FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#3001 Re: FK Sloboda Tuzla
Eno sad ja mahaluša, a ja te drugarski posavjetovao da ne tražiš hljeba pored pogače
.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3002 Re: FK Sloboda Tuzla
Katastrofa.....kod mene se to nije ponovilo, a i bolje. Nadam se da mi neko ne viri kroz kljucaonicuplain vanilla wrote:Tomahawk11 wrote:
Spomenuo ti ja to jednom (mislim da je bilo na crnoj hronici), to neko anonimno pismo sto je supruga nasla ispred vrata stana.
Ja se smijao tome, jer sam cist ko suza.
Ali kakvih je grozota napisano i kad skontas da ima neko ko se vrzma ispred vrata i bavi se tudjim zivotima nicim izazvan![]()
Bice da itekako ima pacenika koji su tu oko nas, samo sto ih ne vidimo.
Ganjeta, mahaluso![]()
Imam i ja jednu uhodu, pise o meni vec dvije godineZnam i ko je i sta je, sad je lik s kojim me povezuje prijavio policiji
![]()
Kad procitas pisma, shvatis koja je to sizofrenija, a na prvi pogled zena normalna, udata, djecu ima, faks zavrsila..a ludaca
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3003 Re: FK Sloboda Tuzla
Jasta, eto se ti sikiras za meneganjeta wrote:Eno sad ja mahaluša, a ja te drugarski posavjetovao da ne tražiš hljeba pored pogače![]()
.
Vidis da fino pisemo, a ti odmah neke karafeke
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3005 Re: FK Sloboda Tuzla
Tomahawk11 wrote:Jasta, eto se ti sikiras za meneganjeta wrote:Eno sad ja mahaluša, a ja te drugarski posavjetovao da ne tražiš hljeba pored pogače![]()
.
kvarnjak jedan
![]()
![]()
Vidis da fino pisemo, a ti odmah neke karafeke![]()
sve sto je ovako javno je bezopasno, inboksi su druga prica
-
maida95
#3006 Re: FK Sloboda Tuzla
Nego, prognoze za večeras tj. danas? 
- plain vanilla
#3007 Re: FK Sloboda Tuzla
hladno i oblacno, s mjestimicnim padavinamamaida95 wrote:Nego, prognoze za večeras tj. danas?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3008 Re: FK Sloboda Tuzla
@vanilla, naraFski
Prognoze....jel onaj Travnik jos uvijek ko ima neke teoretske sanse....a i pitanje je hocete li zapinjati ili se cuvati i za nas....ili samo za kup?
Prognoze....jel onaj Travnik jos uvijek ko ima neke teoretske sanse....a i pitanje je hocete li zapinjati ili se cuvati i za nas....ili samo za kup?
-
maida95
#3009 Re: FK Sloboda Tuzla
Pih, ne valja
valja kišobran nositi uz sebe

Ma nema veze ima l' teoretske šanse, Drina nije imala pa nas uze i to kod kuće
- plain vanilla
#3010 Re: FK Sloboda Tuzla
valja se muciti s Travnikom, nije to sarajevski klub, pa da ga poderemo
nista vise ne prognoziram, nek bude sta bude
- ganjeta
#3011 Re: FK Sloboda Tuzla
Ništa Toma, samo ti po svom, prvo kolač, pa teletina, pa kajš...a ja ću se kupati
.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3012 Re: FK Sloboda Tuzla
S Drinom se na 1 KM uzimalo 20, pa ti vidimaida95 wrote:Pih, ne valjavalja kišobran nositi uz sebe
![]()
Ovdje je vec provaljena fora, a i nije vise zanimljivo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3013 Re: FK Sloboda Tuzla
Muzafere, Muzafere....ganjeta wrote:Ništa Toma, samo ti po svom, prvo kolač, pa teletina, pa kajš...a ja ću se kupati![]()
.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3014 Re: FK Sloboda Tuzla
Ma ja, necete vise sa boranijom da igrateplain vanilla wrote:valja se muciti s Travnikom, nije to sarajevski klub, pa da ga poderemo![]()
-
maida95
#3015 Re: FK Sloboda Tuzla
Po gradu se priča da su ljudi u Bijeljini po 50 uplaćivali i između ostalih utakmica na ovu dvice redali
kol'ko ima istine, ne znam, al' ako jeste prodana sramota je, posebno u ovakvim situacijama kad smo bili na 4 od prvog mjesta 
- plain vanilla
#3016 Re: FK Sloboda Tuzla
samo vi posaljite punca, dogovorit cemo seTomahawk11 wrote:
Ma ja, necete vise sa boranijom da igrate![]()
joj, jelde ono su pitari kao nesto ulijetali na teren prosli put?
