Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
agent_zero

#3001 Re: Avaz nas baš lijepo predstavlja

Post by agent_zero »

Semiramida wrote:A "Psi žive u nehumanim uslovima"? :-D
:-D

Jah, eto treba ih opet pustiti da ljude grizu po ulicama :-)

Stvarno se svakodnevno više puta zapitam gdje to i s s kim živim...
Erased

#3002 Re: Avaz nas baš lijepo predstavlja

Post by Erased »

Šta očekujete od onako polupismenih "novinara"?
Erased

#3003 Re: Avaz nas baš lijepo predstavlja

Post by Erased »

Naravno, i opet će BiH okarakterisati kao leglo terorizma, što čika Dodi itekako paše.
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/1 ... hdz-a.html
condy

#3004 Re: Avaz nas baš lijepo predstavlja

Post by condy »

Fadil Mandal, istaknuti novinar dnevnog avaza, po nalogu utemeljitelja, već najavljuje avazov mediski linč i napad na Komšića.
poostar

#3005 Re: Avaz nas baš lijepo predstavlja

Post by poostar »

Avaz je zut kao Kurir

Pogledajte samo smece od naslova u susjednoj nam Srbiji :

http://www.e-novine.com/entertainment/e ... oholu.html

Bilo bi dobro kad bi se moglo sklopiti nesto slicno sa Avazovim naslovima.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#3006 Re: Avaz nas baš lijepo predstavlja

Post by dr.gog »

"Veoma je lijepo od redovnih čitalaca najtiražnijeg i najuglednijeg dnevnog lista u BiH što svoju vjernost iskazuju i dobronamjernim kritikama. To pokazuje da čitaoci svakoga jutra temeljito čitaju profesionalno priređene članke, ali i da je u istima, i pored vrhunske profesionalnosti, moguće pronaći poneku sitnu grešku.

Naravno, Redakcija ne sumnja da ima i zlobnih komentara, dokonih internet jebivjetara, i ostalog kvazi-undegrounda plaćenih selimovićevsko-pivarskim novcem ili umišljenog da kroji svaku tačku na stranici Avaza. Ipak, Redakciji je milo da se i na takav način vrši reklamiranje uglednog informativnog lista kakav je Avaz, posebno zbog činjenice da je to kontinuirana politika iskusnih korisnika susjednog , vrhunskog sarajevo-x.com foruma gdje egzistira sijaset PR tema o Avazu.

Što se tiče frustriranosti čitalaca zbog činjenice da su opcije mudrog komentiranja ispod svakog članka ukinute, Redakcija stoji pri stavu da je to bolje za zdravlje i psihičku stabilnost korisnika stranice, kao i zbog unapređenja higijene interneta na bh web prostoru. Također, iskreno suosjećamo sa našim čitaocem ukoliko mu je nemogućnost komentiranja neobično važnog članka prouzrokovala osjećaj nelagode ili kvarenje prijateljstva sa prijateljskim bugarskim narodom."

Redakcijinu izjavu prenijela Redakcija slobodnih foruma, @dr.gog.

*Dešavanja u Redakciji možete pratiti i putem najpopularnije teme na pdf Elektronski i štampani mediji:

http://www.klix.ba/forum/fahrin-avaz-&- ... 57877.html
LeonardoAC

#3007 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by LeonardoAC »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol:

pazi im "genijalne ilustracije"... lik masku stavio, da ga Mandal ne bi uhvatio... :lol: :lol: :lol:
naravno: "Iza svega stoji SDA" :lol: :lol: :lol:. Nagradno pitanje, koji SDAovac je ovo poslao ?
Iza ove maske bi mogao biti... Bakir izetbegovic, D. Zvizdic, ili Suljo Tihici !?
Avaz dno gleda odozdo... :run:
condy

#3008 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by condy »

LeonardoAC wrote: Avaz dno gleda odozdo... :run:
:lol:
Trebam te

#3009 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Trebam te »

condy wrote:
LeonardoAC wrote: Avaz dno gleda odozdo... :run:

Potpisujem :thumbup: :dance: :bih:
black point

#3010 Re: Avaz nas baš lijepo predstavlja

Post by black point »

dr.gog wrote:"Veoma je lijepo od redovnih čitalaca najtiražnijeg i najuglednijeg dnevnog lista u BiH što svoju vjernost iskazuju i dobronamjernim kritikama. To pokazuje da čitaoci svakoga jutra temeljito čitaju profesionalno priređene članke, ali i da je u istima, i pored vrhunske profesionalnosti, moguće pronaći poneku sitnu grešku.

