SDA-All about

Post Reply
madner

#3001 Re: SDA-All about

Post by madner »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
Opetja033 wrote:Nema me par dana i kada se vratim ovi crveni jos u istom pjenusavom raspolozenju od petka i pada Vlade KS. :D
Samo nastavite, sa uzitkom vas citam. Odlicna najava za nedjelju navece 07.10! :D
Hehe, možda u Centrali upiru zadnjim snagama da se spasi što se spasiti da, pa su izdali dekret da drugovi na terenu još jače upregnu svoja pera. A možda nam se i Dosta aktivira, ko zna... 8-)
Madneru, kakva je situacija - jel Veliki vođa stranačkim kanalima slao kakva saopštenja ovih dana ?
Jeste, kaze da imamo kljuc za pobjedu. :D
Opetja033

#3002 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

madner wrote:Razmisljate kratkorocno, 500 000 ljudi ce dobiti ogroman razlog da vas skine 2014. :D
Ovo sto se desi u oktobru je samo uvertira za 2014. Pogotovo ako Veliki Vozd ostane na celu SK, pardon SDP-a. Kada se samo sjetim euforicnih pristalica Tornjaka i SDP-a kada su prije samo koji mjesec najavljivali krah SDA, odlazak u historiju, raspad stranke. A SDA se vrati ekspresno, vjerovatno ce na lokalnim izborima ponovo biti najjaca stranka u BiH, sasvim sigurno ce ponovo postati najveca stranka u FBiH. E amateri moji...
Opetja033

#3003 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

jazzer wrote:
Opetja033 wrote:Nema me par dana i kada se vratim ovi crveni jos u istom pjenusavom raspolozenju od petka i pada Vlade KS. :D
Samo nastavite, sa uzitkom vas citam. Odlicna najava za nedjelju navece 07.10! :D
Jesi to imao gažu pa te nije bilo :lol: :lol:

Image
Decko, te napade na licnoj osnovi ostavi za svoje drage ukucane. Mada mislim da ni njima to ne mozes prosipati, pa se pitam kako si zakljucio da meni mozes? Forum je za diskusije i razmjene misljenja a ne za lijecenje kompleksa. Ukoliko zaista zelis da putem mene nastavis lijeciti komplekse dobrodosao si da mi se javis putem pp. I vise nego dobrodosao.
Jasno ili trebam crtati?
ultima_palabra

#3004 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Jes' vam ga šukn'o profesore, što jest-jest :mrgreen:
Trebam te

#3005 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

StupskaBitanga wrote:onog kandidata za N.G nek nauče pričati jer džaba diplome i sve on svoj maternji jezik ne zna
Damir Hadžić za razliku od njega odlično priča i barata reketima...
:thumbup:

SDP-ovce pismenost mjere samo znanjem pravopisa BH jezika :skoljka:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#3006 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

Image

"Idemo rOja, ruke vOmgor i samo otaj rOd!"Image
Intimus

#3007 Re: SDA-All about

Post by Intimus »

-LIBERO- wrote:Sa nestrpljenjem ocekujem komentar druga Chisuma, na ove akademce i njihovog idejnog gurua :D
Dok vam Chisum ne dođe i ne servira mišljenje, šta tebi tvoj razum kaže o ovom čovjeku i njegovom nastupu?
Nemojte Chisuma uvlačiti u tako prizemnu priču. Čovjek je direktni potomak Isa-bega Ishakovića... :mrgreen: :zzzz:
madner

#3008 Re: SDA-All about

Post by madner »

Opetja033 wrote:
madner wrote:Razmisljate kratkorocno, 500 000 ljudi ce dobiti ogroman razlog da vas skine 2014. :D
Ovo sto se desi u oktobru je samo uvertira za 2014. Pogotovo ako Veliki Vozd ostane na celu SK, pardon SDP-a. Kada se samo sjetim euforicnih pristalica Tornjaka i SDP-a kada su prije samo koji mjesec najavljivali krah SDA, odlazak u historiju, raspad stranke. A SDA se vrati ekspresno, vjerovatno ce na lokalnim izborima ponovo biti najjaca stranka u BiH, sasvim sigurno ce ponovo postati najveca stranka u FBiH. E amateri moji...
Imat ce najvise opstina, ali po broju glasova suvereno ostaju na drugom mjestu.
I moglo bi se desiti da izgube sve Sarajevske opstine.

