X FACTOR Adria

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
szlava

#3001 Re: X FACTOR Adria

Post by szlava »

x_lecter wrote:Da je pustit na scenu jovana da tupsonima objasni bavarske iluminate :-D

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
:lol: da im objasni sta misli o eurosongu :lol:
Jazzy.ba

#3002 Re: X FACTOR Adria

Post by Jazzy.ba »

It_is_a_Leclerc wrote:Zvezde Granda se emituju devet godina. I nikad se[img] nije desilo da nekom zakoči mikrofon, da kandidat NE ZNA da treba pjevati, da se u po' emisije zamijene brojevi za glasanje.. Sve transparentno i objektivno. Zato su i u tih devet godina napravili 40-tak solidnih pjevača koji produkciji donose milione na godišnjoj osnovi.

O pobjedniku neću govoriti. Izabrale su ga uspaljene curice koje nemaju dvije čiste.

Ne ponovilo se.

[/img]
Naravno

https://www.youtube.com/watch?v=-W7XDT0tjsU

:mrgreen:
raskopusa

#3003 Re: X FACTOR Adria

Post by raskopusa »

It_is_a_Leclerc wrote:Zvezde Granda se emituju devet godina. I nikad se[img] nije desilo da nekom zakoči mikrofon, da kandidat NE ZNA da treba pjevati, da se u po' emisije zamijene brojevi za glasanje.. Sve transparentno i objektivno. Zato su i u tih devet godina napravili 40-tak solidnih pjevača koji produkciji donose milione na godišnjoj osnovi.

O pobjedniku neću govoriti. Izabrale su ga uspaljene curice koje nemaju dvije čiste.

Ne ponovilo se.

[/img]
prvi put da je sve bilo regularno . :thumbup: danijel je vazio za favorita od pocetka i pobjedio. :thumbup:
nekima se dopada,nekima ne,stvar ukusa. 8-)
Last edited by raskopusa on 24/03/2014 12:26, edited 1 time in total.
boracha

#3004 Re: X FACTOR Adria

Post by boracha »

WildRedRose wrote:

Ne ponovilo se.

[/img]
Ima ti ovo mjesta.
kod zg finale je uzivo, ali ostalo se snima ranije, pa ako se nesto i desi, fino prekinu pa ponovo...cestitke danijelu
Ljakan

#3005 Re: X FACTOR Adria

Post by Ljakan »

raskopusa wrote:
Ljakan wrote:
al-em wrote:onaj neki makedonac sto je namjestio sve zivo od sporta je rekao da ce daniela pokrasti u finalu i da nece pobjediti
Velibor Džarovski :lol:
zajebo se pogolemo. :lol:
prevarant matori :lol:
It_is_a_Leclerc

#3006 Re: X FACTOR Adria

Post by It_is_a_Leclerc »

Ne razumijem video. Momak odlično otpjevao i prošao bez ikakvih proble,a
U devet godina koliko su, realno, najgledaniji ovakav program u regionu. Sa satima i satima programa uživo.

A ovaj naš "X faktor" iz greške u grešku: od toga da su onu Aleksadru B. potjerali, pa do ovih cirkusa gdje voditeljice ne znaju imena takmičarima, gase se mikrofoni, led ekrani, staju matrice, pa se pale pogrešne....
jastuk1

#3007 Re: X FACTOR Adria

Post by jastuk1 »

Jel Danijel ima pravo na one neke spotove i pjesme kao nagradu ili se to sad zaboravlja'????? :!: :!: :!: :!:
suspect_zero

#3008 Re: X FACTOR Adria

Post by suspect_zero »

Znači Kajmak :roll: :oops: ....hajd, bolje i to nego ona što nema kuveta ni nos ispuhat :oops:
safran

#3009 Re: X FACTOR Adria

Post by safran »

Ne znam vala, ali OBN muzički talenti iz 2003 su izmislili X faktor za ove što u učestvovali u ovom cirkusu.
Kal El

#3010 Re: X FACTOR Adria

Post by Kal El »

