FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#3001 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hoce to gledati organizacija koja ti spuca kaznu za "Dont Forget Srebrenica", a evo trecu sedmicu presutila "Noz, Zica, Srebrenica" 
- Salah ad-Din
#3002 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma kako god, bilo i prošlo, protiv Zete nemojte paliti, i ako vidite koga da pali, upozorite ga 
-
todd_smith
#3003 Re: FK Sarajevo - Europa League
treba odmah na ulazu pregledati gore nego oni TSA u Americi
kakve ti fajde da ga upozoris, kad je vec upalio, isto kao da ti nekoga upucas i ja ti kazem, ee nemoj to raditi
kakve ti fajde da ga upozoris, kad je vec upalio, isto kao da ti nekoga upucas i ja ti kazem, ee nemoj to raditi
- Mračajski proto
#3004 Re: FK Sarajevo - Europa League
E ***** će je u Podgorici zapaliti. Kamere na stadionu, pa izvoli.
- Salah ad-Din
#3005 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mislio sam ako vidiš da neko pored tebe vadi baklju da zapali, a on ga je zapali, tada se ja ne sikiram, upozorit će ga i šamarima ako bude trebalo, ali je to kasno.todd_smith wrote:treba odmah na ulazu pregledati gore nego oni TSA u Americi![]()
- Kemal Malovčić
#3006 Re: FK Sarajevo - Europa League
možda neki ljudi ni ne znaju da nije adet da se pali u evropskim takmičenjima baklja 
- Logovan
#3007 Re: FK Sarajevo - Europa League
Njima je mrsko da uključe kameru da snimajuSarajevo_Grad wrote:E ***** će je u Podgorici zapaliti. Kamere na stadionu, pa izvoli.
-
semir_gz
#3008 Re: FK Sarajevo - Europa League
Aaaaaaa rika se cini, rika se cini....... 
- Mračajski proto
#3009 Re: FK Sarajevo - Europa League
Miš ko ne ode u Podgoricu. 
-
semir_gz
#3010 Re: FK Sarajevo - Europa League
Stari mi rekao da se ne vracam kuci ako odem u CG, sad muntam nenu da budem kod nje jedno mjesec-dva......Sarajevo_Grad wrote:Miš ko ne ode u Podgoricu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3011 Re: FK Sarajevo - Europa League
Buraz izaš'o na onoj bugarskoj televiziji, staroj malo falilo da umre..
A nije joj drago ni što idemo u CG 
- ruud
#3012 Re: FK Sarajevo - Europa League
leet wrote:Buraz izaš'o na onoj bugarskoj televiziji, staroj malo falilo da umre..A nije joj drago ni što idemo u CG
-
semir_gz
#3013 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kad smo bili u Lukavici, kad su ovi pjevali cetnicke pjesme stari mi salje poruku za 10 min sam pred stadionom izadi....normalno je da se boje ali ne mozes ti objasniti...ruud wrote:leet wrote:Buraz izaš'o na onoj bugarskoj televiziji, staroj malo falilo da umre..A nije joj drago ni što idemo u CG
![]()
- Mračajski proto
#3014 Re: FK Sarajevo - Europa League
Daj ba, hajde u Podgoricu da mlatnemo one miševe. 
- lijan
#3015 Re: FK Sarajevo - Europa League
Za baklje je jedino rijesenje megafonom vodja navijaca prije utakmice upozori sve ... ko zapali baklju horde ga izbacuju sa tribine..i kvit..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3016 Re: FK Sarajevo - Europa League
Upozoravano, džaba.
Da barem to kompenziraju navijanjem 90 minuta..
- SmokingMan
#3017 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nemoreš ti šabanu objasniti,nema ga nikada na tekmama onda ga nafura mahala i to je to...leet wrote:Da je zapaljeno 100 baklji pa da to liči na nešto pa hajd'.. I 100 puta je zamoljeno da se ne pali al' ne ide u glavu pojedincima.
- Mračajski proto
#3018 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma ne možeš ti mnogo toga nekim osobama objasniti. Ne možeš objasniti da ne pališ ****** baklje jer klub ispašta, ne možeš dokazati da se ne gužvaju kod ulaza jer raja ne može proći fino i sjesti gdje želi, ne možeš objasniti da se ispoštuje koreografija i fino ispune mjesta koja su prazna. Ne možeš im objasniti da se ne guraju u prve redove i da nemaju ništa od toga što su u prvim redovima, ne možeš objasniti da ne skaču po ogradi kad bude gol, ne možeš objasniti da ne pjevaju neke pjesme koje se odavno na sjeveru ne pjevaju-a oni to sami od sebe povuku-kad je pakao i kad onaj čiko sa megafonom i nema neki autoritet jer tad gori hala. Ne možeš objasniti da ne trgaju sa stolica svoje papire koji trebaju za zamišljenu koreografiju. I meni najgore, ali fakat najgore-kad vidiš lika na sjeveru u plavoj, rozoj, ljubičastoj, zelenoj majici.
