Ono koljeno je bio lucky shot. Još vrijednija pobjeda što se uspio vratiti nakon onoga.
MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Saka
#3001 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mirsad razvalio. Nisam neki MMA expert ali odavno nisam vidio kompletnijeg borca.
Ono koljeno je bio lucky shot. Još vrijednija pobjeda što se uspio vratiti nakon onoga.
-
Rob_Atl
#3002 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
koljeno je ilegalno bilo, cim je neko na zemlji tj. ako ti ruke diraju ring ne smijes ga koljenom udariti, oduzeli su mu bodove u toj rundi zato je Mirsad i dobio tu rundu, da ga nije udario vjerovatno bi ovaj dobio drugu rundu, al nebitno Mirsad je bio bolji prvu i trecu rundu, kako ga je otresao od zemlju u trecoj uhh

-
Dead Man Walking
#3003 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Vidi se da nisi.Saka wrote:Mirsad razvalio. Nisam neki MMA expert ali odavno nisam vidio kompletnijeg borca.
:
Zasluzena pobjeda, prilicno dobar nastup, narocito ako se uzme u obzir trema i fasciniranost okruzenjem o cemu je i Mirsad pricao u duzem intervju nakon borbe. Bilo je dosta cudnih poteza, letenja kroz oktagon ko u filmovima.
-
andr0id
#3004 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pa ko je sad pobjedio?
A mOrsad!
Mir SAD.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
A mOrsad!
Mir SAD.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
-
Saka
#3005 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pa zato i jest MMA, skoro sve je dozvoljeno, pružio je show.Dead Man Walking wrote:Bilo je dosta cudnih poteza, letenja kroz oktagon ko u filmovima.
Ja sam bio fasciniran tehnikom naročito u parteru gdje je za svaki zahvat imao rješenje.
- madFlava
#3006 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Werdum ponistio Browne-a . Za titulu s Velasquezom sad. 
A sljedece subote Jon Jones - Teixiera
A sljedece subote Jon Jones - Teixiera
- Cracked
#3007 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
imal gdje ova borba da se skine sa Bekticem. Ne vidim da je ima u prelimsima. Ovo mora da su early prelims ali na torrentu ne mogu naci
- amra67
- madFlava
#3009 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cracked wrote:imal gdje ova borba da se skine sa Bekticem. Ne vidim da je ima u prelimsima. Ovo mora da su early prelims ali na torrentu ne mogu naci
-
Static-X
#3010 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Zvuci kao fin deckoamra67 wrote:http://mmajunkie.com/2014/04/video-mirs ... on-fox-11/
Intervju sa mirsadom poslije meca...
NEXUS 5
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#3011 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kako mi je drago zbog Werduma jer taj shot na HW titulu mu vrdaju vec pravo dugo ...jasno je da misle da nema potrebe da neki BJJ "dosadni" borac bude sampion ali je Werdum tu priliku i te kako zasluzio i to odavno ...po meni nakon Noguiere ...samo da se sad nesto ne iskomplikuje sa JDS - Miocic pa da mu daju jos Miocica...
Nije da mislim da ima nekih sansi ali je nekoliko vaznih stvari pokazao ...1. popravio je stand up drasticno , toliko da su svi mislili da u standupu nema sta da trazi sa Travisom i pod 2 . popravio je cardio ...5 rundi je u stanju da bude optimalan a to je vrlo vazno za nekoga ko mislis da se bori sa Cainom ...i naravno ona rusenja Browna koji je prvi put u karijeri bio rusen.
Vrlo interesantan mec ce to biti ...sa jedne strane Cain bi trebalo da ima bolji standup i hrvanje a sa druge to hrvanje mu moze biti i omca oko vrata sa BJJ kalibrom Werduma ...
Extra citav event ,,,ona Yoel Romero me odusevio ...decko je masina i pred njim je blistava buducnost ...isto kao i Edson Barboza ... iako je izgubio, onaj decko je veliki potencijal ...
Sto se Mirsada tice, emocije na stranu, treba tu jos rada ali i on je mlad tako da ima vremena...nadam se najboljem ali mislim da treba da radi na jos dosta aspekata.
Nije da mislim da ima nekih sansi ali je nekoliko vaznih stvari pokazao ...1. popravio je stand up drasticno , toliko da su svi mislili da u standupu nema sta da trazi sa Travisom i pod 2 . popravio je cardio ...5 rundi je u stanju da bude optimalan a to je vrlo vazno za nekoga ko mislis da se bori sa Cainom ...i naravno ona rusenja Browna koji je prvi put u karijeri bio rusen.
Vrlo interesantan mec ce to biti ...sa jedne strane Cain bi trebalo da ima bolji standup i hrvanje a sa druge to hrvanje mu moze biti i omca oko vrata sa BJJ kalibrom Werduma ...
