Pa bilo je rasprava šta je ispravno tarhana ili trahana, i nisu se mogli dogovoriti. A ja pričam kako sam naučio, što da džaba mijenjam.KPNCTNJAH wrote:Vidim da se govori i trahana, kod mene je tarhanaBosanski_kralj wrote:Kod mene se inače govori masancacindrlimindrli wrote:Znaci obrok vrhunskog sportiste: maslanica, pola pileta,knor juha, mladi sir i pavlaka i na kraju hurmasica.
Brat bratu, odokativno, 67 000 kalorija.![]()
Čini mi se da je u pitanju trahana, a ne knor juha.![]()
Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bosanski_kralj
#3001 Re: Miralem Pjanić
- MOSALJOZE
#3002 Re: Miralem Pjanić
“Težak period je iza Pjanića zbog neugodne povrede koju trenutno sanira.
Ipak, treba istaći da je imao veliku podršku svog nacionalnog tima, pa smo im zbog toga svi zahvalni.
Svi su bili jako oprezni s njim kako bi se što prije oporavio. Tamo u BiH on je bio na svakom treningu, iako je radio smanjenim intenzitetom”.
Trener Rome Andreacoli o Miretu
Ipak, treba istaći da je imao veliku podršku svog nacionalnog tima, pa smo im zbog toga svi zahvalni.
Svi su bili jako oprezni s njim kako bi se što prije oporavio. Tamo u BiH on je bio na svakom treningu, iako je radio smanjenim intenzitetom”.
Trener Rome Andreacoli o Miretu
- Infaze Studio
#3003 Re: Miralem Pjanić
Zapadnjaci izgleda govore trahana, istocnjaci tarhana..Maslanica nisam nikad cuo..Maslenica da. 
- trcicu trceci
#3004 Re: Miralem Pjanić
Pjanic igrao drugo poluvrijeme za romu
Je li neko gledao, kako je odigrao
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#3005 Re: Miralem Pjanić
sasvim solidno, slobodnjak mu golman jedva izvadi, jednu malo pored gola opalio, jedan extra dugi pas na volej suigrac zapucao bogu iza nogu, jednom igracu palerma na sredini terena mangupski kroz nogetrcicu trceci wrote:Pjanic igrao drugo poluvrijeme za romu![]()
- AmiĐa_Idriz
#3006 Re: Miralem Pjanić
kad se sjetim ovogahelo wrote:Fahrudin i Miralem Pjanić, otac i sin u Luksemburgu su pod strašnim pritiskom domaće sportske javnosti. Zato što super talentirani nogometaš francuskog Metza ne želi igrati za A reprezentaciju Luksemburga - piše danas SAN.
Prolaze isti scenarij kojim se švicarska javnost obrušila na Ivana Rakitića i njegovu obitelj, nakon što je dobio igrati za Švicarce, a prihvatio poziv iz HNS -a. Jedina je razlika u ova dva slučaja, što Pjanića niko iz NSBiH nije pozvao.
Fahrudin Pjanić je za "San" iznio nove detalje oko njegovog sina.
Pojedini mediji vrlo nekorektno pišu o meni i mom sinu. Do jučer su ga slavili, tretirali ga kao istinsku zvijezdu, a sada koriste sva sredstva da natjeraju moje dijete da igra za Luksemburg. On je, istina prošao sve selekcije, ovdje se dokazao, ali moj sin ne želi igrati za reprezentaciju Luksemburga, - kaže otac bh. nogometaša.
Dotakao se nekih nekorektnih natpisa…
U luksemburškim medijima piše kako smo im sada okrenuli leđa, kao oni su nam sve dali. Ništa oni nisu dali meni ni mom sinu. Miralem je igrao za selekcije zato što je talenat, kao takav je otišao u Metz. Ja sam petnaest godina radio teške fizički poslove u Luksemburgu. Da sam imao privilegije, imao bih bolje zaposlenje, iako imam kvalifikacije, a igrao sam ovdje uspješno fudbal. Njih ne zanima ni moj sin, ni moja budućnost, već samo da on igra za reprezentaciju.
Jeste li imali kakvih prijetnji, u smisli da će se žaliti UEFA -i?
