BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#3001 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

Chmoljo wrote:nego, jel ko zna jel Nikšić lomio stolice? :lol: :mrgreen:
Jeko Niksic?
drugodtvogdruga

#3002 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by drugodtvogdruga »

Reprezentaciju treba biti stid Boga i naroda! A Rumini, jebo vam pas mater i vama i mladicu, pisani cigani!
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3003 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by JoseMujica »

Chmoljo wrote:
Šibicar wrote:Ma i porazi su sastavni dio igre,i meni fakat ne bi bilo krivo da smo zijanili večeras a da smo pokazali borbenost k'o u Zenici,ali kad izgubiš i ne oznojiš se,i ponize te poluigrači iz rumunske lige,koji se pate sa Luxemburgom,e onda čovjeku bude krivo.
sad htjedoh napisati... nikad me poraz nije bolio, koliko pišanje po mom bodrenju, po mom podržavanju. pa sunce mu jebem Edine, pričaš po Njemačkoj kako si treniro pod granatama, a navijači Rumunije ti razviju transparent "Free Mladić!"...

možel ti to biti neki motiv da ne spavaš u ofsajdu ko Inzaghi? :-) :-) :-)

imal' poštovanja? imal' ljubavi? imal' išta da vam je sveto majku mu jebem? već rekoh, a da ponovim - vaš kolega sa bolesnom kičmom je izgledo bolje od svih vas na terenu.

aferim :roll:

ima Cmoki još samo jedna stvar sveta, pardon više njih: dolari, euri, funte, franci :(
ExNihilo

#3004 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ExNihilo »

flyawayll wrote:
Ellinor wrote:
flyawayll wrote:Bosnaa (L) !!

-Samo mi jedna stvar nije jasna, zasto neki nasi navijaci nose zastavu sa zvijezdama, samim time je i podrzavaju a zaboravljaju ljiljane ?? Nikad nismo mi bili slozni i vjerovatno ce se i zaboraviti na ljiljane ako ovi debili od navijaca tako nastave... (samo neki)

-I krv svoju za Bosnu moju !!
:D
Možda jer nam to i jest zastava :roll:
Kome je to zastava ? Svakom pravom Bosancu nije, ako tebi jeste onda stvarno ne znam.. radi takvih kao ti ova zemlja i propada, zar vam nije dosta da vam drugi sve namecu ?? :x :x
Kako vas nije stid govoriti to ?? treba nama jos jedan rat da se opametimo..

Jarane, izvini al ti nisi bas dobar. Jesam Bosanac, Bošnjak i ponosno mi stoji zastava sa zvijezdama na vratima sobe. Skontaj malo da negiranjem zastave nisi ništa drugačiji od četalja koji negiraju državu i pozivaju na njen raspad.
Better Man

#3005 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Better Man »

smoki_choko wrote:
Edin H. wrote:dobro si ovo smoki iskopao.

Uglavnom svaka cast BHF :dance: , nista drugo nisu mogli uraditi.

I proslijedi ovu sliku smoki ovim nasim glupanima u Savezu, neka salju UEFI.
evo jos jedne

Image

kako im policija podera transparent

bhf i nasi navijaci uzvracaju udarac :dance: :bih:
dok ova govna skandiraju serbia serbia :x
i vihore srbijanske zastave :x

Ma kavi Rumuni to su Srbi koji tamo zive i koji su namjerno dosli da provociraju!
Last edited by Better Man on 03/06/2011 23:20, edited 1 time in total.
smoki_choko

#3006 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by smoki_choko »

Edin H. wrote:
Jeko Niksic?
premijer
flyawayll

#3007 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by flyawayll »

Elinor, ja nisam nista bolji ? Ti si da izvines, previse tup decko. Negirati svoju pravu zastavu, samo da bi se ulizivao drugima ? Zao mi te je realno ! Ljiljani ili nista drugo, ako se tebi svidjaju ove zvjezdice koje nemaju nikakve veze sa nasom zemljom onda stvarno.. nemam rijeci :D
Charuga
Globalni moderator

#3008 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Charuga »

Plavih_11 wrote:1:0 za domacina.
Iskreno, nisam bio optimista i na kraju se pokazalo sa razlogom.
Svi mi ovde na forumu volimo reprezentaciju i zelimo joj sve najbolje ALI nekad treba biti realista a ne samo lupati neke rezultate kakvi su bili danas po forumu. Bas ko da smo mi u rangu Španije a Rumunija u rangu Estonije pa su se pucale prognoze sa po 2-3 razlike za nas. Prevelika euforija se digla (kao i obicno) oko ove danas utakmice a i sam Sušić je podgrijao dodatno kad je rekao danas na presici da nemamo razloga da se bojimo ikoga i da Francuzi treba da razmisljaju o nama (nesto na taj fol). A igraci na terenu su pokazali jednu veliku NULU. Pocev od Hasagica, preko odbrane pa do veznog reda. Vise su licili na amatere a nikako na reprezentaciju koja je prijetila domacinima. Na kraju smo dosli na to da nas je, relativno slaba Rumunija, rasturila u svim segmentima.

