Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Chisum

#3001 Re: FK Sarajevo

Post by Chisum »

Fordas wrote:Cala manje, hajmo dalje, jos trojica najmanje su na redu...ne valja ako sve ostane na cali :-?
Neka ide, sve mu jebem!

Onakvom timu bogalja, kakav imamo, samo je jos falila takva jedna bezmuda slina kao Cala, pa da se zaokruzi ova prica o promasenoj sezoni.

Imamo upravu, ne bih je najvecem neprijatelju pozelio, majku im jebem klosarsku.
armin071

#3002 Re: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Hajmo bagro Baljak,Merdanovic, Basic, Suman,Alihodzic(izvinjavam se ako sam nekoga od djubradi izostavio)..... vi ste na redu .......
plava institucija

#3003 Re: FK Sarajevo

Post by plava institucija »

Hocete da vam posaljemo nijaza,kad bolje skontam imate fordasa vrlog.on zna kako to ide...
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3004 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

plava institucija wrote:Hocete da vam posaljemo nijaza,kad bolje skontam imate fordasa vrlog.on zna kako to ide...
mogao bi da zaobiđes ovu temu....cisto onako da izbjegnemo provociranja...
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#3005 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Sad treba iskoristiti priliku i otjerati i one metilje iz uprave usput. Merdanovići, žvaljak, Alihodžić(i), Bašić pedofil...svo smeće do kraja očistiti iz Kluba.
Fordas

#3006 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

plava institucija wrote:Hocete da vam posaljemo nijaza,kad bolje skontam imate fordasa vrlog.on zna kako to ide...
sve je ok, mi se ako Bog da necemo nikada boriti kao vi 3 godine da ne ispadnemo. ide to sve svojim tokom :thumbup:
plava institucija

#3007 Re: FK Sarajevo

...................................
Last edited by dr.gog on 31/03/2010 10:16, edited 1 time in total.
Reason: off topic
plava institucija

#3008 Re: FK Sarajevo

Vidim cala vam ide,mozete angazovati bracu,svakako od ove sezone nista,ili ima mozda nesto?dajte malo konstruktivne rasprave...niste dostojanstveni uopste,dje ste se sakrili..nego misevi dosta ste kolo vodili,macak se vratio!!
Fordas

#3009 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

:lol: :lol:

joooj sta nam radis, bas si okrutan :D ocito je 6 godina puhanja nama u ledja tesko na tebe palo, valjalo je to izdrzati, nije malo 6 godina :D
nego kad si vec tu, tajpi nijaza koliko kosta posteno sudjenje moram ici sljedece sedmice na jedno rociste :D

p.s. eno sloboda dade jos jedan gol u 80 min i to iz prekida naravno, kako ce drukcije :lol:
PriNc_ba

#3010 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

eh toliko o teorijama zavjere koje su izmisljali strumfovi :) sad ce ako mi uzmemo u laktasima pricati kako su laktasi namjestili X s olimpikom :lol: al helem :) strumfovi pojedose ono sto su po*rali eh sad jos samo da nijaz napravi negdje kiks pa da ga provale i da strumfovi pojedu i drugu polovinu kamare koju su na*rali :)
Roy

#3011 Re: FK Sarajevo

Post by Roy »

Zelim vam da izborite opstanak sa novim trenerom. Mada iskreno, kada ne mozete dobiti ocajnu Slobodu iz dva pokusaja, onda vam nije mjesto u rangu velikana poput Zeljeznicara.
Baltazar_khan

#3012 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Roy wrote:Zelim vam da izborite opstanak sa novim trenerom. Mada iskreno, kada ne mozete dobiti ocajnu Slobodu iz dva pokusaja, onda vam nije mjesto u rangu velikana poput Zeljeznicara.
Izborit ćemo mi evropu za to se ne brini ;-) Pa ces moci i dalje da se kladiš na timove kontra Sarajeva kao što si onda igrao na Spartak ;-)
plava institucija

#3013 Re: FK Sarajevo

Fordas wrote::lol: :lol:

joooj sta nam radis, bas si okrutan :D ocito je 6 godina puhanja nama u ledja tesko na tebe palo, valjalo je to izdrzati, nije malo 6 godina :D
nego kad si vec tu, tajpi nijaza koliko kosta posteno sudjenje moram ici sljedece sedmice na jedno rociste :D

p.s. eno sloboda dade jos jedan gol u 80 min i to iz prekida naravno, kako ce drukcije :lol:
molicu te da se manis proslosti,od nje se ne zivi,pricajmo ono kako je danas...tako ste vi nekoc govorili zar ne?!a u vezi toga nema dalje rasprave,tonete ko tuzla...
Neelix

