valja prodrijeti odbranu slovačke,pogotovo onog ćelavog,a publika manje-više...MyTao wrote:Veoma je vazno da imamo veliku podrsku navijaca na svakoj utakmici... jer je poznato to da igraci neznaju igrati ako nema dovoljno publike da ih bodri![]()
![]()
Kvalifikacije za SP 2014
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#3001 Re: Kvalifikacije za SP 2014
-
cindrlimindrli
#3002 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Sunce ti sta ona 19-ka promasi na pocetku, isto da je lopta pogodila direk. Ako je suditi po ovome snimku
i nisu bas tol`ki klocovi.
- DonVito
#3003 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ma falili su protiv Litvanije izmedju ostalog Stoch, Weiss, Sestak, Vittek, Pekarik, Jendrisek, Zabavnik, Guede.. a nisu u pitanju zuti kartoni 
Uostalom o Slovackoj ne treba ni misliti tekma je za 5mj. prvo Latvija.

Uostalom o Slovackoj ne treba ni misliti tekma je za 5mj. prvo Latvija.

-
entry
#3004 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Hahahahaha grohotom se smijem. Hahahahahahaha, evo Messi kaci kopacke na klin.cindrlimindrli wrote:Rob_Atl wrote:Jbt pogleda malo golove repke u zadnje vrijeme i vidim da je latvija povela na bilinom bilai zaboravio skroz bio. Treba biti oprezan nedaj boze gola i njihovog bunkera (kao recimo protiv bjelorusije) pa da nam lopte nebude htjela u go, samo oprezno i petardu im uvalit
Mogu se oni bunkerisati materi svojoj, to protiv ovog BiH tima nema sanse da upali. Probali su Grci neki dan, al`
sve je to djaba kad imas trenutno najboljeg napadaca u Evropi. Realno, ovo bi trebalo biti zavrseno u prvih
dvadeset minuta, na kraju ce biti 8:0 za nas.
Djecace plavi, tripuje li se sta??
I opet hahahahahahahah
Boze moj
Hahahahhahahahahahahaha
- Co0l
#3005 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Mozda je covjek mislio reci da je najbolji strijelac kvalifikacija u eurozoni.To se ne moze osporiti.entry wrote:Hahahahaha grohotom se smijem. Hahahahahahaha, evo Messi kaci kopacke na klin.cindrlimindrli wrote:Rob_Atl wrote:Jbt pogleda malo golove repke u zadnje vrijeme i vidim da je latvija povela na bilinom bilai zaboravio skroz bio. Treba biti oprezan nedaj boze gola i njihovog bunkera (kao recimo protiv bjelorusije) pa da nam lopte nebude htjela u go, samo oprezno i petardu im uvalit
Mogu se oni bunkerisati materi svojoj, to protiv ovog BiH tima nema sanse da upali. Probali su Grci neki dan, al`
sve je to djaba kad imas trenutno najboljeg napadaca u Evropi. Realno, ovo bi trebalo biti zavrseno u prvih
I opet hahahahahahahah
Boze moj
Hahahahhahahahahahahaha
- pirmin
#3006 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Sta je toliko smijesno, indijanac?entry wrote:Hahahahaha grohotom se smijem. Hahahahahahaha, evo Messi kaci kopacke na klin.cindrlimindrli wrote:Rob_Atl wrote:Jbt pogleda malo golove repke u zadnje vrijeme i vidim da je latvija povela na bilinom bilai zaboravio skroz bio. Treba biti oprezan nedaj boze gola i njihovog bunkera (kao recimo protiv bjelorusije) pa da nam lopte nebude htjela u go, samo oprezno i petardu im uvalit
I opet hahahahahahahah
Boze moj
Hahahahhahahahahahahaha
- DonVito
#3007 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Simpatizeri Messija.entry wrote:Hahahahaha grohotom se smijem. Hahahahahahaha, evo Messi kaci kopacke na klin.cindrlimindrli wrote:Rob_Atl wrote:Jbt pogleda malo golove repke u zadnje vrijeme i vidim da je latvija povela na bilinom bilai zaboravio skroz bio. Treba biti oprezan nedaj boze gola i njihovog bunkera (kao recimo protiv bjelorusije) pa da nam lopte nebude htjela u go, samo oprezno i petardu im uvalit
I opet hahahahahahahah
Boze moj
Hahahahhahahahahahahaha
- Renta
#3008 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Pa dobro se i smije. Falcao pojede Džeku za predjelo...a ima ih još bar desetak u Europi...ako hoćete i trenutno
Easy Bosanci, nema potrebe za pretjerivanjem...
-
5 0 5
#3009 Re: Kvalifikacije za SP 2014
i ibisevic je jedan od tihRenta wrote:...a ima ih još bar desetak u Europi ako hoćete...
- leki hz
#3010 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Zato je Džeko prvi na listi strijelaca u kvalifikacijamaRenta wrote:Pa dobro se i smije. Falcao pojede Džeku za predjelo...a ima ih još bar desetak u Europi...ako hoćete i trenutnoEasy Bosanci, nema potrebe za pretjerivanjem...