Zaboraviti ovo sto prije, porazgovarati sa igracima, rasturiti klan i probati dobiti Albaniju!

P.S. Poslije danasnje utakmice ja bih probao nekog drugog golmana i nekog drugog stopera umjesto Mravca.
Edin H.

#3009 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

smoki_choko wrote:
Edin H. wrote:
Jeko Niksic?
premijer

Sigurno jeste :D
north

#3010 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by north »

bosnovizija wrote:
zlo87 wrote:Naša igra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nema se više šta za reći :oops:
Džeko -hlađenje
Medunjanin-klupa
Misimović-penzija
Mravac-klupaMujđa-klupa
Žao mi je Lulića, gdje se utopi u ovo sivilo. Pa, bio je, ubjedljivo, najbolji protiv Rumuna u Zenici.
Sve ok, samo ovaj nije za klupe, nego za tribine.....

Džeko mi je nekakav čudan, zna koliko ga volimo, ali večeras jednostavno imam osjećaj da se nešto nije ni trudio, izađe u 60 minuti, a imao sam osjećaj ko da mu to nije tepško palo.....Jebi ga Edine :roll:
just principe

#3011 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by just principe »

Better Man wrote:Davno smo mi kikasali,a to je protiv Albanije u prvom susretu. Dalje kikseve ne bih nabrajao. Onaj ko misli da imamo sanse za baraz,a o plasmanu da ne govorim, taj ne poznaje nasu repku i njen mentalitet. nasi se nakon svake pobjede ufuraju i dignu, aman da su Brazil, a ne neka nazalost trecerazredna reprezentacija.

a to su rumunija, bjelorusija i albanija veci od nas, dok mi nemamo sanse, a oni imaju :skoljka:
(ne)forumas

#3012 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by (ne)forumas »

Pape... na kojim je on droZgama?
Topla voda

#3013 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Topla voda »

pobjedniku koji nas je deklasirao treba cestitati,jer nas niko odavno nije ovako razbucao i svrsio nam po licu..

al poenta bi bila da nesto naucimo iz ovoga,konacno jednom...da spustimo loptu ,razmislimo i napravimo racionalne korake.

poraz nekad moze i da koristi,ako naucis nesto iz njega :)

a veci je kiks gubljenje 2 boda u albaniji,u tekmi koju smo trebali dobiti,nego gubljenje 3 u tekmi u kojoj smo deklasirani.
ovo nije kiks,ovo je poraz u svom svom znacenju i u fer igri.

i kao da se nije nikad igrala ova tekma,daj da odigramo protiv albanije,pa onda analiza...ne treba nam sad negativna atmosfera i poimenicno prozivanje igraca i strucnog staba.

daj da budemo pametni :)
Charuga
Globalni moderator

#3014 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Charuga »

BegA_ wrote:Sušić: Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima

Safet Sušić se veoma razočaran pojavio na pres konferenciji nakon poraza BiH u Bukureštu. Priznao je da je napravio veliku grešku kada promijenio sastav koji je pobijedio Rumuniju na Bilinom polju.

„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“, kazao je Sušić.

Na pitanje da kaže u koga se razočarao, Sušić je odbio govoriti o konkretnim imenima...

„Ima ih puno, ne bih sada o imenima, sve što sam rekao vama i njima ću reći u hotelu, čak ću biti i puno oštriji“, govorio je Pape dok je iznervirano udarao šakom od sto.

Sušić je svjestan da smo ovim porazom napravili veliku korak unazad, kada je Euro 2012 u pitanju.

„Definitivno smo izgubili sve šane za prvo mjesto. Sada moramo držati trku za drugo mjesto. Ono što je također loše, jeste da smo Rumune vratili u igru i sada ne mogu obećati da ćemo dobiti Albaniju. Poslije ovakve sramotne predstave ne bih mogao obećati ni pobjedu protiv Lukesmburga. Jednostavno, ne znam kako da odredim sastav za Albaniju, možda da stavim 20 kuglica pa da izvlačim, ne znam...“, govorio je Pape.

