nezz ja to po radnjamasaara wrote:u kojoj radnji?rinna0304 wrote:na Otoci u merkuru sam vidjela slicne ovima .. oko 35 KMsaara wrote:Je li neko viđao u Sarajevu obuću kakvu ovdje prodaju: http://www.facebook.com/profile.php?id=100003634441476 ?
Konkretno nešto ovakvo: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4367_n.jpg ;
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4578_n.jpg ;
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3250_n.jpg (crne).
ii slične 1., 2., il 3.?
Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
- rinna0304
#3001 Re: Cipelice, cipelice..
-
saara
#3002 Re: Cipelice, cipelice..
one na prvoj tirkizne su mi savršenerinna0304 wrote:nezz ja to po radnjamasaara wrote:
u kojoj radnji?
ii slične 1., 2., il 3.?ja onako odem i samo buljim u stikle i ako mi sta od ovih zapadne za oci .. hmm ove na trecoj slici nisam vidjela .. al kao na 1 ima slicnih i na 2goj .. ovih na 2 slici bilo je i prosle godine punooo
pogledaću te u merkuru, hvala
- rinna0304
#3003 Re: Cipelice, cipelice..
ja sam prije sve fol gledala u radnjama stikle i kupovala dok se 2x nisam zeznula iste te sto sam ja platila 90+ nadjem za 30 km dakle totalnooo istee ... od tad prvoo u Merkur provjerim imal sta da mi se svidi pa idem daljesaara wrote:one na prvoj tirkizne su mi savršenerinna0304 wrote:nezz ja to po radnjamasaara wrote:
u kojoj radnji?
ii slične 1., 2., il 3.?ja onako odem i samo buljim u stikle i ako mi sta od ovih zapadne za oci .. hmm ove na trecoj slici nisam vidjela .. al kao na 1 ima slicnih i na 2goj .. ovih na 2 slici bilo je i prosle godine punooo
ako ne nađem ovakve naručiće ove iz doboja, pa šta bude
-
saara
#3004 Re: Cipelice, cipelice..
pa to. ja po pola ovih radnji u gradu viđam identične cipele koje prodaju na siranu , samo duplo skuplje. neka hvalarinna0304 wrote:ja sam prije sve fol gledala u radnjama stikle i kupovala dok se 2x nisam zeznula iste te sto sam ja platila 90+ nadjem za 30 km dakle totalnooo istee ... od tad prvoo u Merkur provjerim imal sta da mi se svidi pa idem daljesaara wrote:one na prvoj tirkizne su mi savršenerinna0304 wrote: nezz ja to po radnjamaja onako odem i samo buljim u stikle i ako mi sta od ovih zapadne za oci .. hmm ove na trecoj slici nisam vidjela .. al kao na 1 ima slicnih i na 2goj .. ovih na 2 slici bilo je i prosle godine punooo
ako ne nađem ovakve naručiće ove iz doboja, pa šta bude
-
delirium.sa
#3005 Re: Cipelice, cipelice..
malo skuplje nego kod nasGreen Grass wrote:zna li neko da li je cijena conversica u nekoj drugoj zemlji npr.austriji,švicarskoj jeftinija nego kod nas?ili je ista cijena kad se pretvori u km
-
Ujedam
#3006 Re: Cipelice, cipelice..
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3250_n.jpg (crne).[/quote]
Jao kako su ove dobreeeeeeeee
-
saara
#3007 Re: Cipelice, cipelice..
toffifee wrote:http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3250_n.jpg (crne).
i ja sam oduševljena
-
Ujedam
#3008 Re: Cipelice, cipelice..
I jesi našle ovakve negdje u Sarajevu? 
- Nadinka
#3009 Re: Cipelice, cipelice..
Evo malo cipelipa i torbi danas:
http://malezensketeme.net/?p=23394
http://malezensketeme.net/?p=23394
- nav_girl
#3010 Re: Cipelice, cipelice..
Da li još negdje ima kupiti ove čizme ili nešto slično njima
?
http://www.google.ba/imgres?um=1&hl=hr& ... x=22&ty=54
- muha_sa
#3011 Re: Cipelice, cipelice..
da ne bih otvaro posebnu temu zato cu ovdje pitat nešto što svakodnevno zapažam i što mi bode oci
-namažete li svoje cipele jal cizme kremom
-zašto ovo pitam
-imam nekakvu cudnu naviku
kad šetam vazda ljudima u obucu gledam
i znatel šta sam skužio
rijedak je onaj kome su uredne cipele--fino namazane i izglancane.
