Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mirza je opet izdominirao prvo poluvrijeme skromnih 24pt za njegove mogucnosti ali mislim da bi Kid trebao malo da ga odmori u drugom, duga je sezona ima prilike da se lovi mjesto prvog strijelca sezone
Ovo nikad al bas nikad necemo docekati i to je cinjenica sve drugo su pristrasna razmisljanja koja nemaju puno veze sa stanjem na terenu i ekipi. Nemamo mi bas uvid kakav je Mirza na treningu koliko se zalaze da se dokaze treneru ok dopizdi dokazivati se svaki dan ali sam je sebi stvorio tu situaciju prema tome il nek umire na treninzima il ce nastaviti razgledati dvorane po americi zavaljen u stolicu.
Kid je dokazao da ima autoritet i da ga puno ne zanimaju analize strucnjaka, on je tu da vodi ovu ekipu sa puno brate dobrih imena e sad koliko ce svako ime opravdati ocekivanja znacemo na kraju, sezona je prokleto duga i svako ce dobiti priliku pa i Mirza samo da izbjegne situaciju kao lani kad je krenuo sa promasajima citavog kosa pa jos gore poremetio samopouzdanje.
Kako god samo nek je zdrav a kvalitet kad tad mora doci do izrazaja pa makar jos uvijek ga gledali kao jebenog pocetnika
paranormalan wrote:Mirza je opet izdominirao prvo poluvrijeme skromnih 24pt za njegove mogucnosti ali mislim da bi Kid trebao malo da ga odmori u drugom, duga je sezona ima prilike da se lovi mjesto prvog strijelca sezone
Ovo nikad al bas nikad necemo docekati i to je cinjenica sve drugo su pristrasna razmisljanja koja nemaju puno veze sa stanjem na terenu i ekipi. Nemamo mi bas uvid kakav je Mirza na treningu koliko se zalaze da se dokaze treneru ok dopizdi dokazivati se svaki dan ali sam je sebi stvorio tu situaciju prema tome il nek umire na treninzima il ce nastaviti razgledati dvorane po americi zavaljen u stolicu.
Kid je dokazao da ima autoritet i da ga puno ne zanimaju analize strucnjaka, on je tu da vodi ovu ekipu sa puno brate dobrih imena e sad koliko ce svako ime opravdati ocekivanja znacemo na kraju, sezona je prokleto duga i svako ce dobiti priliku pa i Mirza samo da izbjegne situaciju kao lani kad je krenuo sa promasajima citavog kosa pa jos gore poremetio samopouzdanje.
Kako god samo nek je zdrav a kvalitet kad tad mora doci do izrazaja pa makar jos uvijek ga gledali kao jebenog pocetnika
Pa evo Mirza na stranu, Netsi uopšte ne igraju nešto kvalitetan basket, barem još ne...
Svicko wrote:Pa evo Mirza na stranu, Netsi uopšte ne igraju nešto kvalitetan basket, barem još ne...
Pa kad se pogleda roster ocekivao bi da gaze redom ali ocito da dosta toga jos nije poslezno u ekipi nadati se da u tom slaganju i Mirza se negdje uklopi
Trejd i samo trejd, govorim to od decembra prosle godine
Jedno su price sta bi on trebao ciniti da ga ovaj prihvati, medjutim to ni durantala jedan ne bi mogao postici
Pokusavam se sjetiti jednog igraca kroz historiju sto je imao vrhunske statistike na odigranih 6-7 minuta po mecu.
Svicko wrote:Pa evo Mirza na stranu, Netsi uopšte ne igraju nešto kvalitetan basket, barem još ne...
Pa kad se pogleda roster ocekivao bi da gaze redom ali ocito da dosta toga jos nije poslezno u ekipi nadati se da u tom slaganju i Mirza se negdje uklopi
nece niti se moze uklopiti. jedino da mu konkurencija ala Blec dozivi povredu, eh tek onda mozemo ocekivati da dobije koju pravu minutu. jbg hijerarhija zna se ko kosi, a ko vodu...
jasko_ba wrote:Trejd i samo trejd, govorim to od decembra prosle godine
Jedno su price sta bi on trebao ciniti da ga ovaj prihvati, medjutim to ni durantala jedan ne bi mogao postici
Pokusavam se sjetiti jednog igraca kroz historiju sto je imao vrhunske statistike na odigranih 6-7 minuta po mecu.
Upravo to sam gore rekao. Mnogo bolji igrači bi se isto tako teško ili nikako snašli u ovoj ulozi. Nema tu hljeba haman, dobio on svojih 5-10 min po utakmici ili ne dobio.
Ma daj, ne moze mi niko pricati da Mirza nije za Netsa, pa kad onaj levat Blatche moze redovno igrati, nikako mi nije jasno zasto Mirza ne dobije priliku. Dzaba gledam utakmicu, volio bih da izgube 40 razlike.
paranormalan wrote:Bilo bi dobro samo da Kid najavi kad planira koristiti Mirzu pa bilo to i za mjesec dana da svi znamo i dzaba ne trosim oci do tad na ove levate
-Pravda- wrote:Ma daj, ne moze mi niko pricati da Mirza nije za Netsa, pa kad onaj levat Blatche moze redovno igrati, nikako mi nije jasno zasto Mirza ne dobije priliku. Dzaba gledam utakmicu, volio bih da izgube 40 razlike.
blec je amer i samim tim kao domaci igrac ima prednost..u vecini slucajeva nebitno ko je bolji.
-Pravda- wrote:Ma daj, ne moze mi niko pricati da Mirza nije za Netsa, pa kad onaj levat Blatche moze redovno igrati, nikako mi nije jasno zasto Mirza ne dobije priliku. Dzaba gledam utakmicu, volio bih da izgube 40 razlike.
blec je amer i samim tim kao domaci igrac ima prednost..u vecini slucajeva nebitno ko je bolji.
evo onaj debil airbol sa trojke
eno mirza skinuo donji dio trenerke, mozda ga i ubaci
il je vruce postalo u dvorani haha
jebte al ih ubise, dobar ovaj Orlando, ima dosta potencijala u toj ekipi, onaj Harkless, Oladipo, Vucevic, Nicholson i McQuin svi imaju oko 20-23, odlicna ekipa, ne bi mirzi bilo lose tamo se prebacit.
paranormalan wrote:Bilo bi dobro samo da Kid najavi kad planira koristiti Mirzu pa bilo to i za mjesec dana da svi znamo i dzaba ne trosim oci do tad na ove levate
Sta rekoh samo da se ne desi kao prosle godine kad poce fulati konstrukciju i sad ce muda da se stisnu poveca jos pritisak i kako da pokaze sta zna jbte lezi 2h i sad bi trebao jos trcati lafo
jasko_ba wrote:Znaci igrat ce malo vise ako se desi blowout na utakmici, odnosno kada krajem neke cetvrtine imaju 10 i vise razlike, pa da uleti malo dok ovi odmore, a to je opet max 6-7 minuta. I sad racunaj da u tom periodu on mora odigrati odbranu savrseno, svaku trojku ubaciti kako bi se moglo reci da je zadovoljio.
Nek uzme moju taktiku sa NBA 2k14 kad nisam zadovoljan sa minutazom Uzmem loptu i sutam od svog kosa I onda trazim trade .. Nek mami daje minute na kapaljku i kad gube 98 razlike