Extra citav event ,,,ona Yoel Romero me odusevio ...decko je masina i pred njim je blistava buducnost ...isto kao i Edson Barboza ... iako je izgubio, onaj decko je veliki potencijal ...
Sto se Mirsada tice, emocije na stranu, treba tu jos rada ali i on je mlad tako da ima vremena...nadam se najboljem ali mislim da treba da radi na jos dosta aspekata.
-
The BEN10
#3012 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Auu na šta liče uši kod Mirsada već sad. 
- Cracked
#3013 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
UnscarD wrote:Kako mi je drago zbog Werduma jer taj shot na HW titulu mu vrdaju vec pravo dugo ...jasno je da misle da nema potrebe da neki BJJ "dosadni" borac bude sampion ali je Werdum tu priliku i te kako zasluzio i to odavno ...po meni nakon Noguiere ...samo da se sad nesto ne iskomplikuje sa JDS - Miocic pa da mu daju jos Miocica...
Drago je i meni za werduma. Browne se malo precjenio izgleda. Usao je neozbiljno u borbu misleci da ce ga rijesiti jedni mudarcem(sto se i vidjelo nakon prve runde sta mu trener govori). Werdumu dajem vise sanse protiv caina nego sto bi je browne ikad imao.
Romera sam vec 2-3 puta gledao. Svidja mi se njegov neobicni stil. Jako interesantan za gledati
MIrso je dobar borac. Jos on nije za top 10 borbe. Vrlo moguce da je najvise trema bila problem. Vidjet cemo za 1-2 borbe. NAdam se da ce bar biti top 10 borac.
JDS miocic. Ne vidim nikakvu sansu da miocic uzme tu borbu, iako bi bilo interesantno kad bi stvarno mogao srediti JDS-a. Mislim da je izvukao najgovu mogucu borbu a da nije za titulu. Nema trenutno niko osim caina ko moze JDS-u zaprijetiti.
- madFlava
#3014 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
JDS je u najgoroj poziciji u UFC-u, covjek ce vjecno bit drugi.
Werdum mora jos ojacat u rukama da bi dobio Caina,cini mi se da bi nokautirao Brownea, da je imao vise snage. Browne je prelos bio.
Kakve su vam prognoze Jon Bones vs Teixiera?
Werdum mora jos ojacat u rukama da bi dobio Caina,cini mi se da bi nokautirao Brownea, da je imao vise snage. Browne je prelos bio.
Kakve su vam prognoze Jon Bones vs Teixiera?
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#3015 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ja sam ima jedno godina dana (nema bas toliko ali mi mrsko da trazim )na ovome forumu najvio da bi Glover mogao biti covjek koji ce dobiti Jonesa ...i dalje to mislim,(iako ja nisam bas nesto od pogodaka pri prognozama hahaha) mada ce mu trebati malo i srece da nesto od udaraca prodje...Glover ima podcjenjeno hrvanje ...Jacksona je bacao kako je htio ...ima odlican BJJ i ima konstituciju koja moze da parira Jonesu (osim naravno reacha gdje mu kao i svima fali jedno 30 cm
)jedino sto ne znamo kakav on ima kardio ...nikada nije bio u cetvrtoj i petoj rundi i to bi mogao biti problem ...i dodatno, ima obicaj da uleti u razmjene sto bi ga moglo kostati ...u svakom slucaju, bit ce to interesantan mec koji cekam sa nestrpljenjem kao i Phil Davis vs Jonson ...
- propalismo
#3016 Re: Одг: MMA (Mixed Martial Arts)
Onaj Cain je pravi kasapin.Imam osjecaj da ce da unisti Werduma.A Jones je posebna prica.Sa njim i Cainom ko izadje na crtu svaka mu cast8-)
Poslato sa Samsung Galaxy S5 koristeci Tapatalk
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#3017 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kako u Mirsada onako da propadnu usne skoljke a tako malo borbi imao i sve dobio sto znaci da vjerovatno nije dobijao batine. Nije valjda da treningu toliko batinaju.
- EmiRem
#3018 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Werdum je odlican borac, al Cain ce se nasalit s njim, pogotovo jer ce borba biti u Mexicu, a i da nije, tu je vec sve poznato...
- bingov buraz
#3019 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
usi stradaju od hrvanja i svi hrvaci imaju takve usi,moguce je bolno izvlacenje injekcijom te sukrvice,neko vrijeme bude ok
inace ubice Cain Werduma ko mraz paprike a ni Glover nema puno sanse protiv krakonje
inace ubice Cain Werduma ko mraz paprike a ni Glover nema puno sanse protiv krakonje
- propalismo
#3020 Re: Одг: MMA (Mixed Martial Arts)
Kad se sjetim kako je JDS bio opasan udarac i uopste MMA borac dok se nije suocio sa Cainom.Cain ga uneredio pogotovo ovu zadnju borbu.Ona zivotinja Big Foot slomio Fedora a Cain napravio klanicu sa njim.Stvarno je zvjer...
- plagijator1975
#3021 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cain je zvijer u oktaganu, a veliki gospodin van njega.
Od kada sam ga gledao prvi put postao mi je najdraži borac u UFC-u, a platu bi dao da Kličko uđe sa njim u oktagon

