Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
- Porodice Foht
#3001 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
@Aleksa, da ti nisi onaj Ramizov zet? 
-
Juni
#3002 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Mrkva je imao, a ne imala 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3003 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Mnogo laze za cojeka od 40 i kusur godina....Tomahawk11 wrote:Lažeš da vozi Froda KaNed071 wrote:stalni posjetiteli foruma znaju da konektovani nema ukusa. od auta pa do ćevapa
-
tempuser
#3004 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
To nesto novo?Naslovnica wrote: Izgleda raja više voli kvantitet nego kvalitet.
Chipas ubi paru na tome, mada hvala bogu da ima i takvih mjesta, za malo para puno hrane, nemaju svi da biraju gdje ce!
-
tempuser
#3005 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Moje iskustvo upravo suprotno, cevapi gnjecavi, nisam bio siguran da li je to taka recept ili su jednostavno sirovi!Santic_Aleksa wrote:Besmisleni komentari za Hodžića (Ramiza). Top su mu ćevapi 20 godina, i puno veća konzistencija nego kod Brke. Niit su suhi, a nit su gnjecavi.
- duga puska
#3006 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
E Braca su novotarija teska.Naslovnica wrote:Sudeći po obimu posla, Braća Zmajevi na Ajliđi ubiše pinku, a ćevapi odron.konektovan wrote:Pa ko onda glasa za beska, vidite li vi kako dobro kotira na anketi???Porodice Foht wrote:@konektocani, koja dvojica-trojuca, vise od pola poguzija na ovoj temi ne moze smisliti tog Beska! Zar vecina da se prilagodjava glasnoj i bucnoj manjini!
Izgleda raja više voli kvantitet nego kvalitet.
Ja za Beska svaki dan glasam, ko za sebe
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#3007 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
meni su nikakvi,ukus ko pilece hrenovke,jako slicni smecu iz travnikaSantic_Aleksa wrote:Besmisleni komentari za Hodžića (Ramiza). Top su mu ćevapi 20 godina, i puno veća konzistencija nego kod Brke. Niit su suhi, a nit su gnjecavi.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#3008 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Smecu iz Travnika?bitanga_sa_otesa wrote:meni su nikakvi,ukus ko pilece hrenovke,jako slicni smecu iz travnikaSantic_Aleksa wrote:Besmisleni komentari za Hodžića (Ramiza). Top su mu ćevapi 20 godina, i puno veća konzistencija nego kod Brke. Niit su suhi, a nit su gnjecavi.
- bitanga_sa_otesa
#3009 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
ja sam jedan koji nije odrastao na kukuruzi,popari i kljukusi,koji nije dosljo i ppk ,koji nema cir na ukusu i koji pamti ukus prijasnjih cevapa poyyyEntropio wrote: Smecu iz Travnika?Ti si sigurno jedan od ovih kojim su opanci iz Zmaja i Beska vrh.
p.s. ne trujem se kod zmaja i zmajića
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#3010 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Je l‘ hoces da kazes da travnicke cevape gotivi samo neko ko je odrastao na kukuruzi i popari?bitanga_sa_otesa wrote:ja sam jedan koji nije odrastao na kukuruzi,popari i kljukusi,koji nije dosljo i ppk ,koji nema cir na ukusu i koji pamti ukus prijasnjih cevapa poyyyEntropio wrote: Smecu iz Travnika?Ti si sigurno jedan od ovih kojim su opanci iz Zmaja i Beska vrh.
p.s. ne trujem se kod zmaja i zmajića
Prijasnje ne znaci bolje. Mozda tebi da, jer te vraca na neke lijepe dane.
Budimo realni, cevapi u Hariju u Travniku su ukusniji od svakog cevapa u Sarajevu. Mozda prije nije bilo tako, ali sad jeste. Ko kaze drugacije, laze.
- Edin H.
#3011 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Entropio wrote:
Budimo realni, cevapi u Hariju u Travniku su ukusniji od svakog cevapa u Sarajevu.
