Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
vemus

#3001 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by vemus »

RAZGULI wrote:Što se tiče Zlatka za njega još nije zatvor izmišljen kakav je zaslužio. Možda negdje u Rusji ili Kini da ga smjeste što dalje iz BiH. Blago zemlji koju Lagumdžija zaobiđe.
Sibir :D :D :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3002 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by -LIBERO- »

vemus wrote:Ne vidim na sta da nakacim argument... :-) Nema ovde elemenata za debatu, glup post, jednostavno.. :shock:
Ne vidis dalje od crvene boje i svi argumenti svijeta ti ne znace nista..
Aha,to znaci.... :D . A vidm da i nekim drugim forumasima "odgovaras" tipa "...glup post..." i slicno,i nista vise. :D

Fino,fino :D

A sto se tice ove opaske oko "crvenila" ,opasno si se zeznuo :D ,al' ok,paranoja SDP napada sa svih strana Tito ,Staljin,UDBA i ta prica ..znam ,znam,to je najlaksi izlas u varijanti kada nemas opipljivih argumenata i svoje stavove gradis kroz tudja misljenja i instrukcije ;-)

Sve ok,izvini sto sam pokusao diskutovati sa tobom.

Pozdrav.
Max Bunker

#3003 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Max Bunker »

Jesi :D
Iako si lijepo placen odvjetnice da branis najveceg poslijeratnog lopova, koji da je pravde vec bi lezao zbog 3.5 miliona KM cistog reketa u opcini Novi Grad, to ne mjenja cinjenicu da je vec navedni reketas rastalio drzavno zlato, poslao alzirce na kubu, ukrao stan i montirao Pogorelicu Alispahicu, Ljevakovicu i ostalima koji su oslobodjeni, nasrecu! Zanio se UDBAS Zlatko da je ovo Titino doba kad si zbog pogleda na dzamiju letio u zatvor!
Ne mijenja
Alzirce
na srecu
udbas
vemus

#3004 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by vemus »

-LIBERO- wrote:
vemus wrote:Ne vidim na sta da nakacim argument... :-) Nema ovde elemenata za debatu, glup post, jednostavno.. :shock:
Ne vidis dalje od crvene boje i svi argumenti svijeta ti ne znace nista..
Aha,to znaci.... :D . A vidm da i nekim drugim forumasima "odgovaras" tipa "...glup post..." i slicno,i nista vise. :D

Fino,fino :D

A sto se tice ove opaske oko "crvenila" ,opasno si se zeznuo :D ,al' ok,paranoja SDP napada sa svih strana Tito ,Staljin,UDBA i ta prica ..znam ,znam,to je najlaksi izlas u varijanti kada nemas opipljivih argumenata i svoje stavove gradis kroz tudja misljenja i instrukcije ;-)

Sve ok,izvini sto sam pokusao diskutovati sa tobom.

Pozdrav.
Izvini ti sto nismo svi titoisti, zlatkoljupci, UDBASI i ostali crveni zlotvori.... :bih:
vemus

#3005 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by vemus »

Max Bunker wrote:Jesi :D
Iako si lijepo placen odvjetnice da branis najveceg poslijeratnog lopova, koji da je pravde vec bi lezao zbog 3.5 miliona KM cistog reketa u opcini Novi Grad, to ne mjenja cinjenicu da je vec navedni reketas rastalio drzavno zlato, poslao alzirce na kubu, ukrao stan i montirao Pogorelicu Alispahicu, Ljevakovicu i ostalima koji su oslobodjeni, nasrecu! Zanio se UDBAS Zlatko da je ovo Titino doba kad si zbog pogleda na dzamiju letio u zatvor!
Ne mijenja
Alzirce
na srecu
udbas
Zlatkov odvjetnice, u nedostatku argumenata pokusavas nesto izmajmunisati i plagirati moje rijeci...tipicno UDBASKI, fuj!!! Stidi se, plagijatoru!!!!
Max Bunker

#3006 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Max Bunker »

vemus wrote:
Max Bunker wrote:Jesi :D
Ne mijenja
Alzirce
na srecu
udbas
Zlatkov odvjetnice, u nedostatku argumenata pokusavas nesto izmajmunisati i plagirati moje rijeci...tipicno UDBASKI, fuj!!! Stidi se, plagijatoru!!!!
:)
Ja sam samo boldirao rijeci, koje si ti pogresno napisao ( pismen si, s'o jes' jes' )

A jedino cega se ja stidim, jeste sto sam usao u komunikaciju sa tobom veceras :) Tanak si kao novinski papir.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3007 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by -LIBERO- »

:lol:

E ovo je vec postala dobra za*jebancija :D

Postajes mi cak i simpatican Vemus.... :D :lol: :lol: :lol:

:sax:
Last edited by -LIBERO- on 05/06/2010 02:48, edited 2 times in total.
vemus

#3008 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by vemus »

Mali Crveni :bih:
Last edited by vemus on 05/06/2010 02:50, edited 1 time in total.
vemus

#3009 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by vemus »

Max Bunker wrote:
vemus wrote:

:)
Ja sam samo boldirao rijeci, koje si ti pogresno napisao ( pismen si, s'o jes' jes' )

A jedino cega se ja stidim, jeste sto sam usao u komunikaciju sa tobom veceras :) Tanak si kao novinski papir.
Toliko o tebi i tvojoj pismenosti a argumente nisi ni imao tako da Crveni djecace, laku noc, sanjaj Zlaju, malog Josipa Broza a velikog kriminalca :bih:
respo

