FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sumirprimus

#3001 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Idemo dalje...
Next match
Competition: Champions League

Home team: FC Barcelona FC Barcelona

Visiting team: Inter M. Inter M.

Date: 28-04-10 Time: 20:45
Stadium: Camp Nou

2 dana i odbrojava....jedva cekam...
Tomahawk11
Globalni moderator

#3002 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Bas me interesuje sta ce Mourinho servirati :D
sumirprimus

#3003 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

The week ahead in detail

www.fcbarcelona.cat

FC Barcelona face a crucial week in the two competitions that they are aiming to win this season as Inter visit in the Champions League before Villarreal await in El Madrigal on the domestic front.

Monday 26: The team starts the week with a training session at the Ciutat Esportiva Joan Gamper at 18:00.

Tuesday 27: Training is again at 18:00, but will be in Camp Nou this time. The first team squad will be put through their paces for the penultimate time before they take on Inter. Pep Guardiola and one player will attend a press conference.

Wednesday 28: The team will train again at 12:00 in Camp Nou to go through the last few details ahead of the 20:45 kick off.

Thursday 29: There will be no time to rest for the Barça stars as training begins at 12:00 at the Ciutat Esportiva with all eyes on the trip to Villarreal at the weekend.

Friday 30: At 11:00 the players will be put through their paces for the final time before they travel south to Villarreal. Guardiola will again attend a press conference.

Saturday 1: Barça’s squad will travel by train to Villarreal for the late kick off time of 22:00.

Sunday 2: A warm-down session for the players that played in El Madrigal starts at 13:00 at the Ciutat Esportiva.

Bogami,bice hektiČna heFta...
Dodao bih jos i Uzbudljiva heFta... 8-)
sumirprimus

#3004 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Wesley Sneijder looks likely to miss out on Wednesday’s Champions League semi-final return leg at Barcelona after scans showed the Inter ace suffered a hamstring strain at the weekend.

“Sneijder underwent a series of medical tests following the injury he sustained at the end of the first half of Inter-Atalanta,” reads a statement on the club’s website.

“Test results have revealed he strained the rectus femoris muscle in his left leg.”

JOJJJJJJJ.....ne valja se radovat tudjoj muci,al brateeee,ne igra ni stankovic.... :skoljka: :evil:
ultima_palabra

#3005 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:Wesley Sneijder looks likely to miss out on Wednesday’s Champions League semi-final return leg at Barcelona after scans showed the Inter ace suffered a hamstring strain at the weekend.

“Sneijder underwent a series of medical tests following the injury he sustained at the end of the first half of Inter-Atalanta,” reads a statement on the club’s website.

“Test results have revealed he strained the rectus femoris muscle in his left leg.”

JOJJJJJJJ.....ne valja se radovat tudjoj muci,al brateeee,ne igra ni stankovic.... :skoljka: :evil:
To je najveći problem s njim i Robbenom :roll:
sumirprimus

#3006 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Ma naravno,krhki su ko kakve curice,al su i igracine,posteno govorec,real je pogrijesio sto ih je u startu kupio,zbog tih povreda koje ih prate,,al eto ovu sezonu se obojica pokazase...
Cak (aBd nadam se da jedan od njih nece :D),imaju priliku u finalu zaigrat u madridu :D

nevermind,to je druga prica,trenutno me interesuje,sta je sa majkona,Đe je zapelo i jel zapelo :skoljka:
ultima_palabra

#3007 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Nego, gledam pregled tekme Getafe-Sevilla, pa ona Sevilla je odron od ekipe, mislim da vam je siguran trobod tamo ;-) Što će reći da je jedina nada u Žutoj podmornici :cry:
Charuga
Globalni moderator

#3008 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Sastav koji ce krenuti u utakmici sa Interom, ako je vjerovati katalonskom dnevniku sport.es:

Image
sumirprimus

#3009 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

abidal od pocetka? :dance: :dance: :dance:
vjera raste,nada siri krila :D 8-)
burek_in_space

#3010 Re: FC Barcelona

Post by burek_in_space »

Splinter wrote: zar nisi rekao da ces pauzirati od foruma do pocetka SP :?
A ko kazhe da je to Ciki?! 8-)
mrtva kokoš

#3011 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

burek_in_space wrote:
Splinter wrote: zar nisi rekao da ces pauzirati od foruma do pocetka SP :?
A ko kazhe da je to Ciki?! 8-)
e onda se debelo fura na njega... :D
Djokej

#3012 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Ibrahimović: "Progutat ćemo Inter u srijedu"
krusty

#3013 Re: FC Barcelona

Post by krusty »

Djokej wrote:Ibrahimović: "Progutat ćemo Inter u srijedu"
da je Messi takvo nesto izjavio pa hajd, al Ibra nema na osnovu cega da se fura jer nije nista pokazao, bolje mu je da suti...
sumirprimus

#3014 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Znaci kod kuce u CL
The results against Dynamo Kiev (2-0), Inter - in the group stage - (2-0), Stuttgart (4-0) and Arsenal (4-1) ...
jedino kazan pokvario statistiku,al necemo o njima ovaj put... 8-)

Men se ne svidja ,to zgazicemo ih,poderacemo ih,raskovat ko fosne,zna cesto bit kontraefekat...
Tiha voda brijege valja i onda im uvalit petardu,mada interu cisto sumnjam,.... :D
Ako inter da go,onda trebaju bar 4 za prolaz..jer cekat srecu u produzecima i penalima,hmmm.....
Tomahawk11
Globalni moderator

