ja se namjerno aktivirala ovdje da me zaobidje ta tema,prodjite me se necu vise o politiciklixoris wrote:Samra, jesi li to ti ?sadie_forever wrote:mislim da su razvedeni sto su nekad bile mlade udovice,udovice su prije bile poznate po tom .nije islam dzaba naredio da se udovice odmah udaju
Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sadie_forever
#3001 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
- sadie_forever
#3002 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
pa isto kao sto su udovice lak pljen za muskarce zeljne atmosfere,jel slicno danas s razvedenim zenama?Pitar_na_motoru wrote:ja jos uvijek ne kontam sta ti zelis da kazessadie_forever wrote:mislim da su razvedeni sto su nekad bile mlade udovice,udovice su prije bile poznate po tom .nije islam dzaba naredio da se udovice odmah udaju
- klixoris
#3003 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Problem je sto kad postanes udovica, svekrva je i dalje tu - zdrava i zivasadie_forever wrote:pa isto kao sto su udovice lak pljen za muskarce zeljne atmosfere,jel slicno danas s razvedenim zenama?Pitar_na_motoru wrote:ja jos uvijek ne kontam sta ti zelis da kazessadie_forever wrote:mislim da su razvedeni sto su nekad bile mlade udovice,udovice su prije bile poznate po tom .nije islam dzaba naredio da se udovice odmah udaju
Last edited by klixoris on 24/05/2019 16:12, edited 1 time in total.
- HowForWhom
#3004 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
nema lakog/teskog plijena.....
ako se dvjema osobama potrefi sve sto traze ili zele u tom trenutku..... onda se to vjerovatno i desi
ako se dvjema osobama potrefi sve sto traze ili zele u tom trenutku..... onda se to vjerovatno i desi
-
moonca
#3005 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
nema lakog plijena ...sadie_forever wrote:pa isto kao sto su udovice lak pljen za muskarce zeljne atmosfere,jel slicno danas s razvedenim zenama?Pitar_na_motoru wrote:ja jos uvijek ne kontam sta ti zelis da kazessadie_forever wrote:mislim da su razvedeni sto su nekad bile mlade udovice,udovice su prije bile poznate po tom .nije islam dzaba naredio da se udovice odmah udaju
edit
.pitar, izvini ,nisam vidkela d asi vec napisao..
Last edited by moonca on 24/05/2019 16:14, edited 1 time in total.
- sadie_forever
#3006 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
nekim zenama nije takoa i muskarci im daju lazna obecanja,kako inace objasnjavas one uvrijedjene svalerke koje mu slupaju kola,i nazovu namjerno zenu da i ona sve saznaPitar_na_motoru wrote:nema lakog/teskog plijena.....
- insomnia78
#3007 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
O ima, ima. Samo je bitno znati sta hoces da lovis
- pustopoljina
#3008 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma nisam, nije to sve u sedam dana, razgodjeno je to...al' dobro.moonca wrote:...sve navedeno - ti si prilicno aktivnapustopoljina wrote:Gore, parovimoonca wrote:Samo zensko drustvo?![]()
Govorim o izlascima starijih i kad nisi razveden, i ne trazis novu sansu...sve se svodi na razblebavanje guzica ili cekaj vikend/produzeni vikend i pentraj se nekud...a i za to se maksuz mora odvojiti dan.
Meni to ne fali...abd odemo brati bazgu sad nekad, skljocnemo par puta potocic i sve ok.
I ne govorim o koncertima koji su bas tog i tog dana i kupujes karte x dana unaprijed i slusas par sati jedan band...
Govorim o spontanoj odluci da veceras neces do ponoci u krevet i da se malo razmrdas i poderes grlo uz neke stvari koje jos znas pjevati.... i ne 'muhanata'..
- HowForWhom
#3009 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Idemo iz krajnosti u krajnost i nepovezano diskutujemosadie_forever wrote:nekim zenama nije takoa i muskarci im daju lazna obecanja,kako inace objasnjavas one uvrijedjene svalerke koje mu slupaju kola,i nazovu namjerno zenu da i ona sve saznaPitar_na_motoru wrote:nema lakog/teskog plijena.....
-
moonca
#3010 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
jos malo ..na ledjima si.. 
