Al opet imam mozda grandiozne fantazije, jbg bipolar, schtip.Vizionar 1985 wrote:Ma boli me briga. Ko me spija, uvalim mu ga saMikroBelaj wrote:
Sabrali nase IP adrese ,i sad rahat prate bezbjedonosno intersantne subjekte!![]()
![]()
Ne znam bas kod mene ip statican a sad ovdje sad ondje i jos bio na 666,66 broj jedno vrijeme.![]()
Ko zna ko me nadgleda, ja sam im plaho interesantan.
I problem. Mozda.
- NOVA KRIZA U BOSNI!?
- Sanjarko
#3001 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
- Alfons Kauders
#3002 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Acid25 wrote:Ovo je 100% dokaz da će biti belaja!Lavrov: Ne smije se dopustiti oružani sukob na Balkanu
look no further
Ja fakat mislio ovo neka standardna srbska predizborna igra.
Ali ako Rusi otvoreno najavljuju sukobe... Jebiga ljudi, toplo vam savjetujem da se pocnete pripremati za rat (ne u smislu NVZ teme, vec istinski).
Inace od rata do danas nisam drzao nikakvo oruzje u kuci, jer ono - koji ce mi kurac?
To ce se uskoro promijeniti, jer postaje jasno da se od ovih divljaka moze svasta ocekivati.
-
Hamolj
#3003 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Krajišnici su bili i na deblokadi Sarajeva, i na oslobađanju Grepka i na deblokadi Maglaja, itd... Dok je trebalo ginuti valjali, a sad nam se pišaju u usta.
-
Duka Dizel
#3004 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Pa jest, kad su vas snabdevali oružjem, municijom, hranom i drugim potrpštinama. I ja bi ih poštovao.BISCANIN2 wrote:Šta su osnovali? i Koga su vodili?Duka Dizel wrote:BISCANIN2 wrote: U decembru velika kontra ofanziva četnika, ali povratak autonomije na čelu sa FRENKIJEM, I STANIŠIĆEM i Legijom, Milošević je poslao najbolje u Srba. Ova trojica su sigurno najbolje od najboljeg, Frenki (kobac) je bolji nego sva bosanska četnička komanda sa mladićom i lisicom skupa.Uvode neve metode ratovanja![]()
Ko je ovo pisao, taj blage veze nema.
Frenki i Stanišić su operativci DB-a, a ne vojnici.
Kakve oni veze imaju sa umećem i metodama ratovanja?
Pošto ne znaš da ti veteran 5k kaže to je jedino u Srba vrijedno poštovanja.
Milošević je poslao ekipu za muljanje.
Dobro, jeste prvi cilj bio vratiti u igru Babu i povratiti autonomiju, ali posle se tu fin biznis razvio.
U svakom slučaju, Frenki i Stanišić nisu bili niti vojni stratezi, vojskovodje ili instruktori. Nisu uopšte bili vojnici, pa ne znam kako možeš tvrditi da je Frenki bolji od Lisice, Mladića i svih ostale komande. Čovek nije imao pojma o ratovanju.
- Tito_i_Partija
#3005 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Rusi su se okurazili kad su vidjeli da pasivna EU i USA nista ne rade u vezi njihove aneksije Krima i masovnog tarenja pobunjenika u Siriji, tako da sigurno mozemo ocekivat' njihovo prisustvo ako izbiju sukobi kod nas. A od USA mozemo i naredne 4 godine ocekivat' pasivnost, zato sto im je predsjednik ruska marioneta.Alfons Kauders wrote:Acid25 wrote:Ovo je 100% dokaz da će biti belaja!Lavrov: Ne smije se dopustiti oružani sukob na Balkanu
look no further![]()
Ali ako Rusi otvoreno najavljuju sukobe... Jebiga ljudi, toplo vam savjetujem da se pocnete pripremati za rat (ne u smislu NVZ teme, vec istinski).
Inace od rata do danas nisam drzao nikakvo oruzje u kuci, jer ono - koji ce mi kurac?
To ce se uskoro promijeniti, jer postaje jasno da se od ovih divljaka moze svasta ocekivati.
-
junior3
#3006 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Duka Dizel wrote:
Pa jest, kad su vas snabdevali oružjem, municijom, hranom i drugim potrpštinama. I ja bi ih poštovao.
Dobro, jeste prvi cilj bio vratiti u igru Babu i povratiti autonomiju, ali posle se tu fin biznis razvio.
U svakom slučaju, Frenki i Stanišić nisu bili niti vojni stratezi, vojskovodje ili instruktori. Nisu uopšte bili vojnici, pa ne znam kako možeš tvrditi da je Frenki bolji od Lisice, Mladića i svih ostale komande. Čovek nije imao pojma o ratovanju.