#3014 Re: FK Sarajevo

Post by Neelix »

Roy wrote:Zelim vam da izborite opstanak sa novim trenerom. Mada iskreno, kada ne mozete dobiti ocajnu Slobodu iz dva pokusaja, onda vam nije mjesto u rangu velikana poput Zeljeznicara.
:-) :lol: :lol:
cpt.picard

#3015 Re: FK Sarajevo

Post by cpt.picard »

PriNc_ba wrote:eh toliko o teorijama zavjere koje su izmisljali strumfovi :) sad ce ako mi uzmemo u laktasima pricati kako su laktasi namjestili X s olimpikom :lol: al helem :) strumfovi pojedose ono sto su po*rali eh sad jos samo da nijaz napravi negdje kiks pa da ga provale i da strumfovi pojedu i drugu polovinu kamare koju su na*rali :)
Pa ne znam ko izmislja teorije zavjere. Kome je nocna mora Nijaz :D
Rauber

#3016 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

"Husref Musemic - Sarajevo se ne odbija "

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100328074
bordo gandalf

#3017 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

HUSKE dolazi :D

molio bi strumfove da se suzdrze provociranja na ovoj temi...zadnji nastup u evropi njihovog kluba zabiljezen je na VHS kaseti i sad se nesto digli...
Last edited by bordo gandalf on 28/03/2010 18:17, edited 1 time in total.
samo_ovaj_put

#3018 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

dzaba huske kad ostaju govna u foteljama

da hoce ovaj cala sta progovoriti na toj konferenciji sutra
bordo gandalf

#3019 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

samo_ovaj_put wrote:dzaba huske kad ostaju govna u foteljama

da hoce ovaj cala sta progovoriti na toj konferenciji sutra
i njima ce se stati u kraj
Utokkha

#3020 Re: FK Sarajevo

Post by Utokkha »

e moj Chala... otjerase te nerealne ambicije napacenih umova...
vrati se Denijale majstore!
plava institucija

#3021 Re: FK Sarajevo

Vidi se ko je ispred,mi amara vratili,mahalci odmah nasim stopama..
bordo gandalf

#3022 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

plava institucija wrote:Vidi se ko je ispred,mi amara vratili,mahalci odmah nasim stopama..
:lol: il ste vi krenuli nasim pa bi malo u evropu
Image
Baltazar_khan

#3023 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Husref je trener koji donosi trofeje. U kombinaciji sa Husrefom i zdravom upravom ne bi nam bilo kraja. Nadam se da će nam on biti naš naredni trener.

ON VOLI SARAJ'VO ON JE PRAVI HORDAŠ, HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS
samo_ovaj_put

#3024 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

Baltazar_khan wrote:Husref je trener koji donosi trofeje. U kombinaciji sa Husrefom i zdravom upravom ne bi nam bilo kraja. Nadam se da će nam on biti naš naredni trener.

ON VOLI SARAJ'VO ON JE PRAVI HORDAŠ, HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS
koji su to trofeji?
PriNc_ba

#3025 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

cpt.picard wrote:
PriNc_ba wrote:eh toliko o teorijama zavjere koje su izmisljali strumfovi :) sad ce ako mi uzmemo u laktasima pricati kako su laktasi namjestili X s olimpikom :lol: al helem :) strumfovi pojedose ono sto su po*rali eh sad jos samo da nijaz napravi negdje kiks pa da ga provale i da strumfovi pojedu i drugu polovinu kamare koju su na*rali :)
Pa ne znam ko izmislja teorije zavjere. Kome je nocna mora Nijaz :D
ja ne izmisljam niti laprdam u prazno bez argumenata ;) nikad nisam spomenuo nijaza niti ga optuzio za takvo nesto ;) samo kazem cekam da se oklizne negdje i da se onda argumentovano moze pricati o tome ;) do tada komsijama ide fino i to je to bez ikakvih namjestanja ;) olimpik je pokazao da ne igra za nas sto znaci da argumenata strumfovi vise nemaju za x-files i tako :)

a sreca pa se ne visi na nasoj temi xD
Locked