- sadie_forever
#3011 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
to jeste pljen jer rijetko koja zena ide svijesno ka tome da bude samo svalerka,to je nesto pogrdno za nas
znaci mora joj davat lazne nade tipa ne volim je,nesreran sam,ostavit cu je

- HowForWhom
#3012 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
sta ako i ta zena/djevojka zeli samo sex s nekim ko je nece peglati?sadie_forever wrote:to jeste pljen jer rijetko koja zena ide svijesno ka tome da bude samo svalerka,to je nesto pogrdno za nasznaci mora joj davat lazne nade tipa ne volim je,nesreran sam,ostavit cu je
![]()
- sadie_forever
#3013 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
toga sloba ima medju zenama,zene sex vezu za emocijePitar_na_motoru wrote:sta ako i ta zena/djevojka zeli samo sex s nekim ko je nece peglati?sadie_forever wrote:to jeste pljen jer rijetko koja zena ide svijesno ka tome da bude samo svalerka,to je nesto pogrdno za nasznaci mora joj davat lazne nade tipa ne volim je,nesreran sam,ostavit cu je
![]()
- HowForWhom
#3014 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Nemoj mi zamjeriti, ali koliko ti je godina, odnosno koliko djevojaka/zena znas?sadie_forever wrote:toga sloba ima medju zenama,zene sex vezu za emocijePitar_na_motoru wrote:sta ako i ta zena/djevojka zeli samo sex s nekim ko je nece peglati?sadie_forever wrote:to jeste pljen jer rijetko koja zena ide svijesno ka tome da bude samo svalerka,to je nesto pogrdno za nasznaci mora joj davat lazne nade tipa ne volim je,nesreran sam,ostavit cu je
![]()
- sadie_forever
#3015 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
ja sam zena imam 29 godina,,sto?
- HowForWhom
#3016 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
ne bi vjerovala koliko je zena koje sex ne vez iskljucivo za emocije i zele samo sex....sadie_forever wrote:ja sam zena imam 29 godina,,sto?
Tacnije, sve ste razlicite tako da nema pravila
- alibaba_i_30_godina
#3017 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Tako je. Ne treba generalizovati, ali i mnoge žene jednostavno žele provod na neko vrijeme i da onda nastave dalje. Ja bih rekao možda u istoj onoj mjeri kao i mi muškarci, samo što su one mudrije i bolje to kriju.Pitar_na_motoru wrote:ne bi vjerovala koliko je zena koje sex ne vez iskljucivo za emocije i zele samo sex....sadie_forever wrote:ja sam zena imam 29 godina,,sto?
- MarlboroGold
#3018 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Kriju da ne bi bile etiketirane kao kurve... takvo je naše društvo jbg.
Nema ništa pogrešno u tome da i žene žele takve provode... samo konzervama i budalama može smetati.
Nema ništa pogrešno u tome da i žene žele takve provode... samo konzervama i budalama može smetati.
- alibaba_i_30_godina
#3019 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Pa to je onaj balkanski mentalitet. Ja ću zitigu koliko mogu, ali će mi žena biti nevina. Pa jarane kako ćeš je naći onda?! 
- insomnia78
#3020 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Treba znati dje traziti
- alibaba_i_30_godina
#3021 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
jel' u dzamiji/crkvi možda?
ma ima i tamo svega ... prosvijetli one koji to traže.
ma ima i tamo svega ... prosvijetli one koji to traže.
- insomnia78
#3022 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Skola se placa
- Euphoria
#3023 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Tako je. I žene imaju potrebe i prohtjeve. I ne može svaki biti pravi. Al eto...kod nas je mahala glavna u svemu. Zato neke žene biraju oženjene muškarce za taj vid zadovoljstva, jer znaju da ih neće glava zaboliti. Nije nužno da ga voli, da joj je stalo i da očekuje da se razvede i nju oženi. Mada ima i takvih dijagnozaMarlboroGold wrote:Kriju da ne bi bile etiketirane kao kurve... takvo je naše društvo jbg.
- Xavier1
#3024 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Gdje zivis ti?Pitar_na_motoru wrote:ne bi vjerovala koliko je zena koje sex ne vez iskljucivo za emocije i zele samo sex....sadie_forever wrote:ja sam zena imam 29 godina,,sto?
- Xavier1
#3025 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
To je najbolja opcija za uspjesan brak. Izivis se pa nadjes mladju bez iskustva.alibaba_i_30_godina wrote:Pa to je onaj balkanski mentalitet. Ja ću zitigu koliko mogu, ali će mi žena biti nevina. Pa jarane kako ćeš je naći onda?!