Blokada puteva
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3001 Re: Blokada puteva
nagledao sam se toliko dokumentaraca i videa iz rata
ni na jednom videu na bojistu nije bilo žena niti djevojaka
znači ili logistika ili šverc
ni na jednom videu na bojistu nije bilo žena niti djevojaka
znači ili logistika ili šverc
- Ommadawn
#3002 Re: Blokada puteva
Mog mi Emira... O jebote...mayab wrote:Ljudi moji kako me je sramotavjesticanametli wrote:BorkinjaKaka je to rjec
![]()
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180726118
Prostakuso kafanska....
Što reče moj amidža prilikom prošlih protesta boraca “Da smo ih imali ovoliko, bila bi nam granica na Moravi”.
- dobar osjecaj
#3003 Re: Blokada puteva
Ne mogu ljudi protiv sebe.azurna_obala wrote:Pa nemojte se vi spuštati na njen nivo i lajati k'o i ona, da Bog sačuva sta sve pišete
- Ommadawn
#3004 Re: Blokada puteva
Esma ima paliju 
Volio bih je čuti kako pjeva uživo ali eto ona veli da ne može pjevati nama koji smo napustili Bosnu kad je najgore bilo.
Volio bih je čuti kako pjeva uživo ali eto ona veli da ne može pjevati nama koji smo napustili Bosnu kad je najgore bilo.
- Thorgerson
#3005 Re: Blokada puteva
Ovo je sve trebalo rastjerat! Odmah cim su se poceli po cesti okupljati.
Blokiraju glavnu saobracajnicu i obicnim ljudima zagorcavaju zivot. Idi se u pm.
Cekali 25 godina da promjene nesto. Pa jesu li ovi ljudi normalni?
I prije nego sto pocne neko srat, i moj otac je bio borac, rvi je, ali nije kmecao nego je odmah 96 zasukao rukave i poceo raditi. Nije bilo ni plate ni nicega, ali je radio.
Ova bagra, u ratu se sigurno skrivali ko zadnji misevi - oni su najglasniji. To znam 100%. Oni pravi borci, invalidi, izresetani, oni ili vise nisu u ovoj drzavi ili sute i rade, snalaze se.
Blokiraju glavnu saobracajnicu i obicnim ljudima zagorcavaju zivot. Idi se u pm.
I prije nego sto pocne neko srat, i moj otac je bio borac, rvi je, ali nije kmecao nego je odmah 96 zasukao rukave i poceo raditi. Nije bilo ni plate ni nicega, ali je radio.
Ova bagra, u ratu se sigurno skrivali ko zadnji misevi - oni su najglasniji. To znam 100%. Oni pravi borci, invalidi, izresetani, oni ili vise nisu u ovoj drzavi ili sute i rade, snalaze se.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3006 Re: Blokada puteva
palijom ga esmaaaa

- pici
#3007 Re: Blokada puteva
vjesticanametli wrote:BorkinjaKaka je to rjec
![]()
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180726118
Prostakuso kafanska....garant te garnizon pregazio
borkinja
-
mali jomu
#3008 Re: Blokada puteva
Nakon jučerašnjeg fizičkog napada grupe bivših boraca na reportere portala Klix.ba i Al Jazeere Balkans redakciji Klixa danas su upućene telefonske prijetnje u kojim je našim novinarima poručeno da će im se na ulici "kidati glave".
Nepoznata muška osoba jutros je telefonski pozvala redakciju portala Klix.ba te uz psovke i uvrede iznijela niz ozbiljnih prijetnji našim uposlenicima.
"Gdje god vam sretnem kojeg novinara ruku ću mu slomiti. Tebi ću pogotovo mater j***t, jesi čuo. Gdje vas budemo na ulici hvatali glave ćemo vam kidat. Je li vam jasno? Jučer si uspio pobjeći, a danas nećeš uspjeti pobjeći", rečeno je u telefonskom pozivu.
Riječ je o nastavku pokušaja zastrašivanja novinara i fotoreportera nakon jučerašnjeg incidenta u kojem je grupa bivših boraca fizički napala reportere portala Klix.ba i Al Jazeere Balkans.
......................
https://www.klix.ba/vijesti/bih/poslusa ... /180727020
( Razumijem ljutnju, bijes i svasta nesto..... ali ovako nesto ni jedan pravi borac nikad nece uradit )
Nepoznata muška osoba jutros je telefonski pozvala redakciju portala Klix.ba te uz psovke i uvrede iznijela niz ozbiljnih prijetnji našim uposlenicima.
"Gdje god vam sretnem kojeg novinara ruku ću mu slomiti. Tebi ću pogotovo mater j***t, jesi čuo. Gdje vas budemo na ulici hvatali glave ćemo vam kidat. Je li vam jasno? Jučer si uspio pobjeći, a danas nećeš uspjeti pobjeći", rečeno je u telefonskom pozivu.
Riječ je o nastavku pokušaja zastrašivanja novinara i fotoreportera nakon jučerašnjeg incidenta u kojem je grupa bivših boraca fizički napala reportere portala Klix.ba i Al Jazeere Balkans.
......................
https://www.klix.ba/vijesti/bih/poslusa ... /180727020
( Razumijem ljutnju, bijes i svasta nesto..... ali ovako nesto ni jedan pravi borac nikad nece uradit )
- Ommadawn
#3009 Re: Blokada puteva
Ne žele oni ništa promijeniti! Oni samo žele sadaku za sebe. Ne žele bolje škole, bolnice, puteve, nekorumiran sistem, bolju infrastrukturu...Thorgerson wrote:Ovo je sve trebalo rastjerat! Odmah cim su se poceli po cesti okupljati.
- pici
#3010 Re: Blokada puteva
zele sadake za glas na izborima kao i do sad...
borkinja na bajramskom sijelu

