Mirza Teletovic all about

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
paranormalan

#3001 Re: Mirza Teletovic all about

Post by paranormalan »

Mirza je opet izdominirao prvo poluvrijeme skromnih 24pt za njegove mogucnosti ali mislim da bi Kid trebao malo da ga odmori u drugom, duga je sezona ima prilike da se lovi mjesto prvog strijelca sezone :izet:

Ovo nikad al bas nikad necemo docekati i to je cinjenica sve drugo su pristrasna razmisljanja koja nemaju puno veze sa stanjem na terenu i ekipi. Nemamo mi bas uvid kakav je Mirza na treningu koliko se zalaze da se dokaze treneru ok dopizdi dokazivati se svaki dan ali sam je sebi stvorio tu situaciju prema tome il nek umire na treninzima il ce nastaviti razgledati dvorane po americi zavaljen u stolicu. :meza1:

Kid je dokazao da ima autoritet i da ga puno ne zanimaju analize strucnjaka, on je tu da vodi ovu ekipu sa puno brate dobrih imena e sad koliko ce svako ime opravdati ocekivanja znacemo na kraju, sezona je prokleto duga i svako ce dobiti priliku pa i Mirza samo da izbjegne situaciju kao lani kad je krenuo sa promasajima citavog kosa pa jos gore poremetio samopouzdanje.

Kako god samo nek je zdrav a kvalitet kad tad mora doci do izrazaja pa makar jos uvijek ga gledali kao jebenog pocetnika :bih:
Svicko

#3002 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Svicko »

paranormalan wrote:Mirza je opet izdominirao prvo poluvrijeme skromnih 24pt za njegove mogucnosti ali mislim da bi Kid trebao malo da ga odmori u drugom, duga je sezona ima prilike da se lovi mjesto prvog strijelca sezone :izet:

Ovo nikad al bas nikad necemo docekati i to je cinjenica sve drugo su pristrasna razmisljanja koja nemaju puno veze sa stanjem na terenu i ekipi. Nemamo mi bas uvid kakav je Mirza na treningu koliko se zalaze da se dokaze treneru ok dopizdi dokazivati se svaki dan ali sam je sebi stvorio tu situaciju prema tome il nek umire na treninzima il ce nastaviti razgledati dvorane po americi zavaljen u stolicu. :meza1:

Kid je dokazao da ima autoritet i da ga puno ne zanimaju analize strucnjaka, on je tu da vodi ovu ekipu sa puno brate dobrih imena e sad koliko ce svako ime opravdati ocekivanja znacemo na kraju, sezona je prokleto duga i svako ce dobiti priliku pa i Mirza samo da izbjegne situaciju kao lani kad je krenuo sa promasajima citavog kosa pa jos gore poremetio samopouzdanje.

Kako god samo nek je zdrav a kvalitet kad tad mora doci do izrazaja pa makar jos uvijek ga gledali kao jebenog pocetnika :bih:
Pa evo Mirza na stranu, Netsi uopšte ne igraju nešto kvalitetan basket, barem još ne...
House

#3003 Re: Mirza Teletovic all about

Post by House »

Džaba gledam utakmicu jbt
paranormalan

#3004 Re: Mirza Teletovic all about

Post by paranormalan »

Svicko wrote:Pa evo Mirza na stranu, Netsi uopšte ne igraju nešto kvalitetan basket, barem još ne...
Pa kad se pogleda roster ocekivao bi da gaze redom ali ocito da dosta toga jos nije poslezno u ekipi nadati se da u tom slaganju i Mirza se negdje uklopi :)
jasko_ba

#3005 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

Trejd i samo trejd, govorim to od decembra prosle godine :D
Jedno su price sta bi on trebao ciniti da ga ovaj prihvati, medjutim to ni durantala jedan ne bi mogao postici
Pokusavam se sjetiti jednog igraca kroz historiju sto je imao vrhunske statistike na odigranih 6-7 minuta po mecu.
House

#3006 Re: Mirza Teletovic all about

Post by House »

Trpa Magic :D samo trpaj levate
saphir_

#3007 Re: Mirza Teletovic all about

Post by saphir_ »

paranormalan wrote:
Svicko wrote:Pa evo Mirza na stranu, Netsi uopšte ne igraju nešto kvalitetan basket, barem još ne...
Pa kad se pogleda roster ocekivao bi da gaze redom ali ocito da dosta toga jos nije poslezno u ekipi nadati se da u tom slaganju i Mirza se negdje uklopi :)

nece niti se moze uklopiti. jedino da mu konkurencija ala Blec dozivi povredu, eh tek onda mozemo ocekivati da dobije koju pravu minutu. jbg hijerarhija zna se ko kosi, a ko vodu...
Svicko

#3008 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Svicko »

jasko_ba wrote:Trejd i samo trejd, govorim to od decembra prosle godine :D
Jedno su price sta bi on trebao ciniti da ga ovaj prihvati, medjutim to ni durantala jedan ne bi mogao postici
Pokusavam se sjetiti jednog igraca kroz historiju sto je imao vrhunske statistike na odigranih 6-7 minuta po mecu.
Upravo to sam gore rekao. Mnogo bolji igrači bi se isto tako teško ili nikako snašli u ovoj ulozi. Nema tu hljeba haman, dobio on svojih 5-10 min po utakmici ili ne dobio.
paranormalan

#3009 Re: Mirza Teletovic all about

Post by paranormalan »

Bilo bi dobro samo da Kid najavi kad planira koristiti Mirzu pa bilo to i za mjesec dana da svi znamo i dzaba ne trosim oci do tad na ove levate :D
-Pravda-