Nece ovaj daleko dogurati,ne na Balkanu sa stranom muzikom,a ove na ex-yu jezicima ne zna pjevati..bit ce ovaj zaboravljen za koji mjesec

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
samkoF

#3011 Re: X FACTOR Adria

Post by samkoF »

raskopusa wrote:
Mustang1 wrote:I nemojte me jebati da je neko pratio ovo tokom cijele sezone ? Pa ja ne mogu uvezati 30 sekundi u cugu da gledam .. Ponekad prebacim da vidim je'l proglasenje pobjednika ali ni to necu vise :D
a zvezde granda redovno pratis? :D
Vecina zvjezda granda su kompletniji I svestraniji PJEVACI od svih superfinalista , to je 100% tacna tvrdnja.
cenecimoveocino

#3012 Re: X FACTOR Adria

Post by cenecimoveocino »

haahhahahahahah :-(

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
madFlava

#3013 Re: X FACTOR Adria

Post by madFlava »

Tanak pravo ispade ovaj X-faktor.
bingov buraz

#3014 Re: X FACTOR Adria

Post by bingov buraz »

nadam se da ce moja podsvijest iz memorije jako brzo obrisati ovu nepogodu od showa i napraviti mjesta za korisnije stvari,npr. bodljevinu bikova na Grmecu
Dr. Kuca

#3015 Re: X FACTOR Adria

Post by Dr. Kuca »

Ocekivano je bio da danijel pobjedi, realno je i najbolje pjevo. Ubili su sa onim krugovima, mislio sam da ce onaj na kraju pjevat sam protiv sebe :-) .
skafiskafsnjak

#3016 Re: X FACTOR Adria

Post by skafiskafsnjak »

smijurija
dustaban

#3017 Re: X FACTOR Adria

Post by dustaban »

safran wrote:Ne znam vala, ali OBN muzički talenti iz 2003 su izmislili X faktor za ove što u učestvovali u ovom cirkusu.
OBN je to napravio jedanput, PINK ce ovo raditi svake godine... jer je PINK POKLOPIO BALKAN!
Uostalom zapitajte se malo zasto Bosanci i cak MAkedonci pobjedjuju na beogradskim takmicenjima?!
TRZISTE gospodo, trziste. Sve je ovo about medijsko trziste. Vracaju nam se Yuga i njen glavni grad!
Irm@

#3018 Re: X FACTOR Adria

Post by Irm@ »

safran

#3019 Re: X FACTOR Adria

Post by safran »

dustaban wrote:
safran wrote:Ne znam vala, ali OBN muzički talenti iz 2003 su izmislili X faktor za ove što u učestvovali u ovom cirkusu.
OBN je to napravio jedanput, PINK ce ovo raditi svake godine... jer je PINK POKLOPIO BALKAN!
Uostalom zapitajte se malo zasto Bosanci i cak MAkedonci pobjedjuju na beogradskim takmicenjima?!
TRZISTE gospodo, trziste. Sve je ovo about medijsko trziste. Vracaju nam se Yuga i njen glavni grad!
Mislila sam na učesnike. Ovo mi je sve nekako tanko, od izbora pjesama do učesnika.
manekenka u penziji

#3020 Re: X FACTOR Adria

Post by manekenka u penziji »

Meni je zaista zao sto Maid nije pobijedio prvenstveno jer je nas a i najjači je vokal koji je bio u finalu. Danijel je dobar pjevač, pretpostavljala sam da ce odnjeti pobjedu i ne mogu reci da je nečim nije zaslužio.
Jedino mi nije jasno kako je Tamara uspjela dogurati dokle je dogurala sinoć. Vjerovatno nemam dovoljno ni sluha, ni vida a ni ukusa kad je ona u pitanju jer očito nešto propustam da vidim sto drugi vide u njoj.
Partizzanka

#3021 Re: X FACTOR Adria

Post by Partizzanka »

