Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sad treba iskoristiti priliku i otjerati i one metilje iz uprave usput. Merdanovići, žvaljak, Alihodžić(i), Bašić pedofil...svo smeće do kraja očistiti iz Kluba.
Vidim cala vam ide,mozete angazovati bracu,svakako od ove sezone nista,ili ima mozda nesto?dajte malo konstruktivne rasprave...niste dostojanstveni uopste,dje ste se sakrili..nego misevi dosta ste kolo vodili,macak se vratio!!
joooj sta nam radis, bas si okrutan ocito je 6 godina puhanja nama u ledja tesko na tebe palo, valjalo je to izdrzati, nije malo 6 godina
nego kad si vec tu, tajpi nijaza koliko kosta posteno sudjenje moram ici sljedece sedmice na jedno rociste
p.s. eno sloboda dade jos jedan gol u 80 min i to iz prekida naravno, kako ce drukcije
eh toliko o teorijama zavjere koje su izmisljali strumfovi sad ce ako mi uzmemo u laktasima pricati kako su laktasi namjestili X s olimpikom al helem strumfovi pojedose ono sto su po*rali eh sad jos samo da nijaz napravi negdje kiks pa da ga provale i da strumfovi pojedu i drugu polovinu kamare koju su na*rali
Zelim vam da izborite opstanak sa novim trenerom. Mada iskreno, kada ne mozete dobiti ocajnu Slobodu iz dva pokusaja, onda vam nije mjesto u rangu velikana poput Zeljeznicara.
Roy wrote:Zelim vam da izborite opstanak sa novim trenerom. Mada iskreno, kada ne mozete dobiti ocajnu Slobodu iz dva pokusaja, onda vam nije mjesto u rangu velikana poput Zeljeznicara.
Izborit ćemo mi evropu za to se ne brini Pa ces moci i dalje da se kladiš na timove kontra Sarajeva kao što si onda igrao na Spartak
joooj sta nam radis, bas si okrutan ocito je 6 godina puhanja nama u ledja tesko na tebe palo, valjalo je to izdrzati, nije malo 6 godina
nego kad si vec tu, tajpi nijaza koliko kosta posteno sudjenje moram ici sljedece sedmice na jedno rociste
p.s. eno sloboda dade jos jedan gol u 80 min i to iz prekida naravno, kako ce drukcije
molicu te da se manis proslosti,od nje se ne zivi,pricajmo ono kako je danas...tako ste vi nekoc govorili zar ne?!a u vezi toga nema dalje rasprave,tonete ko tuzla...
Roy wrote:Zelim vam da izborite opstanak sa novim trenerom. Mada iskreno, kada ne mozete dobiti ocajnu Slobodu iz dva pokusaja, onda vam nije mjesto u rangu velikana poput Zeljeznicara.
PriNc_ba wrote:eh toliko o teorijama zavjere koje su izmisljali strumfovi sad ce ako mi uzmemo u laktasima pricati kako su laktasi namjestili X s olimpikom al helem strumfovi pojedose ono sto su po*rali eh sad jos samo da nijaz napravi negdje kiks pa da ga provale i da strumfovi pojedu i drugu polovinu kamare koju su na*rali
Pa ne znam ko izmislja teorije zavjere. Kome je nocna mora Nijaz
Baltazar_khan wrote:Husref je trener koji donosi trofeje. U kombinaciji sa Husrefom i zdravom upravom ne bi nam bilo kraja. Nadam se da će nam on biti naš naredni trener.
ON VOLI SARAJ'VO ON JE PRAVI HORDAŠ, HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS
PriNc_ba wrote:eh toliko o teorijama zavjere koje su izmisljali strumfovi sad ce ako mi uzmemo u laktasima pricati kako su laktasi namjestili X s olimpikom al helem strumfovi pojedose ono sto su po*rali eh sad jos samo da nijaz napravi negdje kiks pa da ga provale i da strumfovi pojedu i drugu polovinu kamare koju su na*rali
Pa ne znam ko izmislja teorije zavjere. Kome je nocna mora Nijaz
ja ne izmisljam niti laprdam u prazno bez argumenata nikad nisam spomenuo nijaza niti ga optuzio za takvo nesto samo kazem cekam da se oklizne negdje i da se onda argumentovano moze pricati o tome do tada komsijama ide fino i to je to bez ikakvih namjestanja olimpik je pokazao da ne igra za nas sto znaci da argumenata strumfovi vise nemaju za x-files i tako