nemoj to wrote:Nikakve močne figure nisu iza ovog ubistva, David se zakacio s momcima s " opasnim " momcima u kafani sam napisao na fejsbuku da bi mogao biti ubijen drugu i tako je i bilo..SaraFina wrote:nemoj to wrote:I rekao je da ce tuzit za klevetu to je i pitanje vremena samo..
Naravno da ovu pricu oko Dodika ukinemo u startu Dodik je tek ukljucen u pricu mjesecima kasnije i to ništa direktno nego eto indirektno optuživanje..
Mislim baš ono veze s vezom da se ronhill ime spominje..
Pa da drugar jer ga se boji, al' kad je Davor poceo pretjerivati i krenuo je da direktno da narod nahuška na njega tad je i ronhill skinuo rukavice logika..
Ne mora Dodo imati lično dodirnih tačaka, ali ima neko koga se Dodik boji i ko ga drži u ŠAHU. Da nema Lukač i dobar dio Mupa i tužilaštva bi bio smijenjen. Ali Dodik ne smije reagirati.
Sve ovo što pišeš ideš iz krajnosti u krajnost, ja znam da ces nastaviti nazvati me debilom i potpuno vjerovati u to..
Al' budi uvjerena da si u totalnoj zabludi..
Pogledaj teorije zavjere koje kruže i bice to jasno mnogo stvari..
Da li vjeruješ da je momak koji voli marihuanu genije koji je otkrio prevaru od 40 miliona km i zbog toga je ubijen?
Ej pa stvarno?
bi li tako pricao da su nekoga tvoga ubili