Naravno, Redakcija ne sumnja da ima i zlobnih komentara, dokonih internet jebivjetara, i ostalog kvazi-undegrounda plaćenih selimovićevsko-pivarskim novcem ili umišljenog da kroji svaku tačku na stranici Avaza. Ipak, Redakciji je milo da se i na takav način vrši reklamiranje uglednog informativnog lista kakav je Avaz, posebno zbog činjenice da je to kontinuirana politika iskusnih korisnika susjednog , vrhunskog sarajevo-x.com foruma gdje egzistira sijaset PR tema o Avazu.

Što se tiče frustriranosti čitalaca zbog činjenice da su opcije mudrog komentiranja ispod svakog članka ukinute, Redakcija stoji pri stavu da je to bolje za zdravlje i psihičku stabilnost korisnika stranice, kao i zbog unapređenja higijene interneta na bh web prostoru. Također, iskreno suosjećamo sa našim čitaocem ukoliko mu je nemogućnost komentiranja neobično važnog članka prouzrokovala osjećaj nelagode ili kvarenje prijateljstva sa prijateljskim bugarskim narodom."[/i

Redakcijinu izjavu prenijela Redakcija slobodnih foruma, @dr.gog.

*Dešavanja u Redakciji možete pratiti i putem najpopularnije teme na pdf Elektronski i štampani mediji:

http://www.klix.ba/forum/fahrin-avaz-&- ... 57877.html

Avaz sam počeo da čitam kada je Oslobođenje postalo dno dna.

LP. :bih:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3011 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by plain vanilla »

Veoma je lijepo od redovnih čitalaca najtiražnijeg i najuglednijeg dnevnog lista u BiH
jadna li je drzava u kojoj je avaz najugledniji dnevni list
robert treniro

#3012 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by robert treniro »

a jos smo jadniji mi koji u njoj zivimo, a nismo tajkuni.
Donnie Smith

#3013 Re: Avaz nas baš lijepo predstavlja

Post by Donnie Smith »

sase.ba wrote:
iPod wrote:Glupi Avaz treba zaonilaziti u sirokom luku. Svaki njihov text je tendeciozno napisan, a u ovom slucaju vjerovatno u negativnom konekstu posvecen komesaru Vahidu Cosicu i direktoru FUP-a, stoga Tornjakovo stivo Avaz treba dekretom zabraniti kao najvece zlo BIH.
Ma jarane ne sekiraj se ništa oko tiraža Avaza, ja sam isti prestao kupovati prije 3 godine, možda godišnje 1-2 primjerka kupim. Tako je prije nekoliko dana u istoj novini (smeću) objavljeno nešto oko Bosnalijeka (ja pomalo ulažem na berzi) pa sam teška srca odlučio da ga kupim, odem do prodavnice kad mi prodavačica kaže "ne držimo više avaz" pitam zašto, a ona mi odgovori "prodamo dnevno jedan ili ni jedan".

jest, pa prodaje oslobođenje garant ili jutarnje :-)
dnevni list
možda bum
ili večernje :-)
osobno nisam fan avaza ali ga čitam kao i sve druge novine, pretenciozni su za moj ukus, vrlo često žuti, nepismeni
i šta već
a kako jesu ubjedljivo najtirazniji (koliko se sve druge novine prodaju u BiH, dakle bosanske plus iz HR, Srbije id r zemalja, avaz se proda toliko i još više; provjeren podatak i to ne kod njih (na svaki se primjerak naplati pdv-jel))
mogli bi više poraditi na objektivnosti ali i pismenosti...

tako da, kolega forumašu, priznaj da si ovaj gornji post (svoj) izmislio od A do Ž, samo da bi voja pljuvačka veća bila :-D
ili si nabasao na trafiku koja je u vlasnistvu Selimovica...oni se prodaj i ..itekako se dobro prodaju..
ah..blago nama .. :-D
zambaklija

#3014 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by zambaklija »

evo još jednog bisera koji bi mogao biti i politički gaf,objavili su video sa nekim tipom koji maše rukom i predstavili ga kao predsjednika germanije Gauka i da pozdravlja nacistički učesnike :lol: :lol: :lol: :lol: :run:
klixo

