Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako je povrijedjen, neka se vratio u Njemachku.
Ako mu je namjera bila da shukne selektoru, taman on bio i Hitler himself, onda je dokazao da nije iskren bio u oproshtajnom pismu, da zheli uspjeh reprezentaciji.
burek_in_space wrote:Ako je povrijedjen, neka se vratio u Njemachku.
Ako mu je namjera bila da shukne selektoru, taman on bio i Hitler himself, onda je dokazao da nije iskren bio u oproshtajnom pismu, da zheli uspjeh reprezentaciji.
Nazhalost, istinu nikad saznati necemo.
neki dan je neko iz bayer-a izjavio da koliko on zna, emir nece igrati za reprezentaciju. s tim je valjda sve jasno.
istinu bi mogli saznati na iducem okupljanju. ako safet opet pozove emira, najvjerovatnije misli da mu emir nije (namjerno) spakovao. naravno, ako safet tad uopste bude tu.
Pa ovo je ono sto sam i mislio Stavio se ko fol na raspolaganje Safetu bez odbijanja ali se vratio nazad zbog povrede .. Sljedeci selektor ce doci poslije ove dvije utakmice Emir ce da se vrati kao da nikada nije ni otisao
burek_in_space wrote:Ako je povrijedjen, neka se vratio u Njemachku.
Nazhalost, istinu nikad saznati necemo.
neki dan je neko iz bayer-a izjavio da koliko on zna, emir nece igrati za reprezentaciju. s tim je valjda sve jasno.
istinu bi mogli saznati na iducem okupljanju. ako safet opet pozove emira, najvjerovatnije misli da mu emir nije (namjerno) spakovao. naravno, ako safet tad uopste bude tu.
Ako je novinar "kicker-a" ili kojeg vec lista, iz Bayera, onda jeste.....
Infaze Studio wrote:
Ako je novinar "kicker-a" ili kojeg vec lista, iz Bayera, onda jeste.....
moze biti. ne znam tacno. ali ko god da je, ispade da je bolje znao od susica.
Sta je bolje znao ?
Spahic rek'o povrijedjen sam, ali cu doci, pa cemo me probati osposobiti. Ovi probali, nije islo. Otis'o tamo da sta proba na brzinu.. Sta je tu ko imo znati ili ne znati? Ako Spahic krije/petlja/muti njegov problem.
Na Susicu je da rijesi pitanje stoperskog para (ili trojca), a kako uspjesno ce to biti, cuce se.
Infaze Studio wrote:
Sta je bolje znao ?
Spahic rek'o povrijedjen sam, ali cu doci, pa cemo me probati osposobiti. Ovi probali, nije islo. Otis'o tamo da sta proba na brzinu.. Sta je tu ko imo znati ili ne znati? Ako Spahic krije/petlja/muti njegov problem.
Na Susicu je da rijesi pitanje stoperskog para (ili trojca), a kako uspjesno ce to biti, cuce se.
evo nasao sam. od prekjuče.
Kako je kod nas informacije nažalost teško provjeriti, pokušali smo na jedinoj mogućoj adresi. Za novinare je u Bayeru zadužen Dirk Mesch, koji je ubrzo objasnio trenutnu situaciju.
“Mi možemo samo potvrditi činjenicu da Emir Spahić ne može biti na raspolaganju reprezentaciji Bosne i Hercegovine zbog povrede. Pored toga, moguće je da je Emir Spahić u Bosni i Hercegovini kako bi obavio privatne stvari”.
JoseMujica wrote:znači da i sam Java zna već najmanje par dana da Spahiće nemre igrati protiv Velsa
dabogda da Java iocemu ima pojma...... dabogda.... vise sam misljenja da je njegova pozicija - pozicija ikebane.... gdje ce zadovoljiti 3 zaracene strane u BIH - muslimansku zbog imena, hrvatsku i srpsku nesposobnoscu.... lik je novi Munib Usranovic samo sto to niko ne zeli (sebi) da prizna....
a ogromna vecina doji li doji provalu da je on kao neki lik kojeg se nesto pita.... nikakvog on uticaja nema ni na igru ni na igrace....
totalna, jako skupo placena ikebana i jos jedan apsurd u BIH....
