Semiramida wrote:A "Psi žive u nehumanim uslovima"?
Jah, eto treba ih opet pustiti da ljude grizu po ulicama
Stvarno se svakodnevno više puta zapitam gdje to i s s kim živim...
Moderator: anex
Semiramida wrote:A "Psi žive u nehumanim uslovima"?

LeonardoAC wrote: Avaz dno gleda odozdo...
condy wrote:LeonardoAC wrote: Avaz dno gleda odozdo...
dr.gog wrote:"Veoma je lijepo od redovnih čitalaca najtiražnijeg i najuglednijeg dnevnog lista u BiH što svoju vjernost iskazuju i dobronamjernim kritikama. To pokazuje da čitaoci svakoga jutra temeljito čitaju profesionalno priređene članke, ali i da je u istima, i pored vrhunske profesionalnosti, moguće pronaći poneku sitnu grešku.
Naravno, Redakcija ne sumnja da ima i zlobnih komentara, dokonih internet jebivjetara, i ostalog kvazi-undegrounda plaćenih selimovićevsko-pivarskim novcem ili umišljenog da kroji svaku tačku na stranici Avaza. Ipak, Redakciji je milo da se i na takav način vrši reklamiranje uglednog informativnog lista kakav je Avaz, posebno zbog činjenice da je to kontinuirana politika iskusnih korisnika susjednog , vrhunskog sarajevo-x.com foruma gdje egzistira sijaset PR tema o Avazu.
Što se tiče frustriranosti čitalaca zbog činjenice da su opcije mudrog komentiranja ispod svakog članka ukinute, Redakcija stoji pri stavu da je to bolje za zdravlje i psihičku stabilnost korisnika stranice, kao i zbog unapređenja higijene interneta na bh web prostoru. Također, iskreno suosjećamo sa našim čitaocem ukoliko mu je nemogućnost komentiranja neobično važnog članka prouzrokovala osjećaj nelagode ili kvarenje prijateljstva sa prijateljskim bugarskim narodom."[/i
Redakcijinu izjavu prenijela Redakcija slobodnih foruma, @dr.gog.
*Dešavanja u Redakciji možete pratiti i putem najpopularnije teme na pdf Elektronski i štampani mediji:
http://www.klix.ba/forum/fahrin-avaz-&- ... 57877.html
jadna li je drzava u kojoj je avaz najugledniji dnevni listVeoma je lijepo od redovnih čitalaca najtiražnijeg i najuglednijeg dnevnog lista u BiH
sase.ba wrote:Ma jarane ne sekiraj se ništa oko tiraža Avaza, ja sam isti prestao kupovati prije 3 godine, možda godišnje 1-2 primjerka kupim. Tako je prije nekoliko dana u istoj novini (smeću) objavljeno nešto oko Bosnalijeka (ja pomalo ulažem na berzi) pa sam teška srca odlučio da ga kupim, odem do prodavnice kad mi prodavačica kaže "ne držimo više avaz" pitam zašto, a ona mi odgovori "prodamo dnevno jedan ili ni jedan".iPod wrote:Glupi Avaz treba zaonilaziti u sirokom luku. Svaki njihov text je tendeciozno napisan, a u ovom slucaju vjerovatno u negativnom konekstu posvecen komesaru Vahidu Cosicu i direktoru FUP-a, stoga Tornjakovo stivo Avaz treba dekretom zabraniti kao najvece zlo BIH.
LeonardoAC wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
pazi im "genijalne ilustracije"... lik masku stavio, da ga Mandal ne bi uhvatio...![]()
![]()
naravno: "Iza svega stoji SDA"![]()
![]()
. Nagradno pitanje, koji SDAovac je ovo poslao ?
Iza ove maske bi mogao biti... Bakir izetbegovic, D. Zvizdic, ili Suljo Tihici !?
![]()
![]()
![]()
![]()
Avaz dno gleda odozdo...
klixo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od najcitanije i najuglednije novine do predmeta ismijavanja u drzavi.
ja sam propustio taj momenat kad je avaz bio ugledna novina. valjda isto kao sto sam propustio momenat kad je halid beslic od seljaka postao frenk sinatra.ultima_palabra wrote:klixo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niti je Avaz ikad bio ugledna novina, niti je Halid Bešlić ikad bio kvalitetan pjevač, već obični pjevač seoskih pjesmuljaka za široke narodne, tj. primitivne mase, kao i svi ostali narodnajci.robert treniro wrote:ja sam propustio taj momenat kad je avaz bio ugledna novina. valjda isto kao sto sam propustio momenat kad je halid beslic od seljaka postao frenk sinatra.ultima_palabra wrote:klixo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
robert treniro wrote: ja sam propustio taj momenat kad je avaz bio ugledna novina. valjda isto kao sto sam propustio momenat kad je halid beslic od seljaka postao frenk sinatra.
Ma nije Avaz ni za sranja...malo je povrd......ali ako se malo izmeksa,moze se njime komotno guzica obrisatidragonz wrote:robert treniro wrote: ja sam propustio taj momenat kad je avaz bio ugledna novina. valjda isto kao sto sam propustio momenat kad je halid beslic od seljaka postao frenk sinatra.
P.S. avaz je sranje kao i kupovanje farmerki u londonu
Samo da vas pohvalim i kažem kako vam je konverzacija primjer da je Avazova škola neuništivaspreca wrote:Ma nije Avaz ni za sranja...malo je povrd......ali ako se malo izmeksa,moze se njime komotno guzica obrisatidragonz wrote:robert treniro wrote: ja sam propustio taj momenat kad je avaz bio ugledna novina. valjda isto kao sto sam propustio momenat kad je halid beslic od seljaka postao frenk sinatra.
dragonz wrote:robert treniro wrote: ja sam propustio taj momenat kad je avaz bio ugledna novina. valjda isto kao sto sam propustio momenat kad je halid beslic od seljaka postao frenk sinatra.
Frank Sinatra se družio sa kriminalcima i logikom s kime si takav si može se "zaključiti" da je kriminalac, a Halid je vazda isticao da je rođen na selu i samim time seljak te mu nije nikad trebalo poređenje dokonih kvazi novinara sa tamo nekim američkim talijančićem.