„Pojedinci su umislili da su igrači, ali nisu ni „i“ od igrača... Vjerovatno nisu svjesni koliko ne znaju. Ovo govorim jer me nije strah hoću li sutra biti selektor ili ne. Mjesecima smo ovo gradili, a sve se raspalo u 90 minuta. Sramota i katastrofa“, završio je Sušić.

E moj Pape... :sad:
Sad ili nikad moj Pape! Ako im sad ne odrzis lekciju i ne napravis selekciju tj, ne dovedes neke nove igrace koji ce barem davati 150% snage za drzavni dres, neces nika. Sad je vrijeme a i cika Osim je tu da pomogne ..
LSD

#3015 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by LSD »

Ne krivim ja ni Džeku toliko, on je bio gore bio zavaljen i bez lopti, vazda po trojica oko njega.
Cak ne krivim toliko ni našu katastrofalnu odbranu, znamo kakvi su to panjevi u defanzivi.
Najviše mi je smetala vezna linija koja se nije potrudila da potrci i uđe muški u duel (cast Rahimiću koji se nešto trudio i pokušavao da priđe što bliže rumunskom igracu, sa svojih 35 godina)...ko pic.ke cuvaju noge i bježe od duela...nisu oni Barca pa da mogu i takvom igrom držati loptu, pošto ne znaju i nemaju tehnike morali su trcati i boriti se za loptu.
Miske - ne može, ni trcati a slab i duel igri svakako.
Pjanić- isto tako...može trcati, ali ce cuvati noge u svakom duelu za razliku od onog rumunskog cele koji je to namirisao u ulijetao mu u svakoj mogucoj prilici...i odnosio mu lopte, naravno.
Medunjanin- meni se cini spor u reakciji, bar veceras...još ga odnijeli u onom duelu i onda ga je Pape zamjenio.
Ibričić :? tog covjeka nije ni bilo veceras na utakmici, par dodira sa loptom, totalno van igre (definitivno Papetov promašaj veceras).
Rahimić - on se najviše i trudio jadnik, pokupio 2 lopte koliko sam zapamtio, bar je tako istreniran u Rusiji da bude barem na metar od igraca i da ulazio u duel.
Pa njihovi veznjaci su komotno prelazili na našu polovicu i dolazili do našeg 16- erca bez problema i BEZ PRATNJE...ko od šale :x :x i to citavu tekmu...i onda su ovi naši nesretnici iz odbrane (koji svakako veze nemaju) prepušteni na nemilost Marice, Mutua i onda dva krila.
Last edited by LSD on 03/06/2011 23:25, edited 2 times in total.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3016 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by JoseMujica »

flyawayll wrote:Elinor, ja nisam nista bolji ? Ti si da izvines, previse tup decko. Negirati svoju pravu zastavu, samo da bi se ulizivao drugima ? Zao mi te je realno ! Ljiljani ili nista drugo, ako se tebi svidjaju ove zvjezdice koje nemaju nikakve veze sa nasom zemljom onda stvarno.. nemam rijeci :D
pa što se nisi pod 4 C vitamina borio kad ti je bitno da je postojana?!...pa i mi smo se pod ljiljanima borili ali za BiH a ne za same simbole

naporan si sa ovim off topicom...ovo je sport a ne politika... idi brate otvori temu o zastavama
ExNihilo

#3017 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ExNihilo »

flyawayll wrote:Elinor, ja nisam nista bolji ? Ti si da izvines, previse tup decko. Negirati svoju pravu zastavu, samo da bi se ulizivao drugima ? Zao mi te je realno ! Ljiljani ili nista drugo, ako se tebi svidjaju ove zvjezdice koje nemaju nikakve veze sa nasom zemljom onda stvarno.. nemam rijeci :D

Lave, okani se ba idealizma i tog pesudopatriotizma koji se temeljni na zastavama, grbovima i sl. Oni koji su se najviše dičili ljiljanima 92. su i doveli ovu zemlju u ovakvo sranje. Moraš shvatit da nisu bošnjaci dobili rat. Pogledaj u rječniku šta znači "kompromis".
Edin H.

#3018 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

Better Man wrote:
smoki_choko wrote:
Edin H. wrote:dobro si ovo smoki iskopao.

Uglavnom svaka cast BHF :dance: , nista drugo nisu mogli uraditi.

