zonbirile wrote:e jebi ga nije CSI.Pa valja imati PC,pa ući na PIK.ba,pa se registrovati,pa logovati,pa jebote ne bi ko klovnovi hodali u onim uniformama da to znaju.
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
ssmmiilleeyy
#3001 Re: "Majstori" parkiranja
-
ins
#3002 Re: "Majstori" parkiranja
U Parizu je ovako parkirano 75% skutera!
Poenta skutera u gradovima je da se parkiraju tamo gdje se ne moze autom...
Al oni koji nisu dalje od Makarske otisli tesko da o tome mogu nesto vise znati...

ili

Isto tako u Rimu, Milanu, Barseloni, itd...
- johntra
#3003 Re: "Majstori" parkiranja
Hoćeš meni platiti da odem dalje od Makarske i da vidim bijeloga svijeta?
- Sunrise00
#3004 Re: "Majstori" parkiranja
ma ja, tako se oskari inace dijele, radi redatestovi wrote:on kad vec ima dvije plate od kojih je jedna 6-7 hiljada km moze vala i da odvoji pare za parking mjesto
zato mi smeta
zato sto ga stite a bilo kome on nas bi napisali kaznu
ne znam sto stite to smece obicno je smece i on i njegov oskar koji je dobio radi reda
svi se raduju tome a niko on raje od toga nema koristi samo on
kakva nama korist od njihovi filmova osim sto ce sad purivatra da mazne para od festivala kao i svake godine
a vidio sam ga prilazi kiosku gdje se prodaju kokice i pita koliko su prodavac mu kaze 1km a on ce uuuuuuuu 1km
................................xxxxxxxxxxxx
-
ins
#3005 Re: "Majstori" parkiranja
Necu, ali ako ces mi pokositi travu oko kuce to cu ti platiti kako treba, pa ce ti i put dalje od Makarske biti izvjesniji.johntra wrote:Hoćeš meni platiti da odem dalje od Makarske i da vidim bijeloga svijeta?
- johntra
#3006 Re: "Majstori" parkiranja
Nek ti je kosi ko je navikao, ja samo kosim oko svoje čune...Nego, najviše volim takve kao ti što obiđu pola bijelog svijeta i onda dođu na forum da mrse muda...Danis je u ovom slučaju ispao papak, jer se sam sebi pokakio u usta...ins wrote:Necu, ali ako ces mi pokositi travu oko kuce to cu ti platiti kako treba, pa ce ti i put dalje od Makarske biti izvjesniji.johntra wrote:Hoćeš meni platiti da odem dalje od Makarske i da vidim bijeloga svijeta?
Nije bitno što po SA ima bruka skutera parkiranih ko gdje stigne, ali on je taj koji insisitra da se uvede red od najsitnijih stvari, pa čak i kod najlonskih kesa (što podržavam), a svoj skuter prisloni gdje stigne...Je li to problem bio parkirati ga na parking ispred zgrade Kantona?
- metar_drva
#3007 Re: "Majstori" parkiranja
ccc, šampioni smo pljuvanja, fakat!Sunrise00 wrote:ma ja, tako se oskari inace dijele, radi redatestovi wrote:on kad vec ima dvije plate od kojih je jedna 6-7 hiljada km moze vala i da odvoji pare za parking mjesto
zato mi smeta
zato sto ga stite a bilo kome on nas bi napisali kaznu
ne znam sto stite to smece obicno je smece i on i njegov oskar koji je dobio radi reda
svi se raduju tome a niko on raje od toga nema koristi samo on
kakva nama korist od njihovi filmova osim sto ce sad purivatra da mazne para od festivala kao i svake godine
a vidio sam ga prilazi kiosku gdje se prodaju kokice i pita koliko su prodavac mu kaze 1km a on ce uuuuuuuu 1km
................................xxxxxxxxxxxxjebo ti nas...
mislim, ne branim njegovo parkiranje, ali ovakvi komentari uvijek me tjeraju na povraćanje.
- dottore
#3008 Re: "Majstori" parkiranja
ako te nervira je*eni skuter, daj 3KM za litar benzina, zalij ga i zapali
nece ti niko nista, a on ostade bez skutera
nece ti niko nista, a on ostade bez skutera
-
vnm
#3009 Re: "Majstori" parkiranja
ja sam za to da kao ostali normalni politicari kupi kakvu limuzinu od 50.000+ KM koja guta 15+ litara gradske, da gorivo i mjesecni stiker za parkinge naplati od budzeta i da zavrsimo ovu debilnu pricu.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3010 Re: "Majstori" parkiranja
mene Danis također razočarao... a baš mi je bio simpatičan...
naime, čuo sam da reže nokte u akšam... i to one na nogama...
a ovamo sereš Danise, po skupštini... sram te i stid bilo... da si sto Oscara osvojio, ne može te to sada oprati u mojim očima.
a ovamo sereš Danise, po skupštini... sram te i stid bilo... da si sto Oscara osvojio, ne može te to sada oprati u mojim očima.
- quasar
#3011 Re: "Majstori" parkiranja
Ja sam za to da se doticni uhvati, namaze katranom i pospe perjem, te sveze na pomenuti moped i to naopacke i tako posalje u Pariz, pa nek tamo parkira kao i ostali francuzi. Nece on nama ovdje te francuske navade provoditi, pa nismo mi tamo neka vukojebina....
I Oskara mu nabiti, zna se vec gdje... kako ga nije stid da se ponasa... jadna zena uznemirila se eno jos pije Persene.
A i ovom @testovi skocio pritisak, eno ga jos obaraju... sve zbog ovog papcine sto glumi rezisera...
(idi Danise, koji ti je q. trebao da dolazis ovamo, pa znas da ovdje pametnom nema napretka...)
I Oskara mu nabiti, zna se vec gdje... kako ga nije stid da se ponasa... jadna zena uznemirila se eno jos pije Persene.
A i ovom @testovi skocio pritisak, eno ga jos obaraju... sve zbog ovog papcine sto glumi rezisera...
(idi Danise, koji ti je q. trebao da dolazis ovamo, pa znas da ovdje pametnom nema napretka...)
- Koshpa
#3012 Re: "Majstori" parkiranja
danas u importaneu 10 slobodnih mjesta na 1 spratu a ja se nemogu parkirat ni ja jedno
e j..bo sam sve na kamaru papcima na 4 tocka
sve lole po 2 mjesta zauzele
- testovi
#3013 Re: "Majstori" parkiranja
ma smece obicno kakav oskar dali mu radi reda evo i za bosnu jedan pa vidjeli ste filmChmoljo wrote:mene Danis također razočarao... a baš mi je bio simpatičan...
on je isto kao i drugi politicari sve se kao bori za nas za narod a sve foluska bori se samo za svoju platu 5000 do 7000 km
- quasar
#3014 Re: "Majstori" parkiranja
jadan ne bio, ti i ne znas sta pricas... film je odlican i te godine i jeste bio najbolji i zasluzio je nagradu. I nije samo Oskar, nego sve nagrade redom za koje je konkurisao.testovi wrote:ma smece obicno kakav oskar dali mu radi reda evo i za bosnu jedan pa vidjeli ste filmChmoljo wrote:mene Danis također razočarao... a baš mi je bio simpatičan...
on je isto kao i drugi politicari sve se kao bori za nas za narod a sve foluska bori se samo za svoju platu 5000 do 7000 km
Danis od tantijema ima vise nego sto je ta plata i sigurno nije zbog para tu. Jeftinije bi mu bilo biti u Parizu a ne letiti svako malo. Prigovori mu bilo sta normalno, ako ga licno poznajes, ali ovako pljuvanje je fuj...
nego hajde da prekinemo OT.
- holowey
#3015 Re: "Majstori" parkiranja
dosta vise o danisu i njegovom skuteru
da vidimo ko ce da nadmasi ovog majstora