#3010 Re: Mirza Teletovic all about

Post by -Pravda- »

Ma daj, ne moze mi niko pricati da Mirza nije za Netsa, pa kad onaj levat Blatche moze redovno igrati, nikako mi nije jasno zasto Mirza ne dobije priliku. Dzaba gledam utakmicu, volio bih da izgube 40 razlike.
jasko_ba

#3011 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

paranormalan wrote:Bilo bi dobro samo da Kid najavi kad planira koristiti Mirzu pa bilo to i za mjesec dana da svi znamo i dzaba ne trosim oci do tad na ove levate :D
Gledaj ovamo Miami - Vasington, odlicna utakmica. Kakav Bruklin :lol:
saphir_

#3012 Re: Mirza Teletovic all about

Post by saphir_ »

-Pravda- wrote:Ma daj, ne moze mi niko pricati da Mirza nije za Netsa, pa kad onaj levat Blatche moze redovno igrati, nikako mi nije jasno zasto Mirza ne dobije priliku. Dzaba gledam utakmicu, volio bih da izgube 40 razlike.

blec je amer i samim tim kao domaci igrac ima prednost..u vecini slucajeva nebitno ko je bolji.

evo onaj debil airbol sa trojke :lol:
-Pravda-

#3013 Re: Mirza Teletovic all about

Post by -Pravda- »

saphir_ wrote:
-Pravda- wrote:Ma daj, ne moze mi niko pricati da Mirza nije za Netsa, pa kad onaj levat Blatche moze redovno igrati, nikako mi nije jasno zasto Mirza ne dobije priliku. Dzaba gledam utakmicu, volio bih da izgube 40 razlike.

blec je amer i samim tim kao domaci igrac ima prednost..u vecini slucajeva nebitno ko je bolji.

evo onaj debil airbol sa trojke :lol:

eno mirza skinuo donji dio trenerke, mozda ga i ubaci :D
il je vruce postalo u dvorani haha
saphir_

#3014 Re: Mirza Teletovic all about

Post by saphir_ »

pa ubacit ce ga, blowout se sprema. nebitne minute, na njegovom mjestu loptu nikome ne bih dodao
Mustang1

#3015 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Mustang1 »

A nije im ovako zakucao :lol: :lol: :lol: :lol:
-Pravda-

#3016 Re: Mirza Teletovic all about

Post by -Pravda- »

jebte al ih ubise, dobar ovaj Orlando, ima dosta potencijala u toj ekipi, onaj Harkless, Oladipo, Vucevic, Nicholson i McQuin svi imaju oko 20-23, odlicna ekipa, ne bi mirzi bilo lose tamo se prebacit.
devito

#3017 Re: Mirza Teletovic all about

Post by devito »

jasko_ba wrote:
paranormalan wrote:Bilo bi dobro samo da Kid najavi kad planira koristiti Mirzu pa bilo to i za mjesec dana da svi znamo i dzaba ne trosim oci do tad na ove levate :D
Gledaj ovamo Miami - Vasington, odlicna utakmica. Kakav Bruklin :lol:
Joj bosh dvije trice ubo :shock: :grin:

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
-Pravda-

#3018 Re: Mirza Teletovic all about

Post by -Pravda- »

hahaha i evo ga. prvo pa musko...odmah airball :D
al jbg sta drugo ocekivat kad sjedi covjek cijelo vrijeme na klupi
paranormalan

#3019 Re: Mirza Teletovic all about

Post by paranormalan »

Sta rekoh samo da se ne desi kao prosle godine kad poce fulati konstrukciju :-) i sad ce muda da se stisnu poveca jos pritisak i kako da pokaze sta zna jbte lezi 2h i sad bi trebao jos trcati lafo :lol:
nema me tamo

#3020 Re: Mirza Teletovic all about

Post by nema me tamo »

Sad kad je primio ovu loptu s koljena samo sam molio " boga " da nije airball..
I kad promaši sve prvi put da nisam psovo, nego se samo nasmijao... :lol:
jasko_ba

#3021 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

jasko_ba wrote:Znaci igrat ce malo vise ako se desi blowout na utakmici, odnosno kada krajem neke cetvrtine imaju 10 i vise razlike, pa da uleti malo dok ovi odmore, a to je opet max 6-7 minuta. I sad racunaj da u tom periodu on mora odigrati odbranu savrseno, svaku trojku ubaciti kako bi se moglo reci da je zadovoljio.
Sto ce reci, normalno nikad nece poigrati :(
saphir_

#3022 Re: Mirza Teletovic all about

Post by saphir_ »

pa da sad ga ubaci celava ubleha :-)
devito

#3023 Re: Mirza Teletovic all about

Post by devito »

Upisao se,boli ga taki sad :grin:
2as
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Last edited by devito on 04/11/2013 02:10, edited 1 time in total.
Mustang1

#3024 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Mustang1 »

Nek uzme moju taktiku sa NBA 2k14 kad nisam zadovoljan sa minutazom :D Uzmem loptu i sutam od svog kosa :oops: I onda trazim trade .. Nek mami daje minute na kapaljku i kad gube 98 razlike :D
paranormalan

#3025 Re: Mirza Teletovic all about

Post by paranormalan »

DWILLoftheGODZ on Sun Nov 03, 2013 8:00 pm

No blowout is official until Mirza throws up an airball :lol: :-) kevu mu posjetim :oops:

DWILLoftheGODZ on Sun Nov 03, 2013 8:05 pm

Mirza is SOOOOOO BADDDDDD on Defense.. Mirza ubacen u igru kad ih vec Orlando kida 20 razlike ali primjeti lik kako je mirza loooos u odbrani hahah :zid:
Post Reply