Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
insomnia78

#3001 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

Ma nako. U pravu ste
kakavdanakneiskustvu

#3002 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by kakavdanakneiskustvu »

što persiraš @hakiza?
Hakiz

#3003 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Hakiz »

Hejde insomnia, nisi ti tako naivan.

Nisu ta djeca defilovala zato što su svršeni maturanti, nego zato što su svršeni maturanti medrese, dakle vjerske škole.

I defiluju ponosni na svoiju vjeru, koju svima pokazuju, na šta imaju potpuno pravo. Tako i LGBT zajednica mora moći defilovati ponosna na svoju seksualnost.

Drugo, gore, rješenje je da i jedni i drugi taj svoj ponos drže među 4 zida. Pa da ni LGBT, ali ni maturanti vjerske škole ne defiluju.

Kako god, ali svi moraju biti jednaki.
kakavdanakneiskustvu

#3004 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Hakiz wrote:Hejde insomnia, nisi ti tako naivan.

Nisu ta djeca defilovala zato što su svršeni maturanti, nego zato što su svršeni maturanti medrese, dakle vjerske škole.

I defiluju ponosni na svoiju vjeru, koju svima pokazuju, na šta imaju potpuno pravo. Tako i LGBT zajednica mora moći defilovati ponosna na svoju seksualnost.

Drugo, gore, rješenje je da i jedni i drugi svoje privatne stvari držati među 4 zida. Pa da ni LGBT, ali ni maturanti vjerske škole ne defiluju.

eto,objasnjeno,jednaka prava za sve
insomnia78

#3005 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

Drugo, gore, rješenje je da i jedni i drugi taj svoj ponos drže među 4 zida. Pa da ni LGBT, ali ni maturanti vjerske škole ne defiluju.

Svatas da sve skole imaju svoj defile?
kakavdanakneiskustvu

#3006 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

nek imaju,niko im to ne treba ni braniti,kao ni ostalima koji to žele dok ne ugrožavaju druge
mali Ninja

#3007 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by mali Ninja »

insomnia78 wrote:

Nije dotle dobacio...
Hakiz

#3008 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Hakiz »

insomnia78 wrote:

Neka imaju. Opet dođe na isto.
uglavnomja

#3009 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by uglavnomja »

francuz je nedje u zavicaju, banovicki kraj :D
kakavdanakneiskustvu

#3010 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

uglavnomja wrote:francuz je nedje u zavicaju, banovicki kraj :D

što,šta bi?
Atego

#3011 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Atego »

moonca wrote: Sta ti nije jasno?
Nemoj se neuka pravit , znas sta pitam . Nego, lupas ko maksim po diviziji i onda "sta ti nije jasno"
moonca

#3012 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moonca »

Atego wrote:
moonca wrote: Sta ti nije jasno?
Nemoj se neuka pravit , znas sta pitam . Nego, lupas ko maksim po diviziji i onda "sta ti nije jasno"
Pa ako lupam, zaobidji me ... recenicu sam malo komlikovano napisala. ali, se da zakljuciti sta sam mislila.

no, Hakiz je - pravilno formulisao :
"velika mogućnost da bas vasa kcerka ili ti sin -vec uveliko eksperimentishu... sa tim -- po vama 'ogavnim' uzivancijama..."
Atego

#3013 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Atego »

moonca wrote: Pa ako lupam, zaobidji me ... recenicu sam malo komlikovano napisala. ali, se da zakljuciti sta sam mislila.
:lol:
Lupate i petljate i ti i pajdo ti i onda zaobidji ako ti se ne svidja .wtf
moonca

#3014 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moonca »

Atego wrote:
moonca wrote: Pa ako lupam, zaobidji me ... recenicu sam malo komlikovano napisala. ali, se da zakljuciti sta sam mislila.
:lol:
Lupate i petljate i ti i pajdo ti i onda zaobidji ako ti se ne svidja .wtf
Sta to lupamo- situacije su svakodnevne u kucama gdje ima djece.
Razumni roditelji ce biti suzdrzani -sto se tice nihove djece- bez obzira na odgoj - to ne mogu kontrolisati koliko god se trudili.
Nadzorna_ploca

#3015 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Nadzorna_ploca »

Jedva cekam paradu ponosa pa da sa slika nagadjam koji su forumasi eventualno prosetali. :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#3016 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Nadzorna_ploca wrote:Jedva cekam paradu ponosa pa da sa slika nagadjam koji su forumasi eventualno prosetali. :mrgreen:

ili koji su bili sa druge strane policijske zaštite
Atego

#3017 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Atego »

moonca wrote: Sta to lupamo- situacije su svakodnevne u kucama gdje ima djece.
Razumni roditelji ce biti suzdrzani -sto se tice nihove djece- bez obzira na odgoj - to ne mogu kontrolisati koliko god se trudili.
Cek malo. Sta je ustvari to eksperimentisanje koje ti spominjes ? To sto neki bracika davi zeca dok je u banji ili sta ?
Kercher

