------Dzeko-----

ovo ti je taktika "na sve ili nista"
zilla_

#3006 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zilla_ »

Sa rahimićem i misketom biće kao da igramo sa 9 igrača... Ne može rahimić više a miske je sav nekakav trom... Portugalci su jako brzi i ovi naši penzioneri sok skontaju gdje su ima da ih ubiju ronaldo s jedna strana a nani s druge... Za ovu tekmu nam trebaju mlađi i brzi igrači onako poput zahirovića a ne isfurani igrači poput misketa i rahimića... :thumbup:

Ja mislim da će nas portugalci razbiti već u prvoj utakmici... Dabogda ja bio 200% u krivu :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3007 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:Ma ne možemo se igrati formacijama u ovako važnim tekmama... sa četvoricom pozadi se igra već dvije godine i ne može se sad eksperimentisati.
To da, ali covjek postavio formaciju ko da je selektor, a kad bi vec to igrali, onda je Jahic taj kamen zbog kojeg bi se urusila cijela kuca. Uostalom, sta god mi rekli, Pape ce izvesti onako kako je on zamislio da je najbolje za tu utakmicu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3008 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Tomahawk11 »

solo2 wrote:
Tomahawk11 wrote:@solo2, umjesto Jahica Salihovic, a u napadu Ibisevic. Po svemu mi mirise da ce Pape tu postavu izvesti na Bilino Polje.
Mislis ovako:

--Besic--Spaha--Salih---

Lijepo izgleda, sigurno da bi bilo atraktivno...da, to je taktika ''dati vise golova od protivnika'' :D
solo2

#3009 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by solo2 »

ultima_palabra wrote:Ma ne možemo se igrati formacijama u ovako važnim tekmama... sa četvoricom pozadi se igra već dvije godine i ne može se sad eksperimentisati.
Evo ti formacija - propuh!

Lulic---Besic--Spaha----Salih
-----Rahimic--Medu--------
---Pjanic---------Misimovic
------Ibisevic--Dzeko-------
Pokerboy11

#3010 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Pokerboy11 »

Cuj ti govana sad losija trava neg sto je bila HAHHAHHAAAHHAHA KOJA GOVNA !
Tomahawk11
Globalni moderator

#3011 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Tomahawk11 »

zilla_ wrote:Sa rahimićem i misketom biće kao da igramo sa 9 igrača... Ne može rahimić više a miske je sav nekakav trom... Portugalci su jako brzi i ovi naši penzioneri sok skontaju gdje su ima da ih ubiju ronaldo s jedna strana a nani s druge... Za ovu tekmu nam trebaju mlađi i brzi igrači onako poput zahirovića a ne isfurani igrači poput misketa i rahimića... :thumbup:

Ja mislim da će nas portugalci razbiti već u prvoj utakmici... Dabogda ja bio 200% u krivu :lol:
Burazeru, nisi u pravu...Rahimic je cistac, na stranu njegove godine, ali taj covjek odlicno odradjuje svoje zadatke. A Misimovic je podigao formu, ovo od Bjelorusije je odigrao odlicno za reprezentaciju, a sve vise igra i u Rusiji. Daleko je on od toga da je isfuran, ima on jos folova za prodati i Portugalcima, a i na EP.
Goblin

#3012 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Goblin »

zilla_ wrote:Sa rahimićem i misketom biće kao da igramo sa 9 igrača... Ne može rahimić više a miske je sav nekakav trom... Portugalci su jako brzi i ovi naši penzioneri sok skontaju gdje su ima da ih ubiju ronaldo s jedna strana a nani s druge... Za ovu tekmu nam trebaju mlađi i brzi igrači onako poput zahirovića a ne isfurani igrači poput misketa i rahimića... :thumbup:

Potpuno se slazem. Utakmica na Grbavici je pokazala koliko smo tanki. Prosli put protiv Portugala u barazu smo se izvukli,ovaj put nam potop ne gine :( :( :(
ArnelS

#3013 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ArnelS »

solo2 wrote:
Mislis ovako:

--Besic--Spaha--Salih---

Ipak je Pape pametan, nece on ovo da uradi :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3014 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Tomahawk11 »

Goblin wrote:

Potpuno se slazem. Utakmica na Grbavici je pokazala koliko smo tanki. Prosli put protiv Portugala u barazu smo se izvukli,ovaj put nam potop ne gine :( :( :(
:-) Tebi onaj trening relevantan da izvuces takav zakljucak?! Uozbilji se.
cyprus

