A vidiš, sherbo, mogli smo i u Beograd....ono za Novumad_max_ba wrote:A BeogradTomahawk11 wrote:žemosherbett wrote: U city na muziku
Neka, makso šejtane, ne navraćaj, reko sam da ne smijem
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
A vidiš, sherbo, mogli smo i u Beograd....ono za Novumad_max_ba wrote:A BeogradTomahawk11 wrote:žemosherbett wrote: U city na muziku
U principu, više volim poklon-iznenađenje, ali ako se radi o darivanju od osobe koja baš i ne zna odabrati dobar poklon, onda taj radije biram pare.zoomba wrote:Jel volite poklon iznenadjenje il vise lovu pa da same sebe iznenadite?
Jok ba, ovamad_max_ba wrote:
Kako odgovoriti na ovo pitanje?zoomba wrote:Najkraca suknja koju ste obukli?
Ja bih prist'o ...meteorit135531 wrote:Kad bi vam ponudili 30 000 KM da u Hotelu Bristol provedete noc u krevetu sa imucnim Arapom iz Kuvajta koji pravi rezidencijsko naselje u Sarajevu, da li bi pristale na takvo nesto?
uz diskreciju, naravno.
Ne volim poklon iznenadjenje -radije bih sama da izaberem.zoomba wrote:Jel volite poklon iznenadjenje il vise lovu pa da same sebe iznenadite?
E bas si nasao Arapina.meteorit135531 wrote:Kad bi vam ponudili 30 000 KM da u Hotelu Bristol provedete noc u krevetu sa imucnim Arapom iz Kuvajta koji pravi rezidencijsko naselje u Sarajevu, da li bi pristale na takvo nesto?
uz diskreciju, naravno.
Jes da je Arap, al tries milja je tries miljaRamzess Veliki wrote:Ja bih prist'o ...meteorit135531 wrote:Kad bi vam ponudili 30 000 KM da u Hotelu Bristol provedete noc u krevetu sa imucnim Arapom iz Kuvajta koji pravi rezidencijsko naselje u Sarajevu, da li bi pristale na takvo nesto?
uz diskreciju, naravno.
Pa imaš dopi....Zejnep wrote:Kako odgovoriti na ovo pitanje?zoomba wrote:Najkraca suknja koju ste obukli?
5 cm iznad koljena, nemam noge za minića.zoomba wrote:Najkraca suknja koju ste obukli?
Ma ja bih ali mi ne paše hotel Bristolmeteorit135531 wrote:Kad bi vam ponudili 30 000 KM da u Hotelu Bristol provedete noc u krevetu sa imucnim Arapom iz Kuvajta koji pravi rezidencijsko naselje u Sarajevu, da li bi pristale na takvo nesto?
uz diskreciju, naravno.
Vole arapi i muske,mozes i ti odgovoriti.meteorit135531 wrote:Kad bi vam ponudili 30 000 KM da u Hotelu Bristol provedete noc u krevetu sa imucnim Arapom iz Kuvajta koji pravi rezidencijsko naselje u Sarajevu, da li bi pristale na takvo nesto?
uz diskreciju, naravno.
Malo ba!Ramzess Veliki wrote:Ja bih prist'o ...meteorit135531 wrote:Kad bi vam ponudili 30 000 KM da u Hotelu Bristol provedete noc u krevetu sa imucnim Arapom iz Kuvajta koji pravi rezidencijsko naselje u Sarajevu, da li bi pristale na takvo nesto?
uz diskreciju, naravno.
Da si rekao Robert Redford (u najboljim godinama) i 1.000.000 $, još bih i razmislila, ovako...meteorit135531 wrote:Kad bi vam ponudili 30 000 KM da u Hotelu Bristol provedete noc u krevetu sa imucnim Arapom iz Kuvajta koji pravi rezidencijsko naselje u Sarajevu, da li bi pristale na takvo nesto?
uz diskreciju, naravno.
I ja otprilike ovako - u svakodnevnim prilikama u gradu.pukepuke wrote:5 cm iznad koljena, nemam noge za minića.zoomba wrote:Najkraca suknja koju ste obukli?
Zejnep wrote:Kako odgovoriti na ovo pitanje?zoomba wrote:Najkraca suknja koju ste obukli?
SSemir wrote:slikovito

Jel ti to žena flertuje?zoomba wrote:Koje je vase misljenje na ovu temu?
Koliko da sam lud ocigledno je da vidim sta se desava oko mene..
Primetio sam da udate zene sve vise flertuju ali ne da bi se kresnule vec da bi digle sebi cenu..Ja se odmah zgrozim i ignorisem takav tip zena jer sta njoj to treba ako vec je zauzeta i ima svoju porodicu,a smatram da nije potrebno da se igramo macke i misa koji nam samo oduzima vreme i strpljenje,pa tek onda slece i pristane al dolazi i do problema jer se oladim..sta ce im to kad je vec samo seks bez obaveza posredi..
Slobodne devojke pristanu u 10 min sto bi po meni one trebale da polete malo vislje ne bi li sto bolje uvidele dali je zasluzuje ..
Zna li neko da mi objasni ovaj fenomen?
To rade mnogi zauzeti primerci? nevezano za pol. Imaju potrebu da ispitaju svoju vrednost na trzistu. U principu, ne zele nista, niti bi iskocili iz svoje zone sigurnosti, potebna im je samo potvrda da jos uvek mogu ono sto zele.
Kad je dobiju, onda se povuku.
Mozda se povuku jer takvi kao ti sa takvim predrasudama predju granicu ocekivanog.Kad je dobiju, onda se povuku
Sta to ima onih koji nesto pokusavaju na forumu?moonca wrote:![]()
Ima ovdje i ozenjenih.
Hocemo li isto pitanje i njima postaviti?
Zasto mislis da je u pitanju flert.
Forum je mjesto gdje se clanovi druze ,razmjenjuju misljenja, iskustva, utd.
Mozda se povuku jer takvi kao ti sa takvim predrasudama predju granicu ocekivanog.Kad je dobiju, onda se povuku