-
prog321
#3007 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Nisi zdrav majkemi.Alfons Kauders wrote:
Čuj nemaš utoku zaštekanu
-
prog321
#3008 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
A šta je bio Legija i crvene beretke ?junior3 wrote:Duka Dizel wrote:
Pa jest, kad su vas snabdevali oružjem, municijom, hranom i drugim potrpštinama. I ja bi ih poštovao.
U svakom slučaju, Frenki i Stanišić nisu bili niti vojni stratezi, vojskovodje ili instruktori. Nisu uopšte bili vojnici, pa ne znam kako možeš tvrditi da je Frenki bolji od Lisice, Mladića i svih ostale komande. Čovek nije imao pojma o ratovanju.![]()
Akcijom Pauk su direktno koordinirali iz Beograda.
Stana i Frenki su mogli smjenuti Mladića da su htjeli.
-
junior3
#3009 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Mogli su ga povući za kitu kad god su htjeli
-
BISCANIN2
#3010 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Pa jest, kad su vas snabdevali oružjem, municijom, hranom i drugim potrpštinama. I ja bi ih poštovao.[Šta su osnovali? i Koga su vodili?quote]![]()
Ko je ovo pisao, taj blage veze nema.
Frenki i Stanišić su operativci DB-a, a ne vojnici.
Kakve oni veze imaju sa umećem i metodama ratovanja?
Pošto ne znaš da ti veteran 5k kaže to je jedino u Srba vrijedno poštovanja.
U svakom slučaju, Frenki i Stanišić nisu bili niti vojni stratezi, vojskovodje ili instruktori. Nisu uopšte bili vojnici, pa ne znam kako možeš tvrditi da je Frenki bolji od Lisice, Mladića i svih ostale komande. Čovek nije imao pojma o ratovanju.[/quote]
[/quote][/quote]
[/quote]
Jarane, jaranski bez podcjenjivanja i ljutnje ali ti pojma nemaš, budi uk i pročitaj knjigu od Ulemeka, izašla je nedavno, a malo se raspitaj o operaciji Spaljena Zemlja,https://www.youtube.com/watch?v=Ug3AkO8pW3I.
Možda otkriješ ono čemu nisi znao a lupaš na pamet.
Što se nas tiče da bogda svi vaši Đenerali bili tipa mladić I Lisica.
Last edited by BISCANIN2 on 17/01/2017 16:44, edited 4 times in total.
- sinuhe
#3011 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Nisu Srbijanci ratovali za bosanske Srbe. U tim medjusrpskim odnosima bosanski Srbi su uvijek imali siroku autonomiju. Pa medju Bosnjacima neki i danas misle da Dodiku naredjuje neki Vucic.
- LBVIEW
#3012 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Bio bi i ti rusofil da ljetujes dzaba na Krimu.Tito_i_Partija wrote:
Ovaj gore je veci rusofil od Dodika, Nikolica, i Vucica zajedno.
Sto se ovog gubernasa tice,usutio se k'o ckapi kad je Rusija blokirala donosenje rezolucije.
-
junior3
#3013 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Što se i nas tiče dabogda nam svi takvi bili.BISCANIN2 wrote:Jarane, jaranski bez podcjenjivanja i ljutnje ali ti pojma nemaš, budi uk i pročitaj knjigu od Ulemeka, izašla je nedavno, a malo se raspitaj o operaciji Spaljena Zemlja,https://www.youtube.com/watch?v=Ug3AkO8pW3I.
I Mladić nije ranjen na Bihaću nego Momir Talić, komandant 1. Krajiškog Korpusa.
-
Hamolj
#3014 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Mladić je najuren u operaciji Breza, ali nije ranjen, to stoji.junior3 wrote:Što se i nas tiče dabogda nam svi takvi bili.BISCANIN2 wrote:Jarane, jaranski bez podcjenjivanja i ljutnje ali ti pojma nemaš, budi uk i pročitaj knjigu od Ulemeka, izašla je nedavno, a malo se raspitaj o operaciji Spaljena Zemlja,https://www.youtube.com/watch?v=Ug3AkO8pW3I.
I Mladić nije ranjen na Bihaću nego Momir Talić, komandant 1. Krajiškog Korpusa.
-
Duka Dizel
#3015 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Mladića nije mogao smeniti ni Milošević.prog321 wrote:A šta je bio Legija i crvene beretke ?junior3 wrote:Duka Dizel wrote:
U svakom slučaju, Frenki i Stanišić nisu bili niti vojni stratezi, vojskovodje ili instruktori. Nisu uopšte bili vojnici, pa ne znam kako možeš tvrditi da je Frenki bolji od Lisice, Mladića i svih ostale komande. Čovek nije imao pojma o ratovanju.![]()
Akcijom Pauk su direktno koordinirali iz Beograda.
Stana i Frenki su mogli smjenuti Mladića da su su htjeli.
Stanišić i Frenki jesu bili prvi ljudi DB-a Srbije i samim tim veoma moćni, ali ja samo repliciram ovom veteranu 5.korpusa, koji se malo zaneo i krenuo da veliča Frenkijevo vojno umeće.