- bitanga_sa_otesa
#3012 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
tako je ,moze ih gotiviti samo neko ko je jeo splacine cijeli zivot pa mu je to dobro.da se ne lazemo,pojeo sam i ja u zadnjih 25 god.nenamjerno tih splacina po cevabdzinicama i buregdzinicama i zajebao se 100x slusajuci likove poput tebe ,al znam sta je dobro a sta lose jer sam poguzija.ja kazem da su ti cevapi dobri samo nekome ko ima cir na ukusu,citaj nekome ko je odrastao na krompiru i jednom mjesecno jeo kalju s kupusom.cevapi u hariju i plavoj vodi su odron,bolji ukus imaju wudy hrenovke.identicni cevapi su kod hodzica,,nekadasnjeg agronoma i u specialu.mrkva, zmajevi ,zmajici i jos neki trovaci su jos veci odroni...ja lazem ,a ti trk u travnik i uzivaj u svojoj realnosti ,niko ti ne brani,samo mojne nama suplju prosipat .Entropio wrote: Je l‘ hoces da kazes da travnicke cevape gotivi samo neko ko je odrastao na kukuruzi i popari?
Prijasnje ne znaci bolje. Mozda tebi da, jer te vraca na neke lijepe dane.
Budimo realni, cevapi u Hariju u Travniku su ukusniji od svakog cevapa u Sarajevu. Mozda prije nije bilo tako, ali sad jeste. Ko kaze drugacije, laze.
meni su najbolji cevapi koje ja ispecem ,a jedne od najboljih sam kupovao u nekadasnjoj mesnici osmic kod plavog oka.
- konektovan
#3013 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Travnićki moze biti samo sir, ćevap nikako. 
- bitanga_sa_otesa
#3014 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
moze i noĆni setaĆkonektovan wrote:Travnićki moze biti samo sir, ćevap nikako.
- Porodice Foht
#3015 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
E vala da i ja metnem ovoEdin H. wrote:Entropio wrote:
Budimo realni, cevapi u Hariju u Travniku su ukusniji od svakog cevapa u Sarajevu.
Entropio se bas provalio!
-
Naslovnica
#3016 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Edin H. wrote:Entropio wrote:
- bilic
#3017 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Naslovnica wrote:Edin H. wrote:Entropio wrote:
Budimo realni, cevapi u Hariju u Travniku su ukusniji od svakog cevapa u Sarajevu.x2
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#3019 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
U kakvim pašcarama sam sve probao cevap, Hari je jos dobar
. Ipak gdje ce sa Sarajevskim.
Ako neko zeli nesto novo probati, cevape na drugačiji način, preporučujem Restoran Zlatnik u Tuzli i cevape u dagari. Ugodjaj dobar, restoran prva liga.
Cini mi se da su 11 KM. Moguće je da se ne svidi svakome i da neko kaže da ne valjaju, ali barem neka proba, moze i mala porcija
Ako neko zeli nesto novo probati, cevape na drugačiji način, preporučujem Restoran Zlatnik u Tuzli i cevape u dagari. Ugodjaj dobar, restoran prva liga.
Cini mi se da su 11 KM. Moguće je da se ne svidi svakome i da neko kaže da ne valjaju, ali barem neka proba, moze i mala porcija
- i agree
#3020 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Cuj cevapi 11 km pa sta rade pjevaju dok ih jedes 
- bitanga_sa_otesa
#3021 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
u tuzli nikad nisu znali napraviti cevape,tamo su gori od travnika 
-
tempuser
#3022 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Moze se u Travniku i diplomirat!konektovan wrote:Travnićki moze biti samo sir, ćevap nikako.
- konektovan
#3023 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
tempuser wrote:Moze se u Travniku i diplomirat!konektovan wrote:Travnićki moze biti samo sir, ćevap nikako.
MoRe i to...
-
tempuser
#3024 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Zas onaj, ide autobus za Bihac i staje u Travniku, a vozac vice "Pauza, ko hoce u WC, ko hoce kafu, ko hoce na cevape, ko hoce da diplomira!"
- vjesticanametli
#3025 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Naciii bozeeeEdin H. wrote:Entropio wrote: