Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Suti i trpi

#3001 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Suti i trpi »

Real Khan wrote:
asadaspektakl wrote:nije suplja, niti konspiracija, nego ozbiljno pitam - sta ako se ne ide u eu, ima li neko neki plan B ili se ide 'inshalah metodologijom' i 'ako bogda strategijom' ?
:mrgreen: Ajooj tebe... :D Pa gdje ćeš im takva pitanja postavljati :shock: Zar uopće smiješ sumnjati u vizionarstvo Bajića&Co...heretiče jedan :D Čuj plan B...ma daaaj :D
Vidi, vidi 'drzavnicki snaga' sto su urotile da ospore sve :D ...

Mi losu ekonomsku, poljoprivrednu, infrastrukturnu... politiku trebamo rjesavat radi sebe, a ne radi EU. EU ce nas primit ako postanemo normalna drzava, a i ako ne dodje do toga, znat cemo da smo napravili neke pozitivne korake naprijed. Ne trebamo mi previse mislit o EU, nego trebamo mislit o svakodnevnim problemima koje ova drzava stvara svakom njenom gradjaninu, a EU ce doci sama po sebi kada mi postanemo 'vrijedni' njihovog clanstva.
buzzer

#3002 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

Real Khan wrote:
asadaspektakl wrote:
buzzer wrote: evo objasnjenja daltonovog povratka iz trajnih banovica. natprirodne sile. vile i carobnjaci.:) svi se skupili na daltonovom ramenu i sapnuli mu, a on sad velikodusno s nama dijeli, tajnu vezanu za eu. kako se, sada vec izvjesno, nepristupanje bih eu, odnosno trenutak kad ce neuki svijet bosanski potati svjestan onoga sto odabrani vec odavno znaju, poklapa sa nostradamusovom kijametskom 2012., postaje jasno da nista nije slucajno. dalton zna da je pedja vrbovan od masona i poslaT po zadatku u napacenu domovinu. dalton postavlja pitanje koje do kraja demistificira i ogoljava ionako providnu ublehu. pusti eu suplju pedja, provaljen si.
nije suplja, niti konspiracija, nego ozbiljno pitam - sta ako se ne ide u eu, ima li neko neki plan B ili se ide 'inshalah metodologijom' i 'ako bogda strategijom' ?
:mrgreen: Ajooj tebe... :D Pa gdje ćeš im takva pitanja postavljati :shock: Zar uopće smiješ sumnjati u vizionarstvo Bajića&Co...heretiče jedan :D Čuj plan B...ma daaaj :D
daltone takva dubokoumna pitanja mozes postavljati samo nekome sa gradjanskim pedigreom, nikako seljacini iz rudog. evo javio se samoproglaseni strucnjak sa dva fakulteta i upola zavrsenim postdiplomskim. takvi odgovore znaju, a ne kojekakvi malogradjani. odluku o ukidaju eu ce donijeti curciluk, ha mali, ha veliki, zato real khana pitaj, a ne papka iz rudog.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3003 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by -LIBERO- »

Sta da se radi NS nije sveznajuca,i lako ju je Real Khan raskrinkao :D

Al' zato on,veliki mislilac i politicki analiticar,(po sopstvenom priznanju) je na predhodnim izborima izabrao jednu tako lucidnu i naprednu politicku snagu koja ne da uvijek ima plab B nego i C,D,E,F,G :D ,i nas dragi Real Khan je glasao za BPS i Kerima Lucarevica
7cokanja

#3004 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by 7cokanja »

Re: Skini ljiljan sa revera, Sulejmane Tihiću
Postao/la Suti i trpi dana 20/06/2010 23:50

7cokanja je napisao/la:
U koji mene kos trpas ako podrzavam koalicu NS - NSP?

..vojo maksimovic je dobio "orden" neki dan..ti malo pricekaj..znas onu "strpljen spasen"..

Ja koliko znam Nasa stranka nema nista sa tim, a Krsmanoviceva stranka nije bila ni osnovana kada je Maksimovic nagradjen. Grjesim li?
..vid' pedja, kakva ti je baza.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

..doduse, odgovara "projektu".. ;-)
Real Khan

#3005 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

-LIBERO- wrote:Sta da se radi NS nije sveznajuca,i lako ju je Real Khan raskrinkao :D

Al' zato on,veliki mislilac i politicki analiticar,(po sopstvenom priznanju) je na predhodnim izborima izabrao jednu tako lucidnu i naprednu politicku snagu koja ne da uvijek ima plab B nego i C,D,E,F,G :D ,i nas dragi Real Khan je glasao za BPS i Kerima Lucarevica
Kao što ranije rekoh, na različitim nivoima sam dao glas različitim ljudima i/ili strankama...što se tiče BPS i Kerima Lučarevića u Federalnom Parlamentu, mislim da nisam ni malo pogriješio jer se njih 4 poslanika pokazalo kao najproduktivnija i najkonstruktivnija opoziciona stranka (više su konkretnih inicijativa pokrenuli nego 17 zastupnika SDP-a, npr.). Isto tako, nisam pogriješio ni glasanjem za Željka Komšića za člana Predsjedništva, zar ne? Poenta je u tome da se pravilno rasporede glasovi ljudima koji znaju, hoće i smiju nešto uraditi, a ne da se glasa za samo jednu stranku bez obzira na činjenicu da na nekom od nivoa npr. imaju kloceve za koje ni majka rođena ne bi glasala... :D
Real Khan

#3006 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

buzzer wrote:
Real Khan wrote:
asadaspektakl wrote: nije suplja, niti konspiracija, nego ozbiljno pitam - sta ako se ne ide u eu, ima li neko neki plan B ili se ide 'inshalah metodologijom' i 'ako bogda strategijom' ?
daltone takva dubokoumna pitanja mozes postavljati samo nekome sa gradjanskim pedigreom, nikako seljacini iz rudog. evo javio se samoproglaseni strucnjak sa dva fakulteta i upola zavrsenim postdiplomskim. takvi odgovore znaju, a ne kojekakvi malogradjani. odluku o ukidaju eu ce donijeti curciluk, ha mali, ha veliki, zato real khana pitaj, a ne papka iz rudog.
:mrgreen: :thumbup:

još samo da dodam kako nisam "samoproglašeni" nego me je stručnjakom proglasio Univerzitet u Sarajevu (i to dva puta) :mrgreen:
saibaba

#3007 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by saibaba »

Osnovni program nase stranke nema rijesenje za osnovna pitanja u BiH zato je najbolje ne pricat o njima nego :

Evropa, evropski principi, urbano urbano, ljubav među ljudima, cvijece, pticice, ljudi kao braca i te tako hippy stvari,

A RS, protjerani ljudi, zlocini, entitetsko glasanje, pola drzave hoce da se odvoji, drzavna imovina ... J.e.b.o to ..

Mislim da ni oni međusobno u stranic nebi mogli da se dogovore oko toga ...
buzzer

#3008 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

Real Khan wrote: još samo da dodam kako nisam "samoproglašeni" nego me je stručnjakom proglasio Univerzitet u Sarajevu (i to dva puta) :mrgreen:
to se iz tvojih postova ne da primjetiti, tako da ostajes samoproglaseni sve dok nam ne prezentiras diplome ovoga renomiranog univerziteta (u nikad boljem stanju).
seln

#3009 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

buzzer wrote:
Real Khan wrote: još samo da dodam kako nisam "samoproglašeni" nego me je stručnjakom proglasio Univerzitet u Sarajevu (i to dva puta) :mrgreen:
to se iz tvojih postova ne da primjetiti, tako da ostajes samoproglaseni sve dok nam ne prezentiras diplome ovoga renomiranog univerziteta (u nikad boljem stanju).
Imas li ti bar rodni list?
:-)
buzzer

#3010 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

saibaba wrote:Osnovni program nase stranke nema rijesenje za osnovna pitanja u BiH zato je najbolje ne pricat o njima nego :