#3015 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by cyprus »

ArnelS wrote:
solo2 wrote:
Mislis ovako:

--Besic--Spaha--Salih---

Ipak je Pape pametan, nece on ovo da uradi :D
Rezultat na ovo bi bio nekih 2:8 :oops: :mrgreen:
palermo

#3016 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by palermo »

Glava me zaboli od vašis sastava. Da nije onal Malouda onako krvnički sredio Mujdžu imali bi upola manje briga. Faktički samo Pandžu mijenjati. A i Vedo brate napravi problem sa ulaskom u formu, taman smo imali fomraciju i onda on poče u nevakat golove da daje :D .
Ja ne znam što Zahirović ne može na beka ? Meni se čini da nije prespor, a i ima već određeno iskustvo.Mislim da je i Pape najbliži toj soluciji. Nego, ja ne mogu da skontam , ako Vedo igra, ko ispada ?
kolo naokolo

#3017 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by kolo naokolo »

Samo da Vas pozdravim, ja sam Safet Susic i upravo sam procitao sve vase prijedloge za utakmicu i imacu u vidu sve vase prijedloge prilikom pravljenja ekipe i taktike. Bio sam u brigama ali posto sam procitao sve ovo odahnuo sam. Mnogo ste mi pomogli :D
ArnelS

#3018 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ArnelS »

Goblin wrote:

Dajte ljudi sta svi poredite tu utakmicu sa Zeljom, ne znam dal ste normalni, isto kao neka djeca od 8 godina, ili ste neki hejteri teski, ili mrzite Zelju, pa kao sa Zeljom ne moze BiH da igra.
Prije svega BiH je pustila Zeljeznicara da da onaj go, kao "rodjendanski poklon", da je htjela moglo je biti 7-0, ali skoro i da nisu trcali, niko nije isao na loptu kako treba.
I onaj go Zeljeznicara, mogla je lopta i da ne dodje do Beslije, da pas prekine Spaha, ( ako je on bio kod lopte ) , vidjeli ste da je pustio loptu da prodje pored njega.
A bilo je nekoliko gresaka na 30-40 metara od gola, ali da nije bila prijateljska utakmica, ne vjerujem da bi se te greske i desile.
I ovi neki sto pisu, oni imaju Ronalda, pa ne moze Ronaldo uzeti sam loptu sa centra, i dati go.
Tesko ce ronaldo sa Rahimicem :D
tazmaniaBAN4

#3019 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by tazmaniaBAN4 »

Kad vec pisete svasta,mogao je i ŽELJO pobjediti 7-0 ali nije htio da im moral ne opadne!

:thumbup:
simonese

#3020 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by simonese »

------------ Bega ------------
Mrava---Besa---Spaha---Salih
Lula---Raha---Meda

Muslima---Dzeka---Veda

cuvaj gol,dzoga,napad
Chuckie

#3021 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Chuckie »

tazmaniaBAN4 wrote:Kad vec pisete svasta,mogao je i ŽELJO pobjediti 7-0 ali nije htio da im moral ne opadne!

:thumbup:
BTW kakvi su ono nako dobri dresovi u Želje?
majstor_m

#3022 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by majstor_m »

lagano 2:0 , kristina zuti karton i na Luzu u pocasnoj lozi cmizdri !! Ja sanjao 3min Dzeko, 89 min. Sejo slobodnjak hehe :-D
LSD

#3023 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Vidite li da i selektor i igraci - svi oni u glas ponavljaju jedno te isto: "Bitno je ne primiti gol u prvoj utakmici"...što bi moglo znaciti da cemo igrati neku defanzivu i cekati kontre.
Corola

#3024 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Corola »

shalla wrote:Pored nekoliko loših evo i jedna dobra vijest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Blesav post a od koga nije se ni iznenaditi :roll:
P.S kakav god da je,igrac je BIH repke a ne M.U-da.ili drugih svemirskih brodova :lol: :dance:
Last edited by Corola on 09/11/2011 16:22, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3025 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:Vidite li da i selektor i igraci - svi oni u glas ponavljaju jedno te isto: "Bitno je ne primiti gol u prvoj utakmici"...što bi moglo znaciti da cemo igrati neku defanzivu i cekati kontre.
OK, bitno je ne primiti gol, a ne bi potpisao 0-0?!
Locked