Nažalost, oni ne prezaju ni od čega. Upozorili su nas, a i Metz da će tražiti kaznu za mog sina, ako bude odbio igrati za Luksemburg. Evo, dobio je poziv da u subotu igra protiv Slovenije za A reprezentaciju. Ako bi zaigrao, on nikad više ne bi mogao igrati za BiH. Mene ne zanima reprezentacija Luksemburga, već samo BiH. Metz je izuzetno korektan prema meni i sinu. Nama je prepustio da odlučimo za koju će reprezentaciju igrati Miralem.
Šta sada, kako izbjeći suspenziju?
Nisam ekspert za pravne propise u nogometu. Razmišljam da napustim Luksemburg. Sin je dobio pasoš zato što petnaest godina živi ovdje, kao što su ga dobili mnogi drugi. I što im je trebao za reprezentaciju. Ne želim da nas neko zato ucjenjuje. Najozbiljnije razmišljam da sa porodicom napustim zemlju. Ako je to cijena, da moje dijete igra samo za BiH, ja sam je spreman platiti. Iselit ću iz Luksemburga.
Da li je bilo neke pomoći, u smislu nogometnih prava, iz NSBiH?
Ja nisam od roditelja koji će moliti za poziv. Nikad nisam nazvao nikog iz NSBiH, niti nekog selektora. Nažalost, niko od selektora nije se raspitivao za mog sina. Što je još gore, neki su pokušali omalovažiti Miralemov talenat. Jedini odgovor svim zlobnicima je da Miralem Pjanić igra u francuskoj ligi, u Metzu, koji ima jednu od najboljih omladinskih škola. Da ga traže mnogi klubovi. Meni ne treba nikakav marketing ni reklama. Želim što više zaštiti dijete, jer on ide u školu, živi u internatu Metza, a igra u elitnoj ligi, protiv pravih zvijezda. Moja i njegova želja je da igra samo za reprezentaciju BiH. Ako to neko iz NSBiH ne želi, onda nam to mora reći, kako sutra ne bi krivicu prebacivali na nas, izjavio je Fahrudin Pjanić.
Miralem: Samo Bosna
U cijeloj ovoj priči najteže je nadarenom mladiću, koji je nesvakidašnjim talentom, na svoja leđa natovario veliki teret.
Mene zanima samo bh. reprezentacija. Igrao sam za Luksemburg za mlađe selekcije. Zahvalan sam svim ljudima koji su mi pomogli, ali nije fer da mi uskraćuju da igram za svoju zemlju. Ja sam plakao od sreće kada je bh. reprezentacija pobijedila Lusemburg, ali i tugovao nakon remija sa Dancima na Koševu, te nakon Marakane. Divio sam se Barbarezu, Misimoviću, Hasagiću, Spahiću, Bajramoviću, Salihamidžiću, Boliću, Berberoviću... Drago mi je zbog pobjeda naše reprezentacije i što reprezentacija ima novu zvijezdu u Muslimoviću. - rekao nam je Miralem Pjanić.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#3007 Re: Miralem Pjanić
BIlo proslo 
- MOSALJOZE
#3008 Re: Miralem Pjanić

Hepi brdej tu ju
- simonese
#3009 Re: Miralem Pjanić
ja ga sanajm ovo ljeto u BayernuMOSALJOZE wrote:
Hepi brdej tu ju
- DonVito
#3010 Re: Miralem Pjanić
Ija ga sanjam u dresu Napolija a posto Cavani vjerovatno ode City za 45 + Dzeko.ja ga sanajm ovo ljeto u Bayernu
- simonese
#3011 Re: Miralem Pjanić
Dzeko u Napoli ?DonVito wrote:Ija ga sanjam u dresu Napolija a posto Cavani vjerovatno ode City za 45 + Dzeko.ja ga sanajm ovo ljeto u Bayernu
- DonVito
#3012 Re: Miralem Pjanić
Da sa Pjanicem abd.simonese wrote:Dzeko u Napoli ?DonVito wrote:Ija ga sanjam u dresu Napolija a posto Cavani vjerovatno ode City za 45 + Dzeko.ja ga sanajm ovo ljeto u Bayernu
- simonese
#3013 Re: Miralem Pjanić
odmah i Misketa i svi sretni
- MOSALJOZE
#3014 Re: Miralem Pjanić
Pjanke u Bajern i ja više ne moram živjeti.