- leki hz
#3011 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Šta je tebi, očito ti tripuješentry wrote:Hahahahaha grohotom se smijem. Hahahahahahaha, evo Messi kaci kopacke na klin.cindrlimindrli wrote:Rob_Atl wrote:Jbt pogleda malo golove repke u zadnje vrijeme i vidim da je latvija povela na bilinom bilai zaboravio skroz bio. Treba biti oprezan nedaj boze gola i njihovog bunkera (kao recimo protiv bjelorusije) pa da nam lopte nebude htjela u go, samo oprezno i petardu im uvalit
I opet hahahahahahahah
Boze moj
Hahahahhahahahahahahaha
-
cindrlimindrli
#3012 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ni manje ni vise deset? Cudi me da nisi napisao kako je medju tih deset bar pet Hrvata.Renta wrote:Pa dobro se i smije. Falcao pojede Džeku za predjelo...a ima ih još bar desetak u Europi...ako hoćete i trenutnoEasy Bosanci, nema potrebe za pretjerivanjem...
Nemamo mi sta pretjerivati, eno ti lista strelaca u evrozoni i dumaj.
-
entry
#3013 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Kodzo i onaj sto je jucer naucio 50 rijeci BHS jezika jesu medju 30 najboljih napadaca Europe. Ni manje ni vise od toga.leki hz wrote:Zato je Džeko prvi na listi strijelaca u kvalifikacijamaRenta wrote:Pa dobro se i smije. Falcao pojede Džeku za predjelo...a ima ih još bar desetak u Europi...ako hoćete i trenutnoEasy Bosanci, nema potrebe za pretjerivanjem...
, a gdje su tih ostalih deset što ih ti nabroja, i hoćemo da prejerujemo nećeš nam ti zabranit
Pola BH repke je auslanderske, slicno Njemackoj.
-Ibisevic (SAD)
-Salihovic (Njemacka)
-Begovic (Kanada)
-Spahic (Hrvatska)
-Pjanic (Luksemburg)
-Lulic (Svicarska)
-Besic (Njemacka)
-Mujdza (Hrvatska)
-Jahic (Francuska)
-Misimovic (Njemacka)
-Medunjanin (Holandija)
Znaci, BH nacionalni tim je skupina auslandera i placenika iz drugih drzava. Prvih 11 je ovakav sastav:
1. Kanada
1. SAD
1. Luxemburg
1. Svicarska
1. Francuska
2. Hrvatske
2. Njemacka
2. BIH
Toliko o BEJHA nacionalnome timu.
P.S. Od ove dvojice iz BIH jedan dolazi iz dijela koji nije bas naklonjen BIH, tako da JEDAN JEDINI je izvorni Bosanac, a to je Edin Dzeko.
- Muhamed Đakmić
#3014 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ja bih ga malo banovao
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3015 Re: Kvalifikacije za SP 2014
a ovo ostalo su neizvorni Bosanci ? 
-
Lex77
#3016 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Inače, Pjanić, Medunjanin, Ibišević, Begović i Lulić su rođeni u BiH! Google is your friend.
- Co0l
#3017 Re: Kvalifikacije za SP 2014
A nije ni Spahic iz Hrvatske nego iz Dubrovnika 
-
missko
#3018 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Kao i Salihovic koji je rodjen u Zvorniku.Lex77 wrote:Inače, Pjanić, Medunjanin, Ibišević, Begović i Lulić su rođeni u BiH! Google is your friend.
- skafiskafsnjak
#3019 Re: Kvalifikacije za SP 2014
tipican primjer ljubomore...entry wrote: Kodzo i onaj sto je jucer naucio 50 rijeci BHS jezika jesu medju 30 najboljih napadaca Europe. Ni manje ni vise od toga.
Pola BH repke je auslanderske, slicno Njemackoj.
-Ibisevic (SAD)
-Salihovic (Njemacka)
-Begovic (Kanada)
-Spahic (Hrvatska)
-Pjanic (Luksemburg)
-Lulic (Svicarska)
-Besic (Njemacka)
-Mujdza (Hrvatska)
-Jahic (Francuska)
-Misimovic (Njemacka)
-Medunjanin (Holandija)
Znaci, BH nacionalni tim je skupina auslandera i placenika iz drugih drzava. Prvih 11 je ovakav sastav:
1. Kanada
1. SAD
1. Luxemburg
1. Svicarska
1. Francuska
2. Hrvatske
2. Njemacka
2. BIH
Toliko o BEJHA nacionalnome timu.
P.S. Od ove dvojice iz BIH jedan dolazi iz dijela koji nije bas naklonjen BIH, tako da JEDAN JEDINI je izvorni Bosanac, a to je Edin Dzeko.
nemoj crknuti od nje...
-
Montana1
#3020 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Sarajevo1946 wrote:![]()
Ja bih ga malo banovao
-
ja71
#3021 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Sto se mene tice mozemo kao i Hrvati naturalizovati nekog
"pravog" stranca ako ce ovaj srcem igrati za BiH.
-
cindrlimindrli
#3022 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ziva patnja, pazi samo histerije ako odemo u Brazil i nesta tamo napravimo.skafiskafsnjak wrote:tipican primjer ljubomore...
nemoj crknuti od nje...
-
OpusDei
#3023 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ne bih to zelio, iskreno. Mislim haj i nekako ako je dugo zivio ovdje, ako ima neke veze sa BiH, ako je voli i ima prijateje a mozda i rodbinu ovdje, ali ne bi da naturaliziramo nekog random stranca onako kao u kosarci.ja71 wrote:Sto se mene tice mozemo kao i Hrvati naturalizovati nekog
-
missko
#3024 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Mozda sam fulio temu ali zna li iko od ovih poznavalaca Cro reprezentacije dali su Milan Badelj, Igor Vukojevic i Dejan Lovren srbi iliti pravoslavci?
- Muhamed Đakmić
#3025 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Igor Vukojević jeste pravoslavac, rekao je to više puta kad izađe na televiziju sa nekom novom pjesmom.
Misliš na Ognjena Vukojevića
Misliš na Ognjena Vukojevića