#3018 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Kercher »

Ramzess Veliki wrote:
GandalfSivi wrote: Prvo u USA nije, Obama je ukinuo to. Drugo, u dosta armija svijeta jeste, sto je samo po sebi pogresno, ali ovdje cak i ne pricamo o armijama. Trece, ne mogu se osnovna ljudska prava stavljati na referendum ili volju vecine.
U armijama se vojska kupa kamarice gologuza u grupnim kupatilima. I bas treba da mi neko drka iza ledja na mene. Pederi i strejt muskarci me mogu da se mijesaju, to je seksualno uznemiravanje ovih normalno orijentisanih. Meni je odvratno ljigav osjecaj kad mi se nabacuje gay, nema mislim odvratnijeg osjecaja na svijetu od toga I ja se moram braniti od takvog ataka na moje ljudsko dostojanstvo.

Nek naprave gay jedinicu ako hoce ali pored mene u kupatilu nece bit.
Mogu mislit te jedinice u ratu, valjda ce se torbicama boriti i bacat cvijece bradatim cetnicima.

Drugo, moje osnovno ljudsko pravo je i pravo za nesmetan zivot bez uznemiravanja, a to se odnosi i na kojekakve parade.
Dakle budi gay, ne smeta mi dok je to tvoje licno zadovoljstvo koje kao i ja svoje upraznjavam u cetiri zida mojeg intimnog prostora.
Budi gay i u vojsci, ali ne iza mojih ledja nego u gay kupatilu, kao sto je i zensko kupatilo odvojeno na isti nacin.
Zenite se i udajite izmedju sebe, sto da vama bude bolje nego nama. Da vidite koliko ste bili rahat od brakorazvodnih parnica i troskova advokata.
Parada ... kakva parada, ne dolazi u obzir. Ni ja ne paradiram jer volim normalan seks sa svojom zenom.
Ponosa ??? Kakvog to ponosa? Sto se jebu u guzicu? To je kao nesto jako bitno?
Ja tu ne vidim razlog za ponos.
Da osvojite nesto u sportu ili sta izumite pa dobijete medjunarodnu neku nagradu pa da svi mi budemo popnosni na vas, onda ok, ali da sami sebi napisete Parada Ponosa to je obrnuta psihologija, biva mi treba da smo ponosni na vas radi necega ako vam dozvolimo paradu pod tim imenom ... :roll:
Vidi, ovaj bi gay jedinicu, gay armiju .... svaka cast. Samo nece ici. Niti sam ja kao gay drugaciji nego ti, niti u danasnjem svijetu te fasisticke floskule prolaze. Budi musko a ne kreten i ako osjetis da ti neko daje kompliment, nasmijesi se i reci hvala jer tako to pravi muskarci rade. Niko te nece ni dotaknuti, ni silovati ni sliniti nad tobom kako 90% hetero muskaraca sline za zenama na ulici.
Bas me zanima da ti dijete bude gay, da li bi ga poistovjecivao sa torbicama i pravio za njega gay kupatila.... samo cekaj, zaboravio si kupatila za Bosnjake, Srbe, Hrvate, ostale, osunecene, neosunecene.......
mali Ninja

#3019 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by mali Ninja »

Kercher wrote:
Vidi, ovaj bi gay jedinicu, gay armiju .... svaka cast. Samo nece ici. Niti sam ja kao gay drugaciji nego ti, niti u danasnjem svijetu te fasisticke floskule prolaze. Budi musko a ne kreten i ako osjetis da ti neko daje kompliment, nasmijesi se i reci hvala jer tako to pravi muskarci rade. Niko te nece ni dotaknuti, ni silovati ni sliniti nad tobom kako 90% hetero muskaraca sline za zenama na ulici.
Bas me zanima da ti dijete bude gay, da li bi ga poistovjecivao sa torbicama i pravio za njega gay kupatila.... samo cekaj, zaboravio si kupatila za Bosnjake, Srbe, Hrvate, ostale, osunecene, neosunecene.......
Ljudino, jesi li ti gay?
moonca

#3020 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moonca »

Meni je odvratno ljigav osjecaj kad mi se nabacuje gay, nema mislim odvratnijeg osjecaja na svijetu od toga I ja se moram braniti od takvog ataka na moje ljudsko dostojanstvo
Imaju I Oni valjda instinct kome CE uputiti topao pogled.