- Dugi nožni nokti
#3015 Re: Miralem Pjanić
Perverzija nad perverzijama, ukoliko ode u Minhen. Guardiola voli takve igrače, imao bi zdravu konkurenciju u vidu Schweinija i Kroosa, uvijek bi igrao u najjačem klupskom takmičenju, tako da su to sve sami plusevi. No, ja bih volio da on još jednu godinu ostane u Romi; vidi se koliko ga tamo godive, Totti i DDR ga također cijene, navijači isto tako - jednostavno, u kratkom vremenskom periodu je postao miljenik i publike i saigrača. Istina, malo ga je Zeman zajebavao, ali sada to sve izgleda puno bolje. Vjerujem da će naredna sezona biti u potpunosti njegova, samo da ga povrede zaobiđu.
-
iamia
#3016 Re: Miralem Pjanić
da ode u bayern onda bi ga i povrede zaobisle.
kad oni minhenski doktori mogu napraviti brzog gonzalesa od panja kao sto je mandzukic, onda bi od pjanica napravili huseina bolta.
kad oni minhenski doktori mogu napraviti brzog gonzalesa od panja kao sto je mandzukic, onda bi od pjanica napravili huseina bolta.
- simonese
#3017 Re: Miralem Pjanić
Audi RS ili BMW M motor u paksu i trcis ko navijeniamia wrote:da ode u bayern onda bi ga i povrede zaobisle.
- Admir_1984
#3018 Re: Miralem Pjanić
pjanke u bayern može samo na proevolušnsokeruMOSALJOZE wrote:Pjanke u Bajern i ja više ne moram živjeti.
- MOSALJOZE
#3019 Re: Miralem Pjanić
Konkurencija JAKA,on mlad što da neAdmir_1984 wrote:pjanke u bayern može samo na proevolušnsokeruMOSALJOZE wrote:Pjanke u Bajern i ja više ne moram živjeti.
- BHF_Manijak
#3020 Re: Miralem Pjanić
Sto, je l' to tolika kar'na? Kroos nije nista bolji igrac od njega, samo sto je Kroos Svabo a ovaj Bosanac!
- Admir_1984
#3021 Re: Miralem Pjanić
ne zbog igrackih kvaliteta, nego što je on davno prevazišao nivo igranja takvih liga kao sto je njemacka. ako nekad bude išao bice to real ili barca, kao vrhunac neke karijere, a ne bayernBHF_Manijak wrote:Sto, je l' to tolika kar'na? Kroos nije nista bolji igrac od njega, samo sto je Kroos Svabo a ovaj Bosanac!
-
iamia
#3022 Re: Miralem Pjanić
bayern je jaci od reala i barce.
- BHF_Manijak
#3023 Re: Miralem Pjanić
Pa jebo ga ti ne ide u Hoffenheim da igra, ida u jednu od tri najjace ekipe Evrope! Bundesliga jeste mozda losija od Spanije ili Engleske, ali ipak Bayern je evropski i svjetski gigant i rijetko koji igrac da bi odbio taj izazov.Admir_1984 wrote:ne zbog igrackih kvaliteta, nego što je on davno prevazišao nivo igranja takvih liga kao sto je njemacka. ako nekad bude išao bice to real ili barca, kao vrhunac neke karijere, a ne bayernBHF_Manijak wrote:Sto, je l' to tolika kar'na? Kroos nije nista bolji igrac od njega, samo sto je Kroos Svabo a ovaj Bosanac!
- Muhamed Đakmić
#3024 Re: Miralem Pjanić
Treba da ostane u gigantu RomiAdmir_1984 wrote:pjanke u bayern može samo na proevolušnsokeruMOSALJOZE wrote:Pjanke u Bajern i ja više ne moram živjeti.
- Admir_1984
#3025 Re: Miralem Pjanić
normalnoSarajevo1946 wrote:Treba da ostane u gigantu RomiAdmir_1984 wrote:pjanke u bayern može samo na proevolušnsokeruMOSALJOZE wrote:Pjanke u Bajern i ja više ne moram živjeti.