Ma samo :exliberal-ex wrote: Ma to je kod njih uzrecica, nije da su bas toliko ljubazni ali su ok.
NY je dobar, kad god odem kazem sebi necu puno hodat....dok me nepocnu hvatat grcevi u nogama od hodanja.

shake shack

when in midwest

Moderator: anex
Ma samo :exliberal-ex wrote: Ma to je kod njih uzrecica, nije da su bas toliko ljubazni ali su ok.
NY je dobar, kad god odem kazem sebi necu puno hodat....dok me nepocnu hvatat grcevi u nogama od hodanja.

pogledaj airbnb, moze se jako jeftino naci. ja sam jednom svojima rezervisala stan, za do 6osoba, 80e noc. po osobi dodje jeftinije nego sto bi bio krevet u dormitory sobi u nekom hostelu.vjesticanametli wrote:Gdje je najbolje rezervisati hotel u Becu....za turiste preko vikenda
Bullet Tooth Tony wrote:Ma samo :exliberal-ex wrote: Ma to je kod njih uzrecica, nije da su bas toliko ljubazni ali su ok.
![]()
![]()
shake shack![]()
when in midwest![]()

Ma nase, i dosli smo ovdje da se vjencamoparappa wrote:Ne upratih... Kakvo vjenčanje? Vaše ili ste gosti?
Valjda će biti klopa na svadbi zašto potraga za restoranom?
Inače su slike baš topbio sam toliko puta u Americi a New York još nisam vidio. Rekao sam ženi... Čim djeca budu malo veća idemo.
Na karti Coney Island ne izgleda kao da je otok.
mah, a' hajd' se okupajAmirBaa wrote:
Taman kad pomisliš da te New York ne moze vise sokirati, odes na Coney Islandkao da sam se transportovao u skroz drugi grad
Cancun je ono bas turisticki, nisam bio tu jer nevolim kad je more valovito ali je onda sigurno da nemas trave kao sto je slucaj sa playa de carmen, mada nedavno sam slusa kako kazu da imaju sve vise problema jer narko ratovi pocinju da se prelivaju u turisticke djelove a to je zila kucavica.Maraschino wrote:Promace mi Mexiko(Cancun).
Ja u zadnji momenat otkazao jer mi je let bio dugacak. Ostatak grupe se danas vratio. Utisci fenomenalni.
obje lokacije resort i bazen, nitko ni ne obliazi okolinuexliberal-ex wrote:Cancun je ono bas turisticki, nisam bio tu jer nevolim kad je more valovito ali je onda sigurno da nemas trave kao sto je slucaj sa playa de carmen, mada nedavno sam slusa kako kazu da imaju sve vise problema jer narko ratovi pocinju da se prelivaju u turisticke djelove a to je zila kucavica.Maraschino wrote:Promace mi Mexiko(Cancun).
Ja u zadnji momenat otkazao jer mi je let bio dugacak. Ostatak grupe se danas vratio. Utisci fenomenalni.
U sustini svi kazu a isam sam se uvjerio, ako hoces da vidis kako treba da funkcionise usluga u hotelima idi u Mexico.
Slijedeci put nemoj otkazivat
Samo se spremi na veliku vlagu, i to se nezajebavam....zna biti bas da se istopis.stachu wrote:E jeste me nalozili sa New York-om, ne mogu da docekam kraj juna....
on ce se u NYC namirisati smrada , tipiccan smrad NYCljetiexliberal-ex wrote:Samo se spremi na veliku vlagu, i to se nezajebavam....zna biti bas da se istopis.stachu wrote:E jeste me nalozili sa New York-om, ne mogu da docekam kraj juna....
Sto karilinka napisa za okean,ajd se okupaj, ja sam bio na Point Pleasant Beach u Semptembru....nema kupanja hladna voda da nepovjerujes, barem meni
Ja sam bio u Playa de karmen , hotel malo mimo grada nekih 5 km od grada, pitali kako da odemo do grada kazu imamo mi besplatni autobus ali moras da odes prvo u prodavnicu srebra, onda tekile pa tek onda u grad sto je jedno dva sata , mozes uzet taksi ili lokalni autobus...sta preporucujete , autobus do grada u povratku taksi i tako i bi...uzeo lokalni autobus , natrpali nas ko sardine i u centar za nekih manje od 1 $ po osobi.Connaisseur Karlin wrote:obje lokacije resort i bazen, nitko ni ne obliazi okolinuexliberal-ex wrote:Cancun je ono bas turisticki, nisam bio tu jer nevolim kad je more valovito ali je onda sigurno da nemas trave kao sto je slucaj sa playa de carmen, mada nedavno sam slusa kako kazu da imaju sve vise problema jer narko ratovi pocinju da se prelivaju u turisticke djelove a to je zila kucavica.Maraschino wrote:Promace mi Mexiko(Cancun).
U sustini svi kazu a isam sam se uvjerio, ako hoces da vidis kako treba da funkcionise usluga u hotelima idi u Mexico.
Slijedeci put nemoj otkazivat
ma sve je to dio avanturestachu wrote:Izduracemo i tu vlagu..
Edit: Izdurat cemo i smrad...
a nevjerovatno koliko Mexico ima tih piramida , manje poznatih od vecih do poznatih civilizacija Inke Make Astekeexliberal-ex wrote: Ja sam bio u Playa de karmen , hotel malo mimo grada nekih 5 km od grada, pitali kako da odemo do grada kazu imamo mi besplatni autobus ali moras da odes prvo u prodavnicu srebra, onda tekile pa tek onda u grad sto je jedno dva sata , mozes uzet taksi ili lokalni autobus...sta preporucujete , autobus do grada u povratku taksi i tako i bi...uzeo lokalni autobus , natrpali nas ko sardine i u centar za nekih manje od 1 $ po osobi.
Kasnije smo otisli preko lokalne indijanske agencije da vidimo piramide, plivali u canote...obisli tradicionalno indijansko selo..bilo pravo fino
Tako kad sam bio i u Puerto Vallata, lokalni autobus do grada u povratku taksi...
Znas ti kako je zajebano penjat se na te piramide, ko uz nos...stariji ljudi misle ajde lako je i onda zaglave na pola puta pa ni gore ni dole...mnogi se prepadnu pa jedini nacin je sjedni pa polako na guzici stepenicu po stepenicu...jedino ako si krakat ko ja pa mozes,Connaisseur Karlin wrote:a nevjerovatno koliko Mexico ima tih piramida , manje poznatih od vecih do poznatih civilizacija Inke Make Astekeexliberal-ex wrote: Ja sam bio u Playa de karmen , hotel malo mimo grada nekih 5 km od grada, pitali kako da odemo do grada kazu imamo mi besplatni autobus ali moras da odes prvo u prodavnicu srebra, onda tekile pa tek onda u grad sto je jedno dva sata , mozes uzet taksi ili lokalni autobus...sta preporucujete , autobus do grada u povratku taksi i tako i bi...uzeo lokalni autobus , natrpali nas ko sardine i u centar za nekih manje od 1 $ po osobi.
Kasnije smo otisli preko lokalne indijanske agencije da vidimo piramide, plivali u canote...obisli tradicionalno indijansko selo..bilo pravo fino
Tako kad sam bio i u Puerto Vallata, lokalni autobus do grada u povratku taksi...![]()
to je jedino sto je autenticno vidjeti u jednoj drzavi