Moj osvrt na sinosnje finale

prvo, otegli su ko teraviju
mislila sam u jednom trenutku ovi ce pjevati do jutarnjeg programa, pa pravo tamo prebaciti pobjednika da gostuje
simon da je umro, ako sinoc nije, prevrtao bi se u grobu
onoliko produkcijskih propusta ja mislim da u burkini faso ne naprave
svi okrivljuju nekog tonca za propuste, ja mislim da tonac nije kriv - TONCA NIJE NIKADA NI BILO KOD NJIH!
takmicenje se u sustini svodilo na to koja je od dvije mentorice kvalitetnije izbacila sise, ovdje mislim na takmicenje kamermana

kikiju zastala matrica - uklela ga ilma, ima i slika :)

konacno sam sinoc definisala tamaru i njeno pjevanje
kao dijete kad ga izbace (njegovom voljom) na stage da pjeva a ono se sjebe i onda zamuckuje i pogledom trazi mamu (bas joj je to pogled) - nije zasluzila drugo mjesto, jeste onu nagradu exita s tim da ona sigurno nece biti na nekom main stageu exita ...
doktori su kao i obicno pustali glasove kao 5 rastimanih gitara ... nista novo ni ono da je onaj najvisociji opet strkljavio iz skupine
lukijan, STA JE ONO ZA BOGA MILOGA?? u toku cijelog shova nije imao energije ni nos ispuhati a sinoc on kao skace po stageu obucen kao pokusaj will smitha 90tih i to u leopard uzorku PLAVE BOJE! nije ga oblacila emina sigurno!
maid - zaista. ali zaista bez ikakvih nacionalnih ili bilo kakvih drugih naginjanja - mislim da je trebao da bude on drugo mjesto ...
inace u prvo mjesto ne vjerujem, u kompletnu tu produkciju nakon showa cisto sumnjam - pogotvo jer za daniela niti bilo koga drugog nema mjesta u evropi niti svijetu ... tako da danijel sa svojim nepoznavanjem nasih jezika, i bez osjecaja za pjevanje nasih pjesama moze da uzme onaj minimoris i spakuje svoje iritantno blagodarivanje i vrati se u bec, I OBAVEZNO DA VRATI KOMSINICI 200E!
ZASTO BIH DALA MAIDU drugo mjesto, da mu dam onih 5000e da moze covjek snimiti barem dvije pjesme sa zeljkom ... grehota je da ga ne slusamo opet nekada

ali opet kada skontas, marija nije uspjela puno kao pobjednica evrovizije, sta ocekivati
btw dobra joj pjesma!
Partizzanka

#3022 Re: X FACTOR Adria

Post by Partizzanka »

a o onom komentaru male ilme - zaista suvisno je govoriti
ona je zaista starmala koja je vise za expresa i avaza
traca, tracarenja i mahalanja nego za neke urbane scene
na stranu njen glas - tu joj nema premca

btw ona zamjena pocetnih brojeva .... UUUUH!
golman

#3023 Re: X FACTOR Adria

Post by golman »

Sve je stvar ukusa.Svih 5 finalista su zaslužili da pobijede.Sitnice su odlučivale....
spinel_

#3024 Re: X FACTOR Adria

Post by spinel_ »

jel to zavrsen ovaj cirkus ?
hajd konacno :run: do slijedeceg ubleharizma na pinku do vidjenja
raskopusa

#3025 Re: X FACTOR Adria

Post by raskopusa »

manekenka u penziji wrote:Meni je zaista zao sto Maid nije pobijedio prvenstveno jer je nas a i najjači je vokal koji je bio u finalu. Danijel je dobar pjevač, pretpostavljala sam da ce odnjeti pobjedu i ne mogu reci da je nečim nije zaslužio.
Jedino mi nije jasno kako je Tamara uspjela dogurati dokle je dogurala sinoć. Vjerovatno nemam dovoljno ni sluha, ni vida a ni ukusa kad je ona u pitanju jer očito nešto propustam da vidim sto drugi vide u njoj.
stvar ukusa. :-D
mnogi hvale natali dizdar,ja je ne mogu ni pod razno. :-)
Post Reply