Ali zato ce formirat jednu stabilnu i jaku vladu u KS koja ce biti motor za FBiH. :D
novi.dan.nova.nafaka

#3009 Re: SDA-All about

Post by novi.dan.nova.nafaka »

madner wrote:
Opetja033 wrote:Ovo sto se desi u oktobru je samo uvertira za 2014. Pogotovo ako Veliki Vozd ostane na celu SK, pardon SDP-a. Kada se samo sjetim euforicnih pristalica Tornjaka i SDP-a kada su prije samo koji mjesec najavljivali krah SDA, odlazak u historiju, raspad stranke. A SDA se vrati ekspresno, vjerovatno ce na lokalnim izborima ponovo biti najjaca stranka u BiH, sasvim sigurno ce ponovo postati najveca stranka u FBiH. E amateri moji...

Ali zato ce formirat jednu stabilnu i jaku vladu u KS koja ce biti motor za FBiH. :D
Popije se koja i dok se na poslu ? :-)
jazzer

#3010 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Opetja033 wrote:Decko, te napade na licnoj osnovi ostavi za svoje drage ukucane. Mada mislim da ni njima to ne mozes prosipati, pa se pitam kako si zakljucio da meni mozes? Forum je za diskusije i razmjene misljenja a ne za lijecenje kompleksa. Ukoliko zaista zelis da putem mene nastavis lijeciti komplekse dobrodosao si da mi se javis putem pp. I vise nego dobrodosao.
Jasno ili trebam crtati?
A zasto si uvrijedjen? Pa ti i muzicari imate isti, istancani politicki ukus. Nije valjda da se stidis
likova sa slike?
Trebam te

#3011 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

seln wrote:
Trebam te wrote: Znaci kakva koris imati i znati pisati a nista ne nauciti 8-) znas sta je to? Moderno mahalanje :mrgreen:
To sto ti mislis je "nauciti krasti i lagati". Hvala, ne bih, pa neka je na moju stetu.

Ti se prepozna u "nauciti krasti i lagati" dok meni ni nakraj pameti to nije bilo u glavi. Svasta koji korov 8-)

:lol:
seln

#3012 Re: SDA-All about

Post by seln »

Trebam te wrote:
StupskaBitanga wrote:onog kandidata za N.G nek nauče pričati jer džaba diplome i sve on svoj maternji jezik ne zna

A sa cime bi trebali? Znanje arapskog? Izvorna muzika?
seln

#3013 Re: SDA-All about

Post by seln »

Trebam te wrote:
seln wrote:
Trebam te wrote: Znaci kakva koris imati i znati pisati a nista ne nauciti 8-) znas sta je to? Moderno mahalanje :mrgreen:
To sto ti mislis je "nauciti krasti i lagati". Hvala, ne bih, pa neka je na moju stetu.

Ti se prepozna u "nauciti krasti i lagati" dok meni ni nakraj pameti to nije bilo u glavi. Svasta koji korov 8-)

Moze li nesto ofirnije? ovo ti je bilo visokosofisticirano preokretanje tudje recenice...mozda nece svako razumjeti, znajuci izbornu bazu SDA.
Trebam te

#3014 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

jazzer wrote:
Opetja033 wrote:Decko, te napade na licnoj osnovi ostavi za svoje drage ukucane. Mada mislim da ni njima to ne mozes prosipati, pa se pitam kako si zakljucio da meni mozes? Forum je za diskusije i razmjene misljenja a ne za lijecenje kompleksa. Ukoliko zaista zelis da putem mene nastavis lijeciti komplekse dobrodosao si da mi se javis putem pp. I vise nego dobrodosao.
Jasno ili trebam crtati?
A zasto si uvrijedjen? Pa ti i muzicari imate isti, istancani politicki ukus. Nije valjda da se stidis
likova sa slike?
Zamisli kakvi su likovi prevarili vas! 8-)
madner

#3015 Re: SDA-All about

Post by madner »

Vi znate da sami sebi spustate time sto potencirate kakvi su likovi? :D
Intimus

#3016 Re: SDA-All about

Post by Intimus »

Samo se vi zezajte!
Vidjećete sad kad Zlagumdžija dobije punu i bezrezervnu podršku Vuka Jeremića.
Last edited by Intimus on 25/09/2012 13:55, edited 1 time in total.
seln

#3017 Re: SDA-All about

Post by seln »

madner wrote:Vi znate da sami sebi spustate time sto potencirate kakvi su likovi? :D
Ohani ba, madneru, otkud ce znati? :wink:
seln

#3018 Re: SDA-All about

Post by seln »

Intimus wrote:Samo se vi zezajte!
Vidjećete sad kad Zlagumdžija dobije punu i bezrezervnu podršku Vuka Jeremića.
Znamo mi jednog koji je dobio podrsku Radovana Karadzica, jer je samo tako mogao preveslati Abdica u fajtu za minder prvog u Bosnjaka.
Trebam te

#3019 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

seln wrote:
Trebam te wrote:

Moze li nesto ofirnije? ovo ti je bilo visokosofisticirano preokretanje tudje recenice...mozda nece svako razumjeti, znajuci izbornu bazu SDA.