Operacija Pauk.
Sve rečeno.
https://www.youtube.com/watch?v=ANM5buui1l4
Last edited by Duka Dizel on 17/01/2017 16:53, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#3016 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Uzdaj se u se i u svoje RuseTito_i_Partija wrote: Rusi su se okurazili kad su vidjeli da pasivna EU i USA nista ne rade u vezi njihove aneksije Krima i masovnog tarenja pobunjenika u Siriji, tako da sigurno mozemo ocekivat' njihovo prisustvo ako izbiju sukobi kod nas. A od USA mozemo i naredne 4 godine ocekivat' pasivnost, zato sto im je predsjednik ruska marioneta.
Ili Spkinje
-
prog321
#3017 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Nonsense.sinuhe wrote:Nisu Srbijanci ratovali za bosanske Srbe. U tim medjusrpskim odnosima bosanski Srbi su uvijek imali siroku autonomiju. Pa medju Bosnjacima neki i danas misle da Dodiku naredjuje neki Vucic.
Sve do sredine 93 srbijanske specijalne snage koje ce postati crvene beretke aktivno su učestvovale u ratu u Hr i BiH.
Poslije prelaze na obuku i naoruzavane specijalnih odreda pri mupu rs.
Razni Orlovi, Vukovi, Mauzeri i sl bili su obični regruti dok ih nisu iz Srbije obučili.
- Alfons Kauders
#3018 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Koji ce mi kurac? Nit sam drot nit kriminalac.prog321 wrote:Nisi zdrav majkemi.Alfons Kauders wrote:
Čuj nemaš utoku zaštekanu
Plus, znas ti bolan koliko je to kvadrata stolarije?
- Alfons Kauders
#3019 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Na spratu imam bajonet koji je jedan od njih zaboravio...prog321 wrote:Nonsense.sinuhe wrote:Nisu Srbijanci ratovali za bosanske Srbe. U tim medjusrpskim odnosima bosanski Srbi su uvijek imali siroku autonomiju. Pa medju Bosnjacima neki i danas misle da Dodiku naredjuje neki Vucic.
Sve do sredine 93 srbijanske specijalne snage koje ce postati crvene beretke aktivno su učestvovale u ratu u Hr i BiH.
Razni Orlovi, Vukovi, Mauzeri i sl bili su obični regruti dok ih nisu iz Srbije obučili.
Mada... Nece mu vise trebati
-
BISCANIN2
#3020 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Između ostalih ranjen je i Momir u početkom decembra , kao i Poplašen, ali niko nije sjeban ko Đeneral, Đenaral je zamalo živ uhvaćen ,fala dragom bogu imao sam tu sreću da budem mali dio te priče, i da slušam Đenerala uživo, i sve ono što ga je zatim popratilo, imao sam i čast da vidim pinca, torbu, kapu pištolj.
Đeneral je unikatan.
Đeneral je unikatan.
-
BISCANIN2
#3021 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
prog321 wrote:Nonsense.sinuhe wrote:Nisu Srbijanci ratovali za bosanske Srbe. U tim medjusrpskim odnosima bosanski Srbi su uvijek imali siroku autonomiju. Pa medju Bosnjacima neki i danas misle da Dodiku naredjuje neki Vucic.
Znaš znanje.
- MikroBelaj
#3022 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Samo se treba drzat blizu skladista,zlu ne trebaloAlfons Kauders wrote:Acid25 wrote:Ovo je 100% dokaz da će biti belaja!Lavrov: Ne smije se dopustiti oružani sukob na Balkanu
look no further![]()
-
prog321
#3023 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ma jaDuka Dizel wrote:
Mladića nije mogao smeniti ni Milošević.
Stanišić i Frenki jesu bili prvi ljudi DB-a Srbije i samim tim veoma moćni, ali ja samo repliciram ovom veteranu 5.korpusa, koji se malo zaneo i krenuo da veliča Frenkijevo vojno umeće.
Operacija Pauk.
Sve rečeno.
https://www.youtube.com/watch?v=ANM5buui1l4
Mladića koji je primao platu i dobio penziju u Srbiji nije mogao ni Milošević smjenuti?
Dobro. Vidim droga je jeftina
-
junior3
#3024 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Mauzerove pantere jesu nešto kao obučavali.prog321 wrote:Nonsense.sinuhe wrote:Nisu Srbijanci ratovali za bosanske Srbe. U tim medjusrpskim odnosima bosanski Srbi su uvijek imali siroku autonomiju. Pa medju Bosnjacima neki i danas misle da Dodiku naredjuje neki Vucic.
A specijalnoj brigadi mupa RS, mogli su samo da popuše kurac, nisu im bili ravni nikako. Čuj obučavali ih.
Prestani se više prosipati podacima sa wikipedija i nekih foruma. Nevjerovatno.
- seln
#3025 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
OSA potvrdila autentičnost dokumenta: Srbija prisluškuje zvaničnike i institucije BiH