- DJe_Nana
#3018 Re: "Majstori" parkiranja
Naletih na netu na ovu, neki bas doslovno shvataju znak P

- Control panel
#3019 Re: "Majstori" parkiranja
ovome je malo i led pomogao da se ''majstorski'' parkira.holowey wrote:dosta vise o danisu i njegovom skuteru![]()
- Control panel
#3020 Re: "Majstori" parkiranja
ovaj nas zahebavavnm wrote:autogol sa 20 metara

- quasar
#3021 Re: "Majstori" parkiranja
Jel se ovo ne moze upaliti pa ne mrda s mjesta?
- quasar
#3022 Re: "Majstori" parkiranja
A koliko je siroko po tvojoj mjeri?
Ima standard arhitektonski i sve se tako radi. Ko zna parkirati, ostane cca. 50 cm izmedju auta.
Ima standard arhitektonski i sve se tako radi. Ko zna parkirati, ostane cca. 50 cm izmedju auta.
- kockica_kockica
#3023 Re: "Majstori" parkiranja
Grievous wrote:Koshpa wrote:danas u importaneu 10 slobodnih mjesta na 1 spratu a ja se nemogu parkirat ni ja jedno![]()
e j..bo sam sve na kamaru papcima na 4 tocka
sve lole po 2 mjesta zauzele
preuska su mjesta i sve su nekakvi zidovi okolo, nije ni cudo sto se tako parkiraju...
Nisu mjesta preuska, vec narod ne zna parkirati.. a i oni koji znaju strahuju od ovih koji ne znaju...
- madner
#3024 Re: "Majstori" parkiranja
Preuska su mjesta, 70cm izmedju je standard. Mozda sa nekim malim pored nekog malog se moze to postici ali ne sa dva prava auta.
- Dr.Mr.Fr.
#3025 Re: "Majstori" parkiranja
holowey wrote:dosta vise o danisu i njegovom skuteru![]()
Kako, jedino viljuškarem