Nexus⁴ 

Od kada sam ga gledao prvi put postao mi je najdraži borac u UFC-u, a platu bi dao da Kličko uđe sa njim u oktagon
-
harisaga
#3022 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cain ce utabati Werduma u stand upu i ćao.Dzaba vrhunski bjj kad ga neće moći oboriti.Ne bi me čudilo i da pulla guard kao last resort,ali ko bi pullo gard u HW ,pogtoov protiv manijaka kao sto je Valesquez.
- Cracked
#3023 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ma nista mu bjj. Nije mogao browne-u sa bjjom puno, dje bi Cainu. Ali zasluzeno je borba za titulu, nikad s ene zna na kraju.
Glovera vidim jedino kao pobjednika ako ga u nekom scrembleu zvizne jer stvarno ima jak udarac. A drugacije stvarno ne znam kako bi ga glover mogao uzeti. Ne mogu da procjenim razliku u velicini izmedju glovera i jonesa pa da ti kazem mozel mu uopste prici ili ce ga ovaj drzati 5 rundi na distanci
Glovera vidim jedino kao pobjednika ako ga u nekom scrembleu zvizne jer stvarno ima jak udarac. A drugacije stvarno ne znam kako bi ga glover mogao uzeti. Ne mogu da procjenim razliku u velicini izmedju glovera i jonesa pa da ti kazem mozel mu uopste prici ili ce ga ovaj drzati 5 rundi na distanci
- plagijator1975
#3024 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jones to dobija rutinski 100%

Nexus⁴ 

- Superhikk
#3025 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jedina šansa Gloveru je da pokuša da navuče Jonesa na kafanski scenario, pravu tuču, zamahivanje širokim krošeima i nadati se da pored jačeg udarca ima čvršću bradu i osmijeh sreće. Mora krenuti na sve ili ništa što prije. Inače slijedi tranžiranje i čop čop sa distance Jonesovim arsenalom kidalica. Il pukovnik il pokojnik.