Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- USAblues
#3001 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
@svi u napad .... samo da ti kazem da rado procitam tvoju svaku analizu tekme .... naklon veliki

-
svi u napad
#3002 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
USAblues hvala na komentaru. Bavio sam se malo fudbalom, te ranije redovno isao na tekme. Sad po stare dane gledam tekme preko TV-a i citam komentare na ovom forumu. Uglavnom sam ovdje da procitam komentare raje i mogu ti reci da ima par ljudi koji dobro komentarisu tj. pisu sa argumentima. Moja malenkost zeli da vodimo konstruktivne diskusije (ne samo o fudbalu) bez obzira na razlicite stavove, ukuse i navijacku opredjeljenost. Samo se tako ide naprijed u zivotu jer kao sto je Dalaj Lama jednom rekao: "kad ti pricas nekom onda nista ne ucis novo jer to vec znas, zato slusaj druge kako bi nesto novo naucio " (ovo sam parafrazirao jer ne mogu sad da se tacno sjetim ove izjave).
Hvala jos jednom na pozitivnom osvrtu na moje komentare. Ziv i zdrav mi bio. Zivjeli.
Hvala jos jednom na pozitivnom osvrtu na moje komentare. Ziv i zdrav mi bio. Zivjeli.
- USAblues
#3003 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Razumijem Te sto govorissvi u napad wrote:USAblues hvala na komentaru. Bavio sam se malo fudbalom, te ranije redovno isao na tekme. Sad po stare dane gledam tekme preko TV-a i citam komentare na ovom forumu. Uglavnom sam ovdje da procitam komentare raje i mogu ti reci da ima par ljudi koji dobro komentarisu tj. pisu sa argumentima. Moja malenkost zeli da vodimo konstruktivne diskusije (ne samo o fudbalu) bez obzira na razlicite stavove, ukuse i navijacku opredjeljenost. Samo se tako ide naprijed u zivotu jer kao sto je Dalaj Lama jednom rekao: "kad ti pricas nekom onda nista ne ucis novo jer to vec znas, zato slusaj druge kako bi nesto novo naucio " (ovo sam parafrazirao jer ne mogu sad da se tacno sjetim ove izjave).
- hatemondays
#3004 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Po meni kljucni momenat je bio izlazak Visce, momci u sredini su odradili odlican posao, Kvrzic odlican, Kovacevic solidan. Sehic me vec nervira polako opet izlijece bez cilja. Trebace nam dobar golman u Atini. Utakmica protiv Finaca ce biti ili prekretnica ili ponovni ulazak u tunel, vidjecemo sta ce biti. Cinjenica je da bez trke i presinga u modernom fudbalu mozes se samo nadati porazima. Isto tako se nadam da je Robert skontao da je vrag odnio salu i da se igraci ne mogu zahebavati sa repkom.
- luckylaka
#3005 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Gdje je to i sta je Sehic zajebo i ko ima trenutno bolji.Fince smo vec rijesili i nikakava prekretnica sam se ne moze desiti jer mi se skoro nista ne pitamo do kraja osim naravno sto su nam potrebne 3 pobjede sto mozemo samo sanjati.Pobijedili smo jadne fince i vec smo na konju .Idemo dalje utakmicu po utakmicu i osluskujmo druge rezultate jer mi smo svoju sansu sami prokockalihatemondays wrote:Po meni kljucni momenat je bio izlazak Visce, momci u sredini su odradili odlican posao, Kvrzic odlican, Kovacevic solidan. Sehic me vec nervira polako opet izlijece bez cilja. Trebace nam dobar golman u Atini. Utakmica protiv Finaca ce biti ili prekretnica ili ponovni ulazak u tunel, vidjecemo sta ce biti. Cinjenica je da bez trke i presinga u modernom fudbalu mozes se samo nadati porazima. Isto tako se nadam da je Robert skontao da je vrag odnio salu i da se igraci ne mogu zahebavati sa repkom.
- hatemondays
#3006 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ma nije nista zajebao ali nije daleko od zajeba,to da li smo prokockali sve sanse imacemo priliku uskoro vidjeti.Finci i Armenci nisu jos bili u ovakvoj situaciji dakle vidjecemo kako ce oni reagovati na pritisak, drago mi je samo da su Grci nogirani.luckylaka wrote:Gdje je to i sta je Sehic zajebo i ko ima trenutno bolji.Fince smo vec rijesili i nikakava prekretnica sam se ne moze desiti jer mi se skoro nista ne pitamo do kraja osim naravno sto su nam potrebne 3 pobjede sto mozemo samo sanjati.Pobijedili smo jadne fince i vec smo na konju .Idemo dalje utakmicu po utakmicu i osluskujmo druge rezultate jer mi smo svoju sansu sami prokockalihatemondays wrote:Po meni kljucni momenat je bio izlazak Visce, momci u sredini su odradili odlican posao, Kvrzic odlican, Kovacevic solidan. Sehic me vec nervira polako opet izlijece bez cilja. Trebace nam dobar golman u Atini. Utakmica protiv Finaca ce biti ili prekretnica ili ponovni ulazak u tunel, vidjecemo sta ce biti. Cinjenica je da bez trke i presinga u modernom fudbalu mozes se samo nadati porazima. Isto tako se nadam da je Robert skontao da je vrag odnio salu i da se igraci ne mogu zahebavati sa repkom.