#3015 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by klixo »

LeonardoAC wrote:Image

pazi im "genijalne ilustracije"... lik masku stavio, da ga Mandal ne bi uhvatio... :lol: :lol: :lol:
naravno: "Iza svega stoji SDA" :lol: :lol: :lol:. Nagradno pitanje, koji SDAovac je ovo poslao ?
Iza ove maske bi mogao biti... Bakir izetbegovic, D. Zvizdic, ili Suljo Tihici !?
Avaz dno gleda odozdo... :run:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Od najcitanije i najuglednije novine do predmeta ismijavanja u drzavi.
ultima_palabra

#3016 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by ultima_palabra »

klixo wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

robert treniro

#3017 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by robert treniro »

ultima_palabra wrote:

ja sam propustio taj momenat kad je avaz bio ugledna novina. valjda isto kao sto sam propustio momenat kad je halid beslic od seljaka postao frenk sinatra.
Better Man

#3018 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Better Man »

robert treniro wrote:
ultima_palabra wrote:

ja sam propustio taj momenat kad je avaz bio ugledna novina. valjda isto kao sto sam propustio momenat kad je halid beslic od seljaka postao frenk sinatra.
Niti je Avaz ikad bio ugledna novina, niti je Halid Bešlić ikad bio kvalitetan pjevač, već obični pjevač seoskih pjesmuljaka za široke narodne, tj. primitivne mase, kao i svi ostali narodnajci.
dezurni_ucenik

#3019 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by dezurni_ucenik »

Pridruzujem se i ja cestitkama za Halida Beslica ... :thumbup:
recto-verso

#3020 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by recto-verso »

"Prema istraživanju našeg lista, tržišna cijena kvadrata stambenog prostora u ovom luksuznom objektu kreće se između 3.000 i 5.000 maraka, zavisno od veličine i sprata. Prema našim saznanjima, ukupna površina stanova koje je Tihić kupio je oko 200 kvadratnih metara. Prostom matematičkom računicom, postaje jasno da stanovi vrijede i do milion KM. Nadležni organi bi se trebali pozabaviti pitanjem koliko je u svemu oštećena država, jer je, umjesto prave vrijednosti, PDV-om oporezovano samo 300.000 maraka. "

Na nov stan se ne placa porez.
dragonz

#3021 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by dragonz »

robert treniro wrote: ja sam propustio taj momenat kad je avaz bio ugledna novina. valjda isto kao sto sam propustio momenat kad je halid beslic od seljaka postao frenk sinatra.

Frank Sinatra se družio sa kriminalcima i logikom s kime si takav si može se "zaključiti" da je kriminalac, a Halid je vazda isticao da je rođen na selu i samim time seljak te mu nije nikad trebalo poređenje dokonih kvazi novinara sa tamo nekim američkim talijančićem.

P.S. avaz je sranje kao i kupovanje farmerki u londonu
spreca

#3022 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by spreca »

dragonz wrote:
robert treniro wrote: ja sam propustio taj momenat kad je avaz bio ugledna novina. valjda isto kao sto sam propustio momenat kad je halid beslic od seljaka postao frenk sinatra.

Ma nije Avaz ni za sranja...malo je povrd......ali ako se malo izmeksa,moze se njime komotno guzica obrisati
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#3023 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by dr.gog »

spreca wrote:
dragonz wrote:

Ma nije Avaz ni za sranja...malo je povrd......ali ako se malo izmeksa,moze se njime komotno guzica obrisati
Samo da vas pohvalim i kažem kako vam je konverzacija primjer da je Avazova škola neuništiva :D :P
StupskaBitanga

#3024 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by StupskaBitanga »

pohavle za nekakvu voditeljicu Dnevnika TV Alfa
Nije loša nimalo
robert treniro

#3025 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by robert treniro »

dragonz wrote:

Frank Sinatra se družio sa kriminalcima i logikom s kime si takav si može se "zaključiti" da je kriminalac, a Halid je vazda isticao da je rođen na selu i samim time seljak te mu nije nikad trebalo poređenje dokonih kvazi novinara sa tamo nekim američkim talijančićem.

bojim se da se nismo najbolje razumjeli druze asime. ja sam to mislio vise figurativno.
Post Reply