valjda ce sad pametnije
ma joj, pa jel Sarajevo nama prodalo? ili Zeljo? ko je racunao da cemo ih tako dobiti u gostima? Pa niko ne rece da je prodata utakmicamaida95 wrote:Po gradu se priča da su ljudi u Bijeljini po 50 uplaćivali i između ostalih utakmica na ovu dvice redalikol'ko ima istine, ne znam, al' ako jeste prodana sramota je, posebno u ovakvim situacijama kad smo bili na 4 od prvog mjesta
i poraz je dio sporta, desi se..idemo dalje
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3017 Re: FK Sloboda Tuzla
Pa valjda ce sad pametnije i obezbjedjenje, pa nece biti ni pokusaja ulijetanja.
Ne mozes porediti Zeljo-Sloboda ili Sloboda-Sarajevo sa Sloboda-Drina ispala iz lige, nikako.
Ipak ste vi veliki dio lideri sampionata i sad nakon svih ovih poraza jos uvijek 2. na tabeli.
Kakav punac, izdao prosli put, nema od njeg nista

Ne mozes porediti Zeljo-Sloboda ili Sloboda-Sarajevo sa Sloboda-Drina ispala iz lige, nikako.
Ipak ste vi veliki dio lideri sampionata i sad nakon svih ovih poraza jos uvijek 2. na tabeli.
Kakav punac, izdao prosli put, nema od njeg nista
- Logovan
#3018 Re: FK Sloboda Tuzla
Uskoro vam dolazimo u Tuzlu.
Je l' vas strah?

Je l' vas strah?
- plain vanilla
#3019 Re: FK Sloboda Tuzla
Logovan wrote:Uskoro vam dolazimo u Tuzlu.
Je l' vas strah?![]()
ma jok, rekla bih ti da za Sarajlije kolace spremam, ali zabranise mi da spominjem kolace
- plain vanilla
#3020 Re: FK Sloboda Tuzla
ma ne znam, ne mogu ja garantovati da nije prodato, ali opet..toliko je ulozeno u klub, da sumnjam da bi se isplatilo prodati utakmicu..da je zadnja, pa hajde, ovako...ne znam, ne vjerujemTomahawk11 wrote:Pa valjda ce sad pametnije i obezbjedjenje, pa nece biti ni pokusaja ulijetanja.
Kakav punac, izdao prosli put, nema od njeg nista![]()
Igraci Slobode su umorni, za razliku od drugih klubova, mi nemamo klupu.. igraju isti ljudi, slomili se vise. A cim njih nema, mi zaginemo.
- Logovan
#3021 Re: FK Sloboda Tuzla
Ma spremi kolače slobodno.plain vanilla wrote:Logovan wrote:Uskoro vam dolazimo u Tuzlu.
Je l' vas strah?![]()
ma jok, rekla bih ti da za Sarajlije kolace spremam, ali zabranise mi da spominjem kolace
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3022 Re: FK Sloboda Tuzla
Znam, samo ne odustajes pred ciljem, pogotovo ne protiv mrtve Drine koja je, mislim, samo Rudara (isto tako mrtvog) dobila u gostima.plain vanilla wrote:ma ne znam, ne mogu ja garantovati da nije prodato, ali opet..toliko je ulozeno u klub, da sumnjam da bi se isplatilo prodati utakmicu..da je zadnja, pa hajde, ovako...ne znam, ne vjerujemTomahawk11 wrote:Pa valjda ce sad pametnije i obezbjedjenje, pa nece biti ni pokusaja ulijetanja.