- Bosanski_kralj
#3007 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
hatemondays wrote: Ma nije nista zajebao ali nije daleko od zajeba,to da li smo prokockali sve sanse imacemo priliku uskoro vidjeti.Finci i Armenci nisu jos bili u ovakvoj situaciji dakle vidjecemo kako ce oni reagovati na pritisak, drago mi je samo da su Grci nogirani.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3008 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ja sam razočaran kako niko nije na temi napisao da je ovo faktor sreće i da ćemo to vidjeti u narednoj utakmici.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3009 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
cajnoslu, napisah jaTomahawk11 wrote:Ja sam razočaran kako niko nije na temi napisao da je ovo faktor sreće i da ćemo to vidjeti u narednoj utakmici.
mada, s nama se nikad ne zna, mozemo natamburat Grke, a mogu i oni nas
- manijak1
#3010 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ovo je bio faktor sreće
al' ćemo taj faktor sreće vidjet i u slijedećoj utakmici , kad uništimo lažne Ciprane
koji će po tradiciji imat podršku lažnih Rusa , jedino što neće valjat što ćemo se upalit po običaju i ne daj da čujem da smo pregorili ko niskokvalitetni fitilj
kad dođu Talijani U21 + Buffon
Ko sudi
To je najvažnije pitanje
Možda Džeko zna sudiju
pa može šta učinit
da i mi jednom na nečastan način
lažne Ciprane
kao što su oni nama na taj način više puta skinuli bodove i zajebavali se iz aviona što ko idu iz selendre.
Ko da su znali da će pravi Cipar navalit na nas , a njima se naguzit
.
Bez hvalospjeva poslije
najviše bi odgovaralo da se svi popljuju poslije pobjede
tako to rade zadrti u kamenim i šumskim vukojebinama .
Ključni momenat , izlazak Višće
jbt-e nešto mi se stišće na ovakove izjave .Čudo pa nije odlučujući trenutak , neigranje Džeke .
Što se ne bi zajebavali sa reprezentacijom , kad to drugi redovno čine , tj. činili su
pa sad hoću pa neću u reprezentaciju , il ću promijenit papire il' neću .
Čudo Hodžića ne pljuju
ko Šehića
.Jednom zaplivo bez primljenog gola i odmah mrš u PM .
A jest im Sarić začepio žvalje
malo je reć' ko i Cimirot , Kvržić , Bičakčić, Gojak, Hodžić .....il' što je ograničeni selektor pozvao Hajrovića sa klupe Dinama u selekciju.
Svi su navedeni mogući kandidati za naredno hrakanje.I svi su limitirani i prevara igrači .Ublehaši .
Hoćemo zalaganje , igru i ako okolnosti dozvole , što veću pobjedu.
Ako ništa , bilo je lijepo vidjet kako se gine za svaku loptu.I ružno za čitati da nam ni zaslužena pobjeda ne valja .
Ko sudi
Ko da su znali da će pravi Cipar navalit na nas , a njima se naguzit
Bez hvalospjeva poslije
Ključni momenat , izlazak Višće
Što se ne bi zajebavali sa reprezentacijom , kad to drugi redovno čine , tj. činili su
Čudo Hodžića ne pljuju
A jest im Sarić začepio žvalje
Svi su navedeni mogući kandidati za naredno hrakanje.I svi su limitirani i prevara igrači .Ublehaši .
Hoćemo zalaganje , igru i ako okolnosti dozvole , što veću pobjedu.
Ako ništa , bilo je lijepo vidjet kako se gine za svaku loptu.I ružno za čitati da nam ni zaslužena pobjeda ne valja .
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3011 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
samo ti nemoj prognozirat, titati 
-
todd_smith
#3012 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
plain vanilla wrote:samo ti nemoj prognozirat, titati
- manijak1
#3013 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Što ne bi .Moram i ja jednom pogoditi
Eto Litvanija će ubit Srbiju
Turska će uzet bod Francuzima , Ukrajina će remizirat sa Portugalom , Bugari će zijanit od Engleza .