Evropa, evropski principi, urbano urbano, ljubav među ljudima, cvijece, pticice, ljudi kao braca i te tako hippy stvari,

A RS, protjerani ljudi, zlocini, entitetsko glasanje, pola drzave hoce da se odvoji, drzavna imovina ... J.e.b.o to ..

a ti saibaba umjesto evrope uzmes aziju, evropske principe lijepo zamjenis serijatskim, urbano dole, seljakluk naprijed, mrznja ce promjeniti svijet, umjesto cvijeca beton, smrt pticicama, zivjeli pit bul terijeri, ljudi kao krvnici jedan drugom i automatski rjesavas i rs i povratak protjeranih i zlocine i entitetsko glasanje..., jednom rjecju sva otvorena pitanja.
buzzer

#3011 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

seln wrote:
buzzer wrote:
opa, evo khanu pojacanja :dance: pitanje ti je maaalo off topic, ali i nije ako se uzme u obzir da si pritekao u pomoc visokoobrazovanom uglednom svjetskom analiticaru kome je krunski argument bojanovo provincijsko porjeklo. to je, naime, kljucna stvar. 'ta ce paapak...
Real Khan

#3012 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

buzzer wrote:
:lol: Pa ovo postaje sve bolje i smješnije :D Je li smije biti skenirano ili moram donijeti originale tebi na uvid? :D
Real Khan

#3013 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

buzzer wrote: opa, evo khanu pojacanja :dance: pitanje ti je maaalo off topic, ali i nije ako se uzme u obzir da si pritekao u pomoc visokoobrazovanom uglednom svjetskom analiticaru kome je krunski argument bojanovo provincijsko porjeklo. to je, naime, kljucna stvar. 'ta ce paapak...
Molim te, @buzzeru, nemoj u off-topic jer stvarno ne volim uzalud tipkati. Eto, molim te nemoj bez veze da se "češeš" od Real Khana jer je tema "Naša stranka itd." a ne "Real Khan - ALL ABOUT" :D
Ako ne možete podnijeti kritiku i neugodna pitanja, zašto se uopće bavite politikom? (ovo je za p.k.)
seln

#3014 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

buzzer wrote:
seln wrote:
buzzer wrote:
opa, evo khanu pojacanja :dance: pitanje ti je maaalo off topic, ali i nije ako se uzme u obzir da si pritekao u pomoc visokoobrazovanom uglednom svjetskom analiticaru kome je krunski argument bojanovo provincijsko porjeklo. to je, naime, kljucna stvar. 'ta ce paapak...
Supljatoru, apsolutno nemam namjeru diskutirati na ovoj temi. Samo je upadljivo da bi se ti znao i bogu narugati, a vjerovatno ne vrijedis ni pola p..sy hladne vode. A tema je vec odavno otisla off topic...cak i pedjini odgovori tipa "o tome citajte na web-portalu NS".
Suti i trpi

#3015 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Suti i trpi »

buzzer wrote:
saibaba wrote:Osnovni program nase stranke nema rijesenje za osnovna pitanja u BiH zato je najbolje ne pricat o njima nego :

a ti saibaba umjesto evrope uzmes aziju, evropske principe lijepo zamjenis serijatskim, urbano dole, seljakluk naprijed, mrznja ce promjeniti svijet, umjesto cvijeca beton, smrt pticicama, zivjeli pit bul terijeri, ljudi kao krvnici jedan drugom i automatski rjesavas i rs i povratak protjeranih i zlocine i entitetsko glasanje..., jednom rjecju sva otvorena pitanja.
:mrgreen: :mrgreen:

Nema sta Nasa stranka rjesavat, sve su to u ovih 15 godina rjesili SDA i 100% BiH :thumbup: .
Real Khan

#3016 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

Suti i trpi wrote:
buzzer wrote:

:mrgreen: :mrgreen:

Nema sta Nasa stranka rjesavat, sve su to u ovih 15 godina rjesili SDA i 100% BiH :thumbup: .
:shock: Šta se ti javljaš na ovoj temi? Zar nisi ostao na braniku lika i djela Sulejmana Tihića (na temi Skini ljiljana Sulejmane) :lol:
buzzer