Skocka se, to odjelo, kravata a cipele mu nisu osjetile kreme bog dragi zna kad
ono, trljne cetkom i konta evo ga
-eto
halalite ako sam bio dosadan 
-namažete li svoje cipele jal cizme kremom
-zašto ovo pitam
-imam nekakvu cudnu naviku
Skocka se, to odjelo, kravata a cipele mu nisu osjetile kreme bog dragi zna kad
-eto
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#3012 Re: Cipelice, cipelice..
pitanje sasvim na mjestumuha_sa wrote:da ne bih otvaro posebnu temu zato cu ovdje pitat nešto što svakodnevno zapažam i što mi bode oci![]()
-namažete li svoje cipele jal cizme kremom![]()
-zašto ovo pitam![]()
![]()
-imam nekakvu cudnu navikukad šetam vazda ljudima u obucu gledam
i znatel šta sam skužio
Skocka se, to odjelo, kravata a cipele mu nisu osjetile kreme bog dragi zna kadono, trljne cetkom i konta evo ga
![]()
-etohalalite ako sam bio dosadan
meni je sasvim normalno da očistim cipele prije izlaska iz kuće, a u kancelariji imam u ladici spužvicu za čišćenje cipela, jer nam je grad tako "čist" da nema teorije da dođem do posla, u najboljem slučaju samo prašnjava...
- muha_sa
#3013 Re: Cipelice, cipelice..
anoush wrote:pitanje sasvim na mjestumuha_sa wrote:da ne bih otvaro posebnu temu zato cu ovdje pitat nešto što svakodnevno zapažam i što mi bode oci![]()
-namažete li svoje cipele jal cizme kremom![]()
-zašto ovo pitam![]()
![]()
-imam nekakvu cudnu navikukad šetam vazda ljudima u obucu gledam
i znatel šta sam skužio
Skocka se, to odjelo, kravata a cipele mu nisu osjetile kreme bog dragi zna kadono, trljne cetkom i konta evo ga
![]()
-etohalalite ako sam bio dosadan
i ja sam isto primjetila
meni je sasvim normalno da očistim cipele prije izlaska iz kuće, a u kancelariji imam u ladici spužvicu za čišćenje cipela, jer nam je grad tako "čist" da nema teorije da dođem do posla, u najboljem slučaju samo prašnjava...
slažem se za prašinu al se da primjetit cipele koje su friško ocišcene i namazane pa ih prašina "poklopila" i one koje danima kremu osjetile nisu.
odavno se kanim ovu temu otvorit al eto-ne dade mi se nešto
- Michun
#3014 Re: Cipelice, cipelice..
muha 100% si u pravu. jos sad posebno moda cipela u bojama...e ako se zaHebes pa ih namazes i bezbojnom mogu da se pokvare.
- hadzinicasa
#3015 Re: Cipelice, cipelice..
spužvica nakon određenog vremena korištenja ostavi na cipelama neki sloj ružni, pa se poslije ne mogu lijepo uglancati.
nema ništa bolje od kreme za cipele i poslije glancanja sa četkom u najlonki
nema ništa bolje od kreme za cipele i poslije glancanja sa četkom u najlonki
- lilla7
-
Dee-Dee_13
#3017 Re: Cipelice, cipelice..
Retro shoesnav_girl wrote:Da li još negdje ima kupiti ove čizme ili nešto slično njima?
- muha_sa
#3018 Re: Cipelice, cipelice..
naravoucenje
nemojte da vam je lijeno namazat cipelice kremom--sacekat da se malo suhne pa izglancajte
a možete i uvece-pred pocinak

nemojte da vam je lijeno namazat cipelice kremom--sacekat da se malo suhne pa izglancajte

- Marb
#3019 Re: Cipelice, cipelice..
Moja prijateljica ima butik, i kod nje imaju slicne, samo sto nisu 300kmnav_girl wrote:Da li još negdje ima kupiti ove čizme ili nešto slično njima?
-
saara
#3020 Re: Cipelice, cipelice..
nisam, gledala sam u retru, ali još nije došlo imaju samo 2-3 para sandala :/toffifee wrote:I jesi našle ovakve negdje u Sarajevu?
prošnjuhaću kad im se rasprodaju sve one čizme
-
radenska
#3021 Re: Cipelice, cipelice..