borkinja na bajramskom sijelu
- Ommadawn
#3011 Re: Blokada puteva
I kad se protesti smire, ovu Esmu uhapsi policija i sudit će joj se za napad na dva novinara. Kazna, možda zatvor, možda novčana.
- Ommadawn
#3012 Re: Blokada puteva
Pa ne popij...pici wrote:zele sadake za glas na izborima kao i do sad...
borkinja na bajramskom sijelu![]()
![]()
- pici
#3013 Re: Blokada puteva
peva borkinja ko palijom oparena
- ultima_palabra
#3014 Re: Blokada puteva
Ko je smislio izraz "borkinja" zaslužio je da ga ovi nalemaju 
-
mali jomu
#3015 Re: Blokada puteva
Nije nista cudno, pored ljuth i bijesnih ljudi i svakakvih politickih " svekolikih igrarija" na svim stranama, i jos nam dolaze izbori..... bit ce ovoga ovakvog desavanja svukud, jebiga tako se to nekako sve kod nas i rjesava kad ne mozemo i ne znamo nikako drugacije
- Ommadawn
#3016 Re: Blokada puteva
Palijom ga, Esma... On će tebe nazivati borkinjom.. čuj...ultima_palabra wrote:Ko je smislio izraz "borkinja" zaslužio je da ga ovi nalemaju
- mali Ninja
#3017 Re: Blokada puteva
esma vrati glavu kobili !
- vjesticanametli
#3018 Re: Blokada puteva
noje oparena vec je opaljenapici wrote:peva borkinja ko palijom oparena![]()
![]()
![]()
- vjesticanametli
#3019 Re: Blokada puteva
Nemoj ti meni doviDZenja
upisch

- Ommadawn
#3020 Re: Blokada puteva
Kad ne udara palijom, udara reverb-om.
- SmokingMan
#3021 Re: Blokada puteva
Grmuša nema šta. 
- Janjicar
#3022 Re: Blokada puteva
Gdje ste jučer na ulici junaše ? Svrsavate ovde skriveni iza svojih nickova, imate u utorak priliku ponovo izadjite pa recite im da nisu upravu.
- Janjicar
#3023 Re: Blokada puteva
Btw jucer je otislo par autobusa s podrucja TK i u par autobusa su se nalazili pripadnici 212 br. 50 do 100 osoba. Ako nekog zanima imena da mu posaljem pa da vidite gdje su ti ljudi bili od 92-95....
- It_is_a_Leclerc
#3024 Re: Blokada puteva
Zašto interventne jedinice MUP-a silom ne spriječe ovu nakupinu svega i svačega u napadanju na novinare, prijetnjama smrću i u konačnici blokadi glavnog grada u državi? Jel ih plaćamo da mirno gledamo kako lice i naličje ovih "demonstranata", nekakva kafanska pjevaljka, šipkom mlati prave i istinske borce ARBiH koji su se poslije rata okanili ćorava posla i otišli raditi?
-
farisovo
#3025 Re: Blokada puteva
Klix već odavno sve komentare koje im raja upućuje kao kritiku na njihov rad, vrijeđanje svega islamskog, bošnjačkog i BiH kao drzave, sankcionise brisanje tih komentara kritike, a komentare mržnje prema BiH, islam, Bošnjacima, veličanje genocida.... ostavljaju.
Meni se čini da je raja provalila Klix i da se sve jasnije vidi uloga Klixa u "bh medijskom nebu".
Meni se čini da je raja provalila Klix i da se sve jasnije vidi uloga Klixa u "bh medijskom nebu".