Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
adis.p

#3001 Re: Sarajevo shoping

Post by adis.p »

Nisam znao gdje da postavim pitanje, pa evo ovdje cu jer je ova tema haos aktivna.. Ovako, kupio sam neki dan kosulju, pamucna je valjda, neki je mehak materijat.. ii malo mi je posiroka :) Eh sad, interesuje me jel ima neki vrag da se s njim opere kosulja, il da se nasprica, il sta znam vec.. pa da se malo pokupi(ustvari malo vise) ;-) ;-)

Hvala ;) ;)
djetelina_

#3002 Re: Sarajevo shoping

Post by djetelina_ »

toffifee wrote:I ja tražim hlače u bojama za proljeće, ali skroz da su uske, a ne da mi bude široko dole na nogavicama.. i vala ne daje mi se više od 30KM za takve hlače.. jel'iko našao takve hlače za jeftine pare? :-)
lindex! ali su 45, mislim da to ipak nije puno :roll: ali imas super boja :D
alica.k

#3003 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

toffifee wrote:I ja tražim hlače u bojama za proljeće, ali skroz da su uske, a ne da mi bude široko dole na nogavicama.. i vala ne daje mi se više od 30KM za takve hlače.. jel'iko našao takve hlače za jeftine pare? :-)
Ma u azelu, od 7 do 12KM
Ujedam

#3004 Re: Sarajevo shoping

Post by Ujedam »

Pa bila sam u Azelu, nema takvih hlača, jest da sam bila u onom U titovoj i onom iza BBI-a..
i fol rasprodaja 80%, nema ništa da valja, ili je malo ili veliko.. pa ti nađi veličinu :D
alibaba_i_30_godina

#3005 Re: Sarajevo shoping

Post by alibaba_i_30_godina »

U Azelu ima jako dobrih pantola (na peglu) ali zato nikako ne moze da se nadje i odgovarajuci sako. Jel' neko zna gdje bih mogao nesto naci i pokusati iskombinovati? :D
Melanholik

#3006 Re: Sarajevo shoping

Post by Melanholik »

_naida wrote:
MersY wrote:Jel u Azel došla nova roba ili je isada ono sniženje 80%??
Ja sam upravo iz Azela, samo svratila, dosla je nova kolekcija, i bas sam se odusevila bojama :) Ima super stvarcica :)
i ja upravo iz Azela, samo svratila i izašla s par kesa. :mrgreen:
Ujedam

#3007 Re: Sarajevo shoping

Post by Ujedam »

Melanholik wrote:
_naida wrote:
MersY wrote:Jel u Azel došla nova roba ili je isada ono sniženje 80%??
Ja sam upravo iz Azela, samo svratila, dosla je nova kolekcija, i bas sam se odusevila bojama :) Ima super stvarcica :)
i ja upravo iz Azela, samo svratila i izašla s par kesa. :mrgreen:

šta se fino kupiloooooooooooo :D
sorei

#3008 Re: Sarajevo shoping

Post by sorei »

i jel imaju kakvih sakoića?
Melanholik

#3009 Re: Sarajevo shoping

Post by Melanholik »

ima svega. ja nikad nisam ranije nešto kupila u Azelu, nije mi se svidjelo nikad ništa, ali ova nova roba :-) baš ima svašta, fine proljetne stvari.
između ostalog uzela sam mantil, baš kakav sam tražila. ja isprobala 2,3, svi duži svjetliji, po 70 KM i kako sam ih vratila, odmah pokupiše žene i to i odnesoše, nije više nijedan ostao. :lol:
ali je gužva ogromna, daj Bože da išta dobro ostane do sutra. :mrgreen:
Ujedam

#3010 Re: Sarajevo shoping

Post by Ujedam »

Melanholik wrote:ima svega. ja nikad nisam ranije nešto kupila u Azelu, nije mi se svidjelo nikad ništa, ali ova nova roba :-) baš ima svašta, fine proljetne stvari.
između ostalog uzela sam mantil, baš kakav sam tražila. ja isprobala 2,3, svi duži svjetliji, po 70 KM i kako sam ih vratila, odmah pokupiše žene i to i odnesoše, nije više nijedan ostao. :lol:
u kojem si bila Azelu?
Melanholik

#3011 Re: Sarajevo shoping

Post by Melanholik »

Titova afkors. :mrgreen:

One ostale mi ko neki second hand-ovi, moraš se "zaroviti", a to mi se nikad nije dalo.
Ujedam

#3012 Re: Sarajevo shoping

Post by Ujedam »

Melanholik wrote:Titova afkors. :mrgreen:

One ostale mi ko neki second hand-ovi, moraš se "zaroviti", a to mi se nikad nije dalo.
Eh vala ću ujutro spremiti se i otići preroviti sve :skoljka: :mrgreen:
medaaa

#3013 Re: Sarajevo shoping

Post by medaaa »

eh, citam vas i zakljucih slejdece. posto mi trebaju:
- farmerke obicne, ne uze .... da idem u bellissimu;
- bijele i plave baletanke..... sirano pijaca, jeftine 20KM;
- bijelu torbu..... carpisa u Importane centru, oko 35KM....

dajte savjete ako gdje jos ima ovih stvari, povoljnih a lijepih... hvala :kravata:
Melanholik