Ako SE nekome to ucestalo desava, sve su uzgledi da nesto nije u ' redu. ' :oops:
uglavnomja

#3021 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by uglavnomja »

moonca wrote:
Meni je odvratno ljigav osjecaj kad mi se nabacuje gay, nema mislim odvratnijeg osjecaja na svijetu od toga I ja se moram braniti od takvog ataka na moje ljudsko dostojanstvo

Ako SE nekome to ucestalo desava, sve su uzgledi da nesto nije u ' redu. ' :oops:
:lol: :lol: :mrgreen: :thumbup:
BarbaDue

#3022 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by BarbaDue »

ja bi rekao da se ove njihove parade najprije mogu nazvati

Povorke-parade PRKOSA
Jack Be Nimble

#3023 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Jack Be Nimble »

Meni se to cesto desava da mi se nabace. Ali jebiga sta cu, sexy akcenat je sexy akcenat. Razumijem ja njih, nije lako pored mene proci a ne okrenuti se. Popijes dva tri picenca, ako imaju neku travu jos bolje i zahvalis im se na komplimentima. Pa svako na svoju stranu.

Oni barem kada startaju i kazes im ne, nisu ko tipicni muskarci sa curama kada cuju ne pa i dalje nastave da dosadjuju curi. One moraju da idu sa jaranicama u klub i da imaju plan kako se spasiti od dosadnih muskarca, a to kada si medju homo tebi kao muskarcu samo treba "ne hvala".
Ramzess Veliki

#3024 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

Kercher wrote: Vidi, ovaj bi gay jedinicu, gay armiju .... svaka cast. Samo nece ici. Niti sam ja kao gay drugaciji nego ti, niti u danasnjem svijetu te fasisticke floskule prolaze. Budi musko a ne kreten i ako osjetis da ti neko daje kompliment, nasmijesi se i reci hvala jer tako to pravi muskarci rade. Niko te nece ni dotaknuti, ni silovati ni sliniti nad tobom kako 90% hetero muskaraca sline za zenama na ulici.
Pa nego sta. Zasto su zenske jedinice odvojene od muskih jedinica, mislim na kupatila, svlacione ... iz prakticnog razloga, a to je umanjivanje seksualnih tenzija. U vojsci se seksualne potrebe usmjeravaju na agresivnost i efikasnost. Zato svaka grupa treba da je u karantinu.
Cuj ti njega, on bi da sluzi pod istim tusem, vjerovatno u mornarici, bijela uniformica ... e pa ne moze. Ima da slizite u komandosima, trnje blato kako je i drugima. Bez seksa dok ne odsluzite svoje. Da budete spremni na naredbu izvrsit napad bez pogovora, slijepo i bez razmisljanja ubit nekog formacijskom torbicom ... :napoleon:

I ne u zajednickoj tus kabini da uznemiravas one koji nisu tvoje seksualne orijentacije, kad smo vec o ljudskim pravima za koja se navodno borite.
To bi bilo isto kao kad bih ja mogao da se tusiram zajedno sa navijacicama ... I da nesto ne probam, de ba nismo djeca. 8-)

Normalno da me nece niko dotaknuti, to je seksualno uznemiravanje. :roll:
E jest me jedan transgender barko u pubbu jebooca .. toliko me je bacio u neugodnu situaciju, da je musko odmah bih ga odalamio pa noc u zatvoru nema veze, obraz je u pitanju, ali lik ko nas Bozo, zena u muskom tijelu, haljinica sminkica, gdje ces ruku na zenu :shock:
A poce me pipat u punoj sali, moje kolege sa posla tu pored mene, musko sijelo mlatimo rakiju i slusamo narodnjake (azijski pop), lik se dosunja sa nekim zenama I poce mi pipat trbusnjake. :shock:

I sta kazes, da se nasmijesim i kazem hvala jer tako pravi muskarci rade? :lol:
Tako se ponasa onaj najveci muski sljam prema zenama, I cesto od pravih muskaraca dobiju batine za pamcenje za takvo pipanje dame protiv njene volje. A ja ne vidjeh da je I jedna zena skocila da me brani, ili gej kao sto je on sam.
Last edited by Ramzess Veliki on 20/04/2019 03:41, edited 1 time in total.
Ramzess Veliki

#3025 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote:

De bona Monca ... :roll:
Muzevan muskarac je privlacan svakoj zeni, kao i zeni u muskom tijelu.
Nego pokusavaju pa ako prodje - prodje.
Locked