Ima li neko iskustva sa GEOX obucom, kvalitetna ili ne. Vidjela lijepe cipele ali mi zao dati pare ako ce se raspasti za mjesec 
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#3022 Re: Cipelice, cipelice..
radenska wrote:Ima li neko iskustva sa GEOX obucom, kvalitetna ili ne. Vidjela lijepe cipele ali mi zao dati pare ako ce se raspasti za mjesec
dvoje kolega, muško i žensko, jedno kupilo cipele, drugo čizme, oboje bi ti rekli - NI U LUDILU, njemu su cipele prokvasile odmah, a njoj se čizme raspale nakon 2 mjeseca...
- thea
#3023 Re: Cipelice, cipelice..
Ja sam prije 5-6 godina kupila jedne patike od Geoxa bile na snizenju nisam ih puno platila. izgledale mrak od koze unutra pola platno sintetika.
Medutim prvi put ja stavila kad navecer nesto me svrbi zglobovi, dobila neki osip, jako me svrbjelo.
mozete zamisliti koliko su hvalili taj geox da nisam pomislila da dolazi od njih.
otisla ja nakon 3 dana kod ljekara dao mi neku kremu, i pitao me jeste linosili obucu novu jer vam sigurno neke matarijal ne odgovara.
tako da sam jednom nosila geox i nikad vise, zali boze para, ne preporucujem ih, talijan koji proizvodi geox profitira naduvana marka, a nula kvalitete. uz to taj boss geoxa je porodicno poznat vinar, ima svoj podrum, koji je nasljedio od dede..pra dede helem ne cudi me te informacije sam licno gdledala na tv reko da sam znala ne bit ti dala pare.
dakle zaobidi
Medutim prvi put ja stavila kad navecer nesto me svrbi zglobovi, dobila neki osip, jako me svrbjelo.
mozete zamisliti koliko su hvalili taj geox da nisam pomislila da dolazi od njih.
otisla ja nakon 3 dana kod ljekara dao mi neku kremu, i pitao me jeste linosili obucu novu jer vam sigurno neke matarijal ne odgovara.
tako da sam jednom nosila geox i nikad vise, zali boze para, ne preporucujem ih, talijan koji proizvodi geox profitira naduvana marka, a nula kvalitete. uz to taj boss geoxa je porodicno poznat vinar, ima svoj podrum, koji je nasljedio od dede..pra dede helem ne cudi me te informacije sam licno gdledala na tv reko da sam znala ne bit ti dala pare.
dakle zaobidi
- Zelena Carapa
#3024 Re: Cipelice, cipelice..
geox cipele
hm, kupila djetetu kozne geox cipele prije 4-5 godina, platila ih 170 KM - bukvalno se ogulile u roku od 7 dana - bukvalno.
nikad vise mi ne bi palo na pamet kupiti ista geox, bar ne ovdje jer mi se cini da mozda i nisu bile original. ne znam sta ih drugo moze opravdati.
hm, kupila djetetu kozne geox cipele prije 4-5 godina, platila ih 170 KM - bukvalno se ogulile u roku od 7 dana - bukvalno.
nikad vise mi ne bi palo na pamet kupiti ista geox, bar ne ovdje jer mi se cini da mozda i nisu bile original. ne znam sta ih drugo moze opravdati.
-
shambho
#3025 Re: Cipelice, cipelice..
Ja sam poslije rata Geoxove tenice kupila preko puta trznice sad je tu ona sportska radnja..Milsim moji mi kupili.
To je nesto naaajudobnije i najsladje sto sam ikad u zivotu imala..
Tako da i dan danas gledma Geoxove al' nikad nisam nasla nesto sto mi se svidja i da je pristupacno, izbor im je prelos..
Ipak kazem, to je bilo poslije rata, tako da moze bit' fakat da im je sad fuseraj roba.. S jedne strane mi je drago jer necu vise gledat
, a fakt su im skupe nikad nisam mogla priustit..
Tako da i dan danas gledma Geoxove al' nikad nisam nasla nesto sto mi se svidja i da je pristupacno, izbor im je prelos..
Ipak kazem, to je bilo poslije rata, tako da moze bit' fakat da im je sad fuseraj roba.. S jedne strane mi je drago jer necu vise gledat