Kakav punac, izdao prosli put, nema od njeg nista![]()
Igraci Slobode su umorni, za razliku od drugih klubova, mi nemamo klupu.. igraju isti ljudi, slomili se vise. A cim njih nema, mi zaginemo.
S tom pobjedom Sloboda bi skoro osigurala Evropu. Jos koji bod i eto ga.
Ovako bi mogla biti mrka kapa, bori se u ligi, Radnik je ligu vec prezalio, a valja kup s njima.
Da li bi se isplatilo....itekako, kvota ludilo, velike se pare mogle uzeti, a ofirnije bi bilo jedino da je bilo zadnje kolo. Ovako je sve to malo iznenada.
Jbt, namarises FKS i FKZ i onda pushiona od tamo neke Drine
Al hoce to, a Azmir koliko god se pravio da je posten i cist, voli i on malo sa strane....pa tako je bilo i u Federalnoj. I ok, postenije je ne govoriti nista, nego se busati u prsa. Da se razumijemo, svi u ovoj ligi manje-vise imaju nekih oraha u dzepovima, zato je bezveze prozivati bilo koga.
- plain vanilla
#3023 Re: FK Sloboda Tuzla
Vidjet cemo sta ce biti, ali ja se sjecam i lose utakmice protiv Veleza, na primjer. Jesmo mi nju na kraju dobili, ali na jedvite jade. U sudijskom vremenu smo uspjeli dati gol za pobjedu. I tad je vec Velez bio otpisan..da smo zijanili, da se nije desio taj gol, sigurno bi ista prica bila -da je utakmica prodata. Azmir je ulozio puno para, sumnjam da bi ih vracao na ovaj nacin. Da smo negdje na sredini tabele, imalo bi smisla, prodas-ionako ti ne treba. Ovo jednostavno nema smisla.Tomahawk11 wrote:
Znam, samo ne odustajes pred ciljem, pogotovo ne protiv mrtve Drine koja je, mislim, samo Rudara (isto tako mrtvog) dobila u gostima.
S tom pobjedom Sloboda bi skoro osigurala Evropu. Jos koji bod i eto ga.
Ovako bi mogla biti mrka kapa, bori se u ligi, Radnik je ligu vec prezalio, a valja kup s njima.
Da li bi se isplatilo....itekako, kvota ludilo, velike se pare mogle uzeti, a ofirnije bi bilo jedino da je bilo zadnje kolo. Ovako je sve to malo iznenada.
Jbt, namarises FKS i FKZ i onda pushiona od tamo neke Drine![]()
![]()
![]()
Al hoce to, a Azmir koliko god se pravio da je posten i cist, voli i on malo sa strane....pa tako je bilo i u Federalnoj. I ok, postenije je ne govoriti nista, nego se busati u prsa. Da se razumijemo, svi u ovoj ligi manje-vise imaju nekih oraha u dzepovima, zato je bezveze prozivati bilo koga.
Volim vjerovati da je lopta okrugla, da svako moze pobijediti svakoga. To se dogadja i u europskom fudbalu, pa zasto ne bi i kod nas? I, da, mozda ja jesam malo naivna, ali neka me...
-
maida95
#3024 Re: FK Sloboda Tuzla
Ma ne kažem ni ja da je ona namještena tj. prodana, al' da je šteta - baš jeste
sad se samo možemo nadati da će kiksati Zrinjo negdje, a da ćemo mi dobiti obje koje nam idu, pa na kraju i tu protiv njih.
Matematički moguće, al'..
- plain vanilla
#3025 Re: FK Sloboda Tuzla
ma uzet cemo titulu na 100-ti rodjendanmaida95 wrote:Ma ne kažem ni ja da je ona namještena tj. prodana, al' da je šteta - baš jestesad se samo možemo nadati da će kiksati Zrinjo negdje, a da ćemo mi dobiti obje koje nam idu, pa na kraju i tu protiv njih.