Jarane, znaš boje kluba i on opet dođe sa bojama koje nemaju veze sa klubom/navijačkom grupom. Pa nije mevlud, sinko dragi. A da ne pričam o dresovima Bayerna, Reala, Milana.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3019 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jbg, karanana mentalitet 
- Mračajski proto
#3020 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sad sam se iznervirao bezveze.
Kad se sjetim da moram gledati šareni sjever u četvrtak, zlo mi bude!
-
Fred_Perry
#3021 Re: FK Sarajevo - Europa League
e vala si u pravu za ove majice,pa sviju mi ko da je gey parada pa oblace one boje,ili oni floroscentni suskavci.Da Bog sacuvaSarajevo_Grad wrote:Ma ne možeš ti mnogo toga nekim osobama objasniti. Ne možeš objasniti da ne pališ ****** baklje jer klub ispašta, ne možeš dokazati da se ne gužvaju kod ulaza jer raja ne može proći fino i sjesti gdje želi, ne možeš objasniti da se ispoštuje koreografija i fino ispune mjesta koja su prazna. Ne možeš im objasniti da se ne guraju u prve redove i da nemaju ništa od toga što su u prvim redovima, ne možeš objasniti da ne skaču po ogradi kad bude gol, ne možeš objasniti da ne pjevaju neke pjesme koje se odavno na sjeveru ne pjevaju-a oni to sami od sebe povuku-kad je pakao i kad onaj čiko sa megafonom i nema neki autoritet jer tad gori hala. Ne možeš objasniti da ne trgaju sa stolica svoje papire koji trebaju za zamišljenu koreografiju. I meni najgore, ali fakat najgore-kad vidiš lika na sjeveru u plavoj, rozoj, ljubičastoj, zelenoj majici.![]()
Jarane, znaš boje kluba i on opet dođe sa bojama koje nemaju veze sa klubom/navijačkom grupom. Pa nije mevlud, sinko dragi. A da ne pričam o dresovima Bayerna, Reala, Milana.
- _Reds_
#3022 Re: FK Sarajevo - Europa League
Neke ljude treba naglavacke izbaciti na sjeveru. Ovoj dijaspori jasno reci da ne dolaze na sjever, stanu na sredinu i ne prenose pjsemu uopce, jer je ni na znaju.leet wrote:Upozoravano, džaba.
Cast nekim djevojkama, ali sam protiv Levskog vidio par u haljinama dosle, valjda kontale poslije pravo u grad, mislim wtf, utkamica je, gledam i ne mogu da vjerujem.
Drugo vidio sam pacenika koji su doveli sa sobom trebe i pola utakmice se ljubakali, mislim halo ljudi, sta radite na utakmci idite u kakav park, a oni jos na sjever dosli.
- _Reds_
#3023 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kod mene je buraz prosle godine isao u Prag da moji uopce nisu ni znali, nije ni 18 imao. I ni danas dan moji nisu saznali, u Bugrasku je isao, ali to je rekao, napunio 18 u medjuvremenuleet wrote:Buraz izaš'o na onoj bugarskoj televiziji, staroj malo falilo da umre..A nije joj drago ni što idemo u CG
- Mračajski proto
#3024 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma neka se ljube oni na istoku, neka se haljinaju na istoku, ali brate, zna se za šta je sjeverna tribina. Dosta raje dolazi na sjever jer je ta tribina najjeftinija, puno je nekome dati 20 KM za sebe i za sina ili kćerku, nebitno. A ima dosta, dosta raje koja to praktikuje. Zato su ove utakmice u Evropi nekad i zeznute što se tribina tiče, dođe raja koja posjeti Koševo samo kad Sarajevo igra EL, dosta njih dođe koji i ne znaju kako se treba ''ponašati na tribini'' i onda belaj bude. Neće se oni sami promijeniti, moramo i mi praktikovati i reći nekim osobama-ako ih poznajemo, da promijene neke svoje loše navike i doprinesu tribini. Manite se rozih košulja i majica na sjeveru, manite se toga da sa šemom ili djevojkom dođete na ovu tribinu, manite se snimanja mobitelom. Baš kao što je pisalo na letcima dok je još raja na zapadnoj tribini bila, kad je bio onaj bojkot. I baš ono na letcima nikad neću zaboraviti, to pamtiš dugo, svaki put te opomene dok si u kopu:
NEKA VAM DOKAZ DA STE NA UTAKMICI BILI BUDE PROMUKAO GLAS, A NE SLIKA NA MOBITELU!
Ne očekujte da raja iz prvih redova uvijek opominje ove što stvaraju ''frku'' na tribini, nekad i vi uradite nešto za dobrobit grupe.
NEKA VAM DOKAZ DA STE NA UTAKMICI BILI BUDE PROMUKAO GLAS, A NE SLIKA NA MOBITELU!
Ne očekujte da raja iz prvih redova uvijek opominje ove što stvaraju ''frku'' na tribini, nekad i vi uradite nešto za dobrobit grupe.
- _Reds_
#3025 Re: FK Sarajevo - Europa League
Letaka je bilo i na sjeveru u zadnje vrijeme, recimo na zadnjem derbiju je bio letak.