#3017 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

Real Khan wrote:
buzzer wrote:
:lol: Pa ovo postaje sve bolje i smješnije :D Je li smije biti skenirano ili moram donijeti originale tebi na uvid? :D
meni nemoj, nego ako hoces da malo da ucharis na vjerodostojnosti skeniraj pa zalijepi. da vidimo da nisi iz rudog.
buzzer

#3018 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

seln wrote:
buzzer wrote:
seln wrote: Imas li ti bar rodni list?
Supljatoru, apsolutno nemam namjeru diskutirati na ovoj temi. Samo je upadljivo da bi se ti znao i bogu narugati, a vjerovatno ne vrijedis ni pola p..sy hladne vode. A tema je vec odavno otisla off topic...cak i pedjini odgovori tipa "o tome citajte na web-portalu NS".
opa, poceli smo se i supati :-) sto no reko rahmetli miljenko smoje, on je stvorio i ruganje. steta sto nemas namjeru diskutirati jer sam suguran da ti vrijedis pola navedenog objekta hladne vode i da bi konstruktivno doprinio diskusiji.
Pedja Kojovic

#3019 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

asadaspektakl

Kao sto sam i rekao.
Reforme koje ulazak u EU zahtijeva su nam neophodne bez obzira da li cemo se formalno prikljuciti zajednici.

p.k.
vaca

#3020 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by vaca »

seln wrote:
buzzer wrote:
seln wrote: Imas li ti bar rodni list?
Seln, zašto stalno vrijeđaš ljude?

Peđa, samo da pohvalim akcije sa mladima, u centru i na ilidži :thumbup:
seln

#3021 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

vaca wrote:
seln wrote:
buzzer wrote:
Seln, zašto stalno vrijeđaš ljude?

Ljude? koje "ljude", bona?
Ako mislis ovog buzzera, taj je izmislio uvrede. Pogledaj malo njegove postove, pa mi onda pricaj o uvredama.
Ako NS ima ambiciju da osvoji bar 2%, neka se prvo rijesi takvih. Imace njegov glas, ali ce im on rastjerati 20 potencijalnih glasaca.
buzzer

#3022 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

Real Khan wrote:
buzzer wrote: opa, evo khanu pojacanja :dance: pitanje ti je maaalo off topic, ali i nije ako se uzme u obzir da si pritekao u pomoc visokoobrazovanom uglednom svjetskom analiticaru kome je krunski argument bojanovo provincijsko porjeklo. to je, naime, kljucna stvar. 'ta ce paapak...
Molim te, @buzzeru, nemoj u off-topic jer stvarno ne volim uzalud tipkati. Eto, molim te nemoj bez veze da se "češeš" od Real Khana jer je tema "Naša stranka itd." a ne "Real Khan - ALL ABOUT" :D
Ako ne možete podnijeti kritiku i neugodna pitanja, zašto se uopće bavite politikom? (ovo je za p.k.)
upalim se k'o kutnjak kad mi se u rudo dirne. bezze
buzzer

#3023 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

vaca wrote: Seln, zašto stalno vrijeđaš ljude?

[/quote]

ne vrijedja on, to je njemu prirodno. ima i logike. ako neko (ja) dize glas protiv diskreditacije covjeka po osnovu mjesta rodjenja, onda i taj neko (opet ja) mora da je paapak. inace bi se slozio sa selnom i real khanom da 'ta ce meni paaapak iz rudog.
veljaca

#3024 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by veljaca »

buzzer iz rudog :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Zar nije odatle g.din Bajic ? ( ovo za p.k. pitanje ) ...

Jer ako je buzzer iz Rudog a i Bajic iz Rudog - onda su oni zemljaci ...... mada nemam nista protiv Rudog - naprotiv ...
saibaba

#3025 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by saibaba »

buzzer wrote:

Ja necu rijesavat nista, ali bi volio da cujem od ljudi koji se kandiduju rijesenja za pitanja koja su vazna a ne neke hippy parole
Locked