Ne, uopce ne!!

Pod nauciti sam definitivno mislila vodjenje ekonomije, businssa, pravne drzave, demokratije itd...posto ste se prsili i prsite se pismenoscu sad kako ispadote bas toliki levati da vas presvuku nepismeni iz SDA...

Sta ako si pismen a nemas gradjanske svijesti ili ti je na margini? Sta znas? Koliko si pismen? Po meni, nimalo :dance: magarac natovaren knjigama koje mu nicemu ne sluze osim tereta da ih nosi... :mrgreen:

Bjazi :run:
Opetja033

#3020 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

madner wrote:
Opetja033 wrote:

Ako za opcine i broj glasova mislis na drzavni nivo - slazem se. Mada sve ovisi o tome kako ce SNSD proci. Red je da SDA vrati primat najvece stranke u BiH, mjesto koje toj stranci tradicionalno i pripada. :mrgreen:

Za sarajevske opcine - opet si u pravu. Gube Stari Grad 100%, tj gube mjesto nacelnika a opet ce biti stranka sa najvecim brojem mjesta u OV. Evo, ja cu prvi glasati za Hadzibajrica a ne za Skaku. Znam jos ogroman broj ljudi, iz simpatizera i clanova mnogih stranaka (ukljucujuci i SDP), koji ce za OV glasati za "svoje" kandidate a za nacelnika im je glavni izbor Hadzibajric. Medjutim zaboravljas da se vrlo lako moze desiti da i SDP izgubi sve sarajevske opcine. Novi Grad gotovo sigurno gube, u Centru im je najveca konkurencija Vikic. Ovdje je SBB dobro odigrao iz vise razloga. Mada mislim da su minorne sanse da SDA ili SDP izgube sve sarajevske opcine.

Vlada ce biti stabilna. Eno juce Mehmedic govori kako SBiH najvjerovatnije nece uci u Vladu ali ce je podrzavati. Ekspertska vlada za najvazniji kanton u FBiH.
kamen spoticanja

#3021 Re: SDA-All about

Post by kamen spoticanja »

ja mislim da se ova diskusija komotno moze zavrsiti citatom jednog forumskog mislioca a koja je izrecena pred prvu rekonstrukciju vlasti:
"ko je jaci,taj tlaci" :D
Trebam te

#3022 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

seln wrote:
madner wrote:Vi znate da sami sebi spustate time sto potencirate kakvi su likovi? :D
Ohani ba, madneru, otkud ce znati? :wink:
Kakvi su god, nasamarili vas!

Niste dovoljno pismeni
Opetja033

#3023 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

jazzer wrote:
Jasno ili trebam crtati?
likova sa slike?
Ocito nisam bio u potpunosti jasan. Dakle ukoliko zelis diskutovati sa mnom imas dva izbora: ili se drzi teme ili se osjecaj slobodnim da me kontaktiras putem pp ako smatras da trebas nastavljati sa duhovitim dosjetkama. Prepucavanja, podjebavanja i lijecenja kompleksa po internetu nije bas po mom ukusu.
Hocu li morati ponavljati?
Trebam te

#3024 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

seln wrote:
Trebam te wrote:
A sa cime bi trebali? Znanje arapskog? Izvorna muzika?
De, ohani

Bjazi :run:
seln

#3025 Re: SDA-All about

Post by seln »

Opetja033 wrote:
jazzer wrote:
Jasno ili trebam crtati?
likova sa slike?
Ocito nisam bio u potpunosti jasan. Dakle ukoliko zelis diskutovati sa mnom imas dva izbora: ili se drzi teme ili se osjecaj slobodnim da me kontaktiras putem pp ako smatras da trebas nastavljati sa duhovitim dosjetkama. Prepucavanja, podjebavanja i lijecenja kompleksa po internetu nije bas po mom ukusu.
Hocu li morati ponavljati?
Ah, finoce, iznenada...ni himer pio, ni himber miriso.
Ko te ne zna...
Post Reply