JoseMujica wrote:znači da i sam Java zna već najmanje par dana da Spahiće nemre igrati protiv Velsa
morao je znati. evo danas i on sam kaze "ipak, radi se o ozbiljnijoj povredi, zbog čega sam ga pustio da ode u njemačku." ozbiljnijoj povredi. sve ti je jasno. samo me zanima zasto safet nije iskoristio ta 2 dana da nadje nekoga. moze li uopste sada dodavati igrace na spisak? vjerovatno moze.
spahic je od pocetka znao da ne moze igrati. to potvrdjuje i onaj glasnogovornik bayera.
On je dobar momak, bez obzira na sve što se dešavalo oko njega u zadnje vrijeme. I što je najvažnije ima iskustvo i kvalitet koji su nam potrebni. Jednog takvog borca koji igra na nama deficitarnoj poziciji je glupo otpsiati.
Pismonosa wrote:Došao bi Pandža kad bi ga pozvali, sigurno.
On je dobar momak, bez obzira na sve što se dešavalo oko njega u zadnje vrijeme. I što je najvažnije ima iskustvo i kvalitet koji su nam potrebni. Jednog takvog borca koji igra na nama deficitarnoj poziciji je glupo otpsiati.
Ali tvrdoglav je onaj naš... tvrdoglav.
Cuj ''dosao bi Pandza''...?
A da ga, najljubaznije sto mozemo, pozovemo da dodje? Posaljemo limuzinu po njega?
I to nakon onakvih nebuloznih izjava?
Meni bi opet zaigrao za reprezentaciju ali jedino na PS.
Tino je polivalentan..ako može igrati defanzivnog veznog..može i stopera...
Šalu na stranu...stavit će Bešića na stopera...i nadat se najboljem...odnosno da ćemo dati više golova i da će Begović biti luuuud...
Zavatoni wrote:Tino je polivalentan..ako može igrati defanzivnog veznog..može i stopera...
Šalu na stranu...stavit će Bešića na stopera...i nadat se najboljem...odnosno da ćemo dati više golova i da će Begović biti luuuud...
begovic bi sebe mogao dobro prodati iduce dvije utakmice.
Pismonosa wrote:Došao bi Pandža kad bi ga pozvali, sigurno.
Ali tvrdoglav je onaj naš... tvrdoglav.
Cuj ''dosao bi Pandza''...?
A da ga, najljubaznije sto mozemo, pozovemo da dodje? Posaljemo limuzinu po njega?
I to nakon onakvih nebuloznih izjava?
Meni bi opet zaigrao za reprezentaciju ali jedino na PS.
Ma kakvih bolan izjava? Momka otkačili sa spiska, momak se naljutio, malo odrondao i to je to. Cijela zamlja nam se bazira na ljudima kojima se džahkad omaknu kojekakve izjave.
Da se gleda na inat, ne bi ni Begović nikad zaigrao nakon što je odlazio i dolazio na okupljanja po svom ćejfu. Ili nakon što da ultimatum da će se odazvati samo u slučaju da nikad ne vidi klupe. i sl.
I ovako bih ti mogao nabrajati do zore za svakog od pozvanih igrača ponešto. Al ne ide to tako. Loptaši su to. Trebaju nam da gonjaju loptu.
Otkud to da Spahic s ovim shuka Susicu? Opet se gleda u kasike? Grah? Ili neka pouzdana informacija? Cuj mene pouzdana, a mahala uveliko radi kakvi sf filmovi, bjelosvjetske teorije zavjere, kakvi bakraci, sta se sve po forumima kuje