#3014 Re: Sarajevo shoping

Post by Melanholik »

vdivna wrote:i jel imaju kakvih sakoića?
hej, bilo je par super sakoića. znam jer kad sam pokupila sve mantile ( :lol: ) ostalo je njih par tu, isto su svjetliji, razne nijanse bež, ima i kraćih i dužih. i to su pravo simpatični, mladalački, sa onim "paf" ramenima.
LONGMAN

#3015 Re: Sarajevo shoping

Post by LONGMAN »

Melanholik wrote:ima svega. ja nikad nisam ranije nešto kupila u Azelu, nije mi se svidjelo nikad ništa, ali ova nova roba :-) baš ima svašta, fine proljetne stvari.
Pa da, sve nestane, nikad biti s nafakom pa pokupiti mantil iz azela :D

Ja sam danas bila na grbavici, i ostalo je jos par nekih stvarcica iz stare kolekcije, al mi se nova nije svidjela...
Moracu u titovu :-)
Melanholik

#3016 Re: Sarajevo shoping

Post by Melanholik »

bogme ja vidjela na ovoj temi da je došla nova kolekcija i danas kako sam prolazila pored naumpade mi. :mrgreen:

ja vjerujem da će biti i u ostalim njihovim prodavnicama toga, u Titovoj baš haos bio danas, po 20 min. čekala pred kabinom. :-?
LONGMAN

#3017 Re: Sarajevo shoping

Post by LONGMAN »

Vidjela sam ja, raja izlazi iz Azela kao da se je dzabe dijelilo sve :-) A ne volim guzvu pa sam na grbavicu otisla :|
Ujedam

#3018 Re: Sarajevo shoping

Post by Ujedam »

ma ja nemam strpljenja čekati toliko da bih nešto isprobala.. ja samo uzmem svoju veličinu i na kasu! :mrgreen:
Deep red

#3019 Re: Sarajevo shoping

Post by Deep red »

Mozda da svracas svaki dan u Azel , non-stop ubacuju nesto novo :D Pogledaj i u Tally weijl-u, ima uskih u bojama, cijena čini mi se 49 km-ali pise kupis jedne ustedis 10km, pa su onda valjda 39km :?
Ja danas svratih brzinski u Azel u Titovoj i uzeh sako za 35km, teget, bas kakav sam zeljela. Ima super stvarcica, ali za sta god sam uhvatila ili je XS ili XXL.
Ujedam

#3020 Re: Sarajevo shoping

Post by Ujedam »

Deep red wrote:
Mozda da svracas svaki dan u Azel , non-stop ubacuju nesto novo :D Pogledaj i u Tally weijl-u, ima uskih u bojama, cijena čini mi se 49 km-ali pise kupis jedne ustedis 10km, pa su onda valjda 39km :?
Ja danas svratih brzinski u Azel u Titovoj i uzeh sako za 35km, teget, bas kakav sam zeljela. Ima super stvarcica, ali za sta god sam uhvatila ili je XS ili XXL.
pa ja, u tome je stvar, najteže je potrefiti veličinu.. ništa sutra odoh švrljati od jednog do drugog pa javim ako šta nafatam :lol:
_naida

#3021 Re: Sarajevo shoping

Post by _naida »

vdivna wrote:i jel imaju kakvih sakoića?

Jutros oko 9.30 kada sam ja bila, bilo je sakoica kakvih pozelis :) Ja sam inace slaba na sakoice i bas sam se odusevila kolekcijom, boja nema kakvih nema od neke drecavo roze, sive, teget, bez ....bas proljetne. Ali ja nisam smjela nista kupiti, prije 20 dana kupila sam 2 sakoa, i bruku nekih stvari tako da ne smijem kuci vise s kesama doci :) Ali mozda je bolje da kupim, kada vidim kakva je navala, ako me sta zapadne do sutra... ?
alibaba_i_30_godina

#3022 Re: Sarajevo shoping

NeyDan wrote:U Azelu ima jako dobrih pantola (na peglu) ali zato nikako ne moze da se nadje i odgovarajuci sako. Jel' neko zna gdje bih mogao nesto naci i pokusati iskombinovati? :D
UP za ovo i sjetio sam se jos nesto da pitam.

Gdje se ima kupiti onih cepica za usi, da se nista ne cuje kada se spava (i btw. da li to stvarno funkcionise) i ona maska za oci da svjetlost ne smeta (muska ukoliko postoji)? :mrgreen:
shambho

#3023 Re: Sarajevo shoping

Post by shambho »

NeyDan wrote:
NeyDan wrote:U Azelu ima jako dobrih pantola (na peglu) ali zato nikako ne moze da se nadje i odgovarajuci sako. Jel' neko zna gdje bih mogao nesto naci i pokusati iskombinovati? :D

Gdje se ima kupiti onih cepica za usi, da se nista ne cuje kada se spava (i btw. da li to stvarno funkcionise) i ona maska za oci da svjetlost ne smeta (muska ukoliko postoji)? :mrgreen:

U apotekama cepici..stvarno funkcionisu..
DaffyDuck

#3024 Re: Sarajevo shoping

Post by DaffyDuck »

NeyDan wrote:

cepica za usi imas u svakoj apoteci, funkcionise :D
alibaba_i_30_godina

#3025 Re: Sarajevo shoping

E hvala vam na odgovoru ... sutra odmah uletim u neku od apoteka pa i to da isprobamo.
Post Reply