#3015 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

hmmm...nesto mi se puno kocopere igraci Barcelone, te progutacemo, te zgadicemo, te vako cemo, nako cemo...mozda je bolje da Inter ne dolazi na Nou Camp, nek se utakmica registruje 3-0 :mrgreen:
Mislim da je ovo vise odgovor na Mourinhov sarkazam, ali sve ce se znati kad sudija oznaci kraj na Nou Campu. Onda ce se vidjeti ko je koga pocijepao.
Kad sam vidio 1.37 na Barcelonu :shock: , pa ono ko da igraju sa Malagom :-)
ultima_palabra

#3016 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Bolje im je da ne ulaze u medijski rat sa Mourinhom...tu ga je i Fergie popušio :D S rogatim se ne valja bosti 8-)
sumirprimus

#3017 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Mah,ja mislim da i kladionice znaju da je kecman ko kuca,samo je pitanje ocel biti dovoljan...
Tomahawk11
Globalni moderator

#3018 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:Mah,ja mislim da i kladionice znaju da je kecman ko kuca,samo je pitanje ocel biti dovoljan...
Znam, realna je pobjeda Barcelone, jos kad se uzme rezultat iz prve utakmice, ali ovo nikad nije bilo, evo realna je i pobjeda Man U protiv Bayerna bila, pa je bilo 1.80, sto bi trebalo i ovdje biti. Mislim da podcjenjuju Inter, i da je isplatnije odigrati x2. Moze se desiti fora ko sa Chelsejem, zabije Inter gol i pa-pa.
LSD

#3019 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

sumirprimus wrote:Mah,ja mislim da i kladionice znaju da je kecman ko kuca,samo je pitanje ocel biti dovoljan...
Pa to i jest glavno pitanje...Barca nece sigurno izgubiti,ali hoce li dati dovoljno golova za prolaz dalje to je pitanje.
Inter dolazi sa 3-1...Inter koji nije Osasuna ni Xerez da se može trpati kako ovi požele, vec šampion Italije i jedan od boljih klubova u evropi plus Mourinho na klupi koji je odlican strucnjak.
Bice ovo gadna utakmica do bola , pogotovu ako Inter zabije neki gol na kontru (kao što su i zabili vec 3 u prvom mecu).
sumirprimus

#3020 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

U svakom slucaju spektakl,...jos ako inter zabije, e onda ovi ganjaju 3-4,neke stvari se ne mogu kupiti novcem...a za sve ostalo... :D :dance:
Charuga
Globalni moderator

#3021 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Barcelona uključuje i Bojana u transfer Clichya na Nou Camp

Katalonske sportske novine "Sport" u današnjem broju pišu kako Barcelona priprema svoju ponudu za Arsenalovog beka Gaela Clichya, jer, kako novine navode, nisu zadovoljni igrama koje su ove sezone pružali brazilac Maxwell (28) i Francuski internacionalac Eric Abidal, koji sa svojih 30. godina neće moći još dugo da igra na ovom nivou. Francuski internacionalac Clichy, prešao je u Arsenal iz AS Cannes u 2003 godini, ali kao opcija za prvi tim postaje tek nakon što je Arsenal napustio Ashley Cole, te otišao u Chelsea u augustu 2006. godine. Ove sezone, zbog mnogo ozlijeda, Clichy je odigrao samo 29 mečeva u svim takmičenjima, te ostvario samo jednu asistenciju.

Trener Arsenala Arsène Wenger je izjavio kako nebi volio pustiti svog ponajboljeg igrača u zadnjoj liniji, ali neka ozbiljna i interesantna ponuda bi mogla pokrenuti stvari. Kako Barcelona nerado daje velike novce za igrače, katalonske novine dolaze do zaključka da će Barca dati nešto novca + jednog od svojih igrača.

Igrač koji bi mogao biti uključen u transfer Clichya na Nou Camp je Bojan Krkić (19) koji ove sezone baš i neigra mnogo pored Zlatana Ibrahimovića. Bojan je do sada u ovoj sezoni nastupio 30. puta, te je dao 9. golova i 5.

http://barcabih.com/index.php?option=co ... &Itemid=95
emerik

#3022 Re: FC Barcelona

Post by emerik »

Ovo nije pdf na kojem se mogu tolerisati ovakve slike.
Opomena pred ban!
Last edited by burek_in_space on 27/04/2010 15:18, edited 1 time in total.
Reason: kršenje pravila foruma
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3023 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

LSD wrote:
Pa to i jest glavno pitanje...Barca nece sigurno izgubiti,ali hoce li dati dovoljno golova za prolaz dalje to je pitanje.
Inter dolazi sa 3-1...Inter koji nije Osasuna ni Xerez da se može trpati kako ovi požele, vec šampion Italije i jedan od boljih klubova u evropi plus Mourinho na klupi koji je odlican strucnjak.
Bice ovo gadna utakmica do bola , pogotovu ako Inter zabije neki gol na kontru (kao što su i zabili vec 3 u prvom mecu).
mah, ko se boji da će izgubiti, ne treba ni da igra. :)
krusty

#3024 Re: FC Barcelona

Post by krusty »

sto je manja kvota vise ljudi ce je igrati jer misle da je sigurnija... znaci navlakusa... kvote ne znace i prognozu rezultata, ima tu dosta i navlakuse, sto vise uplata to manja kvota itd i kasnije svi popadaju... od toga kladionice i zive
JMGuti

#3025 Re: FC Barcelona

Post by JMGuti »

Jel ja ovo vidim da Barca pokusava iskoristavati potencijale drugih momcadi :) Kako sad stvari stoje, Munian bi lako mogao zaigrati za njih.
Post Reply