Kosovo će uzet Crnu Goru , Andora će uzet bod Islandu
Albanija će uzet Moldaviju , a za utorak ne znam ništa , osim da će se Finci i Armenci potuć' .
Ono za nas je bilo hipotetički , šta bi bilo kad bi bilo

Eto Litvanija će ubit Srbiju
Kosovo će uzet Crnu Goru , Andora će uzet bod Islandu
Ono za nas je bilo hipotetički , šta bi bilo kad bi bilo
- manijak1
#3014 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
+ 5todd_smith wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
todd_smith
#3015 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
aaa jes` mu krivo 
-
Lug
#3016 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Last edited by Lug on 14/10/2019 12:48, edited 1 time in total.
- Muhamed Đakmić
#3017 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Priča čovjek o utakmici u Finskoj.
-
Lug
#3018 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
skonto sam..Muhamed Đakmić wrote:Priča čovjek o utakmici u Finskoj.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3019 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Uglavnom, kad nas ko razvali, selektore ne valjaš ništa, haj razguli
Kad mi razvalimo, onda ide druga brdska s pričom kako nije valjao Pjanić ili Džeko (ili obojica).
I tako u krug
Kad mi razvalimo, onda ide druga brdska s pričom kako nije valjao Pjanić ili Džeko (ili obojica).
I tako u krug
-
DonieBrasco
#3020 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Tako je to kad je drzava puna selektora i strucnjaka.
Bog - otac, Murinjo i Gvardiola zajedno da dođu na klupu, opet bi neko srao sto nije pozvan neki igrac ili sto igra ovaj a ne igra onaj.
Bog - otac, Murinjo i Gvardiola zajedno da dođu na klupu, opet bi neko srao sto nije pozvan neki igrac ili sto igra ovaj a ne igra onaj.
Last edited by DonieBrasco on 14/10/2019 13:08, edited 2 times in total.
-
todd_smith
#3021 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ako mislis da je Prosinecki imao bilo kakve veze sa onom pobjedom onda vala...Tomahawk11 wrote:Uglavnom, kad nas ko razvali, selektore ne valjaš ništa, haj razguli![]()
I tako u krug
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3022 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ovo sa Finskom?todd_smith wrote:Ako mislis da je Prosinecki imao bilo kakve veze sa onom pobjedom onda vala...Tomahawk11 wrote:Uglavnom, kad nas ko razvali, selektore ne valjaš ništa, haj razguli![]()
I tako u krug
Jok, igrači se dogovorili ko birvaktile Spaha i kompanija
-
todd_smith
#3023 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
ok zasto onda nije postavio ovako da uzmemo Armeniju ili Finsku u prvoj?Tomahawk11 wrote:Ovo sa Finskom?todd_smith wrote:Ako mislis da je Prosinecki imao bilo kakve veze sa onom pobjedom onda vala...Tomahawk11 wrote:Uglavnom, kad nas ko razvali, selektore ne valjaš ništa, haj razguli![]()
I tako u krug
Jok, igrači se dogovorili ko birvaktile Spaha i kompanija
nego sada kada je sve gotovo i zavrseno, onda je odlucio da slaze taktike i da uzima glavne konkurente kada su se vec haman kvalifikovali?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3024 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Na znam. Iznevjerili ga oni koji su igrali na pozicijama Kovačevića, Kvržića, Sarića?todd_smith wrote:
ok zasto onda nije postavio ovako da uzmemo Armeniju ili Finsku u prvoj?
nego sada kada je sve gotovo i zavrseno, onda je odlucio da slaze taktike i da uzima glavne konkurente kada su se vec haman kvalifikovali?
Ako se sjećaš, nakon zadnjeg debakla je stavio mandat na raspolaganje. Savez odbio.
Riješio čovjek da promijeni neke stvari i ispostavilo se da je pogodio.
Je li zamijenio one na koje je bila galama? Jeste.
Na kraju će biti forumaši mu složili ekipu.
Koliko vidim, tri kola do kraja mi zaostajemo dva boda za pozicijom koja vodi na EP.
Znači da nije gotovo.
- dulekrele
#3025 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Gojaku zbog one sebicnosti treba opaliti jednu vaspitnoobrazovnu iza usiju.Lug wrote:skonto sam..Muhamed Đakmić wrote:Priča čovjek o utakmici u Finskoj.eno izbrisao sam.. ja konto u Zenici.. u Helsinkiju katastrofa.. Djeko na klupu.. Djeko i Pjanic nisu nikad odgovarali jedan drugom, cak ni u Romi... Gojak me zivcirao ali je svaki duel sa onim najboljim Fincem dobio..ne treba zanemariti.. greska mu je sebicnost..