Ali_G wrote:I Mirza Varesanovic je znao ubosti:)
Kako je to mudra analogija...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ali_G wrote:I Mirza Varesanovic je znao ubosti:)
Mourinho, Ferguson, Hitzfeld, Ancelotti, Del Bosque...Ovo je na prvu sto mi naumpade.Whitesnake wrote:BHF_Manijak wrote:Whitesnake wrote:@Za likove koji pljuju po Wengeru,
Istina da nije savrsen i Istina da je imao 2-3 greske ove sezone (postave i izmjene) ali evo danas je pogodio SVE 3 IZMJENE!!!
Ramiz je izjednacio, Arshavin asistirao za Henrya koji donosi Arsenalu 3 boda..![]()
Sta ovde reci? Koju poslugu porati pljuvacima najboljeg trenera na svijetu..???
![]()
![]()
quasar wrote:Arsenal je zasicen Arsenom i obratno. Mudar covjek vidi kad je vrijeme da se ide, a Arsen jeste mudar covjek.
Vrijeme je da ode, dok jos to moze dostojanstveno uraditi.
Meni inace jako drag trener, ali jbg.
Jak si na argumentima!Whitesnake wrote:![]()
![]()
Nemas ti veze s vezom
![]()
![]()
![]()
![]()
LSD wrote:
Legenda se oprosti na legendaran nacin....aferim majstore
Jedan obicni bahati, umisljeni, arogantni djecak u pubertetu, koji misli da je sav svijet njegov i da je apsolutno u pravu, te da je najpametniji, to su obicno karakteristike nekoga ko ima izmedju 15 i 16. Nema svrhe s tobom rasptravljati jer su ti argumenti u najmanju ruku za osnovne, da ne kazem drugim rijecima - debilni!
Dosad si jedno 50 postova ljudima napisao "nemas ti veze"; sto samo tebe kvalifikuje a nikako one kojima se obracas, paglu ti je nacin diskutovanja, misleci da si pokupio svu pamet svijeta, ustvari ti i nemas diskusije, svi ti se postovi svode na "nemas ti veze", a nisam jedini kojem si to reko, sto dakle govori mnogo o tebi koliko si jadan.
Burek jarane, pocinjes me nervirati sa ovim tvojim Moderatorskim pre*eravanjem tipa: pisaces ono sto ja hocu da pises.. Ako SVAKI MOJ POST mora da bude potkovan sa nekim *ebenim argumentom iz sluzbenih novina FBiHMalo kasnim, ali svejedno opomene za Whitesnake i BHF_Manijak.
Whitesnake, ako nisi u stanju argumentovano raspravljati na ovoj temi, bicesh zamoljen da je preskachesh, inache te ovaj nachin komunikacije mozhe odvesti samo u jednom pravcu.
BHFManijak, nema potrebe spushtati se na taj nivo.
Zhivjeli.
Za pochetak, moj zadatak ovdje i jeste da vas nerviram, ne dozvoljavajuci vam da pishemo (namjerno u prvom licu mnozhine) kako je nama cejf, nego kako je predvidjeno pravilima foruma. A sve to radim ne da bih furao neke svoje lichne hirove i bubice, kojih sam pun, ali mi neki polozhaj i uloga ovdje to ne dozvoljavaju. Bar u formalnoj konverzaciji sa ostalim uchesnicima na forumu.Whitesnake wrote: Burek jarane, pocinjes me nervirati sa ovim tvojim Moderatorskim pre*eravanjem tipa: pisaces ono sto ja hocu da pises.. Ako SVAKI MOJ POST mora da bude potkovan sa nekim *ebenim argumentom iz sluzbenih novina FBiH![]()
onda se ja izvinjavam drug tebi i svoj raji na forumu.. Mislio sam da se ponekad moze malo i opustiti uz koji saljiv (citaj sarkastican) komentar napaljenoj djeci.. ako ne moze, vjeruj mi druze da se nece ponoviti.. Ako ti ne mozes skontati da ljudi imaju pravo misliti (I NAPISATI NA FORUMU) da je Amar Osim najbolji trener na svijetu i pri tome ne dati nikakav argument na to, onda ne vidim kakva je to forumska demokratija![]()
Znaci, ja napisem na F.C. Arsenal: "Arsen je najbolji trener na svijetu.." i vise nista ne dodam (dakle ne navedem nikakav argument niti razlog zasto tako mislim, mozda mi je 15 godina i mozda sam jednostavno umisljen i bahat) a ti mi drug kao odmah prijetis banovanjempa Burek jarane, onda je to presmijesno i mozes me odmah banovati..