#3010 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by respo »

RAZGULI wrote:
respo wrote:najvise me nervira kod fahre sto on pljuje ostale a sve se to moze primjeniti na njega
dok sebe uzdize u zvijezde

nadam se da ce sto prije izaci na vidjelo sve njegove lazi
A što se baviš Fahrom kada imaš političare koji su pljuvali po tebi godinama i svom ovom narodu. Tebi je bitan Fahro koji nije bio ni minute na vlasti i nemaš niti jednog dokaza za koji ga možeš vezati osim priča i lažnih izjava iz SDA. Bavi se malo onima koji su ti dokazali u poslijeratnom periodu ko su i za šta se bore. Kod njih je sve već odavno došlo na vidjelo
cuj nije bio sekunde na vlasti
pa zvanicno nije al pogledaj gdje je bio od pocetka rata na ovamo
ne budi smijesan i reci bio je samo potrcko u kancelariji
mozda mu se to ubraja u ono bio pripadnik armije

kod ovih doslo kod fahre ce tek doci
bosanski

#3011 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by bosanski »

vemus wrote: Jos uvijek se moze iznijeti stav iako je forum CRVEN kao rak!
Treba Duska Jurisic da pljuje godinama po IZ????
Da vidim sto bi Senad Hadzfejzovic pljuvao sa HRT-a na Katolicku crkvu ili sa RTS-a na Patrijaha Pavla...
Duška je NAŠA Bosanka i KRITIKUJE (a ne pljuje) sa NAŠEG TV servisa.
P.S.
Tvoj Fahro ne bi smio krivo da je pogleda jer je on ilegalno (bigamijom) stekao NAŠE državljanstvo. Sva njegova lajanja na nas Bosance smatram aktom verbalne agresije Crne Gore na BiH
sorge_sa

#3012 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by sorge_sa »

Image

SBB BIH ima novi slogan NISTA NAZAD SAMO NAPRIJED
bosanski

#3013 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by bosanski »

sorge_sa wrote:Image

to su ti intelektualci na koje smo čekali :run:
leffe

#3014 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by leffe »

Je li ovo Zisko?
Anti-Depresiv

#3015 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Anti-Depresiv »

bosanski wrote:

To ti je budući ministar za kulturu (nedaj bože) a inaće je predsjednik udruge obožavalaca lika i djela V.A.Mocarta , za regiju istoćne BOSNE
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3016 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by pici »

Ziska za Ministera :thumbup: :bih:
Anti-Depresiv

#3017 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Anti-Depresiv »

bosanski wrote:
vemus wrote: Jos uvijek se moze iznijeti stav iako je forum CRVEN kao rak!
Treba Duska Jurisic da pljuje godinama po IZ????
Da vidim sto bi Senad Hadzfejzovic pljuvao sa HRT-a na Katolicku crkvu ili sa RTS-a na Patrijaha Pavla...
Duška je NAŠA Bosanka i KRITIKUJE (a ne pljuje) sa NAŠEG TV servisa.
P.S.
Tvoj Fahro ne bi smio krivo da je pogleda jer je on ilegalno (bigamijom) stekao NAŠE državljanstvo. Sva njegova lajanja na nas Bosance smatram aktom verbalne agresije Crne Gore na BiH
AFERIM NA ODGOVORU (pametnom dosta)
bosanski

#3018 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by bosanski »

Anti-Depresiv wrote:
bosanski wrote:

To ti je budući ministar za kulturu (nedaj bože) a inaće je predsjednik udruge obožavalaca lika i djela V.A.Mocarta , za regiju istoćne BOSNE
Mislim da će do razdora u SBB-u doći upravo u ministartvu kulture. Na jednoj strani Zisko, na drugoj Ismeta Dervoz.
Dragovic

#3019 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Dragovic »

Ako dobro vidim i Zisko je dosao sa kesom,samo je stidljivo drzi medju nogama:-)
Alfa_Ze

#3020 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Alfa_Ze »

Kongres SBBiH
Radončić aklamacijom izabran za predsjednika
Na Kongresu Saveza za bolju budućnost koji se održava u Skenderiji u Sarajevu za predsjednika je aklamacijom izabran osnivač Fahrudin Radončić. "Spontano" je preskočeno više tačaka dnevnog reda, Radončić je izabran za predsjednika bez glasanja, i prešlo se na tačku 6.-ekspoze predsjednika
“Demokratski’’ izbori u SBB ?? E sad zamislite Image‘’demokraciju’’ Fahre BerluskonijaImage ako dodje na vlast ??
Image

"Više Fahre - Manje Bosne"
softly

#3021 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by softly »

Image

Nu ovih faca na slikama, nidze osmjeha (pa maykumuyebem kongres stranke bi trebao biti radostan dan, zar ne?!).
Ovi izrazi lica govore samo jedno
- ne slikaj me, poj'o sam govno!
StupskaBitanga

#3022 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by StupskaBitanga »

gluho bilo te žiško te rizo ruža hahahahahaha
svašta
ja stranke i go***a
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3023 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by pici »

Image
Image
Druže FaHro mi ti se kuneeeemooooo
da razvojnu pokrasti neĆeeeeemoooooo
Image

FAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHroFAHro

:bih:
Last edited by pici on 05/06/2010 13:28, edited 1 time in total.
theTruePath

#3024 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by theTruePath »

puno puno :thumbup:
softly

#3025 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by softly »

Sta bi Kabilu ?!

Ovo ostalo sve qurwa & dzidiya.
Post Reply