I proslijedi ovu sliku smoki ovim nasim glupanima u Savezu, neka salju UEFI.
evo jos jedne

Image

kako im policija podera transparent

bhf i nasi navijaci uzvracaju udarac :dance: :bih:
dok ova govna skandiraju serbia serbia :x
i vihore srbijanske zastave :x

Ma kavi Rumuni to su Srbi koji tamo zive i koji su namjerno dosli da provociraju!
Pa ne bi pisali na engleskom i onaj transparent pogresno preveli na nas.
Better Man

#3019 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Better Man »

Safet Sušić se veoma razočaran pojavio na pres konferenciji nakon poraza BiH u Bukureštu. Priznao je da je napravio veliku grešku kada promijenio sastav koji je pobijedio Rumuniju na Bilinom polju.

„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“, kazao je Sušić.

Na pitanje da kaže u koga se razočarao, Sušić je odbio govoriti o konkretnim imenima...

„Ima ih puno, ne bih sada o imenima, sve što sam rekao vama i njima ću reći u hotelu, čak ću biti i puno oštriji“, govorio je Pape dok je iznervirano udarao šakom od sto.

Sušić je svjestan da smo ovim porazom napravili veliku korak unazad, kada je Euro 2012 u pitanju.

„Definitivno smo izgubili sve šane za prvo mjesto. Sada moramo držati trku za drugo mjesto. Ono što je također loše, jeste da smo Rumune vratili u igru i sada ne mogu obećati da ćemo dobiti Albaniju. Poslije ovakve sramotne predstave ne bih mogao obećati ni pobjedu protiv Lukesmburga. Jednostavno, ne znam kako da odredim sastav za Albaniju, možda da stavim 20 kuglica pa da izvlačim, ne znam...“, govorio je Pape.

„Pojedinci su umislili da su igrači, ali nisu ni „i“ od igrača... Vjerovatno nisu svjesni koliko ne znaju. Ovo govorim jer me nije strah hoću li sutra biti selektor ili ne. Mjesecima smo ovo gradili, a sve se raspalo u 90 minuta. Sramota i katastrofa“, završio je Sušić.

J...s selektira kojem drugi odredjuju sastav, tj. kojem igraci kazu ko treba, a ko ne igrati. Nemas ti Pape sta vjerovati igracima, jer ti treba da odredis sastav i tvoja treba da bude zadnja.
Last edited by Better Man on 03/06/2011 23:28, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3020 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Chmoljo »

Edin H. wrote:
ih, Hercegovac je to... sigurno je koju spodbio i kući odnio :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
flyawayll

#3021 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by flyawayll »

Ellinor wrote:

Lave, okani se ba idealizma i tog pesudopatriotizma koji se temeljni na zastavama, grbovima i sl. Oni koji su se najviše dičili ljiljanima 92. su i doveli ovu zemlju u ovakvo sranje. Moraš shvatit da nisu bošnjaci dobili rat. Pogledaj u rječniku šta znači "kompromis".
Ovo je zadnji post na ovoj temi ne brini se, ja sam samo dao svoju izjavu i vi ste nastavili sa ovom temom.. Znam ja veoma dobro sta je kompromis i ti kazes da je nas patriotizam doveo do rata ?? Ima velike razlike izmedju patriotizma i nacionalizma..
madFlava

#3022 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by madFlava »

vidi se u ovom tekstu koliko je on zelen i koliko ne zna funkciju trenera! :cry:
smoki_choko

#3023 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by smoki_choko »

Chmoljo wrote:
Edin H. wrote:
ih, Hercegovac je to... sigurno je koju spodbio i kući odnio :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
ma kakvi, on je odmah cim je dosao odvalio par oni plasticnih jer je ponio iz sarajeva premijersku fotelju za premijersku guzicu :lol:
Better Man

#3024 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Better Man »

just principe wrote:
Better Man wrote:Davno smo mi kikasali,a to je protiv Albanije u prvom susretu. Dalje kikseve ne bih nabrajao. Onaj ko misli da imamo sanse za baraz,a o plasmanu da ne govorim, taj ne poznaje nasu repku i njen mentalitet. nasi se nakon svake pobjede ufuraju i dignu, aman da su Brazil, a ne neka nazalost trecerazredna reprezentacija.

a to su rumunija, bjelorusija i albanija veci od nas, dok mi nemamo sanse, a oni imaju :skoljka:
Rumuni rezultatski gledano jesu veca repka od nas. Albanija i Bjelorusija nisu, ali mi imamo onaj nas mentalitet zbog kojeg smo tu gdje jesmo.
Last edited by Better Man on 03/06/2011 23:26, edited 1 time in total.
Edin H.

#3025 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

Chmoljo wrote:
Edin H. wrote:

:lol: :lol: :lol:
Locked