![]()
Zhivio
Postujem. Gledacu da se korigujem kad se javim ovako "urijetko" sto bi rek'o nas narod..Za pochetak, moj zadatak ovdje i jeste da vas nerviram, ne dozvoljavajuci vam da pishemo (namjerno u prvom licu mnozhine) kako je nama cejf, nego kako je predvidjeno pravilima foruma. A sve to radim ne da bih furao neke svoje lichne hirove i bubice, kojih sam pun, ali mi neki polozhaj i uloga ovdje to ne dozvoljavaju. Bar u formalnoj konverzaciji sa ostalim uchesnicima na forumu.
Nijednom nisam ogranichio tvoje pisanje zato shto meni smeta tvoje ubjedjenje da je Arsene Wenger najbolji trener na svijetu, nego zato shto takvim svojim pisanjem dizhesh bezrazlozhno tenzije na temi, i privlachish trollove koji samo gledaju kako da zakuhaju, a nemaju argumente na svojoj strani.
Meni tvoj stav ne smeta ni najmanje, ali hajde da povedemo diskusiju kako treba, da se dogovorimo koji su to kriteriji kojima cemo ocjenjivati rad nekog trenera, i vrlo rado cu ti se izviniti shto sam i najmanje sumnjao u ispravnost tvog mishljenja, AKO mi dokazhesh da je Wenger najbolji trener na svijetu ( u ovom ili bilo kojem trenutku ).
A u sluchaju da ti je do priche tipa Wenger/Osim je najbolji na svijetu, bez makar nekog objashnjenja, onda mislim da si fulio forum. Ili u najboljem sluchaju podforum.
Zhiv i zdrav bio.
Onaj, ja sam mislio da si ti nerealan u korist Arsenala, da precjenjuješ tu ekipu maksimalno, ali vidim da to nije baš takoWhitesnake wrote:Sprema li se ko za MIlan za koji dan..? Cuo sam da se u Gorazdu u nekom klubu okuplja najveci broj Gunnera (iza Tuzle) svaku tekmu.. Ako je to tacno eto me na utakmicu u Istocnu Bosnu da osvjezim redove Topnika..![]()
Btw, sve govori u korist Milana ali imam osjecaj da je Henry dao takav boost ekipi (sudeci po clanku na officijelnoj stranici) da ce pregaziti Milan, blago receno..![]()
Anybody?
Joj, oni su sa svima kuhali, i to većinom opravdanovodoprovodčik wrote:Navijam da Arsenal razbuca klub koji je pod palicom "komada govneta", kako ga nazvaše meni omiljeni navijači Livorna.
Ma jok ba.. sta vam je.. realan sam, nego samo malo cirkuzam sa ekipom koju volim..Baudelaire wrote:Onaj, ja sam mislio da si ti nerealan u korist Arsenala, da precjenjuješ tu ekipu maksimalno, ali vidim da to nije baš takoWhitesnake wrote:Sprema li se ko za MIlan za koji dan..? Cuo sam da se u Gorazdu u nekom klubu okuplja najveci broj Gunnera (iza Tuzle) svaku tekmu.. Ako je to tacno eto me na utakmicu u Istocnu Bosnu da osvjezim redove Topnika..![]()
Btw, sve govori u korist Milana ali imam osjecaj da je Henry dao takav boost ekipi (sudeci po clanku na officijelnoj stranici) da ce pregaziti Milan, blago receno..![]()
Anybody?Šta ja znam, meni ovosezonski Milan ne djeluje pretjerano skladno i mislim da bi ih Arsenal trebao dobiti u dvije utakmice. Da je to Juventus rekao bih da Arsenal nema šanse, ali protiv Milana mislim da mogu uzeti.
Левой! Левой! Левой! što bi rek'o drug МаяковскийBaudelaire wrote:Joj, oni su sa svima kuhali, i to većinom opravdanovodoprovodčik wrote:Navijam da Arsenal razbuca klub koji je pod palicom "komada govneta", kako ga nazvaše meni omiljeni navijači Livorna.Onaj idiot di Canio ih pozdravljao ispruženom rukom. Htjeli stadion zapaliti.
Saigraci cine razliku.Baudelaire wrote:Gdje vam je taj Persie? Zlaja za njeg izmislio fudbal